WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 7. helmikuuta 2011

Rakkauden Energia


Kryon´in kirja Lopun Ajat 

Kryon aikaansaa magneettiverkon muutoksen, jonka tuloksena Rakkauden Energia on vapaammin käytettävissä ja implanttirakenne muuttuu, rajoitteet vähenevät. 

Lisäksi planeetan uudessa energiassa vuoden 1992 alusta alkaen on ollut mahdollista pyytää erityisiä Mestarioppaita paikalle vapauttamaan synnyinleimaan kuuluvista ominaisuuksista ja luopumaan karmallisista läksyistäkin. 

Pyynnön pitää olla vilpitön ja sydämestä lähtevä. 

Siis enää ei tarvitse käydä elämänsuunnitelmaan kuuluvia juttuja läpi jos ei halua vaan voi valita elämän intentioksi, tarkoitukseksi suuremman ”valaistumisen”, mielen tasapainon ja terveyden. 

Näin ihminen voi Kryonin mukaan saada tehtävänsä Maan päällä päätökseen ja itse päättää jatkaako elämää täällä vai lähteekö pois.
Elämän tarkoitukseksi Kryon lisää vielä valmistautumisen planeetan parannustyöhön ja se voi aiheuttaa, että ihminen jatkaa elämäänsä. Hänellä on itsellä vapaus päättää lähteäkö kuoleman kautta pois vai jatkaa Maan päällä.
http://www.ultra-lehti.com/kirjat/arv-kryon.html 

15.05.2009 23:32
RAKKAUS ON TIETOISUUTTA

Kryonia kanavoinut David Brown (www.kryon.org.za )
7.4.2009 Marina da Gama, Kapkaupunki
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Huomautus lukijalle: Ilmaise tahdoksesi, että olet kanavoinnin nyt-hetkessä ja että oma energiasi yhdistyy paikalla olleeseen ryhmään.

***********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.

Taas kerran on upeaa olla täällä kanssanne tänä iltana. Sillä taas kerran - kuten aina - ilmassa on paljon rakkautta ja iloa, joka kutsuu, kun kuu tulee täydeksi tänä huhtikuun iltana Marina da Gamassa. On tulossa monia, monia muutoksia - on tulossa uusi maailma, erilainen maailma, maailma missä negatiivisuus on menneisyyttä eikä enää luoda menneisyydestä. Olemme aina sanoneet näissä kanavoinneissa, että kun uusi maailma viittoilee, ne jotka pääsevät sinne ensimmäisinä, luovat todellisuutensa rakkaudesta kaikkien nähtäväksi, kaikkien tiedettäväksi, kaikkien "nuhdeltavaksi", kaikkien haluttavaksi, sillä tämä on todellista ihmistietoisuutta.  
 
Rakkaus on tietoisuutta.

Antakaa meidän muistuttaa teitä siitä, että Rakkaus on aina vastaus joka tilanteeseen, sillä aina kun olette pimeässä paikassa, Rakkaus on Valo, joka valaisee tietänne, Rakkaus on lyhty, joka opastaa tietänne. 
 
Aina kun elämässänne on konflikti, tarkkailkaa sitä, mutta älkää menkö siihen, vaan nähkää se sellaisena, mitä se on - lisää tunnemullistusta. Älkää sitoutuko konfliktiin, sillä se on sisäinen lapsi pelaamassa pelejään, ilmaisemassa itseään, tekemässä sitä, mitä sen on tehtävä tullakseen nähdyksi - siinä kaikki. Sisäinen lapsi tekee sitä, mitä tekee, jotta se voidaan nähdä. Sen on luotava todellisuutensa, jotta tiedätte sen olevan olemassa, jotta voitte parantaa sen.

Niistä päivistä on tulossa harvalukuisia, jolloin lapsenne luo näitä negatiivisia todellisuuksia, sillä monet teistä ovat ymmärtäneet tämän polun. Monet teistä ovat haavoittuneet hyvin, hyvin syvästi lapsuudessaan ja olette oppineet ja ymmärtäneet, miten parannetaan haavoittunut lapsenne ja miten tehdään työtä sen kanssa, ja olette alkaneet ymmärtää tämän lapsen luomaa todellisuutta. 
 
Haluamme sanoa vielä kerran, ettei tämä ole loppu, vaan alku. Lopunaikoina loppu on aina uusi alku, uudestisyntymä. Olette kaikki valovärähtelyä ja -energiaa - ei mitään enemmän tai vähemmän.

Tämä ryhmä tässä huoneessa tänä iltana - olette hyvin erityinen sieluryhmä, olette kaikki osa Kryon-perhettä. Olette kaikki kulkeneet tätä polkua yhdessä ja jatkatte sitä. Jatkatte astumista uusiin todellisuuksiin, todellisuuksiin jotka ovat joskus tuskallisia, mutta siitä tulee vähäisempää, vähäisempää ja vähäisempää. Sillä älkää suurentako tuskaa siellä, missä sitä on - tarkkailkaa tuskaa, olkaa sen kanssa. Kun sitoudutte konfliktiin tuskanne ympärillä, te vain energisoitte sitä, teette tukoksesta vain syvemmän ja vaikeamman päästää irti, parantaa ja muuntaa. Jokainen tukos voidaan muuntaa negatiivisesta positiiviseksi.

Pimeydessänne on aina lahjoja - aina, aina, aina, ei 99%:sti vaan 100%:sti. Lahja syntyy aina Rakkaudesta ja Sydämestä.
 
Pimeys mitä kehossanne on, on aina jokin sisäisen lapsenne tai sisäisten vanhempienne puoli. Se on aina jossain tuolla akselilla, akselilla joka yhdistää teidät Isä Taivaaseen ja Äiti Maahan, ja tuolla akselilla tehdään parannustyönne. Kaikki muu parannus on pinnallista, kuin voikukkien leikkaamista, jolloin juurista tulee vahvempia ja voikukat tulevat takaisin voimakkaampina - lisää kukkia, lisää siemeniä ja lisää ongelmia. 
 
Kun todella teette työtä sisäisen lapsen kanssa, teette työtä ongelmien juurien kanssa - ja sama koskee sisäisiä vanhempianne. Vanhempanne olivat lapsuutenne jumalia. 
 
Lapsenne vain kopioi vanhempianne, se kopioi heidän käyttäytymistään, se kopioi heidän suhteitaan, se kopioi vanhempienne tarkat tunnemallit, ja jos ei aivan näytä siltä, niin se johtuu siitä, että se on luonut saman polariteetin täydellisen vastakohdan.

Tämä on elektroninen maailmankaikkeus, rakkaat ystävät. Tämä merkitsee sitä, että tässä on logiikkaa - logiikkaa teidän kaikkien ymmärrettäväksi. Se saattaa näyttää varsinaiselta sekasotkulta, kun yritätte ymmärtää sitä. Se johtuu siitä, että mielenne ei ole varustettu ymmärtämään mitään niin suurta. Mutta silti on tulossa se aika, jolloin mielenne yhdistyy Jumalan mielen kanssa, kun teistä tulee yhtä Jumalan kanssa.

Näinä lopun aikoina tulee kaksi tietoisuustasoa. 
 
Kristus-tietoisuuden olisi pitänyt tulla 2000 vuotta sitten, ja sen ovat tukahduttaneet tällä planeetalla olevat voimat. Tässä uudessa ajassa seisotte Kristus-energian hartioilla vieläkin suuremman Voiman ja Rakkauden kera. 
 
Olemme aina sanoneet, että olette tämän maailmankaikkeuden taikaolentoja. Itse asiassa ette tiedä mitään todellisesta voimastanne. Olette kuulleet teleportaatiosta, telepatiasta, levitoinnista, mutta ette tiedä mitään siitä, miten majesteettista ihmiskunta todellisuudessa on.

Sillä rakkaat ystävät, olette eläneet verhon takana, hyvin paksun ja synkän verhon. Sitä voitaisiin kutsua jopa niljakkaan synkäksi verhoksi sen epäoikeudenmukaisuuden vuoksi, mitä maaplaneetalla tälläkin hetkellä on. Kaikki tämän planeetan johtajat eivät ole todellakaan kiinnostuneita tietoisuudesta, tämän planeetan kasvusta - he ovat kiinnostuneita vallitsevasta tilanteesta ja sen ylläpitämisestä, tietoisuuden pitämisestä matalalla tasolla.

Rakkaat ystävät, sanomme, että Rakkaus voittaa kaiken, Rakkaus todella voittaa kaiken. Rakkaus on vastaus joka tilanteeseen. Silloin kun toimitte Rakkaudesta ja vilpittömyydestä, energianne avautuvat ja virtaavat ja teistä tulee käsittämätön ihminen todellisessa rakkausenergiassa, hurmioenergioissa.

Tällä planeetalla on paljon informaatiota ja paljon väärää informaatiota. Lukekaa sitä, mitä luette, mutta tunnustelkaa sitä, mitä luette. 
 
Sillä myös jotkut kunnioitetuimmista kirjoistanne ovat eri tietoisuustasoa - jopa kunnioitetuimpiin kirjoihinne on puututtu. Sydämeenne ei ole koskaan puututtu. Se on ehkä tukossa, se on ehkä vankilassa, sitä voivat suojella monet, monet käyttäytymismallit ja tunne-energiat, mutta on mahdotonta, että kukaan voi peukaloida sydäntänne.

Rakkaat ystävät, mieltänne on helppoa peukaloida, sillä mielenne on maskuliininen ja sydämenne feminiininen - sydämenne virtaa Jumalasta. Mutta mielenne on maskuliininen, mielenne tulee sieltä, mitä olette oppineet vanhemmiltanne, koulussa, maan päällä, mutta nyt on aika mennä ihmismielen tuolle puolen ja alkaa yhdistyä Jumalan mieleen, antaa ihmismielen ja Jumalan mielen tulla yhdeksi.

Tällä maatasolla on monia, monia mahdollisuuksia, mutta suurimmat mahdollisuudet tulevat niille, jotka ovat tehneet työn, ovat sydämessään, tietävät Rakkaudesta ja ovat valmiita haastamaan rakenteet, valtavirran ja maan päälle asetetut rajat, sillä ne eivät ole totuus. Tuskin tiedätte, kuka olette. Tuskin, tuskin tiedätte, kuka olette. Sillä kuljette tällä maan päällä, tällä maatasolla maapuvuissanne ja jumaluutenne on puristettuna tiukimpaan "zip-tiedostoon" - sallitte itsenne saada vain välähdyksen jumaluudestanne aina silloin tällöin. Tämä johtuu tietoisuutenne tukahduttamisesta.

Viime vuosisadalla valkoinen mies oli mukana sodissa, jotka kattoivat melkein koko planeetan. Nämä sodat jättivät lähtemättömän jäljen mieliin ja sydämiin, ennen kaikkea niiden miesten jotka taistelivat noissa sodissa. Tuo lähtemätön leima ei ole hyvä, se on saanut läntisen maailman kärsimään syvästi. Kärsimään enemmän, kuin voitte koskaan kuvitella. Ilman noita sotia tietoisuutenne olisi jotain täysin erilaista kuin tänä päivänä. Mutta samaan aikaan on opittu merkittäviä oppitunteja ja sanottakoon, ettei tällaisia sotia saa enää koskaan tapahtua uudestaan tällä planeetalla. Sillä tähän päivään saakka näistä sodista selviytyneiden poikiin ja tyttäriin ja perheisiin vaikuttaa edelleen syvästi heidän esi-isänsä, ja nämä energiat on puhdistettava tältä planeetalta.

Tuomme teille uuden parantavan energian, Kryonin taianomaiset parantavat energiat ja nämä energiat on suunniteltu virtaamaan jokaisen kysymyksen ja ongelman läpi ja vapauttamaan teidät kaikenlaisista siteistä, tukoksista ja toimimattomista ajattelumalleista. Nämä energiat on suunniteltu parantamaan haavoitut lapsi ja virtaamaan "kovaan johdotukseenne".

"Kova johdotuksenne" syntyy hedelmöittymisen ja syntymän väliltä, jolloin otitte itsellenne juuri sen, mitä äitinne tunsi, ja nämä energiat virtaavat tämän raskausajan läpi karmajaksoihinne, menneisiin elämiinne, missä panitte alulle tämän elämän. Sillä tämä elämä on kaikille teille tässä huoneessa se elämä, missä murtaudutte uuteen maailmaan, uuteen tietoisuuteen. Kaikki ne joita Kryon-energia koskettaa, astuvat uuteen maailmaan, ja Kryon-energia pitää heitä sylissään. Olette perhe, sillä olette yksi tietoisuus ja Kryonin kultainen "valokuppi" värähtelee solujenne ja DNA:nne välissä, ja teitä pidetään turvassa, Rakkaudessa ja varmuudessa.

Monia muutoksia on tulossa, monia muutoksia, ja teille on helppoa pysyä myrskyn keskellä. Tästä puhumme, kun puhumme tarkkailemisesta - olette myrskyn keskellä ja näette ympärillänne käyvän myllerryksen, kun astutte uusille ja syvemmille tietoisuustasoille. Sillä tiedätte, miten vaikea oma matkanne on ollut, miten olette tehneet jatkuvaa itsetutkiskelua mennen syvemmälle, syvemmälle ja syvemmälle psyykeenne parantamaan haavojanne vähitellen - matkalla löytämään tietoisuutta, rakkautta ja monia lahjoja.

On monia rakkaita ystäviä, jotka eivät ole liittyneet seuraanne tällä polulla, ja heistä on vaikeaa astua uuteen maailmaan. Jotkut ihmiset saavuttavat ylösnousemustilan puhtaasti oletusarvoisesti, mutta toiset eivät ylösnouse, sillä maaplaneetalle tulee suuria valintatilanteita. Viides ulottuvuus on tämän huoneen ihmisten ulottuvilla. Mutta joillekin viides ulottuvuus ei ole edes unelma - he luulevat löytäneensä taivaan maan päältä, mutta taivas maan päällä on viidennessä ulottuvuudessa.

Maaplaneetalla suurinta kärsimystä aiheuttaa asioista kiinnipitäminen ja Kristus sanoi vaimolleen Marialle: älä pidä niin kovasti kiinni minusta. Tämä tarkoittaa sitä, että antakaa Rakkauden vain virrata, antakaa sen vain virrata. Silloin kun pidätte kiinni, Rakkaus ei virtaa. 
 
Maaplaneetta on kaksinaisuuden planeetta - mitä tämä tarkoittaa? 
 
Tämä tarkoittaa sitä, että on kaksi tapaa ilmentää. Toinen on Rakkaus ja toinen ovat negatiiviset energiat, mutta kaksinaisuus ollaan hitaasti sulkemassa pois maaplaneetalta.

Olemme usein sanoneet näissä kanavoinneissa, että ilmentäminen tulee vain Rakkauden Voiman kautta. 
 
Siksi olemme tuoneet teidät pitkän matkan parantaen sisäistä lastanne, sisäisiä vanhempianne. Tiedämme, että tämä on ollut tuskallista. Tiedämme, että se on kestänyt pitkään. Jotkut ihmiset tällä planeetalla luovat mielellään tämän negatiivisen luomismenetelmän avulla. Se tuo heille sitä, mitä he pitävät ilona, mutta se on itsepetosta ja huijausta.

Jos todellisen Kristus-opetuksen olisi annettu olla vapaana, tämä planeetta olisi hyvin, hyvin erilainen paikka.  
 
Mutta tänä iltana, rakkaat ystävät, tuomme teille Kristus-tietoisuuden ja ankkuroimme sen tänne Marina da Gamaan Magneettipalvelun Kryonin lahjana. Ankkuroimme tämän säteen, tämän rakkaus- ja valosäteen, maahan, Äiti Maahan ja sallimme sen säteillä Kristus-tietoisuutta. Sillä Kristus-tietoisuus on Rakkautta, Kristus-tietoisuus on kehossanne paikka, missä ei ole jännitystä, missä Rakkaus vain virtaa kuin Salzag Salzburgin läpi - se ei koskaan lakkaa virtaamasta. Rakkaus ei koskaan lakkaa virtaamasta Kristus-tietoisuudessa.

Tietenkin on vaikeita tilanteita, monia oppimistilanteita. Kristus-tietoisuus oppii Rakkauden avulla. Kristus-tietoisuus käyttää Rakkautta vastauksena ongelmaan. Kristus-tietoisuus merkitsee suhdetta. Kristus-tietoisuus on sitä, kun maskuliinisuus ja feminiinisyys oman kehonne sisällä yhdistyvät sekä virtaavat ja aaltoilevat vapaasti, aidosti hyväksyen kummankin. Kristus-tietoisuus on syvintä mahdollista Rakkautta täällä maan päällä tähän mennessä. Mutta jotta tiili voidaan laittaa toisen päälle, on oltava alempi tiili. Kristus-tietoisuus on peruskivi, jonka pitää olla paikallaan, ennen kuin ihmiskunta voi ottaa seuraavat askeleet kehittyen uuteen olemistilaan.  
 
Kristus-tietoisuudessa on kyse ihmishengen kehityksestä. Kristus-tietoisuudessa on kyse Rakkaudesta.

Jos joskus katsotte vanhaa rakennusta, joka on 200-300 vuotta vanha, näette siinä massiivisia peruskiviä. Kristus-tietoisuus on perusta, se on astinlauta seuraavaan evoluutioaskeleeseen. Tätä ei voi enää tukahduttaa maatasolla eikä sitä enää tukahduteta. Usein on hyvin, hyvin vaikeaa ja pidätte itseänne heikkona, kun ette käsittele tilannetta rakkaudella. Kristus-tietoisuutta ei ole helppoa "osata", mutta jos kohtelette kaikkia vaikeita tilanteita rakkaudella, teidän on tiedettävä, että sisäinen lapsenne luo todellisuuttaan, ja teidän on vain annettava tämän todellisuuden tulla ja mennä ja etsittävä, mikä osanne loi tämän.

Yksi ilmiö josta aina puhumme, on peili. Vanhempanne ovat peilejä, vanhemmillanne on sisällään lapsi, sisäinen lapsi jolla on täsmälleen sama haava kuin teillä, täsmälleen, joten kun parannatte sisäisen lapsen, käyttäkää aikaa parantaaksenne sisäinen lapsi myös vanhempienne sisällä.
 
Ja jos haluatte, päästäkää Kryon sisään auttamaan tässä parantamisessa, sillä on tärkeää tuoda vanhempanne pyhän liiton vaiheeseen sisällänne. Sillä tässä tilassa he sallivat maskuliinisen ja feminiinisen yhdistyä, ja kuten usein sanomme, luomista tapahtuu vain, silloin kun maskuliinisuus ja feminiinisyys yhdistyvät. Tätä luominen on. Kaikki planeetallanne puhuu tästä, kaikki.

Ei kannata olla vihainen vastakkaisen sukupuolen edustajalle, mutta sitä tapahtuu. Mutta kun olette vihainen vastakkaisen sukupuolen edustajalle, työnnätte häntä pois. Ja työnnätte vain oman maskuliinisuutenne tai feminiinisyytenne pois ja pysäytätte tämän luomis- ja ilmentämisprosessin elämässänne.

Pyydämme teitä tarkkailemaan, silloin kun olette loukkaantunut. Ei ole syytä pitkittää sitä, antakaa sen tulla ja mennä. Jos reagoitte, se on ok, mutta tietäkää, että reaktiossanne on haava. Tietäkää, että se on paikka, missä parannutte, mikä tarvitsee parantamista. Rakkaus hävittää askel kerrallaan haavat kehostanne. Askel kerrallaan.

Pyydämme teitä nyt menemään sisäänne. Pyydämme teitä sallimaan Kryonin seitsemän maagisen parannusenergian virrata kruunuchakranne läpi, kun henkioppaanne ovat jalkojenne juuressa kunnioittaen sitä vastuuta, mitä kannatte - ja kannatte hyvin - ja kunnioittaen jumaluuttanne. Ja seitsemässä parantamisenergiassa on kyse ennen kaikkea vastuusta - ehdottoman vastuun ottamisesta elämästänne, kaikista hyvistä ja kauniista asioista joita olette luoneet, kaikista negatiivisista ja vaikeista asioista joita olette luoneet, kaikesta työstä mitä on tehty ja kaikesta työstä mitä pitää tehdä. Vain sallikaa itsenne vajota syvemmälle, syvemmälle ja syvemmälle kehoonne. Vastuu on kruunuchakran energia.

Ja nyt siirtyen alaspäin kolmanteen silmään, antakaa energioiden liikkua, vain sallikaa anteeksipyytämisen ihme ja lahja. Pyytäen anteeksi itseltänne sitä, että olette aiheuttaneet itsellenne niin paljon haavoja ja tuskaa elämänne aikana. Pyytäen anteeksi pieneltä lapseltanne, jonka oli kärsittävä vaikean lapsuuden epäoikeudenmukaisuutta. Pyytäen anteeksi vanhemmiltanne, joiden oli oltava tiedostamattomia tehdäkseen teistä tiedostamattoman tietyillä alueilla - niitä vaikeita asioita joita he eivät olisi koskaan todellisuudessa halunneet tehdä kenellekään tai kenkään tekevän heille itselleen, ja joita he tekivät teille. Ja sallikaa tämän anteeksipyyntöenergian virrata sinne, minne sen tarvitsee virrata. Antakaa sen virrata. Antakaa sen virrata sinne, minne se tarvitsee virrata. Anteeksipyyntöenergia tekee lapsenne, teidät itsenne ja vanhempanne vastaanottavammiksi parantumiselle, rakkaudelle. Te kaikki tiedätte, että silloin kun joku on vihainen, hän haluaa aina työntää teidät pois. Anteeksipyyntö vapauttaa vihan ja antaa sen mennä.

Siirrytään nyt alaspäin kommunikointikeskukseen, kurkkuchakraan, ja kommunikointikeskuksen energia on anteeksianto. Päästäkää siis anteeksiantoenergia kehoonne antaen anteeksi itsellenne. Tehdään erityisesti yritys antaa anteeksi Jumalalle, että se on sallinut teidän käydä läpi sen, mitä olette käyneet läpi. Antakaa anteeksi pienelle lapsellenne kaikkien näiden negatiivisten todellisuuksien luominen. Lopultahan lastanne loukattiin ja anteeksiannon syvin, syvin merkitys on anteeksianto niille, jotka ovat loukanneet teitä, jotta tunnistatte, että tekin olette loukanneet toisia ja teistä tuli juuri heidän kaltaisensa, jotka todella loukkasivat teitä - ja he kantavat omaa tuskaansa ja te omaanne. Erityisesti kun katsotte isänne ja äitinne energioita, sillä nuo teille lähimmät loukkasivat teitä eniten, ja äitiänne ja isäänne loukkaa kovasti se tapa, millä he kohtelivat teitä.

Ja kaiken tiedostamattoman käyttäytymisen kasan pohjimmaisena on loukkaantumisen ja häpeän energia. Nämä energiat luovat kaiken surun, yksinäisyyden, sydänsäryn, pelon ja vihan. Annetaanpa siis kaikkien näiden taianomaisten parannusenergioiden mennä syvälle häpeäänne ja loukkaantumiseenne. Se on kuin töpselin irrottamista ja kaikkien muiden tunteiden sallimista vapautua virtaamaan, virtaamaan takaisin sinne, mistä ne tulivat, jättäen henkiset lahjanne, henkisen tietoisuutenne ja peruskivenne puhtaiksi - sädehtivänä odottamaan seuraavien kivien asettamista perustalle.

Rakkaat ystävät, nyt siirrymme sydämeenne ja rakkausenergiaan, energiaan josta kaikki ihmiset uneksivat, joten sallikaa rakkausenergian virrata sydämenne läpi, virrata kruunuchakranne kautta kaikkien muiden charkojen läpi sydämeenne ja sallikaa sydämenne hehkua ja olla avoin. Ja mikä tahansa peittääkin sydäntänne, sallikaa tämän rakkausenergian hajottaa se. Silloin kun olitte lapsi, tarvitsitte suojelua, mutta nyt olette vahvempi, viisaampi, paljon selkeämpi ja ymmärtävämpi. Sallikaa näiden energioiden virrata sydämenne loukkauksien ja häpeän läpi. Kenen tahansa idea olikin kutsua ihmisiä syntisiksi, niin se on kaikkein suurin häpeä, sillä tällä planeetalla ei ole sellaista kuin synti - on joko tietoisuutta tai tiedostamattomuutta. Ne teistä jotka ovat tietoisia, autatte tiedostamattomia rakastamalla, ette häpeämällä heitä. Tämä on todellista tietoisuutta.

Siirrytäänpä nyt solar plexukseen ja antautumisen energiaan, luopuen loukkauksistanne, luopuen häpeästänne, sillä antautuminen on voittamista. Vain sallikaa näiden upeiden energioiden virrata solar plexukseenne parantaen voimakeskuksenne syvät ja synkät haavat, mikä mahdollistaa teille voimanne vaatimisen taas kerran maan päälle. Parantaen nuo syvät, syvät loukkaukset elämästä toisensa jälkeen, antakaa Kryonin energioiden virrata sisään. Voittaminen on voimakasta. Antautumisen on tehtävä teistä voimakkaita, sillä antautumisessa vapaudutte kiinnipitämisestä ja saatte takaisin virtauksen.

Nyt siirrymme toiseen chakraan, kiitollisuusenergiaan. Mitä enemmän kiitollisuutta on kehossanne, sitä enemmän luotte armon, Jumalan avulla. Älkää koskaan aliarvioiko tätä energiaa, sillä kiitollisuus on vetovoimaenergiaa. Mitä enemmän kiitollisuutta, sitä enemmän vedätte haluamaanne, olette Jumalassa, uitte myötävirtaan ja sitä helpommaksi ja helpommaksi havaitsette elämän. Vain sallikaa tämän kiitollisuusenergian puhdistaa toinen chakranne, sallien maskuliinisen ja feminiinisen yhdistyä, päästäen sisään syvimmän Rakkauden.

Sallikaa tämän tunteen virrata esi-isiinne, esi-isienne syvimpään tuskaan, puhdistaen ja harmonisoiden kehonne, asettaen kehonne solut tiettyyn rakenteeseen, dodekaedrin muotoon, todelliseen ihmisolennon muotoon. Kehonne ymmärtää tämän - dodekaedrit jotka muodostavat elämänkukan. Vain sallikaa kehonne muistaa, muistaa, muistaa, muistaa. Antakaa sen muistaa Kristus-tietoisuus. Antakaa sen muistaa, kuka olette. Antakaa itsenne muistaa, kuka olette. Sillä rakkaat ystävät, tämä peli on melkein ohi, peli verhon takana on melkein ohi. Alatte tunnistaa jumaluutenne ja ymmärtää sitä.

Rakkaat ystävät, olette "minä olen" -olemus, olette yhtä ja tässä tietoisuustilassa vain sallikaa itsenne yhdistyä taikalapseenne, joka on osanne, joka palaa kaikkein viimeisimpänä. Vain sallikaa itsenne vastaanottaa opastusta tältä taikalapselta. Vastaanottakaa rakkautta, kunnioitusta ja arvotusta siitä matkasta, jolla olette olleet.

Nyt viimeisimpänä energiana on juurichkran energia, elämän eliksiiri. Tästä elämässä on kyse, irtipäästämisestä. Päästäkää irti kuin puu lehdistään syksyllä, kun jokin ei enää palvele teitä. Päästäkää irti kiinnipitämisestä, jännityksestä, stressistä. Antakaa juurichakran puhdistua, yhdistyä Äiti Maahan. Antakaa juurienne mennä syvemmälle, syvemmälle ja syvemmälle Äiti Maan turvaan ja ehdottomaan varmuuteen tullen ykseyden tilaan, Äiti Maana olemisen tilaan. Vain sallikaa itsenne olla juuri sitä, kuka olette.

Sallikaa seitsemän energian, Kryonin seitsemän taianomaisen parannusenergian virrata koko kehonne läpi, vain virrata, virrata, virrata. Virraten ja kulkien sinne, minne sen on mentävä - antakaa sen mennä sinne, minne sen on mentävä. Antakaa sen huuhtoa pois pimeys, antakaa sen huuhtoa pois kaikki pimeät ja kovat paikat. Antakaa sen vapauttaa häpeä ja loukkaantumisen energiat, jotka ovat kaiken ihmiskärsimyksen taustalla. 
 
Antakaa Rakkauden virrata, vapauttavan rakkauden, sillä täällä maan päällä ei ole mitään kauniimpaa kuin irtipäästäminen. Vain päästäkää irti. Vain tuntekaa, miltä tuntuu olla vapaa - päästää irti, päästää irti, päästää irti. Sillä rakkaat ystävät, tässä energiassa olette vapaita, olette vapaita. Ottakaa vastaan vapaus, tuntekaa vapaus. Tuntekaa, mikä seuraava tekonne on. Tuntekaa, mitä haluatte todella tehdä elämällänne, ja vain tehkää se, vain tehkää se.

Rakkaat ystävät, Kryon Magneettipalvelusta on lähdössä. Menkää turvallisesti ja Jumalan siunausta. Kiitos.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Harrille kiitos !

 

1 kommentti:

Harri kirjoitti...

:) YLLÄTYS :)