WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 1. helmikuuta 2011

Tähtiperheen koollekutsu -



TÄHTIPERHEEN KOOLLEKUTSU - SALLIKAA DNA:N MUISTAA ITSENSÄ

Ashiraa kanavoinut Meredith Murphy 
(www.expectwonderful.com)
25.5.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Uusi ihminen pyrkii toimimaan fyysisellä rakenteella, joka aktivoituu hänen kehossaan ja kytketty maaverkkoon. Kun ihminen kolmannessa ulottuvuudessa alkaa virittyä suurempaan valomäärään, kun ihminen alkaa kulkea tulevilla valoaalloilla kädet vapaana, pitämättä kiinni, luottaen ja rohkeana ja sallien tulevan informaation tai valon virrata fyysiseen kehoonsa, kehon kyky sisältää valoa kasvaa. Kun valoa tulee kehoon, DNA transformoituu asteittain. Ihmisrodun on tarkoitus olla elävä kirjasto, päästä täysin käsiksi kaikkeuden tietoihin ja myös saada suora rakenteellinen yhteys maan energiaverkkoon, mikä ennakoitiin ja luotiin eläväksi kirjastoksi.

Te jotka olette törmänneet niiden esi-isieni ja maailmani pyhien sielujen työhön, jotka ovat välittäneet informaatiota Barbara Marciniakin kautta kirjassa "Bringers of the Dawn" , olen täällä virkistämässä tuota herätystä, jonka koitte ottaessanne nämä valokielikoodaukset Barbaran tuomista energialähetyksistä. Olen myös informoimassa planeetalla niitä, jotka eivät ole valoperheen jäseniä, teidän läsnäolostanne heidän keskuudessaan ja heidän kyvystään olla yhteydessä kanssanne saadakseen tukea ja informaatiota - rohkaisua.

Sisaret ja veljet, maapallon ylösnousemus on käynnissä ja planeetan häiriöitä on vaikeaa sivuuttaa. Kun herääminen jatkuu monilla teistä ihmisrodussa, ilmestyy esiin merkittäviä ankkuroituneita valo-olentoja, jolta voitte pyytää rohkaisua. Teille on ihmisinä enemmän kuin vaikeaa siirtyä yli niistä rakenteista kehossanne ja kulttuurisanne, jotka ovat rajoittaneet kykyänne nähdä pelon yli, nähdä rotunne erimielisyyksien yli. Ensinnäkin, samalla tavalla kuin vuosia sitten heräsitte mainoskenttänne manipuloiville ominaisuuksille, teidän on alettava käsittää, että osa näistä rajoituksista, joita tunsitte ollaksenne optimistinen ja positiivinen, luottaaksenne itseenne, rakastaaksenne tosianne, valitaksenne harmonian ja rauhan polun elämäntyylissänne - monet näistä haasteista, jotka tekivät nämä valinnat vaikeiksi tai toisinaan näennäisen epäedullisiksi teille - sai aikaan ne rakenteet planeetan energiajärjestelmässä, joita parhaillaan puretaan ja tuhotaan. Täytyykö minun sanoa se? Hurraa!!

Olemassaolevat planeettarakenteet jotka ovat perustuneet biologisen rakenteenne rajoittuneihin kykyihin - rajoituksiin jotka kaksoiskierteinen DNA:nne sai ilmentymään - ovat katoamassa, kun enemmän ja enemmän valoa tulee planetaariseen järjestelmäänne ja myös maapalloon ja moniin ihmisiin. Planeetan ihmisillä on fyysinen rakenne ja nyt he sisältävät tätä valoa sisällään. Näin he välittävät ja ovat välittäneet tätä energiaa vain olemalla. Kun he pitävät tätä valoa fyysisessä kehossaan ja kun tämä harmonisoituu planeetan energiarakenteiden kanssa, kasvaa tietämisen tunne siitä, että ihminen on tosiaankin jumalainen.

Tämä ei ole epävarmuuden tai fantasioiden luoma egoistinen ja mahtaileva näkemys. Tämä on konkreettista fyysistä tietämistä, mikä tulee esiin, kun rakenteeseenne tuleva valo alkaa aktivoida fyysisessä kehossanne koodeja, jotka on laitettu teihin sielunne pyynnöstä - sellaisia että täydellisellä hetkellä pystyisitte vastaanottamaan näiden sanojen energialähetyksiä ja niiden valoperheen jäsenten sanoja, joita on keskuudessanne ja jotka välittävät näitä energioita sekä "heikentävät" niitä tarpeen mukaan, jotta voitte omaksua ne ja alkaa ottaa takaisin loistonne jumalolentoina tällä hämmästyttävällä ja otollisella planeetalla.

Maapallolla on paljon pidempi historia kuin mikään muistamanne. Se on vanhempi ja suurenmoisempi, kuin voitte vielä tietää. Mutta kerron teille, veljet ja sisaret, että tulette todella muistamaan upean alkunne rotuna, sitten kun teidän on täydellistä herätä tälle sisäiselle välähdykselle historiastanne. Saatte tämän muistamishetken, sitten kun voitte käsitellä sen välittävän kuvan ja sisällön. Älkää siis olko turhautunut tai huolestunut, ettei sitä ole vielä tapahtunut. Se tulee tapahtumaan.

Kerron teille: se tosiaankin tulee tapahtumaan. Sillä tiedän tämän. Tiedän tämän niin, kuin te tiedätte tämän. Ja tämä tulee ilman epäilystä.

On niitä, jotka haluavat meidän epäonnistuvan tavoitteessamme palauttaa maapallo alkuperäiseen tarkoitukseensa galaktisen yhteisön elävänä kirjastona, sillä heillä on meidän tapaamme omia tavoitteitaan tätä kaunista planeettaa varten. Ja menneisyydessä he ovat onnistuneet käyttämään planeetan tietoisuutta omiin luomuksiinsa. Kaikki nämä tavoitteet on valeltu lähde-energialla, vain erilaisen suuntauksen ja fokuksen kera. Meillä kaikilla on halu luoda ja oman planeettamme luomukset riippuvat niiden energiamuotojen fokuksesta, jotka ovat mukana tietoisuudessa, jotka "johtavat" tietoisuutta ja jotka suuntaavat ja vahvistavat niitä rakenteita, mitkä kehittyvät heidän fokuksestaan.

Ihmisrotu ei ole varsinaisesti enää käsittänyt, että he eivät luoneet vain rajallisessa rakenteessa - DNA-manipuloinnin vuoksi - vaan myös kollektiivisilla pelko- ja puuteajattelumuodoilla, mitkä vahvistuivat ja hallitsivat planeetalla ja näin saivat ilmentymään kulttuurillisia ja elämäntaparakenteita ja -malleja. Nämä kulttuurilliset ja elämäntapamuodot, jotka perustuivat pelkoon ja puutteeseen ja ilmensivät niitä, loivat valtaan ja erimielisyyteen perustuvia lisärakenteita. Kaikki tämä on luonut tasapainottoman energiamallin planeetalle - sellaisen joka on palvellut planeetan isäntien energiahaluja sekä rajoittanut valoa/informaatiota planeetalla ja ihmisrodun kokemuspiirissä. (Viime aikoihin saakka! Hymy)

Tämä kaikki voi kuulostaa vähän kaukaa haetulta teidän ymmärtämisellenne ja omaksumiselle, mutta kuten arkkienkeli Mikael ja minä jatkuvasti kerromme teille yhdessä Uusi maa -neuvoston kanssa - muut lajit, jotka ovat sitoutuneet maan siirtämiseen viidenteen ulottuvuuteen ja uuden ihmisrodun ilmestymiseen - teidän on tullut aika herätä suurempaan kuvaan siitä, mitä planeetallanne paljastuu. Katsoa laajempia teemoja kaikessa siinä, mitä paljastuu, ja avautua sisäiselle tiedolle, mikä puhuu teille selvästi, jos vain sallitte itsenne virittyä siihen, mikä sisällänne resonoi. Sitten kun olette valmis olemaan neutraali ja tuomitsematta sen, mitä muistatte, se paljastuu, mitä tiedätte selvästi sisällänne - ette saa sitä ulkopuoleltanne. Tunnette voimaa ja kohoamista, koska valo informoi teitä, ja ollessanne informoitu tunnette voimaa.

Teidän on välttämätöntä suuntautua sisäiseen tietoonne, sillä tämän tietokapasiteetin välittäessä paljon suuremman merkityksen ja paljon täydemmän ymmärryksen itsestänne tämän painopisteen ulkopuolella, voitte tarkastella nyt-hetkeänne ymmärryksellä ja kiitollisuudella, mikä antaa teille suurta tarkoitusta ja selkeyttä.

Tämä on voimaannuttavaa ja se käynnistää kehityksenne peräkkäistä nopeutumista, mikä kytkee kehonne lisää olemassa oleviin maarakenteisiin ja näin sallii teidän tietää enemmän. Tämä sitten sallii teidän sisältää enemmän valoa, mikä aktivoi kehossanne nukkuvat DNA-säikeet ja sallii niiden uudelleenasennuksen alkamisen. Tämä vuorostaan sallii teidän yhdistyä täydemmin maan planeettaverkkoon, mikä jälleen sallii teidän sisältää enemmän valoa. Kaiken aikaa lähetätte sisältämäänne valoa ja tämä sallii toisten asettua samalle polulle, mitä te viitoitatte, kanssaluotte ja kuljette tuloksena heistä, jotka tulivat ennen teitä: valoperhe.

Joukossanne on monia, jotka eivät ole kotoisin tältä planeetalta. Valoperhe on täällä ihmismuodon valepuvussa. Vaikka he ovat maapallon alkuperäisiä suunnittelijoita, he eivät ole välttämättä kotoisin tästä maasta. He kylvivät sinne oman DNA:nsa tekijöitä, kuten tekivät monet muutkin olennot universumista, silloin kun maapallo aloitti hämmästyttävästi elävänä kirjastona. Mutta he ovat täällä nyt kumouksellisessa tarkoituksessa ja ovat olleet aktiivisia tässä prosessissa luultavasti kauan ennen, kuin te heräsitte sille. He ovat olleet täällä pitämässä valoa, tuomassa lisää valoa ja informaatiota planeetalle ja näin tekemällä tuomassa erilaista taajuutta, mikä luonteensa vuoksi tuhoaisi niitä rajoittavia muotoja ja rakenteita yhteiskunnassa ja kulttuurissa, mitkä pitäisivät teitä rajoittuneessa fyysisessä astiassa. (Tämä astia sisältää itse asiassa kaiken, mitä tarvitaan täyteen osallistumiseen. Kuitenkin se on unessa sille äänelle, niille sanoille ja energiamuodoille, jotka aktivoisivat ja yhdistäisivät horroksessa olevan DNA-rakenteenne. Se on odottanut näitä valolähetyksiä ja vaatii itse asiassa niitä heräämiseensä.)

Tämän viestin tarkoitus on antaa teille paljon kaivattu, suurempi asiayhteys planeetan ylösnousemukselle.

Monet teistä ovat pyytäneet selvempää näkökykyä ja ymmärrystä siitä, millaista elämä tulee olemaan uudella viidennen ulottuvuuden maapallolla. Meidän on kerrottava teille rakkaudella: ajattelette aivan liian pieniä. Ajatelkaa suuria! Paljon suurempia. Tai paremminkin yhdistykää niihin. Etsikää sisältänne aitoa tietoa siitä, mitä on tulossa, muistamalla, mikä on maapallon alkuperäinen muoto, sillä tavoitteena on palauttaa fyysinen rakenteenne sellaiseksi, että voitte suorittaa kunnioitettua tehtäväänne tämän elävän kirjaston jäsenenä. Ja sen lisäksi, "maapallo on ns. osterinne".

Odotamme ilolla ja innostuksella, mitä päätätte luoda uutena ihmisenä.

Teidän on vain seurattava sisäistä ääntänne ja yllykkeitänne, sallia itsenne uskoa ja olla rohkea sekä luottaa kokemukseenne. Ja pyytäkää tukena ja kannustuksena kaikkea, minkä saamisesta teille on hyötyä. Valoperhe elää ihmismuodossa keskuudessanne ja se on jo onnistunut ankkuroimaan riittävästi valoa planeetalle varmistamaan maapallon siirtymisen viidenteen ulottuvuuteen.

Maaystävämme, nyt meidän, valoperheen, on kuitenkin aika kääntää fokuksemme teihin. Monet teistä eivät vielä pidä/käytä valoa varsinaisessa kokemuksessanne. Saatatte sisäisesti resonoida näiden heräämiskutsujen kanssa, mutta on aika mennä tästä viestistä pitämisen tuolle puolen - sen elämiseen. Jos ette herää omalle sisäiselle sielutarkoituksellenne, teiltä loppuu yksinkertaisesti aika. Haluamme auttaa teitä kaikilla tavoilla, mihin pystymme, nopeuttamaan kehitystänne ja tekemään siitä helpon, rauhallisen ja ilotäyteisen kokemuksen. Olemme täällä teitä varten - ei-fyysisyydessä ja fyysisyydessä.

Teidän täytyy vain pyytää ja teidät johdetaan luoksemme samaan kannustusta, informaatiota ja mikä tärkeintä, tilaisuuden kohdata niitä energeettisiä valovärähtelyjä, jotka aktivoivat omat sisäiset koodinne niin, että transformaatio ja tieto sisältänne tulvii tietoisuuteenne opastamaan teitä. Sitten ehkä käytätte meitä yhteisönä, antamaan tukea ja - kuten haluatte - mutta tietäen täysin hyvin omista lähteistänne, että olette matkalla ja luotte sen omalla halukkuudellanne ja kyvyllänne herätä ja sisältää vastaanottamanne valo sekoamatta - ja siksi olette valmis myös enempään.

Tämä prosessi kiihtyy, kun planeetta on jo saavuttanut käännekohdan. Ei ole paluuta takaisin. Tulee tapahtumaan maailmojen eroaminen, missä ne jotka värähtelevät - eivät vain pidä ajatuksesta vaan todella värähtelevät - korkeamman ulottuvuuden koodien mukaisesti, siirtyvät uuteen ulottuvuuteen. Koko universumi on hierarkkinen ja se on olemassa pyhänä geometriana. Tätä rakennetta emme voi muuttaa, ainoastaan siirtyä siinä sen perusteella, mikä on oma energiafokuksemme ja -rakenteemme.

Osallistuaksenne teidän on oltava vain ylösnousevan maapallon taajuuden mukainen.

Olen Ashira, Nashira-Meredithin laajempi fokus, planeetan plejadilaisvoimien johtaja tällä hetkellä. Olen täällä läsnä harmonisoimassa sisäisiä voimavaroja maapallon voimavarojen kanssa välittämällä ja lähettämällä herättäviä valo- ja informaatiovärähtelyjä. Asettukaa niiden kannalle, niin kuin näette itsellenne sopivaksi.

Toivotamme teidät tervetulleeksi rakkaudessa ja innostuksessa. Olemme valoperhettä.

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: