WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 3. helmikuuta 2011

Vesimiehen Täysikuu



VESIMIEHEN TÄYSIKUU
Aslak Larjo / Teosofinen Verkosto
Tarkka aika 18.02.11 klo 11:35

Jokaisen ihmisen sisimmässä on iankaikkinen kauneus - kuin pieni siemen maassa. Tämä siemen tarvitsee vettä ja ravinteita kasvaakseen. Kun sitä kastellaan, se ennen pitkään ponnistelee kohti valoa, aurinkoa, läpi kaikkien esteiden. Tämä siemen on meissä uinuvana oleva Jumaluus. Kun se vihdoin alkaa säteillä, ei mikään mahti maailmassa voi peittää sen loistoa, koska se on Kaikkivaltiaan läsnäoleva siemen. Tämä sisäinen Jumaluutemme ilmennys ja esiin sen esiintuleminen, hävittää ja hälventää kaikki heikkoudet käyttövälineissämme.

Vesimiehen sielun mantra viittaa tähän elämän veteen, jolla ravitsemme Jumaluutta kaikessa elämässämme: ”Elämän vesi minä ole, vuodatettu esiin janoisia varten.”

Vesimiehen energia on sähköistä Uranuksen kautta tulevaa enrgiaa. Se auttaa meitä murtamaan kahleemme ja kastelee meissä asuvaa Jumaluuden kipinää – Monadiamme. Kun onnistumme sisäistämään tämän energian – kykymme oivaltaa ja intuitio kehittyvät.

Suuri osa ihmiskunnasta elää vain fyysisen ja astraalisen kehojensa kautta. Kuolematon henki heissä kommunikoi vain näiden käyttövälineitten kautta – siksi heidän elämänsä on rajoittunut.

Osa ihmiskunnasta on niin tietoinen, että he kokevat elämää myös mentaalisten kehojensa kautta. Heidän toimintapiirinsä on silloin laajempi. Näillä Jumalan kipinöillä on runsaampi ja rikkaampi elämä ja he tiedostavat suurempia kokonaisuuksia.

Se runsas elämä, jota kosminen Kristus ihmiskuntaan vuodattaa Jupiterin kautta, on se rikkaus, joka vie itse elämän lähteelle – sisällämme asuvan oikean Itsen eli Sielun luo. Tämän elämän voi tavoittaa vain, jos kehitämme intuitiotamme ja jaamme säteilyämme muille.

Viesimies tuo mahdollisuuden kolmeen lahjaan:

  1. Mahdollisuusden elämän muutokseen.
    2.   Mahdollisuuden valaistumiseen.
    3.   Mahdollisuuden veljeyteen.

Vuosittainen sylki ja Vesimiehen aikakauden 2160 vuotta pitkä ajanjakso tuo ihmiskunnalle mahdollisuuden astua korkeamman kehityksen polulle. Se avaa oven uudelle edistyneemälle elämälle.

Tämä sisältää mahdollisuuden:

1. Vihkiytyä korkeampaan tietoisuuteen.
2. Palvella ja ponnistella ihmiskunnan kollektiivisen tietoisuuden kasvun puolesta.
3. Päästä yhteyteen kehittyneempien ryhmien ja henkisten ashramien kanssa.
4. Käyttää oikein energoita, oikea-aikaisesti ka oikeaa tarkoitusta varten.
5. Olla yhteydessä henkisesti herkkien ihmiseten kanssa.
6. Tehdä yhteistyötä henkisen Hierarkian kanssa.
7. Päästä yhteyteen kosmisen Kristuksen kanssa.

Monille ihmisille avautuu tie oppilaan polulle. Kun ihminen tuntee oppiluuden polttavan kutsun, hänestä tulee luova vaikuttaja. Vesimies symboli vedenkantajaa, jonka vesi virtaa kulhosta – kuin luova tuli ja ajatuksen voima.

Vesimiehen toinen lahja on valaistumisen mahdollisuus. Tämä on hetki elämässä, jolloin ihhuna kokeampaan tietoisuuteen aukeaa ja ihminen näkee elämän laajemmin tarkoitusperineen. Tulemme tietoiseksi, että olemme elämä itse. Hetken ajan elämän syhköisyys menee lävitsemme ja iloitsemme ihanasta ykseyden merestä.

Jos elämme elämää, jossa sielu saavuttaa jonkin vihkimyksen, vihkimyksen energeettinen vältikka lävistää kaikki kehomme kuin salamanisku ja alempiväräheinen energia puhdistuu korkeamman avulla. Rakennamme itsellemme uuden, paremman käyttövälineen. Sielumme on kirkastunut ja säteilee voimakkaammin.

Kolmas lahja liittyy veljeyteen, tietoisuuteen ja mielentilaan, jossa kaikki pelot, erillisyyden ja vihan tunne ovat kuin pois pyyhkiytyneet. Suuttumus ja ahneus ovat kaikonneet elämästä ja tunnemme suurta vapautta. Tässä vapaudessa on vain Valoa ja Totuutta. Sisäinen todellisuutemme heijasuu nyt ulkoiseen elämäämme.

Vesimiehen vesi haastaa meidät puhditumiseen sekä yksilön, ihmiskunnan että planeetan tasoilla. Vastuumme on vapauttaa tgietoisuuden valo, joka puhdistaa monen elämän aikana kasaantuneet epäpuhtaudet ja pimeyden. Tietoisuuden Valossa se vihdoin kaikkoaa. Puhdistus on ainoa tae ihmiskunnan eloonjäämiselle ja elämän jatkumiselle seuraavalla korkeammalla tasolla.

Vesimiehen esteerinen hallitsija on Jupiter. Hierarkinen ja eksoteerinen hallitsija on Uranus. Jupiter on pyhä planeetta ja sen lahjana vstaanotamme Rakkaus-Viisaus säteen energiaa. Tämä inspiroi meitä opiskeluun, ykseyteen, parantamisen ja magneettiseen säteilyyn.

Vesimiehen tähtikuvion viides, konkreettisen tiedon säde, vaikuttaa voimakkaana seitsemänteen, rituaalisuuden ja magian, sekä toiseen, Rakkaus-Viisaus, säteeseen. Oppilaan tulee käyttää Vesimiehen lahjat oikea-aikaisesti, jotta Sielun Lootus eli Kausaalikeho avautuisi.

Nämä egergiat vaikuttavat sydän-, ajna- ja häntäluukeskukseen.

Kehittyvät ominaisuudet ovat:

 Rakkaus, myötätuonto,
 Arvostua, omistautuminen ja laaja-alaisuus ja
 Ykseyden tajuaminen, suvaitsevaisuus, nöyryys ja hyväntahtoisuus.

Vesimies-oppilaan läksyt ovat:

 - Oppia käyttämään luonnonlakeja palveluun.
-  Oppia keskittämään voimansa.
-  Oppia sähkön mysteeri.
-  Oppia auttamaan pyyteettömästi täydestä sydämestä.
-  Oppia olemaan korkeamman lähteen eli Sielun palveluksessa.

Vuodatan maljastain mä ylenmäärin,

tähtien hehkua virrattain ...

ravinnoksi siementen

kohti loistoa jumaluuden

herätä meissä.

Janoosi juo ja sielusi täytä.

Ojenna kätes´ ja tähteesi tartu!

Muistat,

sinäkin oot, yksi meistä.

- Anneli Leivo -

Ei kommentteja: