WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 10. helmikuuta 2011

Tarina Maailman Luomisesta




Taivas ja Maa olivat sotkeutuneet toisiinsa kosmiseksi munaksi kahdeksantoista tuhannen vuoden ajaksi, ja Pan Gu oli sen keskellä. Kun Taivas ja Maa erkanivat toisistaan, puhtaasta yang - olemuksesta tuli Taivas, raskaasta yin - olemuksesta Maa. Pan Gu oli niiden välissä, kävi päivässä lävitse yhdeksän muutosta, oli jumalana Taivaassa ja viisaana miehenä Maan päällä. Joka päivä Taivas nousi kymmenen jalkaa ylemmäksi, Maa muuttui kymmenen jalkaa paksummaksi ja Pan Gu kasvoi kymmenen jalkaa pidemmäksi. Kun hän oli kahdeksantoista tuhannen vuoden ikäinen, Taivas oli loputtoman korkea, Maa loputtoman syvä ja Pan Gu loputtoman pitkä.

Myöhemmin Taivas ja Maa irtaantuivat toisistaan - eivät niin kuin kiinteä kappale, joka murtuu äkisti, vaan pikemminkin kuin kaksi eri olomuotoa, jotka vähitellen erkanivat kahtaalle. Niin kevyt ja puhdas yang - olemus nousi ylös ja muuttui Taivaaksi, painava yin - olemus puolestaan vajosi alas ja muuttui Maaksi.

Taivaan ja Maan eriytyminen ei kuitenkaan loppunut siihen. Siitä se vasta alkoi.
Pan Gu, joka Taivaan ja Maan välillä ollessan " kävi päivässä lävitse yhdeksän muutosta" ; hänessä tapahtui hienoisia muutoksia koko ajan, aivan niin kuin vastasyntyneessä vauvassa.

Pan Gu´sta oli tullut viisas ja voimallinen olento kummassakin valtakunnassa. 
Taivaassa idealismi voi levittää siipensä ja lentää vapaasti niin ettei tarvitse suojautua kompromisseihin todellisen maailman sääntöjen ja rajoitusten nimissä; samaan aikaan ihmisellä on kyky pitää jalat tiukasti maassa, jotta hän selviää myös todellisessa maailmassa.

Jos ihmisellä on pelkästään yleviä tavoitteita eikä lainkaan realismin tajua, hän ei ole idealisti vaan haaveilija. Jos ihmisellä on pelkkää maata eikä ollenkaan taivasta, hän on vätys eikä realisti.
Idealismi ja realismi ovat meidän taivaamme ja maamme. 

Mutta Pan Gu´n muutokset jatkuvat edelleen ja niin myös meidän tarinamme.
Kun Taivas ja Maa olivat erkaantuneet, Taivas kasvoi joka päivä kymmenen jalkaa korkeammaksi. (Yksi jalka on 3,28 m). Maa paksuni joka päivä kymmenen jalan verran ja Pan Gu venyi joka päivä kymmenen jalkaa pituutta taivaan myötä. 

Näin kului toiset kahdeksantoista tuhatta vuotta, kunnes "Taivas oli loputtoman korkea, Maa loputtoman syvä ja Pan Gu loputtoman pitkä".

Ihmiskunta on toisin sanoen samanarvoinen kuin Taivas ja Maa;  Taivaasta, maasta ja ihmiskunnasta puhutaan konfutselaisuudessa Kolmena valtakuntana - ne ovat kolme suurta ja yhtä tärkeää osaa, jotka muodostavat MAAILMAN.

Konfutsen maailmankuvan mukaan ihmiset ansaitsevat kunnioitusta ja jokaisen pitäisi kunnioittaa itseään.

Kun Taivaasta ja Ihmiskunnasta tulee YKSI, ihmiskunta ja luonto elävät täydessä sopusoinnussa.

Mitä harmonia on?

Se on enemmän kuin pienen asuinalueen sopusointua tai kohteliaat välit ihmissuhteessa. Siihen sisältyy kaikki, mikä elää ja kasvaa onnellisesti ja sovussa maapallolla. Ihmisten pitäisi tuntea kunnioitusta luontoa kohtaan ja halua noudattaa sen rytmejä.

Tämä on eräänlaista Voimaa. Jos ihminen oppii valjastamaan sen sisimpäänsä ja ammentamaan siitä, hänen mielensä laajenee samalla tavoin kuin Konfutsella aikoinaan. 
(Ajattelija - filosofi Konfutse Teos Keskustelu)
Lähde: Kiinan Viisauden Sydän Yu Dan

TEE SE JOKA TAPAUKSESSA!

Huomautus lukijalle: Ilmaise tahtosi siitä, että olet kanavoinnin ”NYT-hetkessä” ja että oma energiasi yhdistyy paikalla olleeseen ryhmään.

Tervehdys, rakkaat ystävät, MINÄ OLEN Kryon Magneettipalvelusta.


Taas kerran on upeaa olla täällä tänä iltana, sillä ilmassa on paljon Rakkautta ja paljon pelkoa. Monia, monia muutoksia on ilmassa tällä hetkellä, ja monet asiat elämässänne muuttuvat riippumatta siitä, haluatteko niin tapahtuvan vai ette, oletteko valmiita niiden tapahtumiseen vai ette. Muutoksia tulee, paljon muutoksia.


Joillekin teistä Uusi Maailma on nyt hyvin, hyvin lähellä, ja kun puhumme Uudesta Maailmasta näissä kanavoinneissa,puhumme kyvystänne luoda oman todellisuutenne sellaiseksi, kuin unelmoitte, kuin toivotte sen olevan. 
 
Olette kaikki päästämässä irti negatiivisista energioistanne ja luomassa uutta elämää ja uutta maailmaa rakkaudesta ja myötätunnosta. Luotte maailman, joka on täynnä kuvitelmia, mutta teidän on uskottava siihen, koska siitä tulee todellisuuttanne.

Taivaaseen on monia, monia portaita ja todellisuus edessänne on kuin kuva taivaasta - täysin Uusi Maailma, uusi fantastinen näkökulma, jonka osalta kukaan ei ole oikea sanomaan teille "ei" tai "sinä vaan unelmoit". Mutta tätä Uutta Maailmaa ei ole helppoa saavuttaa, se vaatii työtä, paljon sisäistä vapautumista, paljon astumista uuteen todellisuuteen.


Yksi erittäin tärkeä, työstettävä kysymys on selkeys, selkeänä ja keskittyneenä oleminen. Selkeyden tilassa olette selkeitä. 
 
Hyvin usein emme halua olla selkeitä, sillä elämässämme on asioita, joita emme halua käsitellä tai joita emme osaa käsitellä. Meillä ei ole sisäisiä taitoja näiden kysymysten käsittelemiseen. Tunnetilamme ei ole valmis tähän haasteeseen.

Olette kaikki astumassa tähän todellisuuteen. Kun teillä on selkeyttä, voitte ryhtyä toimiin ja siirtyä eteenpäin, mutta jos taas jäätte tukahduttamisen ja kieltämisen tilaan, paljonkaan ei oikeastaan voi tapahtua elämässänne, ette voi oikein siirtyä eteenpäin ettekä pysty kohtaamaan haasteita.


Lähellänne on aina joku, joka voi auttaa teitä astumaan tähän uuteen todellisuuteen. Hän on ehkä ottanut omat askeleensa aiemmin elämässään ja hänen energiakenttänsä tietää, miten johdatetaan teitä ja opastetaan teitä, miten sallitaan liikkumisenne eteenpäin elämässä. Teidän on tiedettävä ja teidän on oltava hyvin varovaisia siinä, keneltä kysytte, koska joskus tuolla ihmisellä on omat tavoitteensa, omaksi hyväkseen ja hyödykseen.


Voitte pitää tätä ihmistä ystävänä ja kenties hänellä on tiettyjä suhteita, ja tietyillä elämänne alueilla hän voikin auttaa teitä ja olla ystävänne, mutta kuitenkin toisilla alueilla hän on väärä ihminen, jolta kysyä neuvoa. On todella tiedettävä ja todella ymmärrettävä, mitä haluatte ja mitä haluatte tehdä omalla elämällänne.  
 
Esittäkää itsellenne kysymys: "Mitä todella haluan?" "Jos olisin täysin vapaa, mitä tekisin?" Vastaus: sinun on tehtävä se joka tapauksessa, tee se joka tapauksessa!

Esittäkää siis itsellenne kysymys: "Mitä tekisin, jos olisin todella vapaa?" Pudottautukaa tuohon vapauden tilaan.  
 
Tässä huoneessa juuri tänä iltana energiat ovat hyvin lempeitä ja hyvin hienovaraisia, eikä hienovaraisuus merkitse heikkoutta. Hienovaraisuudessa on oma voimansa ja muotonsa ja sillä on oma tiensä eteenpäin. Olkaa siis hienovaraisia itsenne kanssa, olkaa lempeitä itsellenne ja uppoutukaa kysymykseen, joka on todella vaivannut teitä pitkään.

Sallikaa itsenne päästä kosketukseen sen kanssa, minkä kanssa työskentelette. Kaikki tulee sisältä, mitä luotte omaan todellisuuteenne. Miksi siis luotte tämän todellisuuden elämäänne? Miksi olette luoneet tämän todellisuuden? Mistä siitä opitte? Mitä se on, mitä olette luoneet todellisuuteenne ja mistä ette pidä? Vaikka ajattelisittekin, että se, mitä olette luoneet elämäänne, on hallintanne ulkopuolella, esittäkää tämä kysymys: "Miksi olen luonut tämän?" Mikään, ehdottomasti mikään ei ole hallintanne ulkopuolella. Olette vetäneet nämä tapahtumat elämäänne jonkin sisällänne olevan vuoksi.


Sallikaa itsenne yhdistyä Ulkoiseen Todellisuuteen ja samanaikaisesti Sisäiseen Todellisuuteen. Vain tarkkailkaa, olkaa kärsivällisiä. Vain sallikaa kuvien ilmestyä mieleenne, sillä niitä ilmestyy, niitä ilmestyy. Luomme negatiivisen todellisuuden vain, jos sisällämme on jotain negatiivista, ja näissä opetuksissa aina sanomme, että se on haavoittuneen lapsen osa, joka ei voi ajatella suoraan - se on lapsi, pehmeä, lempeä, haavoittuva. Haavoittuva merkitsee helppoa haavoittaa.


Mitä tapahtuu, kun lapsi on tuollaisessa haavoittuvassa ja pehmeässä tilassa? Jos lapsen ympärillä on vahingoittavia energioita, lapsi sallii rikkoa osan itsestään, se antaa tuon osan kuolla. Tavallaan tuo lapsen osa sulkeutuu ankaran lapsuuden vuoksi. Vanhempienne toiminnan tiedostamattomuudesta riippuu se, miten haavoittunut olette ja miten suuri osa lapsesta on jäljellä. Totuus on, että lapsi ei voi koskaan lähteä teistä. Se vaatii teidät kulkuneuvokseen, jotta se voi luomalla negatiivisen todellisuuden elämäänne osoittaa teille, miten haavoittunut olette.


Olemme usein puhuneet tästä näissä kanavoinneissa täällä Marina da Gamassa Kapkaupungissa. Tänään aiomme puhua itsepetoksellisesta lapsesta. Se sulkee aistinsa, se johtaa itseään harhaan. Se "piuhoittaa" tietyllä tapaa aivonsa uudelleen, ettei sen tarvitse kohdata todellisuutta. Jokaisella on tätä taipumusta jossain määrin. Ihmisolennon luonto on ensisijaisesti haastetuksi tulemisesta. Toiseksi, jos haaste on liikaa, ihminen astuu välittömästi ulos vilpittömyydestä. Niin kauan, kunnes teistä tulee tietoisia, ette ole vilpittömiä. Ette esitä kysymystä: "Miksi en ole rehellinen?"


Tietoiset ihmiset esittävät kysymyksen: "Miksi olen astunut pois vilpittömyydestä?" On luontainen puolustusmekanismi astua pois vilpittömyydestä, koska jokin pelottaa teitä. Tuolla hetkellä jätätte kehonne ja jätätte tyhjän tilan. Ihmiset, jotka ovat tietoisuuden polulla, esittävät kysymyksen: "Miksi olen jättänyt kehoni ja miksi tämä on tapahtunut minulle?" Vastaus tulee hitaasti mutta varmasti, ja se tulee sellaisella tavalla, että voitte ottaa takaisin oman sisäisen lapsenne osan, saattaa tuon lapsen eheyden tilaan muodostamalla uudelleen tuon lapsen sisällenne.


Uudelleenmuodostaminen tapahtuu tietyllä tavalla ja siinä annetaan lapselle oikeus ilmaista, jotta voitte itse nyt oppia olemaan kohtelematta lasta samalla tavalla. Teidän täytyy tietää, miten lasta ei saa kohdella, sillä kehityksen avain tällä planeetalla on ensisijaisesti hyvänä äitinä oleminen ja toiseksi hyvänä vanhempana oleminen.


Tätä kehittyminen on. Se on Rakkauden osa, se on Rakkauden virtaamisen alkamista. Rakkauden virtaamista taaksepäin ja Rakkauden virtaamista eteenpäin. Rakkauden virtaamista menneisyyteen ja Rakkauden virtaamista tulevaisuuteen, parantamaan menneisyys ja käynnistämään tulevaisuus uuden itsenne kera tällä planeetalla, joitta voitte luoda täysin uuden maailman, uuden fantastisen näkökulman, kuten sanoimme alussa.


Kehityksen avain tällä planeetalla ei ole teollistuminen, vaan äitiys - tämän planeetan lapsille äitinä oleminen ja sen turvaaminen, että äideillä on tilaa ja aikaa antaa rakkautta ja hoivaa lapsilleen. Tietenkin lapset ovat tämän planeetan tuleva sukupolvi, ja länsi on kärsinyt pahasti tämän teollistuneen maailman aikana ja itä seuraa perässä.


Autojen, korkeiden rakennusten ja modernin teknologian maailma vie ihmiset aina vain kauemmas siitä totuudesta, keitä he todellisuudessa ovat. Kuka on ihmisolento? Mitä on ihmisolento? Tätä kysymystä kuusi miljardia ihmistä miettii. Kaikkien näiden kanavointien tarkoituksena ja tahtona on auttaa siinä, että ihmisolento, ihmisrotu on tällä hetkellä haavoittuneessa tilassa. Se on sirpaloituneessa tilassa.


Ihmiskunta yleisesti ottaen on yhdessä suuressa sekasotkussa eikä se etene minnekään. Se ajattelee vain seuraavaa autoa, uutta taloa, aineellista maailmaa. Mitä te todellisuudessa etsitte? Mitä tahansa se onkin, se on sisällänne, ja te kaikki tiedätte, mitä etsitte.


Vajotkaa syvemmälle, syvemmälle ja syvemmälle kehoonne ja löytäkää se, mitä etsitte, silloinkin vaikka huijaisitte itseänne sanomalla: "Minä en etsi." Itsensä huijaaminen on yksi ihmisen tärkeimmistä tavoista paeta. Tällä planeetalla on monia, monia hyviä ihmisiä - itse asiassa kuusi miljardia - mutta kun yksi noista hyvistä ihmisistä haavoittuu, hän ei näytä lainkaan hyvältä.


He pakottavat osan itsestään tiedostamattomaksi - tiedostamattomuus merkitsee uneen laittamista - sen osan, jonka laitatte uneen loukkaantuessanne lapsena. Jos tuo lapsen osa on laitettu uneen esim. kauhun, usein sen herättäminen on teille hirveää ja voitte luoda ja luottekin kauhua omaan elämäänne ja toisten elämään.


Sallikaa siis itsenne mennä syvemmälle ja syvemmälle ja löytäkää se, mitä teidän pitäisi löytää tällä planeetalla…  
 
Huomaatte, että kaksi asiaa puuttuu. Toinen näistä kahdesta on sisäisen lapsenne osat ja toinen liittyy rakkauteen - yhteytenne rakkauteen ja ymmärryksenne rakkaudesta. Mitä rakkaus on? Joskus rakkaus on konkreettista, joskus se on eteeristä, joskus sitä on ja joskus ei. Miten kaikki tämä siis toimii?

Lapsen puuttuvat osat ja missä kaikki Rakkaus on? Mitä rakkaudelle tapahtui? Minne kaikki rakkaus meni?  
 
Kun jonain päivänä ajatte Ferrarillanne tai Bentleyllänne kartanoonne vuoristossa, miltä teistä tuntuu? Miltä teistä oikeasti tuntuu? Tuntuuko siltä, että tämä oli kaiken sen arvoista? Kaikki kova työ ja kaikki ponnistelunne, jotta voisitte ostaa itsellenne tämän länsimaisen unelman tai onko sydämessänne vieläkin tyhjä tila?

Onko sydämessänne edelleen kaipausta? Kaipausta, josta ette oikein saa otetta, mutta se on aina ollut kuin golf-pallon suuruinen reikä sydämessänne. Eikä tätä reikää voi täyttää, koska se on auki ylä- ja alapinnalta: mitä tahansa laitattekin siihen sisään, se vuotaa ulos kuin vesiletkusta. Laitetaan vettä sisään toisesta päästä ja se tulee ulos toisesta päästä. Joskus se voi olla täynnä vettä, mutta kenties vesi ei ole ollenkaan oikea asia virtaamaan letkun läpi. Mitä ikinä laitattekin tuohon reikään, se ei voi koskaan olla oikea asia.


Tämä on ihmisten tila. Tämän planeetan kuudella miljardilla ihmisellä on tämä reikä. Rodulla, uskonnolla tai värillä ei ole merkitystä, koska olette kaikki samanlaisia sisältä.


Sallikaa siis itsenne vierailla tässä sydämessänne olevassa reiässä ja sallikaa itsenne leikkiä näillä hienovaraisilla energioilla, joita tässä huoneessa tänä iltana on. Antakaa näiden hienovaraisten energioiden laulaa laulua tämän sydämenne reiän sisällä. Antakaa tämän reiän alkaa täyttyä laulusta, naurusta, ilosta, vapaudesta ja hurmiosta.


Sallikaa energioiden kulkea sydämeenne ja sallikaa sydämenne yhdistyä jokaiseen tässä huoneessa ja samanaikaisesti syvälle Äiti Maahan, Isä Taivaaseen ja tietenkin juuri tänä iltana jalkojenne juuressa oleviin henkioppaisiinne. Jos teillä on vaikeuksia antaa sydämenne laulaa, antakaa henkioppaillenne lupa auttaa teitä, sillä he ovat lähellä.


On tulossa uusi maailma, missä sydämenne laulaa, missä rakkaus virtaa, missä sydämenne täyttyy ja missä astutte sellaisiin hurmiovärähtelyihin, jotka ylittävät suuresti kaiken maatasolla koskaan tunnetun.


Vain sallikaa sydämenne olla teidän kanssanne ja teidän olla sydämenne kanssa. Tämä saattaa kuulostaa kummalliselle, mutta yrittäkää kuitenkin. Tuntekaa sydämenne kaipuu. Mitä sydämenne todella haluaa elämäänne? Vain olkaa sydämenne kanssa. Ottakaa aikaa olla sydämenne kanssa… Antakaa sydämenne puhua ja antakaa sydämenne parantua.


Tällä planeetalla on monia, monia väärinkäsityksiä. Monia väärintulkintoja, mutta tällä planeetalla ei ole mitään tärkeämpää työtä kuin äidin työ, sillä äidin täytyy vain rakastaa lastaan konkreettisella tavalla. Lasta on rakastettava ja hyväiltävä. Lapsen kanssa on vietettävä aikaa, mutta yksi suurimmista vaikeuksista on, että äidin synnyttämä lapsi heijastaa hänen sisäistä lastaan, ja jos tuo lapsi ei ole täysin parannettu ja eheä, tuo lapsi luo negatiivisen todellisuuden. Lapsi kopioi äidin sisäisen lapsen ja tämä saa aikaan hankausta, väärinkäsitystä ja tiedostamattomuutta. Se on heijastusta.


Tärkein kysymys, joka tällä planeetalla tänä päivänä pitäisi esittää, on: "Miten aiomme antaa lastemme kehittyä", kun kaikki näyttää kulkevan täysin päinvastaiseen suuntaan. Heti kun äidistä tuntuu, että hän voi mennä kodin ulkopuolelle töihin, hän laittaa lapsen muiden hoitoon ja side alkaa katketa aivan liian varhaisessa vaiheessa. Tämä on tuskallinen kokemus lapselle. Se on kuin kotelon rikkoutumista silloin, kun perhonen ei ole vielä valmis lentämään.


Jokaisen ihmisen on kehityttävä jokaisella askeleella ja rakkauden on virrattava - ei vain äidistä lapseen, vaan myös äidistä isään. Tämä saattaa kuulostaa lähes mahdottomalta, mutta se on mahdollista. Tämä on uuden aikakauden uutta energiaa. Siinä rakkaus virtaa perhepiirissä.


Esitämme taas kerran kysymyksen: mitä tämä rakkaus on, jota kaikki etsivät? Tiedämme, että rakkaus ei ole vihaa, vai tiedämmekö? Luulemme tietävämme, että rakkaus ei ole surua, mutta kenties surukin on rakkautta. Tiedämme, että pelko ei ole rakkautta, mutta kenties pelko onkin rakkautta. Sallikaa vastausten ilmestyä näihin kysymyksiin. Miksi meillä on pelkoa, vihaa ja surua sisällämme? Mitä varten sitä on? Mitä se on opettamassa meille? Mitä tapahtuu, kun päästämme siitä irti ja meistä tulee rakkautta? Mitä tuo pelko on ja mitä se tekee hyväksenne?


Olkaa kehossanne ja tuntekaa kehonne. Pelko voi olla hyvin hienovaraista. Katsokaa ympärillenne meditatiivisessa tilassa: missä on kahle ja kuka aiheuttaa sen teille? Kuka auttaa teitä pysymään tässä kahleessa? Kuka estää teitä laajentumasta uuteen maailmaanne? Jos voitte nähdä nuo kuminauhat, ketjut tai siteet, jotka pitävät teitä puristuneessa ja tukahtuneessa tilassa, niin sallikaa itsenne nähdä, että päästätte niistä irti. Tämä saattaa jatkua elämä toisensa jälkeen. Sallikaa pelon mennä. Olkaa pelon hienovaraisuudessa. Nähkää se, mitä ette ole sallineet itsenne nähdä…


Rakkaat ystävät, ette voi mennä Uuteen Maailmaan täynnä pelkoa. Pelko on vain energiaa. Antakaa sen tulla ja mennä… Antakaa sen tulla ja mennä. Antakaa äidille sisällänne kaikki tila ja aika, mitä hän tarvitsee, ja antakaa hänelle kaikki resurssit Rakastaa sisäistä lastanne. Kun tämä alkaa tapahtua, katselkaa reiän sydämessänne alkavan hävitä… koska kaikessa tällä planeetalla on kyse Rakkaudesta. Mitä enemmän Rakkautta on sisällänne, mitä enemmän Rakkautta olette saaneet lapsena, sitä helpompaa teille on luominen tällä planeetalla.


Sallikaa äidin sisältänne hyvin hitaasti hävitä ja sallikaa yhteys arkkityyppiseen äitiin - Äiti Maahan. Sallikaa Äiti Maan, jumalaisen feminiinisyyden virrata kehoonne ja tähän sisältyy Isä Maa (?? vai Taivas). Sallikaa tämän energian liikkua kaikkialle ympärillenne ja lävitsenne ja häivyttää kaiken vastustuksen. Antakaa sen viedä teidät uuteen maailmaan. Tämän energiaturvallisuuden myötä tulee vapaus, laajentuminen ja virtaus ja teistä tulee juuri sitä, kuka teidän on tarkoituskin olla.


Rakkaat ystävät, Kryon on lähdössä. Menkää turvallisesti, Jumalan siunausta ja pitäkää huolta itsestänne.


-----------


Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kryonia kanavoinut David Brown ( http://www.kryon.org.za )
6.11.2007 Marina Da Gama, Kapkaupunki
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ei kommentteja: