WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 7. helmikuuta 2011

Aito Rakkaus 2 osa meditation




Pyydämme Teitä sulkemaan silmänne ja kääntymään sisäänpäin. Pyydämme Teitä visualisoimaan Äiti Maan jalkojenne alle ja näkemään kauniin, Vaaleanpunaisen Sydämen Äiti Maan keskuksessa. Vain tarkkailkaa Äiti Maan Sydämen sykkimistä ja tuntekaa oman Sydämenne syke. Sallikaa itsenne laskeutua Äiti Maan kauniiseen, vaaleanpunaiseen sydämeen ja tuntekaa itseänne pidettävän Äiti Maan Sydämen voimakkaissa ja kauniissa, vaaleanpunaisissa käsissä.

Sallikaa itseänne pidettävän ja Rakastettavan. Ja sallikaa Sydämenne synkronisoituvan Äiti Maan sydämenlyönnin kanssa ja sallikaa itsenne yhdistyä syvemmälle ja syvemmälle Äiti Maan sydämeen.

Vajotkaa syvemmälle ja syvemmälle kehoonne ja sallikaa tuo syvä, syvä ja merkittävä yhteys Äiti Maan kanssa ja tuntekaa tämän syvän, vaaleanpunaisen valon ympäröivän teitä. 

Kuvitelkaa itsenne sieneksi imemässä kaunista, vaaleanpunaista äitienergiaa ja sallikaa tämän energian energisoida oman äitinne energiat, sisäisen äitinne, ja sallikaa sen vahvistaa ja vahvistaa yhteyttänne Äiti Maahan. 

Kuvitelkaa kuun kiertävän Äiti Maata ja tuntekaa maan energia, kun se liikkuu Äiti Maan ympäri, ja vain tuntekaa sitä. Sallikaa feminiinisyytenne yhdistyä ja synkronisoitua tämän maata kiertävän kuun liikkeeseen.

Sekä miehillä että naisilla on feminiinisiä kiertoja, miehillä ei tietysti samassa laajuudessa kuin naisilla, jotka tuntevat tämän voimakkaammin. Tuntekaa Äiti Maan rakkaus ja synkronismi ja se, mitä tämä synkronismi merkitsee teille, sillä tämä on Luontoäidin tapa näyttää teille, kuka olette - antaen teidän nähdä planeetat, auringon ja kuun. Olette myös maailmankaikkeuden heijastuma.

Sallikaa yhteys Suuren keskusauringon sydämeen. Kuvitelkaa Suuren keskusauringon keskelle kaunis, loistava sydän, sillä niin paljon kuin äitinne rakastaa teitä, isännekin rakastaa. Sallikaa tämän Isä Taivaan energian ja Suuren keskusauringon sydämen virrata kruunuchakran läpi, kolmannen silmän, kurkun, sydämen, solar plexuksen, sakraalichakran ja juurichakran läpi ja yhdistyä Äiti Maan sydämeen. 

Tuntekaa tämä suhde Äiti Maan, kuun ja Suuren keskusauringon sydämen välillä ja sallikaa kehonne tuntea tämä suhde. Tulkaa täksi suhteeksi. Imekää tätä suhdetta ja sallikaa kehonne kopioida tämä suhde Suuren keskusauringon sydämen ja Äiti Maan sydämen välillä - Suuren keskusauringon ollessa isä, maan ollessa äiti ja kuun ollessa lapsi. Tuntekaa yhteys ja energiat. Tuntekaa ykseys. Tuntekaa rakkaus, mikä virtaa isän ja äidin välillä ja tuntekaa Isä Taivaan ja Äiti Maan hyväksyntä ja syleily. Tuntekaa se tapa, miten Isä Aurinko pitää sylissään äitiä.

Sallikaa kehonne sopeutua näihin energioihin. Sallikaa kehonne virrata siihen, millainen sen on tarkoitus olla. Ottakaa oma aikanne salliaksenne tämän tapahtua. Sallikaa oppaidenne tulla sisään ja olla lähellänne. Sallikaa niiden auttaa teitä sallimaan tämän energian transformoitua ja muuttua. Sallikaa totuuden kulkea kehonne läpi ja sallikaa yhdistyminen taas Suuren keskusaurinkoon ja Äiti Maan sydämeen. Sallikaa sisäisen isänne ja sisäisen äitinne vastaanottaa tämä parantava, sisäinen energia ja sallikaa rakkauden virrata, sillä tällä hetkellä rakkaus alkaa virrata.

Aito Rakkaus on se Energia, jonka tuomme teille tänään - aito rakkaus isän ja äidin välillä. Sallikaa tämän energian virrata, sallikaa Rakkauden virrata ja sallikaa sisäinen ja merkityksellinen syvä yhteys kaikkiin niihin osiinne, jotka eivät ole yhteydessä. Sallikaa niiden yhdistyä samalla, kun teistä tulee turvallisempi ja varmempi, ja sallikaa sisäisen isänne ja äitinne parantua. Tunnistakaa entisen käyttäytymisenne negatiiviset mallit ja antakaa niiden tulla ja mennä. Kun parannatte äitinne, yhdistytte enemmän maahan, ja kun parannatte isänne, teillä on parempi yhteys Suuren keskusauringon sydämeen. Ja tämä luo turvaa ja varmuutta sisäisen lapsen parantumiselle ja reagoimiselle.

Uutta Rakkautta tulee - puhtaan rakkauden, puhtaan ilon ja puhtaan yhdistyneisyyden energiaa. Rakkautta missä tunnette turvaa ja ehdotonta varmuutta, rakkautta mikä kuuluu teille. Rakkautta kruunuchakranne, koko kehonne ja kaikkien charkojenne kautta, mikä yhdistyy Äiti Maahan ja rakkautta mikä virtaa Äiti Maasta lävitsenne ja yhdistyy Suuren keskusauringon sydämeen. Sallikaa itsenne tarkkailla näitä energiavirtoja ja sallikaa niiden yhdistyä, kun ne tulevat kehoonne kruunun ja juuren kautta. 

Pyydämme Teitä kohdistamaan tietoisuuteenne syvälle lantionne sisään ja vain tarkkailkaa, miltä se näyttää. Ja tarkkailkaa kundaliinianne, sillä näiden uusien energioiden virratessa läpi kundaliininne alkaa nousta kahden käärmeen muodossa - kaksi ystävällistä käärmettä, jotka ovat täynnä tietoa ja viisautta, mikä estää teitä romahtamasta mielettömyyden tai vaikeuksien kohdatessa. 

Käytämme sanaa "mielettömyys", sillä maatasolla ei ole todellista käyttöä vaikeille tilanteille - maatasoa ei koskaan luotu tämän tapahtumiseksi. Maataso luotiin kehittymistä varten ja kehitys on melkein rakkaus kirjoitettuna toisinpäin. Se luotiin paikaksi rakastamiseen ja nyt siitä on tullut paikka, missä on kohdattava monia haitallisia tilanteita.

Kun autamme teitä rakentamaan uudelleen energianne, alamme tukkia reikiä maskuliinienergioissanne, sillä maskuliinienergianne romahtavat, jos vastoinkäymiset ovat liian voimakkaita tai pakahduttavia. Esim. miehillä jotka ovat taistelleet sodassa, ei ole samaa lempeää maskuliinienergiaa kuin jollakin, joka on syntynyt valaistuneesta perheestä, sillä sodissa olleista miehistä tulee kovia ja tunteettomia. Tämä ei ole maskuliinisuuden aito luonne. Maskuliinisuus on pehmeää ja voimakasta ja kestää kuin joen penkereet ja opastaa niillä feminiinisyyttä.

Tämä meditointi- ja kanavointisarja on tarkoitettu parantamaan maskuliinisuus, jotta se voi kannatella feminiinisyyden virtaamista ja sallia feminiinisyyden tuntea turvaa ja varmuutta virratessaan. Meidän on oltava hyvin varovaisia "maskuliinisen" ja "feminiinisen" käytössä, sillä todellisuudessa on maskuliinisuus ja feminiinisyys, jotka voivat virrata yhdessä ja jotka voivat yhdistyä luomaan elämää. Jonkin on pidettävä nämä kaksi energiaa yhdessä, jotta niiden sallitaan virrata ja ne opastetaan sinne, missä ne voivat sekoittua ja sulautua yhteen. 

Ne yhdistyvät toisessa, sakraalichakrassa. Ja täältä kaikki luominen syntyy. On kyse sitten uudesta autosta tai uudesta lapsesta, se tapahtuu samassa paikassa - siellä on luominen ja lisääntyminen. Mitä voimakkaampi maskuliinisuutenne on, sitä enemmän se kannattelee feminiinisyyttänne - olette sitten mies tai nainen, siinä ei ole eroa. Sekä miehet että naiset luovat. Kun tullaan lapsiin ja leimautumiseen, siinä on eroa, koska äidin on tarkoitus olla paikalla huolehtimassa lapsesta ja isän on tarkoitus katsoa, että lapsen ja äidin tarpeet tyydytetään. Silloin kun äidin tarpeet tyydytetään, hän voi antaa lapselle sen tarvitsemaa äidillistä rakkautta ja energiaa. 

Isän maailma on kilpailunhaluinen eikä helppo. Hän kilpailee toisten miesten kanssa maailmassaan. He kilpailevat hinnoista liiketoiminnassa, he kilpailevat monista asioista ja se asettaa miehet vastakkain. Tämä ei ole tukevaa eikä vilpitöntä jumaluuden kannalta. Se ei ole maailma, minkä Jumala kuvitteli. Se ei ole myöskään maailma vuoden 2012 jälkeen. Asioiden muuttuminen vaatii sopeutumisjakson ja myös miesten välisistä suhteista on tultava rehellisempiä ja eettisempiä.

Ihmiset tarvitsevat enemmän aikaa perheensä kasvattamiseen ja he tarvitsevat enemmän aikaa tunteakseen turvaa, varmuutta ja rakkautta täällä maan päällä. Viime vuosisadan kahden kamalan maailmansodan vuoksi on paljon yhteydettömyyttä jumaluuteen ja tämän on alettava muuttua. Autamme teitä näissä kanavoinneissa yhdistymään jumaluuteen ja Äiti Maahan ja tuomaan turvallista, varmaa ja rakastavaa isäenergiaa ja turvallista, varmaa ja rakastavaa äitienergiaa maailmaanne, jotta sisäinen lapsenne voi kehittyä ja kasvaa aidoksi itsekseen ja astua täysin uuteen maailmaan.

Pyydämme Teitä tänään, juuri tänään, sallimaan niiden osienne alkaa yhdistyä, jotka eivät ole yhteydessä, ja päästämään rakastavan yhdistymisen takaisin maailmaanne. Näiden pimeiden paikkojen sisällä on monia, monia lahjoja, joita pyydämme teitä tarkkailemaan ja yhdistymään niihin. Sallikaa pimeyden lähteä pois, tullaksenne rakastavammaksi, tietoisemmaksi ja yhdistyneemmäksi.

Tämä on hyvin pehmeää ja lempeää Rakkautta, pehmeää, rakastavaa ja lempeää Rakkautta, mitä virtaa kehonne läpi ja yhdistää nuo pimeät paikat, nuo elämänne traumatisoituneet alueet. Se parantaa nuo paikat ja tämä Rakkaus on Pyhää, syleilevää energiaa. Sallikaa itsenne olla Jumalan Rakastama ja syleilemä ja tuntekaa tämä rakkaus kaikkialla ympärillänne ja tuntekaa yhteys henkioppaisiinne. Tuntekaa toinen chakranne. Tuntekaa feminiini- ja maskuliinienergian kanavoituvan toisen chakranne läpi ja sekoittuvan ja yhdistyvän, kun se liikkuu tuon chakranne läpi ja sallii kundaliininne värähdellä ja energisoitua. Kun kundaliininne alkaa energisoitua, voitte odottaa hyvin suurten muutosten tulevan elämäänne, voitte odottaa tuntevanne paljon enemmän turvaa, varmuutta ja rakkautta.

Sallikaa kundaliininne yhdistyä ja nousta pehmeästi ja lempeästi. Teiltä on vienyt pitkän aikaa päästä paikkaan, missä voitte sallia kundaliininne aktivoitua ja nousta. Ottakaa se rennosti, ottakaa se hitaasti, askel kerrallaan, sillä joka päivä se voimistuu ja voimistuu. Se osallistuu myös matkallenne ykseyteen, matkallenne rakkauteen, matkallenne yhdistyneisyyteen, tuoksi taikalapseksi tulemiseen, joka kulkee tuota taikapolkua taivaan ja maan välillä. Käytämme sanaa "taika" suurimpana kunnioituksena jumaluutta kohtaan. Kundaliini sallii tunteiden hävitä ja se energisoi sisäistä taikurianne.

Sisäinen Taikurinne Rakastaa toimia pimeissä paikoissa ja tuoda Valoa niihin - tuntea pelot ja antaa pelkojen mennä, niin että Teidän on paljon helpompaa yhdistyä ja siirtyä pyhään tilaan. Pyhän Rakkauden tilaan. Vaikka nämä maskuliini- ja feminiinienergiat kulkevat toisen chakran läpi, tämä ei ole seksuaalista rakkautta, tämä on Jumalan rakkautta. Tämä sallii jumaluuden luoda maailmansa kauttanne - luoda rakastavan ja välittävän maailman yksi ihminen kerrallaan.

On erittäin tärkeää, että sallitte kaikkien ongelmienne liittyen isään ja Isä Taivaaseen tulla esiin. Isänne on aurinko ja se sisältää ilmiömäisen määrän energiaa ja haluatte tuon energian itsellenne. Haluatte oman aurinkoyhteytenne, haluatte olla yhdistyneenä aurinkoon, jotta teillä on tuo energia virtaamassa lävitsenne unelmaksenne - luomassa ja ilmentämässä unelmanne.

Sallikaa kruunuchakran aueta kuin lootuskukka ja antakaa sen kohdata aurinko. Antakaa sen imeä auringonsäteitä - kaikkia niitä säteitä, jotka voitte nähdä, ja kaikkia niitä säteitä, joita ette voi nähdä. Sallikaa itsenne tulla energiseksi, rakastavaksi, välittäväksi ja vapaaksi. Sisäinen äitinne hyötyy valtavasti siitä, että sallitte kruunuchakranne avautua, laajentua ja yhdistyä Suuren keskusauringon sydämeen. Hän tuntee myös turvaa, varmuutta ja kannattelua ja hän alkaa reagoida hoivaavammin, rakastavammin ja feminiinisemmin sitä lasta kohtaan, joka olette. Hän sallii teidän tulla hoivatuksi ja kasvaa aidoksi itseksenne - juuri siksi, kuka teidän on tarkoitus olla. Ikään kuin sallitte ulkopuolisen aurinkokunnan tulla sisäiseksi aurinkokunnaksi.

Rakkaat Ystävät, olette Rakkautta. Siemen sisällenne, joka alkaa itää, on kuin mikä tahansa siemen - se tietää kaikesta kaiken, mitä tarvitsee tietää. Hitaasti mutta varmasti pääsette kaikkeen tuohon tietoon ja Teistä tulee Rakkautta, totuutta ja jumalainen ilmentäjä itseoikeutetusti.

Menkää turvallisesti ja Jumalan Siunausta, sillä Kryon on lähdössä. Kiitos.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Kryon Magneettipalvelusta; AITO RAKKAUS

Kirjoittaja lara »22.02.2010 20:59
AITO RAKKAUS

Kryonia kanavoinut David Brown (
www.kryon.org.za )
29.1.2010 Kapkaupunki, Etelä-Afrik
ka
Arkkienkeli Azraelin viesti:

Kaikki on hyvin - et ole yksin!

”Tuon sinulle lohtua ja toivoa elämääsi. Autan Sydäntäsi parantumaan kokemustesi mukanaan tuomista haavoista. Oman heikkouden kohtaaminen on yksi vaikeimmista oppiläksyistä. Vasta sitten, kun voit olla heikko, voit tulla todella vahvaksi. Luojamme ei anna Sinulle mitään sellaista, josta et kykenisi selviytymään tavalla tai toisella. Vaikeuksiin sisältyy aina myös hyvä tarkoitus. Tämänkin elämäntilanteesi ja kokemustesi mukanaan tuoma siunaus ilmenee elämässäsi myönteisenä myöhemmin.”

Ei kommentteja: