WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 17. helmikuuta 2011

Hiukkasten säteileminen /Rukous Uudelle Ajalle




TIMANTINKOVIEN HIUKKASTEN SÄTEILEMINEN NIIHIN MONIIN VALOPYRAMIDEIHIN, JOITA OLET LUONUT (Ronna Herman/pyhä kirjuri)

Nyt tarjoamme sinulle arvokkaan lahjan ja maailmanpalvelijana pyydämme sinua jakamaan tämän siunauksen maailman kanssa.

Jos haluat, mene ennen nukahtamista henkilökohtaiseen valopyramidiisi ja makaa kristallipöydällä, missä on sielusi/korkeamman itsesi eetterikopio. Kuvittele valon virtaavan henkilökohtaisesta pyramidistasi Maailmanpyramidiin. Seuraa tuota valovirtaa ja kuvittele toinen sieluitsesi eetterikopio henkilökohtaiseen kristallituoliisi Maailmanpyramidissa. Nämä eetterikopiosi jäävät siitä lähtien paikoilleen, jotta Luojavalon virta voi kulkea vapaasti edestakaisin luomiesi eri pyramidien välillä.

On myös pienempi valovirta, mikä säteilee kuudennen ulottuvuuden taajuuksien pientä murto-osaa henkilökohtaiseen pyramidiisi, jos olet yhdistynyt alueesi korkeamman ulottuvuuden valokaupunkiin niiden meditaatioiden kautta, joita Arkkienkeli Mikael on antanut meille.

On myös valovirta, joka kulkee henkilökohtaisesta valopyramidistasi fyysiseen astiaasi, niin että vastaanotat jatkuvasti Luojavalon/timantinkovien hiukkasten virtaa ja myös jaat aktivoimaasi valoa rakastavalla aikomuksellasi, pyhillä hengitystekniikoillasi ja affirmaatioillasi.

Tämä on todellista kymmenysten antamista, rakkaat ystävät. Minkä suuremman lahjan voisimme antaa kuin jakaa Jumalvaloamme toisten kanssa?

Affirmaatio: Minut on tehty puhtaasta Jumalsubstanssista. Ruumiillistan ja säteilen Isä/Äiti Jumalamme olemusta.

Ikuista Rakkautta ja Enkelisiunauksia,
Ronna



AFFIRMAATIO = RUKOUS UUDELLE AJALLE
Rukous uudelle ajalle on suuri mantra, affirmaatio, jolla on apua kutsuva vaikutus. Se on voimallinen työväline, jonka avulla vahvistamme ymmärrystä siitä, että ihminen ja Jumala ovat yhtä, että ei ole olemassa eroa. ”Minä” on Jumalallinen periaate kaiken luomisen takana. ”Itse” virtaa ja on lähtöisin tästä Jumalallisesta periaatteesta, ja on yhtä sen kanssa.

Voimakkain tapa käyttää tätä mantraa on sanoa se tai ajatella sitä keskittyneellä tahdolla, huomion ollessa kolmannessa silmässä. Kun mieli ymmärtää käsitteiden merkityksen ja tahto kannattelee sitä, käsitteet aktivoituvat ja mantra alkaa toimia. Jos se lausutaan vakaumuksella joka päivä, se auttaa kasvattamaan sisälläsi ymmärrystä todellisesta itsestäsi. 

RUKOUS UUDELLE AJALLE THE PRAYER FOR THE NEW AGE
Minä Olen Universumin Luoja I am the Creator of the Universe
Minä Olen Universumin Äiti ja Isä I am the Father and Mother of the Universe
Kaikki on lähtöisin Minusta Everything came from Me
Kaikki tulee palaamaan minuun Everything shall return to Me
Mieli, Henki ja Ruumis ovat temppeleitäni Mind, Spirit and Body are My temples
Jotta Itse oivaltaisi niissä For the Self to realize in them
Minun Korkeimman Olemukseni ja Tulemiseni My Supreme Being and Becoming

Ei kommentteja: