WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Kultainen Tarjotin



Jos kaksinaisuutta ei olisi, te räjähtäisitte sellaiseksi värien ja energioiden sekamelskaksi, että se hämmästyttäisi koko Maailmankaikkeutta. Jokainen, joka on koskaan elänyt tällä planeetalla, on taas elossa jossain muodossa... tiesittekö sen? Jotkut ovat kuolleet pois ja tulleet pian takaisin, sillä he tietävät, että tämä on se aika, joka saa aikaan muutoksen. Kaikki ovat varpaillaan - katsoen ja tarkkaillen. Tänne toimitetaan energiaa niin monista eri lähteistä. Tässä kaikessa on näet kyse NYKYHETKESTÄ. Tässä kaikessa on kyse NYKYHETKESTÄ. Ihmiskunta kokonaisuutena, solutasolla, tietää, mistä tässä kaikessa on kyse.
Ettekö usko, että me tiedämme täällä olevista tunteista, kysymyksistä, levottomuudesta, näennäisestä epätasapainosta, ongelmista? Siitä me haluamme tänä iltana puhua - ongelmista. 

KULTAINEN TUOLI
 
Vuosi sitten me istuimme juuri tässä samassa paikassa ja puhuimme näiden vuorten energiassa (Banff, Kanada) "kultaisesta tuolista". Me nostimme esiin tämän aiheen, josta emme olleet koskaan aiemmin puhuneet ja joka käsitteli kumppanuutta Jumalan kanssa, jotta voisimme selittää sitä, ja laittaa sen kiertämään kaupungista toiseen kaikkialle maailmaan. Se on tosiaankin puhtaaksikirjoitettu ja julkaistu, mutta se lähti liikkeelle täältä, missä te nyt istutte. Sillä tämä oli se paikka, missä se alun perin tapahtui, juuri teidän kaltaistenne ihmisten edessä. Jotkut teistä olivat tuolloin paikalla ja tietävät mistä minä puhun. Sillä me kerroimme teille siitä kultaisesta olennosta, joka istuu tuolla tuolilla sinun Sydämessäsi. Siellä sisällä on jotain, mitä te kutsutte "Korkeammaksi Minäksi". 

Me olemme puhuneet teille itsensä arvostamisesta, johon te voitte tarttua tiukasti ja vaatia sitä itsellenne. Me pyysimme teitä vertauskuvallisesti istumaan sillä tuolilla yhdessä tuon kultaisen olennon kanssa, jotta olisitte nähneet, keitä te olitte. Me pyysimme teitä tuntemaan, kuinka Rakkaus täyttää jokaisen solun. Me pyysimme teitä näkemään käsitteen kumppanuudesta Jumalan kanssa, joka on tarjolla tällä Uudella Aikakaudella. Me pyysimme liittymään yhteen Korkeamman Minän kanssa ja kerroimme teille, että se oli ensiaskel monille. 

Me kerroimme teille, että jos te tekisitte tämän, niin kaikenlaisia asioita alkaisi tulla lisää. Sillä Hengen lahjat ja jalokivet, joita tarvitsette päästäksenne Ihmisinä eteenpäin tällä planeetalla, ovat tosiaankin erikoisia, ja ne ovat erilaisia kuin kaikki aiemmat. Niiden täytyy olla. MIKÄÄN vanhan energian työkalu ei palvele teitä päivittäisessä elämässänne Ihmisinä tällä planeetalla, kun siirrytte korkeaan värähtelyyn. Joten ihmiselämästä ja "polulla" olemisesta tulee kokonaan uusi ajatusmalli - täysin uusi koulu, ja uudet lahjat annetaan teille yksi kerrallaan. Kovin monet teistä eivät ymmärrä, mitä nämä lahjat ovat. Te istutte hämmentyneinä ja silti kaikella Rakkaudella ja kunnioituksella te olette osoittaneet tahtonne siirtyä eteenpäin ja tahto on katalyytti, kiihdytin toiminnalle! 

VALMISTAUTUMINEN VIESTIIN
 
Me haluaisimme kertoa teille tänä iltana eräästä käsitteestä, joka tulee olemaan yhtä mullistava ja erilainen kuin mitä kultainen tuoli oli teille vuosi sitten. Me haluamme teidän ymmärtävän, että joka ainoa teistä voi juuri nyt vaatia tuon kultaisen olennon omakseen ennen kuin me kuulemme lisää. Minulla on teille eräs harjoitus, sillä se tulee auttamaan teitä siinä, mitä seuraavaksi on tulossa. Se on sellainen, jota minun kumppanini on käyttänyt monesti ryhmille, mutta ei koskaan kanavointien yhteydessä. Me olemme kertoneet teille monta kertaa, rakkaat ystävät, että me olemme täällä pesemässä teidän jalkojanne. Se, mitä kohta seuraa, annetaan suurella rakkaudella ja kunnioituksella ihmiskuntaa kohtaan. Vaikka et saisikaan tänä iltana muuta kuin tämän, niin se on silti hyvä asia - ja tarkoitus on TUNTEA, kuinka Jumalan Rakkaus täyttää Sydämesi ja tuntea, kuinka jalkasi pestään - kumpikin niistä, meidän ilonkyyneleillämme, jotka vuodatamme tätä tarkoitusta varten. 

Monet Kryonin kaltaiset olennot antaisivat melkein mitä tahansa saadakseen istua teidän edessänne tällä tavalla! Näyttää siltä, että täydellisessä Jumalan rakkaudessa minä vedin sen voittoarvan, että sain olla se, joka auttaa säätämään magneettiverkkoa - joka tarkkailee tätä suurenmoista aikaanne - joka katsoo, mitä te olette tehneet Maassa - joka näkee toivoa, ja muutoksia ja kokee Rakkauden. Annattehan minun pestä teidän jalkanne kiitollisuudesta teidän aherrustanne kohtaan. Hyväksykää se, ja tietäkää, että teitä kunnioitetaan. 

Jokainen teistä on tuonut tänne mukanaan ihmiselämän ongelmia. JOKAISEN HENKILÖN tilanne on ainutlaatuinen ja näin sen kuuluukin olla, erityisesti niiden kohdalla, jotka huomaavat etsivänsä jotain tällä Uudella Aikakaudella. On mullistuksia. Asiat eivät ole aina sitä, miltä ne näyttävät. Yhtäkkiä jotkut teistä nykäistään pois jostain sellaisesta, joka tuntui mukavalta. Yhtäkkiä jotkut teistä törmäävät ongelmiin, joita ei koskaan aiemmin ollut: terveys, vauraus, selviytyminen. Joillakin on perheongelmia… biologisia ja kosmisia. 

Tässä on valmistautumisharjoitus, ja tulet näkemään, miten se liittyy siihen, mitä me aiomme teille kertoa. Me haluamme sinun näkevän ja visualisoivan ongelman, joka on päällimmäisenä mielessäsi juuri nyt, kun kuulet tai luet tätä. 

Joillakin teistä niitä on enemmän kuin yksi. Ja me tosiaankin kunnioitamme teitä tämän vuoksi. Ei ole olemassa suurempaa rakkautta kuin se, kun ihminen on päättänyt tulla tälle planeetalle ja kävellä biologiassa siten, että todellinen korkeampi minä on häneltä piilossa - nähdäkseen sen, voisiko sen löytää - kokeakseen lihan heikkouden ja ikääntymisen pettymyksen ja teidän ihmisyyden kokeenne. Ja siksi me Rakastamme teitä niin paljon, jos me emme ole sitä aiemmin kertoneet. Ja siksi te olette ansainneet mahdollisuuden saada viestejä valaistumisesta, jotka annetaan tähän tapaan. Ja siksi te olette ansainneet mahdollisuuden saada energiaa, joka välitetään teidän elämäänne - joka imeytyy tuohon kultaiseen tuoliin, niin että te voisitte siirtyä eteenpäin, uusien lahjojenne täysivaltaistamina. 

VISUALISOINTI
 
Me haluamme Sinun näkevän mielessäsi tämän elämässäsi olevan ongelman. 

Vedä se pois sieltä sen iljettävästä paikasta, ja nosta se syliisi! Kuin pienen, raivokkaan eläimen, vaikka se olisikin vastenmielisen näköinen - synkkänä pelosta - me haluamme sinun istuttavan se aivan siihen eteesi - elävänä ja täynnä epävarmuutta. Me haluamme sinun tekevän tämän, koska sinulle tarjoutuu kohta tilaisuus tehdä sille jotain. Sillä tänä iltana tämä vastenmielinen asia tullaan joko ratkaisemaan… tai sitten sinä laitat sen takaisin sinne, missä se oli. Näitä asioita ei nimittäin heitetä pois. Ne eivät katoa. Ne KUULUVAT sinulle. Ne ovat asetuksia, jotka sinä toit mukanasi. Ne ovat sinun, ja niissä lukee sinun nimesi. Sinä suostuit ottamaan ne itsellesi. Vedä ne esiin, nuo ratkaisemattomat ongelmat, ja laita ne syliisi. Vertauskuvallisesti ja kuvainnollisesti, ne tulevat istumaan siinä, missä vain sinä voit ne nähdä, seuraavan hetken ajan. Ne tulevat kuulemaan myös tämän viestin. 

Ja nyt me kerromme Sinulle jotain: 

Ennen kuin me voimme kuvailla tätä uutta käsitettä, meidän täytyy mennä erääseen historialliseen tilanteeseen. Me haluaisimme kertoa teille, mitä ihmiset tavallisesti tekevät sellaisten ongelmien kanssa, jollainen sinun sylissäsi nyt on. Me puhumme ensin VANHASTA ENERGIASTA, sillä teidän täytyy ymmärtää selkeästi se ero, miten asiat olivat aiemmin, ja miten ne ovat NYT. On viidenlaisia asioita, joita ihmiset tekivät vanhassa energiassa senkaltaisille ongelmille, jollaisia te olette tuoneet mukananne. Te ette näet ole ainutlaatuisia ongelmaosastolla. Valaistuneena yksilönä sinun ongelmasi ovat usein samankaltaisia kuin muillakin. Sinun ongelmistasi tekee ainutlaatuisia se, että nyt SINULLA on niitä (ei muilla). Ehkä pidät itseäsi valaistuneena yksilönä. Kuitenkaan se, että tiedät, miten asiat toimivat, ja kuka olet, ei vapauta sinua joistain näistä asioista. Me kuvaamme hetken ajan sitä, miten vanhan energian aikana oli tapana hoitaa näitä kiperiä ongelmia, ja sitten me aiomme todistaa teille jotain - että todellinen ihmisen kaksinaisuus on olemassa - ihan kuin te kaipaisitte siitä todisteita! 

PAKO
 
Ensimmäinen asia, minkä Ihminen tekee kiperän ongelman kanssa, on usein paeta sitä. "Jos juoksen riittävän kauas, se ei ole enää täällä, kun palaan takaisin", ovat jotkut sanoneet pötkiessään pakoon sinne tänne. Te olette nähneet sen yhä uudestaan ja uudestaan. Ja niin se pako alkaa, ja noita pakenemistapoja on tosiaankin useita. Voit täyttää mielesi monella eri tavalla. Voit ihan fyysisestikin muuttaa toisaalle. Voit koettaa jättää ongelman huomiotta - "no, kyllä se menee pois, se menee pois". Mutta se pysyy, eikö vain? Siinä se on… ja se pahenee vähitellen. Joskus se jäytää mieltäsi. Toisinaan pakenemisen energia itse asiassa kasvattaa sitä! Sinä et pääse siitä eroon. 

Vanhassa ajatusmallissa ensimmäinen vaihe oli pako. 

Nyt minä kysyn sinulta, juuri nyt: Kuuluuko sellainen täydelliseen henkiseen luonteeseen? Miksi pelko ja ongelmat ovat niin kauhistuttavia näin älykkäälle rodulle? Ja vastaus on, rakkaat ystävät, henkinen, koska näissä teidän syleissänne olevissa asioissa on henkistä energiaa! Ne ovat asetelmia. Joka kerta, kun tapahtuu jotain erittäin suurta - joka luo pelkoa ja ahdistusta ja keskeyttää elämäsi - kyseessä on asetelma. Ja ensimmäinen asia, mitä ihminen haluaa tehdä, on paeta sitä! Se on aika omituinen reaktio älykkäältä rodulta, eikö olekin? Miksi et sen sijaan kohtaa sitä, ja ratkaise sitä? Vastaus on, koska siinä on mahtava henkinen peite. Jokaisessa ongelmassa on "palanen kotia". Jokaisessa ongelmassa on "palanen suurta rakkautta". Ja niinpä ensimmäinen reaktio on paeta. "En halua mennä tuonne", Ihminen sanoo. Ja silti se on osa sopimusta. Se on osa kaksinaisuutta. Joskus sitä on vaikea hyväksyä. Teidän kaksinaisuutenne luo pelkoa.

PIENIN VASTUS
 
Kun te pakenette, ja huomaatte silti, että ongelma pysyy, monien mielestä PIENIMMÄN VASTUKSEN toiminta on silloin ratkaisu. "Hyvä on… minä teen tälle asialle jotain. Luulenpa, että teen sen, mikä on kaikkein helpointa", Ihminen sanoo, ja tässä on kaksijakoisuutta. Monesti tuolla "pienimmän vastuksen" ratkaisulla ei ole mitään tekemistä itse ongelman kanssa. Se on laastari, niin sanotusti - jotain, jolla siitä pääsee eroon. "Mikä on helpoin juttu, jonka voin tehdä", ihminen sanoo, "päästäkseni eroon tästä? Minä kyllä hoidan sen, mutta mikä mahtaa olla helpoin tapa?" 

Meitä muistutetaan tarinasta "Sarah ja vanha kenkä", jonka me annoimme teille aiemmin, ja jolla ei ollut mitään tekemistä kengän kanssa. Vanha kenkä oli vain vertauskuva ihmisistä, joilla on taipumus mennä sinne, missä on kaikkein mukavinta (ja kaikkein vähiten ongelmia). Kuulkaa, rakkaat ystävät: Monesti kaikkein mukavinta on vanhassa energiassa! Sarahin tarina oli yksinkertainen: Sarah rukoili ja rukoili elämänsä työpaikkaa - että hän saisi olla omassa "ihannepaikassaan". Hän halusi vain tätä verratonta ammattia - jotain, jota hän todellakin osasi tehdä hyvin. Se oli hänen intohimonsa, ja hän rukoili ja viimein sai sen. Hänen tarvitsi vain matkustaa sillä, mitä te sanotte maanalaiseksi junaksi, päästäkseen sinne. Sarah oli tullut tähän maailmaan mukanaan klaustrofobian (ahtaanpaikankammo) peite. Hän inhosi tuota junaa! Aina kun hän astui siihen, hän hikoili - hän ahdistui - hän pelkäsi ja saattoi hädin tuskin odottaa, että nuo muutamat minuutit olisivat ohi, jotta hän olisi päässyt ulos. Hän oli kanssaluonut henkiseen tapaan elämänsä työpaikan, silti hänen täytyi käsitellä tuo karmallinen peite, joka näytti olevan sen tiellä. 

Lopulta Sarah kääntyi Jumalan puoleen ja sanoi, "Tämä ei toimi, oi oppaat, oi kultainen enkeli, oi kumppanini, tämä ei toimi". Kultainen enkeli sanoi Sarahille, "Mitä sinä haluaisit sille tehdä?", ja hän vastasi, "Etsitään uusi työpaikka". Ja enkeli sanoi, "Tämä on se työpaikka, jonka sinä loit ja jota sinä pyysit. Se on sinun intohimosi - sinun lahjasi. Mikset päättäisi sen sijaan muuttaa klaustrofobian peitettä?" Ja Sarah vastasi, "Koska minulla on ollut tämä klaustrofobia jo viisikymmentä vuotta. Minulla on ollut tämä työpaikka vasta kolme kuukautta!" 

Sarah valitsi helpoimman ratkaisun. "Etsikää minulle työpaikka, joka on tässä lähellä", hän sanoo. "Se on helpompaa." Monet teistä tietävät, että tällä tositarinalla oli ihmeellinen loppu. Sarah tosiaankin lopulta päätti, tahtonsa kautta, PUHDISTAA tuon karmallisen piirteen tai oman pelkonsa ahtaita paikkoja kohtaan… ja pitää "täydellisen" työpaikan, jonka hän oli luonut. Ja niin hän teki. Ja muuten, kun hän teki niin… myös Maa muuttui hiukan. Ihminen haluaa usein mennä sitä tietä pitkin, joka kaikkein todennäköisimmin tuottaa tulosta nopeimmin, vaikka se ei loisikaan ratkaisua. 

JÄRJESTÄYDY/JAA
 
Eräs asia, mitä Ihminen tekee ongelmien kanssa vanhan energian ajatusmallissa, on se, mitä me kutsumme JÄRJESTÄYTYMISEKSI. 

Jotkut ihmiset, joilla on ongelmia edessään, päättävät, että jos he jakavat ne riittävän monien ihmisten kanssa, niin ne katoavat pois! Ja niinpä he järjestäytyvät yhdessä ystäviensä kanssa draamaryhmiksi. He kutsuvat kaikki ystävänsä paikalle ja kertovat heille kaiken niistä. He kertovat niistä yhä uudelleen ja uudelleen ja uudelleen, ajatellen, että ehkä silloin, kun ne jaetaan yhä uudelleen ja uudelleen, ne saattavat jonain päivänä mennä pois. He luulevat, että jos he vain saisivat mukaan riittävän paljon ihmisiä, niin tuo asia saattaisi jotenkin laimentua. He eivät todellisuudessa halua ehdotuksia tai ratkaisuja. Todellisuudessa he vain haluavat välittää asian tuolle ryhmälle! Ei se niin toimi. Toisten liittäminen mukaan tähän tyyliin jakaa energiaa sopimattomalla tavalla, koska näin tekemällä käännät vain selkäsi sille vastuukysymykselle, joka itse asiassa on koko ongelman taustalla. Yksinkertaisesti sanottuna ei ole olemassa muita, jotka voisivat ottaa ja ratkaista ongelman, jonka päällä lukee sinun karmallinen nimesi. 

MUREHTIMINEN
 
Voi, tämän seuraavan jotkut teistä tuntevat oikein hyvin! Joskus vanhassa energiassa ensimmäinen asia, jonka ihminen haluaa tehdä, on luoda energiaa MUREHTIMISEN muodossa. Me olemme puhuneet tästä aiemminkin. Murehtiminen on ENERGIAA. Murehtiminen on älyn energiaa ILMAN rakkautta. Tiesittekö sen? Äly YHDISTETTYNÄ rakkauteen on kaunis asia. Äly ILMAN rakkautta luo murhetta ja ahdistusta. Ihminen ajattelee, että jotenkin murehtiminen ja sen luoma energia pienentävät ongelmaa. Usein, kun Uudella Aikakaudella annetaan vaihtoehdoiksi "rauha tai murehtiminen", niin ihmiset valitsevat murehtimisen! Palaamme takaisin vanhaan kenkään, eikö vain? Me olemme puhuneet useita kertoja tulevasta tienhaarasta. Kun näet kaukana edessäsi väijyvän haasteen, niin on helpompaa istua alas ja murehtia kuin mennä sen luo ja ratkaista ongelma lähietäisyydeltä. Monesti ratkaisun suuntaviitta on vasta tienhaarassa! Sinun on kuljettava suoraan tuon haasteen keskelle, jotta löytäisit vastauksen. Sitä ei kerta kaikkiaan ole opastaululla ennen kuin pääset sinne. Murehtiminen on yleinen ihmisten reaktio, ja sitä kunnioitetaan, koska se on osa teidän KAKSINAISUUTTANNE. Ajattele kaikkia niitä asioita, jotka teet sen sijaan, että kohtaisit ongelman kasvotusten. Onko se loogisen, puolueettoman henkisen olennon reaktio? Ei. Se on sellaisen ihmisen reaktio, joka on tullut tälle planeetalle puolueellisena… sellaisen kaksinaisuuden kera, joka luo epäloogisia reaktioita suunnittelemiinne asetelmiin. 

Rakkaat ystävät, siksi me olemme kutsuneet sitä, mitä te teette, "TYÖKSI"! 

SULKEUTUMINEN
 
Kun mikään muu ei toimi, niin sen sijaan, että kohtaisivat edessään olevan ongelman, monet ihmiset yksinkertaisesti SULKEUTUVAT. "Sulkeutumisen" myötä syntyy epätasapainoa, ja tässä epätasapainon tilassa sinä kutsut puoleesi terveydellisiä ongelmia ja sairauksia. Monesti sen sijaan, että ihminen kohtaisi elämässään olevan ongelman, hän vajoaa biologiseen kriisiin - sulkeutumistilaan. Missä kohtaa viisaan ihmisen aivoissa lukee "on parempi jättää tämä planeetta kuin kohdata tuo ongelma?" Me kerromme, missä se on: Se elää ihmisten kaksinaisuudessa! Eikö tämä ole todiste siitä, että jotain on tapahtumassa? Mikä ylipäänsä on "ihmisluonto"? … Epälooginen käyttäytymistapa, joka näyttää koomiselta… yhteistä koko ihmiskunnalle? Ei. Se on KAKSINAISUUDEN asetelma… tavallisen Pyhän Sielun henkinen ominaisuus teidän planeetallanne. Se on yhteistä teidän tehtävällenne. 

Kun nyt istutte siinä ongelma sylissänne, niin joillekin teistä yksi tai useampi näistä esitetyistä ominaisuuksista on kuulostanut tutulta. Jopa niillä, jotka kutsuvat itseään "valaistuneiksi" ja jotka värähtelevät korkealla tasolla, on houkutus palata vanhan energian vastauksiin, kunnes he saavat itsensä siitä kiinni ja siirtyvät eteenpäin siihen, mikä todellakin toimii. Miksi me kerromme teille tämän? Ainoana syynä ei ole se, että näyttäisimme teille, miten kaksinaisuus toimii, vaan että näytämme teille myös sen kauneuden, joka on tulossa. Sillä kaikki nämä vanhan energian asiat, joita te voisitte kutsua normaaleiksi KAKSINAISUUDEN reaktioiksi… voidaan nyt muuttaa henkisesti! Te ihmiset, ja me Henki, jotka työskentelemme yhdessä kumppaneina, voimme hallita näitä asioita elämässänne. Me sanomme, että nyt on aika eliminoida ne kaikki! Ei ole mitään syytä paeta ja juosta - ei syytä murehtia - ei syytä etsiä pienimmän vastuksen tietä, tai antaa periksi. 

Mitä Uuden Aikakauden ihminen sitten tekee sellaiselle ongelmalle, joka sinulla on nyt sylissäsi? 

 Tutkitaanpa sitä hetken aikaa. Se, joka on täysin valaistunut - joka tietää kuka hän on - joka istuu siinä kultaisessa tuolissa - joka värähtelee korkealla tasolla, tekee kolme asiaa, jotka ovat niin monien välittämiemme kanavointien lähde. Uuden Aikakauden ihmisellä on täysin erilainen ajatusmaailma. 

(1) Ensimmäisenä Uuden Aikakauden ihminen analysoi vertauskuvallisesti sitä, MIKSI ongelma on olemassa. Tätä kunnioitetaan suuresti, sillä se on avain siihen, mitä seuraavaksi tapahtuu. Hän katsoo omaa ongelmaansa ja sanoo, "Miksi tämä on tuotu minulle? Mitä se tarkoittaa?" Sitten hän meditoi Hengen edessä ja kertomatta Hengelle yhtään mitään, hän esittää kysymyksen "Mitä minun tulisi tietää tästä asiasta?" Ja sitten he eivät pyydä siihen ratkaisua, vaan RAUHAA sen osalta. Tämä on erittäin viisasta… erittäin viisasta. Ensin täytyy tulla tasapaino ja rauha. Seuraavaksi… paljastus ja täydellinen ratkaisu. RAUHA murehtimisen suhteen on ehdottoman välttämätön kanssaluomisen kannalta! Niin monet teistä täällä läsnä olevista ja tätä lukevista sopivat tähän ihmisluokkaan. Minä puhun nyt siitä, miten te käsittelette ongelmianne. 

(2) Toinen kolmesta asiasta, jotka tämä valaistunut ihminen tekee uudessa ajatusmallissa, on se, että hän ottaa VASTUUN ongelmasta, riippumatta siitä, miten iso se on tai mitä on tapahtunut - riippumatta siitä, näyttikö se vahingolta vai ei - he sanovat, "Jollain tasolla, minä suunnittelin sen. Minä olen vastuussa siitä. Minä omistan sen, ja siksi minä voin ratkaista sen." Se ei ole "jotain sellaista, joka hänelle tapahtui". Se ei ole mikään "voi minua poloista" -kokemus. Ei hän ole mikään uhri.

(3) Kolmas asia, minkä hän tekee, on toimintaosuus: Hän aloittaa prosessin ratkaisun KANSSALUOMISEKSI. Mehän olemme puhuneet tästä monta kertaa, ja me olemme antaneet useita kanavointeja kanssaluomisesta, mutta tässä on vähän lisää siitä. Me aiomme esitellä teille tänään erään käsitteen, jota me emme ole esittäneet aiemmin. Se on käsite, joka saattaa muuttaa ajattelutapaasi Uuden Aikakauden ihmisenä - käsite, joka antaa sinulle "ahaa-elämyksen" - uutta kokemusperäistä tietoa - jotain ajateltavaa - jotain, jonka voit ottaa haltuusi ja visualisoida, joka on konkreettista ja totta! Ja se tulee tuntumaan henkisesti järkevältä. 

Jotta voisin ottaa tämän aiheen puheeksi, minun täytyy puhua teille moniulotteisista asioista. Tämä on vaikeaa, sillä olen tekemisissä yksinumeroisessa ulottuvuudessa olevien ihmisolentojen kanssa, ja Henki elää monissa ulottuvuuksissa. Jotkut käsitteistä ovat teidän ymmärryksenne ulkopuolella silloin, kun te olette Maassa, teidän kaksinaisuudestanne johtuen. Minäpä annan teille nyt heti yhden esimerkin… sellaisen, josta emme ole koskaan aiemmin puhuneet. Se tulee olemaan teille todennäköisesti yhtä merkityksetöntä nyt kuin vielä kymmenen vuodenkin päästä, kunnes teidän tieteenne vihdoin oivaltaa sen totuuden. Tässä on eräs tieteellinen tosiasia: Gammasädetoiminta, jonka te näette tulevan miljardien valovuosien takaa, on itse asiassa ihan naapurissa! Jos te voisitte luoda nauhankaltaisen valtatien - kaksiulotteisen valtatien - ja matkustaa miljardeja vuosia valonnopeudella, kunnes olisitte tuon gammasädetoiminnan todellisella lähteellä, niin jos kääntäisitte tuon kaksiulotteisen valtatien toisinpäin, niin näkisitte oman Aurinkokuntanne! Näyttäisi siltä, että te ette olisi lähteneet yhtään minnekään. Kuulostaako yhtään arvoitukselliselta? Niin se kuitenkin toimii. Se on moniulotteinen käsite. Se on jotain sellaista, mitä te ette kykene ymmärtämään. Tiesittekö sen, että teidän uskomaton "laajeneva" Maailmankaikkeutenne on suljettu järjestelmä? Voitteko mitenkään ymmärtää sitä, miten sillä ei ole ollut lainkaan alkua? Kuvittelepa se. Sinun ihmisaivojesi on vaikea ymmärtää tätä, ja silti alkua ei tosiaankaan ollut. Jumalan Henki, joka pitää sisällään joka ainoan teistä, on vain "aina ollut". Se on kiinteää kalustoa tässä Maailmankaikkeudessa, joka on aina ollut olemassa, ja tulee aina olemaan, ja te olette osa sitä - joka ainoa teistä.

Me puhumme NYKYHETKESTÄ, ja siitä me haluammekin puhua. NYKYHETKEN käsitettä ei voi ymmärtää teidän lineaarisessa ajassanne. Me puhumme todellisesta ajasta, joka on kehä. Ajan todellisuus on NYKYHETKESSÄ (mikä luo myös suljetun Maailmankaikkeuden). Se aika, joka teille on luotu, on lineaarinen. Huomaatteko, että ainutkaan ihminen ei ole NYKYHETKESSÄ? Sillä kun te istutte siinä, kyse on joko tulevaisuudesta tai menneisyydestä. Samalla kun teidän lineaarinen kellonne kulkee eteenpäin, kyse on joko lineaarisesta menneisyydestä tai lineaarisesta tulevaisuudesta. Teidän ei koskaan sallita pysähtyä ja OLLA siinä, missä me olemme, nykyhetkessä. NYKYHETKESSÄ, mikä on moniulotteinen käsite, Kryon ja Jumala ja kaikki oppaat ja enkelit ovat tottuneet tilanteeseen, jossa menneisyys ja nykyisyys ja kaikki "mahdollisesti tulevat asiat" ovat olemassa YHDELLÄ KERTAA. Tämä on teidän kannaltanne nyt erittäin tärkeää: Minä kerron teille, että teidän MAHDOLLISUUTENNE OVAT OLEMASSA NYKYHETKESSÄ Jumalan suunnitelman moniulotteisessa todellisuudessa. Teidän on hankalaa nähdä tätä NYT-ajan varastoa, kun te katsotte jatkuvasti joko menneisyyteen tai tulevaisuuteen. Teidän junanne on raiteilla, jotka vievät jatkuvasti eteenpäin ja te voitte päätä kääntäessänne nähdä vain sen, missä se on ollut ja minne se on menossa. Me näemme kuitenkin teidän junanne kiertävän kehää. Se on hyvin erilaista, ja siitä on vaikea kertoa teille selkeästi.

Kumppanini, kanavoinnin tässä osiossa on erittäin tärkeää, että tulkkaat tämän kristallinkirkkaasti, sillä tämän asian logiikan täytyy mennä oikein perille niille, jotka kuuntelevat. Henkisen ajan todellisuus on sellainen, että kaikki asiat ovat yhtä aikaa olemassa. Kaikki ne asiat, jotka teidän on mahdollista tehdä, ovat jo tapahtuneet, ja sillä ei ole mitään tekemistä ennaltamääräämisen kanssa. Kuten olemme aiemmin sanoneet, te hallitsette omaa junaanne. Me sanomme kuitenkin teille, että teidän ongelmienne mahdollisuudet ovat itse asiassa olemassa NYT. 

Minä annan teille yhden esimerkin: 

Jotkut teistä ovat sanoneet, että Maassa oleminen on kuin kävisi koulua. Me olemme kertoneet teille oppitunneista ja kokemuksesta, ja juuri siksi te olette täällä. Teidän syleissänne olevat ongelmat ovat niitä kokeita, eikö vain? Nyt minä haluan teidän palaavan hetkeksi koulunpenkille. Palaa ajassa taaksepäin siihen aikaan, kun olit koulussa oppimassa niitä asioita, joita ihmisten mielestä sinun oli pakko oppia. Kuvitellaanpa hetken aikaa, että kokeet ovat työpöydälläsi, ja sinä istut valmiina kirjoittamaan niihin vastaukset parhaasi mukaan. 

Muistatko sitä aikaa? 


Kuuntelepa tätä: 

Siinä koulussa, jota sinä aikanasi kävit, jossain paikassa - jossain laatikossa - jossain arkistokaapissa - jonkun opettajan työpöydällä, olivat kaikki ratkaisut joka ainoaan kokeeseen, johon osallistuit. Oletko samaa mieltä? Sillä sinulle ei olisi voitu antaa noita kokeita tuossa koulussa, ellei niihin olisi ollut olemassa myös ratkaisuja. Ne olivat olemassa, jotta sinä olisit saanut ne vertaillaksesi niitä oppimisprosessisi aikana. Niinpä minä sanon sinulle, että noina opiskeluaikoinasi ratkaisut sinun kokeisiisi oli jo tehty valmiiksi ja sinä saatoit katsoa niitä, myös silloin, kuin istuit työpöytäsi ääressä suorittamassa koetta. Ratkaisut oli piilotettu sinulta, mutta ne olivat silti olemassa, vai mitä? 

Tulepa hetkeksi kanssani takaisin, niin puhutaan siitä sylissäsi olevasta ongelmasta. Puhutaanpa eräästä moniulotteisesta kumppanista, joka sinulla on. Puhutaanpa Hengen laatikoista ja arkistokaapeista, koska minä olen täällä antamassa teille erään pyhän käsitteen, nimeltään "KULTAINEN TARJOTIN", ja minä esittelen tämän teille kaikella rakkaudella, aivan kuten esittelin teille sen, joka käsitteli "kultaista tuolia". Tuolla kultaisella tarjottimella, rakkaat ystävät, ovat ratkaisut joka ainoaan ongelmaan jokaisessa sylissä tässä huoneessa! Ja se on olemassa NYT, ja se on NYKYHETKESSÄ. Tuo ongelma on jo ratkaistu. Sitä ei olla paraikaa ratkaisemassa, se on jo tehty! Se on jo tehty. Miltä sinusta tuntuu tietää, että se asia, jota yrität niin epätoivoisesti kanssaluoda ja pohtia, on jo saatu valmiiksi? Se on erään sellaisen paikan varastossa, jossa sinä olet, ja johon sinulla on pääsy. Katsopa tuota sylissäsi olevaa vastenmielistä asiaa - sitä kauhistuttavaa asiaa. Se on jo ratkaistu!  

Se odottaa kultaisella tarjottimella, ja sen kultaisen olennon käsi, joka istuu sinun sylissäsi, pitää tuota tarjotinta. Tähän liittyy myös yksi ääneen lausumaton kehotus. 


Tuo kehotus on, 

"Mitä sinä aiot tehdä tälle? Mitä sinä aiot tehdä tälle?" 

Jos kerran ratkaisut ovat jo olemassa, niin sen täytyy kertoa sinulle jotain siitä, miten asiat oikein toimivat, eikö vain? Ei ole olemassa mitään liian vaikeaa - ei ole olemassa mitään ratkaisua, johon et ylettyisi. Koska se on siinä sinun otettavissasi, niin minäpä annan sinulle muutamia ohjeita tähän uuteen käsitteeseen liittyen. Me kerromme sinulle, että sen sijaan, että KAMPPAILISIT läpi kanssaluomisen, sinä voit kurottaa ja ottaa sen - jotain mikä on jo ollut olemassa, ja valmiina. Tiedättekö, miksi se on siinä, rakkaat ystävät? Tunnetteko ne hellät kädet, jotka sen valmistivat? Tämä tulee tuntumaan joistakin teistä järkevältä, ja joistain taas ei. Kaikessa täytyy olla TASAPAINO. Tämä kysymyksen esitti aiemmin eräs, joka oli juuri tullut Kryon energiaan ja havaitsi kodin tunteen. Hän kysyi, "Mihin karma menee, kun se on puhdistettu ja saatettu toimintakyvyttömäksi?" Tuo on mahtava kysymys, sillä se osoittaa ymmärrystä energiatasapainosta. Minäpä kerron, mihin sen menee: Se menee Maan sisään… ja sitten te ihmettelette miksi Maa liikkuu! Se on sitä alkemiaa, josta me puhumme. Mihin vanhan energian tietoisuus menee? Se menee tämän planeetan SISÄÄN, missä se muunnetaan MUUTOKSEN energiaksi. Planeetta siirtyy ja muuttuu ja se pyörii ympäri muuntaen vanhaa ihmisenergiaa. Se ihminen on viisas, joka ymmärtää sen, että energia on aina olemassa. Kun te ihmisinä muututte tällä Uudella Aikakaudella, niin on tosiaankin olemassa eräs prosessi, joka muuttuu teidän henkisten toimienne takia. Se on tasapainoa. 
Kun Hale-Bopp lensi tästä ohi, se toi tullessaan uskomattoman määrän energiaa teidän planeetallenne - Maan maaperään, niin että nämä ihmisprosessit voitaisiin muuntaa asianmukaisesti. Se oli tarpeellista energiaa, ja me ilmoitimme teille siitä tuolloin. Nyt te tiedätte, mistä se tuli… ja miksi sitä tarvittiin. Energian kohottaminen on monimutkaista ja kun yksikin teistä osoittaa tahtonsa siirtyä eteenpäin ja pudottaa pois vanhat tavat, vanhan ajatusmallin, ja vanhan karman, Maa imee sen itseensä. Maan muutokset ovat osa suurempaa suunnitelmaa ja osa Uuden Aikakauden tasapainoa. Niinpä sen ei pitäisi olla mikään järkytys teille, että joka ainoa koe tässä huoneessa on jo ratkaistu. Näiden kokeiden tasapaino on tarjottimella olevissa ratkaisuissa. Ne ovat NYKYHETKESSÄ, aivan kuten teidän ongelmannekin. Ne ovat teidän NYKYHETKEN mahdollisuuksissanne - kaikki teitä varten valmiina. Mutta on kuitenkin tiettyjä ominaisuuksia, joista teidän pitäisi tietää, koska tämä ei ole yksinkertaista. Minäpä annan teille niistä muutamia. 

Ensimmäinen on tämä: 

Kun näet ja hyväksyt sen tosiasian, että ratkaisu on jo olemassa, vaikka et voikaan sitä nähdä, visualisoi ratkaisu. Näe tuo tarjotin, ja visualisoi ratkaisu. Mutta, tämä on tärkeää. Älä visualisoi sitä, mitä sinä LUULET tarvitsevasti ratkaisun luomiseksi. Anna sen olla sinun kumppanisi (Hengen) tehtävä. Anna meidän tehdä se. Jos joku ihminen aikoisi juosta kilpaa seuraavana aamuna ja haluaisi olla yksi niistä harvoista, jotka pääsevät maaliin, mutta hän ei tietäisi sitä, miten hän selviäisi tuosta uuvuttavasta ylämäestä tai tiukasta kurvista, hän saattaisi rukoilla Jumalaa tuon tiukan kurvin tai uuvuttavan ylämäen takia. Me olemme täällä sanomassa, että sen sijaan hänen pitäisi visualisoida, kuinka hän ylittää helposti maaliviivan. Anna MEIDÄN pähkäillä tuota uuvuttavaa ylämäkeä ja tiukkaa kurvia. Se on meidän tehtävämme.

Palatkaamme hetkeksi teille annettuun tarinaan, joka käsitteli Henryä ja Puuttuvaa siltaa. Jotkut teistä muistavat, että tämä oli tarina Henrystä, joka oli ajamassa kovaa vauhtia kohti siltaa, jonka hän tiesi olevan pois käytöstä. Jumala sanoi hänelle vain "Jatka eteenpäin, Henry. Asiat eivät ole aina sitä, miltä näyttävät, Henry. Sinusta pidetään huolta, Henry." Puuttuva silta oli vertauskuva sille, mitä ihmiset eivät voi käsittää tai nähdä tulevaisuudessa, josta Jumala on pitänyt jo huolen. Ja tuossa tarinassa, rakkaat ystävät, on todellisuudessa kyse kultaisesta tarjottimesta. Sillä Henryn puuttuvan sillan ongelmaan kuuluvasta ratkaisusta oli jo pidetty huolta. Ja jos luet tuon tarinan uudelleen, sillä se on jo julkaistu, niin oivallat jotain tästä uudesta kultaisen tarjottimen käsitteestä. Kun Henry lähestyi sitä aluetta, jossa tuon sillan piti olla, hän avasi silmänsä ja totesi, että sitä ei edelleenkään ollut. Hänen pelkonsa lisääntyi… se oli yhdestoista hetki! Hänen piti tehdä kaikkensa, ettei hän pysähtynyt juuri siinä paikassa, silti Henki sanoi, "Henry, jatka eteenpäin, jatka eteenpäin." 

Niin Henry koko uskossaan jatkoi eteenpäin vielä aiempaa nopeammin, luottaen Jumalaan, ja sisäiseen kumppanuuteen. Juuri kun hän ajatteli, että hän oli autoineen kallistumassa rotkon reunojen yli varmaan kuolemaan alla olevassa laaksossa, hän näki tiellä työmiehiä, jotka ohjasivat hänet ympäri sellaiselle alueelle, jota hän ei ollut koskaan aiemmin nähnyt - alueelle, joka oli täysin näkymättömissä, ja jota hän ei ollut koskaan aiemmin havainnut - se oli piilossa. Ja siellä seisoi kaikessa komeudessaan kaunis, uusi silta! Tämä siltä oli niin iso ja niin kunnioitusta herättävä, että Henry oivalsi sen, että se oli ollut rakenteilla jo pitkään ennen kuin hän tarvitsi sitä. Hän ylitti sen aivan hurmiossa, oivaltaen sen voiman, joka hänen kumppanuuteensa Jumalan kanssa sisältyi. Rakkaat ystävät, tässä on avain tähän tarinaan. Tuolla tarjottimella on ratkaisuja sellaisiin ongelmiin, joita sinulla ei vielä edes ole! Nimittäin siinä vaiheessa, kun pääset vihdoin pyytämään Hengeltä ratkaisuja, ne on jo rakennettu… ne on jo rakennettu. Se on osa tasapainoa. Niihin kokeisiin TÄYTYY OLLA OLEMASSA ratkaisut, joihin sinä olet suostunut… ja niin onkin. 

Henry ei visualisoinut sitä, miten hänen siltaongelmansa tultaisiin ratkaisemaan. Ajatus ihmesillasta, joka hypähtäisi hänen eteensä, oli typerä. Tuo ajatus oli hänen ihmistodellisuutensa ulkopuolella. Niinpä hän sen sijaan vain visualisoi matkaavansa toiselle puolelle… lopputuloksen. Juoksija visualisoi katkaisevansa maalinauhan. Entäpä sinun ongelmasi? Visualisoi, että siitä huolehditaan ja jätä sitten yksityiskohdat meille… mutta tee SINÄ tuo energiavisualisointi… usein! 

Toinen ominaisuus on siis se, että "asiat eivät ole aina sitä, miltä ne näyttävät". Vastaukset voivat tulla hyvin järkyttävillä ja epätavallisilla tavoilla. Joskus ihmeellinen energia hämmästyttää sinua. Joskus vastaukset näyttävät monimutkaisilta. Jälkeenpäin saatat sanoa, "kauan sitten, jos henkilö A ei olisi tehnyt tätä, ja henkilö B ei olisi tehnyt tuota… niin minun ratkaisuni ei olisi koskaan ollut mahdollinen". Jokin sinussa oivaltaa, että henkilö A teki oman siirtonsa ENNEN kuin sinä sitä edes tarvitsit. Kuinka monimutkaista tämä olikaan, sinä saattaisit sanoa. Kuinka hienostunutta ja täydellistä! Ei pelkästään sitä, vaan sinun ratkaisusi myötä, olipa siinä sitten kuinka monimutkaista vuorovaikutusta toisten kanssa tahansa, jotenkin jokainen näyttää voittavan! Rakkaat ystävät, se on HENKISEN ratkaisun merkki. Visualisoi siksi ratkaisu niin, että siitä on jo huolehdittu. Se on tarjottimella. 

Kolmas ominaisuus on ÄLÄ RAJOITA JUMALAA.  

Sinä et tiedä mitä tuolla tarjottimella on ja me tiedämme. Niin monet teistä seisovat täällä ja pyytävät pensasta, kun Henki seisoo vieressä, kädessään tarjotin, jolla on kokonainen metsä! Sinä et odota sitä, koska sinä et tunne olevasi sen arvoinen. Tuo ratkaisu pieneen ongelmaasi saattaa sisältää kokonaisen metsän lahjaksi sinulle! Asiat, joista sinä et edes tiedä vielä tullaan ratkaisemaan sen ratkaisun mukana, joka on sitä sylissäsi olevaa ongelmaa varten… täydellistä fysiikan yksinkertaisuudessa ja Hengen rakkaudessa, ja teidän ihmisyytenne monimutkaisuudessa. Joten anna MEIDÄN hoitaa homma. Siinä on yleiskuva sinun kumppanistasi (Hengestä), siitä olennosta, jonka kädestä sinä pidät kiinni. Se on se kultainen olento siinä kultaisessa tuolissa - se, joka tietää kaiken sinun mahdollisuuksistasi - sinun sopimuksestasi - jota kutsutaan kultaiseksi enkeliksi, tai korkeammaksi minäksi. Sillä on Hengen energia, silti sillä on myös sinun nimesi. Älä rajoita Henkeä. 

Tässä on neljäs kohta. 

ODOTA SYNKRONISMIA. 

Tämä on erittäin tärkeää ja me olemme maininneet tämän monta kertaa: 

Vanhassa ajatusmallissa, jopa Uudella Aikakaudella, oli tarkoitus, että Jumala TEKI ASIOITA sinulle. Ja tämän käsitteen mukaan, jos luotit Jumalaan ja annoit itsestäsi, jotenkin kaikki selvisi. Nyt me sanomme teille, että kumppanuus, jota me tarjoamme sinulle, pitää sisällään sellaisen tilanteen, mistä me puhuimme edellisen kerran vuorten ylhäisyydessä (Breckinridgessä, Coloradossa). Kun otat kultaista olentoa kädestä, sinä nouset ylös ja siirryt eteenpäin Jumalan kanssa. Ne ajat ovat menneet, jolloin asiat vain ojennettiin sinulle ja tehtiin sinulle, jolloin sinä vain istuit ja sanoit kiitos. Enää et voi vain istua kotona niin, että hyviä asioita tippuisi sinulle taivaasta. Sinun sisälläsi olevan korkeamman minän VASTUU antaa sinulle KYVYN ja lahjan NOUSTA SEISOMAAN ja saada asioita tapahtumaan. Se on kanssaluomista. Mitään ei tule tapahtumaan, rakkaat ystävät, ennen kuin sinä nouset seisomaan ja työnnät auki noita elämäsi ovia. Soita niitä puheluita, jotka eivät aiemmin näyttäneet saavan mitään aikaan, ja katso tuloksia. Tapaa muita ihmisiä ja ota selvää, mitä sellaisia synkronistisia asioita tapahtuu, jotka antavat sinun elämällesi mahdollisuuden siirtyä eteenpäin.

Tässä huoneessa, rakkaat ystävät, on niitä, jotka tapaavat toisia ensimmäistä kertaa, ja täällä on paljon synkronismia. 

Se on syy siihen, miksi täällä on niin monenlaisia ihmisiä. Sillä jokaisella on jotain annettavaa sinulle ja sinulla voi olla annettavaa heille. 

Täällä on mahdollisuuksia elämänmittaisille ihmissuhteille… kuin edessäsi oleva tarjotin, jolla on vastauksia… mutta ne eivät olisi koskaan tapahtuneet tähän tapaan, ellet olisi tahtonut olla täällä tänä aikana - tehdä tätä reissua istuaksesi sillä tuolilla, jolla nyt olet. Täällä on sinulle jotain asioita, jotka vain PERHE voi tuoda sinulle. Tämä voi tapahtua niin monin eri tavoin, rakkaat ystävät. Synkronismi, ihmisten määrittelemänä, on "asioita, jotka tapahtuvat yllättäen kuin kirkkaalta taivaalta". Näennäisiä vahinkoja tai sattumia, jotka tapahtuvat odottamattasi, ja jotka aiheuttavat suuren muutoksen elämässäsi. 
 
Synkronismi, rakkaat ystävät, niin kuin Henki sen määrittelee, on "olosuhteita, jotka laitetaan valmiiksi kultaiselle tarjottimelle". Ne ovat nimittäin osa ratkaisua. Ja ne ovat siellä kaikella rakkaudella sinulle annettavaksi, mutta sinun täytyy nousta ylös ja ottaa ne. Sinun täytyy työntää noita ovia - soittaa puheluita - osoittaa tahtoasi. 

Parantajat, juuri tästä minun kumppanini puhui sanoessaan, että se, joka kaikkein epätodennäköisimmin muuttuu tai parantuu, on usein se, joka tulee muuttamaan tätä planeettaa! Ja sinä pidät kädessäsi avainta tähän. Se elämääsi tullut potilas, jonka sinä halusit heittää ovesta ulos - se ärsyttävä tyyppi - jonka toivoit pysyvän ikuisesti poissa silmistäsi - joka valittaa kaikkein eniten - hän on se, joka saattaa ottaa vastaan Jumalan Rakkauden! Hän on usein se, joka tulee muuttamaan asioita - jolla tulee olemaan päättäväisyyttä kirjoittaa ne kirjat - saada ne odottavat, syntymättömät lapset - tehdä tästä planeetasta erilainen. Hän on se hiljainen ihminen, josta me puhuimme vuosia sitten, joka tulee päätymään tämän planeetan hallitsijaksi… kaikella rakkaudella… täydellä ymmärryksellä kultaisesta tarjottimesta. Se kaikki on näet tuolla kultaisella tarjottimella. Mutta kaiken ydin on siinä, että sinä et voi nähdä sitä. Tässä sitä uskoa tarvitaan. Tässä sitä uskoa tarvitaan.

Viimeinen kohta on: 

OMISTAKAA TÄMÄ KÄSITE, jonka me olemme esitelleet tänä iltana. Että jokaisella ongelmalla, olipa se kuinka iso tahansa, siihen on olemassa ratkaisu, joka on jo luotu - ratkaisu, joka on käytettävissäsi ja joka on mahtavampi kuin osaat kuvitellakaan. Sen päällä on sinun nimesi ja sinun tehtäväsi ei ole pohtia yksityiskohtia. Nyt tätä kultaisen tarjottimen käsitettä levitetään ja annetaan seuraavan vuoden ajan ja se julkaistaan sen mukaisesti. Jotkut teistä, jotka poistuvat tästä paikasta, ymmärtävät tämän täydellisesti ja tulevat vaatimaan ratkaisuja noihin asioihin, joita teillä on sylissänne. Jotkut eivät. Niinpä kysymys kuuluu: Mitä sinä aiot tehdä tuolle asialle, joka sinulla on sylissäsi? 


Ensimmäinen asia, jonka me haluamme sinun tekevän, on se, että saat RAUHAN sen osalta. 

Olipa se sitten miten vastenmielinen tahansa, suhtaudu siihen rauhallisesti ja tunne Jumalan rakkauden sykkivän sydämesi läpi sanoen, "Me tiedämme mitä sinä olet käynyt läpi! Me tiedämme tästä ongelmasta! Me tiedämme myös sen ratkaisusta, muistatko? Ole rauhassa. Rakasta MEITÄ riittävästi, jotta voit olla rauhassa." Se on ensimmäinen askel. Toinen askel on vaikea. Me pyydämme sinua katsomaan tuota vastenmielistä asiaa - sitä asiaa, joka on sinun ongelmasi ja sinun läksysi - sitä asiaa, jolle et osaa tehdä mitään… ja RAKASTAA SITÄ. Se on yksi osa sitä sopimusta, jonka kanssa sinä suostuit tulemaan tänne, ja se on TÄSMÄLLEEN AIKATAULUSSA. 

Se on osa sitä Rakkautta, jonka me annamme Sinulle, ja jolle sinä olet antanut luvan tapahtua. Se on osa sitä syytä, miksi me pesemme sinun jalkojasi! Sillä sinä olet suostunut istumaan siinä tuo asia sylissäsi. Me kysyimme sinulta hetki sitten, "Kuka loi tuon ratkaisuja täynnä olevan tarjottimen?" Vastaus on: SINÄ ITSE. Samalla kun sinä hyväksyit ja suunnittelit ongelmat, niin solutasolla sinä myös hyväksyit ja loit ratkaisun tasapainon. Siksi ratkaisuissa on samaa energiaa kuin sinun ongelmissasikin - sopimus oivaltamisesta, aivan kuin löytäisit ne joskus lapsena pihamaallesi taikalaatikossa piilottamasi helmet. Kaikki nämä asiat kuuluvat sinulle.

KYSYMYS
 
Hetken päästä joka ainoa teistä nousee ylös. Kun teette niin, te menetätte teidän sylinne. Sylissänne lepäävän ongelman on siis mentävä jonnekin. Teillä on ihmisinä täysi oikeus laittaa se takaisin sinne, missä se oli. Teillä on täysi valinnanvapaus ja lupa paeta sitä - löytää sille energeettisesti kaikkein heikoin ratkaisu - murehtia sitä - luoda draamaa - jopa sulkeutua kokonaan. Te voitte tehdä mitä tahansa noista asioista. Teillä on myös lupa katsoa sitä ja nähdä se sellaisena kuin se on - hyvin pienenä asiana Maailmankaikkeuden mitassa - asiana, jolla on ratkaisu tutulla kultaisella tarjottimella, jonka te itse valmistelitte jo aikaa sitten. Se on usein peittynyt vertauskuvallisesti kaltaisteni olentojen kyyneliin - oppaiden ja enkelien ja Maassa olevien olentojen, jotka Rakastavat Teitä niin paljon, että me voimme päästää suustamme riemunkiljahduksen, kun te löydätte tasapainon. 

Jos te pidätte tätä käsitettä mahtavana, niin odottakaapa vain, kunnes huomaatte, miten pitkään te voitte elää! Te saatatte katsella ympärillenne näitä tämän alueen majesteetillisia vuoria ja jotkut teistä miettivät, miten pitkään teidän sallitaan elää ja nähdä näitä kauniita asioita. Siinäpä vasta kysymys! Meidän vastauksemme olisi, että te voitte "pysyä täällä niin kauan kuin haluatte". Tuonkaltaisia lahjoja teille nyt annetaan. Tarkkailkaa niitä, sillä teidän tieteenne tulee pian tarjoamaan niitä. Te olette sellaisen värähtelymuutoksen etureunassa, joka tulee mahdollistamaan ihmisten pysymisen täällä hyvin pitkän aikaa, ja me kunnioitamme teitä, joka ainoaa, teidän osallistumisestanne tähän suurenmoiseen aikaan.
Minun kumppanini herkistyy sen rakkauden tähden, jota tähän huoneeseen paraikaa välitetään. Se on ihmeellistä, koska jotkut teistä ovat hyväksymässä tätä käsitettä nyt ensimmäistä kertaa. Se tulee muuttamaan teidän loppuelämäänne. Sillä ei ole mitään tekemistä tämän kanavoijan tai Kryonin kanssa. Siinä on kyse siitä, keitä Te olette. 

Kiitos, Rakkaat Ystävät, siitä, että sallitte tämänkaltaisen energian olla täällä. 

Kiitos, että olette osa perhettä - perhettä, josta me olemme hyvin ylpeitä - ikuinen perhe, joka on muuttanut Maailmankaikkeutta.
Ja niin se on.

2 kommenttia:

Harri kirjoitti...

Kulkija teki sopimuksen Jumalan kanssa kulkiessaan että kuletaan yhdessä eteenpäin.
Tuli matkalla ylämäkiä ja alamäkiä.
Tuli pitkä alamäki ja kun kulkija katsoi taakseen hiekassa olevia kulkemisen jälkiä. Hän huomasi että oli vain yhdet jäljet ja ihmetteli että mitenkä se oli mahdollista.
Hänhän oli sopinut Jumalan kanssa että Jumala kulkee hänen knssaan, mutta nyt oli vain yhdet jäljet.
Joten hän kysyi Jumalalta että missä sinä olit kun et ollut rinnallani, kun minulla oli vaikeaa.
Johon Jumala vastasi että kun sinulla oli vaikeaa, niin minä kannoin sinua.

SeijaTuulikki kirjoitti...

Voi et oot ihana,Rakkauden kyyneleet on silmissä....