WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Valaistumisen kahdeksan muutosta OSA 1.


Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Mistä luulette ihmisen tunteiden tulevan? Mistä luulette Rakkauden tulevan? 

Kerron teille tämän: 

Ne ovat osa Jumalaa sisällänne! Miksi tunnette niin kuin tunnette, silloin kun teillä on hyvin paljon Rakkautta toisianne kohtaan? 

Luulette sen olevan kokonaan ihmistä, eikö vain? Ei. Jumalosanne aktivoituu myös kahden ihmisen välillä. Nekään ihmiset jotka eivät usko Jumalaan, eivät voi sille tosiasialle mitään. Ette ehkä usko munuaiseenkaan, mutta teillä on kuitenkin sellainen. Olette luojia, joilla on vapaa tahto, joten teillä on vapaus hyväksyä se, mitä tässä hetkessä nyt tapahtuu tai sitten ei tapahdu. Olette täysin vapaita, eikä Henki tule koskettamaan teitä saadakseen teidät uskomaan. Tämä on lahjamme teille - vapaa valinta.

Seurue on täyttämässä tätä paikkaa! Katsokaahan, kun tulen tällaiseen paikkaan, tunnen rakkautta ihmisiä kohtaan. Kenties ette usko asioita, joita kerron teille. Totuus on mitä on, riippumatta siitä mitä valitsette uskovanne, ja totuus on, että on henkisiä olentoja, jotka rakastavat teitä mittaamattomasti.


Olin paikalla syntymätuulessanne, saapumisenne energiassa. Moniulotteisessa tilassa ei ole aikaa, joten se sallii tämän mielenkiintoisen tilanteen, jolloin voin olla mukana jokaisen teidän syntymässä sekä kommunikoimassa kanssanne täällä. 

Kolmiulotteisessa tilassanne sanotte: "No, Kryon on tässä puhumassa meille tällä hetkellä." Mutta olen myös jossain muualla tervehtimässä niitä, jotka tulevat tälle puolelle ja joiden ajattelette kuolleen. Tervehdin heitä, kun he tulevat toiselle puolelle verhoa, ja olen paikoissa, missä ihmiset syntyvät. Osa sitä, mitä teen, on olla siinä risteyksessä, sillä ulottuvuuksien välisellä portilla, missä nuo asiat tapahtuvat.

Mitkään näistä asioista eivät liity mitenkään "Jumalan sääntöihin". Ne eivät liity mitenkään johonkin seremoniaan tai menettelytapaan. 

Ne liittyvät vain yhteen asiaan, ja se on Jumalan uskomaton Rakkaus. Teillä on verhon toisella puolella perhe, joka Rakastaa teitä hyvin paljon. Haluamme pitää teitä kädestä siihen hetkeen saakka, kun olette synnytyskanavassa. Haluamme olla ensimmäisinä ottamasta teitä kädestä, kun palaatte takaisin verhon läpi. Tätä perheenjäsenet tekevät toisilleen, ja haluaisin kertoa teille, rakkaat ystävät, että ensimmäiset sanat, jotka ihminen kuulee kuollessaan, ovat: "Älä pelkää, rakas ystävä, sillä olet kotona." Tässä on Jumalan rakkaus toiminnassa! Muistatteko?

Jos voisimme tehdä jotain taianomaista tässä paikassa, täyttäisimme teidät sillä, mitä minä tunnen, sillä ole Kryon. 
Edustan hyvin, hyvin suurta ryhmää. Edustan miljardeja Jumalan osia, jotka tuntevat teidät. Olen monissa paikoissa. Olen moniosainen olento sen lisäksi, mitä kutsuisitte moniulotteisuudeksi. Tämä tekee asiasta vaikeaa ymmärtää, mutta käsittäkää, että kun olette kanssani, olette samanlaisia.

Kenties olet täällä ensimmäistä kertaa [tai luet ensimmäistä kertaa]? Tiedän, keitä täällä on. Kenties olet sellainen, joka tuli jonkun toisen kanssa, joka pyysi sinua tulemaan kuuntelemaan näitä sanoja? Haluan teidän vain kuuntelevan. Teillä ei ole painetta uskoa, että tämä tapahtuu, tai tämän illan viestiä. Mutta avasitteko mieliksemme sydämenne, jotta voisitte tuntea sen? Sillä on tämän vahvistavaa energiaa, ja haluisin teidän huomaavan jotain. Emme aio antaa teille oppijärjestelmää. Emme aio antaa teille sääntöjä. Emme aio antaa teille paikkaa, mihin raportoidaan. Emme aio pyytää teitä liittymään mihinkään. Mistä syystä? Teillä on jo kaikki tämä Jumalan osana, joka kulkee kaksinaisuudessa tällä planeetalla.


Olette Hengen perhettä ja tämä on yhteistä teille kaikille. Kaikille teille, myös epäuskoiselle, joka on täällä… Tiedän, kuka olet. Kuuntele minua, epäilijä: Kun lähdet tästä paikasta, sinua rakastetaan aivan yhtä paljon kuin ketä tahansa täällä. Se ettet usko, ei estä enkeleitä kulkemasta kanssasi ulos ovesta. Näin homma toimii. Pelkäätkö tätä rakkautta? Se ei ole aggressiivista. Se on passiivista, ja se vain odottaa sinun tuntevan sen.


Aiomme tehdä näiden kahden päivän aikana jotain sellaista, mitä emme ole tehneet aiemmin. Viime kuukausien aikana olemme yhdistäneet viestejä niin, että paljon tietoa voidaan antaa lyhyessä ajassa. Sen mistä puhumme tänään, voitte löytää myös osissa viimeisten 20 vuoden Kryon-kanavoinneista, mutta teidän on etsittävä se. Nyt yhdistämme sen tähän ja tätä seuraavaan kanavointiin. Tässä on näiden kahden päivän kanavointien rakenne: 

Aion antaa teille kahdeksan muutosta, jotka ihmisolento tekee matkalla tiedostamisen alkamisesta täyteen ylösnousemukseen. Se on laajaa oppimista, eikö olekin? Se kertoo teille koko matkasta kahden illan aikana.

Kuunnelkaa minua nyt. Nämä eivät ole sääntöjä. Nämä eivät ole askelia. 

Nämä ovat muutoksia eivätkä ne tapahdu tietyssä aikajaksossa. Jokainen teistä on erilainen. Jokaisen teistä on tultava omaan tiedostamistilaanne omana aikanaan. Ihminen kuitenkin haluaa kysyä: "Kauanko kestää tämän ja tämän vaiheen välillä tai tämän muutoksen ja tuon muutoksen välillä?" Eikä todellakaan ole vastausta, sillä aito tiedostaminen on yksilöllistä. Oma suhteenne tämän planeetan todellisuuteen määrittelee, miten kauan se kestää.

Tänään aiomme antaa teille neljä muutosta ja loput neljä annamme huomenna. Miten mahtava tarina tämä onkaan! Jo ennen kuin aloitan tämän tarinan, kerron teille, että tämä on tarina siitä, mitä tapahtuu, kun ihminen astuu ulos omasta ulottuvuudestaan ja hänellä on rohkeutta katsella ympärilleen ja kysyä, kuka hän on.


ENSIMMÄINEN MUUTOS on, että ihmisolento on utelias tiedostamamaan. 

Esitetään kysymys: "Voisiko tämä olla totta?" Tästä kaikki alkaa. Jokainen teistä, joka on parantaja, joka on polulla, on käynyt tämän läpi. Tästä viikonlopusta tulee erityinen monille teistä, koska se on tilaisuutenne suurempaan tiedostamiseen sen synkronismin kautta, että olette täällä. Siinä tapahtuu epäuskon tai neutraalisuuden muutos, joka kysyy: "Onko tämä todella totta?" Näin se alkaa, ja sitten olette sen tilanteen kanssa.

Tämä viikonloppu voi olla teille erityinen. Kenties ette ole koskaan sallineet itsenne istuutua tällaiseen paikkaan ja olla tällä tavalla rakastettu? Ymmärrättekö, kenen kanssa olette? Ymmärrättekö, että ympärillänne on satoja sellaisia, jotka eivät koskaan tuomitsisi teitä riippumatta siitä, kuka olette tai mitä olette tehneet? Tämä on todellista ja teidän tehtävänne on erottaa (sen todellisuus). Tässä paikassa, tämän opetuksen aikana näyttämöllä näytetään värejä. Se tehdään niitä varten, jotka ovat alkaneet tietää, mitä se merkitsee, ja sen tiedon vahvistamiseksi, että tämä on tosiaankin totta.


Tämä viesti ei ole epäsopiva. Se ei pyydä teitä tekemään mitään. Se vain haluaa teidän avaavan sydämenne hetkeksi. Muistatteko ensiksi tekemänne muutoksen? Muistatteko tiedostamisen tunteen? Muistatteko sen? Voisiko tämä olla todellista? Ja jos on, mitä sitten seuraa? Tässä tiedostamisen muutoksessa rakastutte Jumalaan. "Voisiko olla niin, että kaikki kanavoijan sanoma on totta? Mitä jos on suurempi kuva? Mitä jos elämässä on suurempi tarkoitus?" Tämä on tärkeä muutos ja yli 90% ihmiskunnasta ei tee sitä koskaan. Alle puoli prosenttia ihmiskunnasta tekee tämän tietoisuusmuutoksen.


Tämä kuitenkin riittää. Tehkää matikkanne. Laskekaa. Puoli prosenttia seitsemästä miljardista - se on paljon ihmisiä! Se on myös paljon valoa! Mitä tapahtuu tämän tiedostamismuutoksen jälkeen, jolloin alatte tuntea Jumalan rakkauden sydämessänne? Mietitte, onko se totta, eikö niin? Jotkut ihmiset sulkeutuvat, koska he eivät usko sitä. Mutta se on todellista. Tiedättekö, mitä tapahtuu tässä tietoisuusmuutoksessa? Päätätte, otatteko kädestä sitä enkeliä, joka on ollut kanssanne koko elämän, ja tällä enkelillä on nimi. Se on korkeampi itsenne. Tämä on ensimmäiseksi tapahtuva muutos, ja se on suuri.


TOINEN MUUTOS tapahtuu, silloin kun päätätte sen olevan todellista ja teette jotain asialle. 

  Nämä kahdeksan muutosta ovat ihmisen henkisen polun päämuutokset… yleiset muutokset, mutta teidän on tiedettävä tämä: on monia, jotka eivät koskaan pääse numero yhdestä eteenpäin. He tulevat ja menevät tällaiseen tilaisuuteen vain tuntemaan energiaa. He uskovat siihen koko sydämellään ja he tuntevat Jumalan rakkauden syöksyvän lävitseen. Mutta usein tämä on kaikki, mitä he haluavat. Se on kaikki, mitä he haluavat. Monet kuitenkin haluavat enemmän ja kysyvät: "Mitä voin tehdä ollakseni lähempänä tätä enkeliä, jonka olen löytänyt sisältäni? Pitäisikö minun tehdä jotain tällä planeetalla? Onko jokin menetelmä kommunikointiin Hengen kanssa? Ja jos on, missä se on ja mitä teen sen kanssa?"

Tämä muutos on ihmisen aikomus työntää ovea toiselle puolelle verhoa. Kaikista edessäni olevilla tuoleilla istuvista ihmisistä useimmat ovat työntäneet tätä ovea. Voi, tässä tilanteesta tulee vähän pelottavaa, eikö vain? Koska nyt aiotte tehdä jotain sen todellisuuden vastaisesti, mikä teillä on ollut koko elämänne! Ystävänne eivät ehkä pysy ystävinänne, koska tämä muutos asettaa teidät tietämisen laukaisualustanne. Siunattu on se ihmisolento, joka käy tämän muutoksen läpi, sillä tässä on lupaus: Ette ole pimeydessä ettekä ole koskaan yksin. Sillä tuon oven toisella puolella on joukko enkeliolentoja, joilla on teidän nimennne, ja kun työnnätte tuota ovea, he virtaavat teidän elämäänne. Ensimmäiseksi tunnette rauhaa siitä, mitä olette tehneet. Olkoon rakkauden tunne elämässänne todiste sitä, että tämä on tarkoituksenmukaista.


"Ok, Kryon, miten teen tämän?" 

Jokainen ihmisolento tekee sen eri tavalla. Jotkut alkavat meditoida ja sanovat: "Olen valmis. Näytä minulle, mitä tehdään." Jotkut etsivät kirjoista ylösnousemusaskelia ja löytääkseen jokin järjestelmän. Jotkut etsivät tietoa, jotta he saavat paremman ajatuksen siitä, mitä he yrittävät tehdä. Kaikki nämä ovat sopivia tekoja. Jokainen ihminen tarvitsee sen, mitä hän tarvitsee, riippuen kulttuuristaan ja kokemuksestaan maan päällä. Jumala ei istu sanomassa: "Teet sen väärin." Jumala on kärsivällinen. Jos haluatte kiivetä tuhat askelmaa polvillanne päästäksenne paikkaan, missä olette valmiita, kiipeämme askelmat kanssanne. 

Tätä on Jumalan Rakkaus. Ei ole mitään tuomitsemista. Oletko sellainen, joka haluaa menettelytapoja? Enkelit istuvat vieressäsi, kun teet niitä.

On ihmisiä, jotka sanovat: "No, tämä ei vastaa mihinkään. Kerrot minulle, että se mitä tahansa teenkin päästäkseni perille, on oikein. Eikö näin ole?" Kyllä. Työntäkää ovea niin, kuin haluatte. Käyttäkää niin paljon aikaa, kuin päätätte käyttää. Lopputulos on sama. Sisään virtaa mestaruutenne alkutunteita. Ette tiedä, mitä tekisitte sillä, mutta tiedätte, että se on todellista ja se tullut.


Tätä on vaikeaa selittää. Ihminen joka on aina ollut pimeydessä, ikään kuin avaa oven, jonka takana on kirkas valo. Jotkut odottavat eivätkä halua löytää mitään tällä kertaa ja jotkut avaavat sen vain vähän nähdäkseen, mistä valossa oikein on kyse. 

Toiset kuitenkin heilauttavat oven apposen auki ja sanovat: "Rakas Jumala, olen valmis. Mennään! Kerro minulle, mitä minun tarvitsee tietää."  

Tämä on toinen muutos. 

Kaikista kahdeksasta tämä muutos on kriittinen, sillä itse asiassa tämä aloittaa varsinaisen prosessin. Kun tämä prosessi on alkanut, sitä on vaikeaa pysäyttää. Sillä ihmisolennon on mahdotonta lakata tietämästä jotakin, erityisesti näin syvällisestä.

Minäpä kysyn teiltä tätä: 

Kun olette kerran tuntenut Jumalan Rakkauden tässä tilaisuudessa, kun olette nähneet minun näyttämäni Valot, voitteko oikeasti palata takaisin ja kytkeä kaiken pois päältä? Voitteko teeskennellä, että te ette koskaan nähneetkään sitä? Voitteko teeskennellä, että te ette koskaan tunteetkaan sitä? Vastaus on ei. Tiedätte, mitä tapahtui.

Seuraavaksi tapahtuva on mielenkiintoista. Joskus on hyvin pitkä väli tästä toisesta muutoksesta seuraavaan. Tämä riippuu ihmisolennosta ja siitä, miten nopeasti hän haluaa edetä. Taas kerran sanomme, ettei tässä tuomita mitenkään. On niitä, jotka sanovat: "No, minun pitäisi suorittaa tämä tiettyjen päivien tai viikkojen aikana?" Niinkö? Miten aiotte mitata sen? Miten tiedätte sen olevan lopussa? Miten tiedätte, miten auki tuo ovi on? Ei. Tämä on hyvin yksilöllistä. Tässä huoneessa on asian edistäjiä, joiden koko elämäntarkoitus on auttaa teitä avaamaan tuo ovi. Alkaako tässä olla teistä järkeä? He ovat täällä auttamassa teitä rentoutumaan Jumalan rakkauden myötä, tasapainottamassa teitä Jumalan rakkaudessa.


Aiemmin kuulitte opettaja Peggyä [puhutaan Peggy Dubrosta, joka puhui tilaisuudessa aamulla]. Tiedättekö, mikä hänen tehtävänsä tällä planeetalla on? Sitä ei ole kovin vaikeaa määritellä. Se on teidän auttamisenne tasapainottumaan niin, että tunnette Jumalan rakkauden sydämessänne. Kun siis olette käyneet läpi vaiheet ja olette valmistuneet, silloin voitte sanoa: "Nyt ymmärrän enemmän sisäisestä mestaruudesta." Hän auttaa ihmisiä avaamaan oven ja ymmärtämään valoa. Tätä opetusta ei ollut saatavissa 25 vuotta sitten. Tiedättekö miksi? Koska tämän planeetan värähtely ei ollut valmis siihen. Oli hyvin paljon vaikeampaa saavuttaa tätä ymmärrystä energiassa ennen Harmonista yhdentymistä. Tämän ominaisuuden myötä on tullut monia opetuksia… joita annetaan teille uutena informaationa, uuden energian löytönä.


KOLMAS MUUTOS on yksi vaikeimmista selittää. 

Silloin ihmisolento lopultakin saa järkeä valoon ja pimeyteen elämässään. Olemme puhuneet tästä erittäin usein viime kuukausina, sillä se on yksi vaikeimmista asioista ihmisen hyväksyä. Tämä muutos on sellainen, joka teidän on käytävä läpi päästäksenne toisiin, sillä tietoisuus on sellaista. Ette mene seuraavan oven läpi, ennen kuin olette menneet tästä, sillä kukin näistä muutoksista sallii teidän kokea seuraavan. Kuljette niiden läpi lineaarisesti, ei niiden monimutkaisuuden vuoksi vaan niiden paljastusten ja tietoisuutta muuttavien ominaisuuksien vuoksi.

Ihmisolento tekee 3D:ssä mielenkiintoisia havaintoja. Jos jotain upeaa ja suurta tapahtuu heille, kuten parantuminen, he sanovat: "Tämä tuli varmasti Jumalalta. En pystyisi tähän. Sen oli pakko tulla Jumalalta. Ylistäkää Jumalaa." Jos jotain todella pahaa tapahtuu heidän elämässään, jolloin pimeys näyttää tarttuvan heistä kiinni ja vievän heidät johonkin pimeään paikkaan, ihminen sanoo: "No, sen oli pakko olla demoni. Sen oli pakko olla paholainen - itse saatana tarttui minuun ja veti minut erilleen hyvistä asioista."


Ihmisolennot ovat nimittäin hyvin mielenkiintoisia tässä mielessä. He eivät ole vastuussa mistään, mitä heille tapahtuu suuntaan tai toiseen, eikö niin? Jotain hyvää tapahtuu, sen on oltava Jumala. Jotain pahaa tapahtuu, sen on oltava paholainen. Kysyn siis teiltä, mitä te sitten teette täällä? Odotatteko te vain "neutraalina" jompaa kumpaa näistä olennoista tarttumaan sielustanne kiinni? Eikö teillä ole vastuuta mistään?


Siunattu on se ihmisolento, joka käsittää, että jokaisen sisällä on pimeyden ja valon voima.  

Siellä on Jumala ja siellä on hänen poissaolonsa. 

Minäpä määrittelen teille pimeyden. Pimeys määritellään valon poissaolemiseksi. Minäpä määrittelen teille valon. Valo on voimakas valaistus, jossa ei ole pimeyttä. Pimeys ei voi tehdä mitään vaikuttaakseen valoon, mutta valo voi tuhota pimeyden. Ihmisolento voi valita luovansa omalla olemuksellaan jompaakumpaa maan päälle.

Tässä on teistä uskomaton osa, jota ette halua hyväksyä. Kaikki ne demonit, joita olette nähneet, jotka olette tunteneet tai joista kuulleet elämässänne, ovat olleet ihmistietoisuuden aikaansaamia. Kaikki kauneimmat ihmeet tällä planeetalla, jopa kuolleista nouseminen, on syntynyt ihmistietoisuudesta. Valon mestari on teissä!


Kulkiessaan Rakkauden Mestarina tällä planeetalla monia vuosia sitten juutalainen Jeesus sanoi: 

"Olen Jumalan poika. Ja niin olette tekin." Se on kirjoitettu. Katsokaa vaikka. Se on sisällänne olevan mestarin tunnustamista. 

Kun ihminen ymmärtää, ettei ole mitään taistelua hänen sielustaan ja että hän on vastuussa sekä pimeydestä ja valosta itsessään, se on merkittävä läpimurto. Sitä kutsutaan vastuun ottamiseksi kaikesta. Kukaan ei ole tehnyt teille mitään tehdäkseen teistä arvottomia. Kukaan ei ole nappamassa teitä. Olette kallisarvoisia ja kannatte valoa aivan itse.

Päästään tämän opetuksen viimeiseen muutokseen. Kerrataanpa ensin: 

Tässä meillä on ihminen, joka on alkanut tiedostaa uteliaisuuden avulla ja joka sitten teki päätöksen tehdä kirjaimellisesti jotain tuntemansa osalta ja työntää valon ovea. Tämä ihmisolento sai sitten vastauksia ja Jumalan rakkautta virtasi hänen elämäänsä. Se muutti häntä niin paljon, että Hengen tietoa alkoi tulvia hänen solurakenteeseensa. Hän alkoi intuitiivisesti tietää, miten asiat toimivat, ja intuitio oli oikeassa. Hänestä tuli vähemmän tuomitseva ja enemmän mestarin kaltainen. Hän pystyi luopumaan vihasta elämässään ja häneltä loppui draama. Hän tiesi nähneensä vahvistuksen siitä, mitä hän oli tehnyt. Sitten hän näki itsessään pimeyden ja valon energia-asteikon. Hän oivalsi oman sisäisen mestaruutensa ja eteni neljänteen vaiheeseen.

Ja tämä, rakkaat ystävät, on sen termin määritelmä, jonka toimme teille lähes 20 vuotta sitten… "implantti". Se on lupa jatkaa eteenpäin ilman karmaa. Tämä käsite on vaikea selittää, mutta olemme tehneet sen monta kertaa aiemmin.


NELJÄS MUUTOS on syntymäkarman poistaminen ja oman osuutenne ymmärtäminen henkisellä polullanne.


Jos teillä ei ole henkistä tiedostamista, karmaenergia pystyy. Se on akaasiajärjestelmän osa. Teidän on oltava tietoisia siitä, että olette eläneet monia elämiä ja teillä on ollut toisia elämiä. Nämä elämät rakentuvat toistensa päälle energeettisesti ja menneen elämän kokemus muotoilee nykyisen elämänkokemuksenne mahdollisuuksia. Tämän muinaisen järjestelmän nimi on karma.


Ne teistä tässä huoneessa, jotka ovat vanhempia, minäpä kysyn lapsistanne. Syntyivätkö he kuin tyhjänä paperina, joille voisitte opettaa mitä vain? Tiedätte, etteivät he syntyneet. Kuka opetti heitä olemaan mustasukkainen? Kuka opetti heitä olemaan vihainen ja raivoamaan? Kuka opetti heitä pelkäämään sellaisia asioita kuin vesi tai tietyt eläimet? Te ette sitä tehneet, ettehän? Mistä se kaikki sitten tuli? Miten yksi lapsi olisi niin lahjakas jossain ja toisella ei ole sitä taitoa ollenkaan? Miksi yksi on varsinainen rakastaja ja toinen on hyvin viisas? Aa, tiedätte, mistä puhun, eikö vain? [Kryon hymyilee] Miksi yksi on soturi ja toinen ei ole? Ja vastaus on karma. He tulevat tänne mukanaan tietty taipumus. Tämä on heillä koko elämän ja se vetää ja työntää ratkaisemattomalla energialla heidän tietoisuuttaan.


Kaikilla ihmisillä on tämä ominaisuus, elleivät he yksilöllisesti päätä mitätöidä sitä, ja tämä kyky on ollut käytettävissä 20 vuotta. Nyt se on jokaisen edessäni istuvan tai tätä lukevan käytettävissä. Kerron teille jotain, rakkaat ystävät: Joillakin teistä, jotka istuvat näissä tuoleissa tällä hetkellä, on näitä asioita edelleen sisällään. Ne ovat vastuussa joistakin haasteista, joita teillä on, koska ette ole koskaan antaneet niille lupaa lähteä.


Tässä on selostus tästä prosessista: 

Mitätöitte tämän keskeneräiseksi karmaksi kutsutun energian, siirrytte pois taipumuksen tieltä ja alatte luoda uutta energiaa itsellenne, ikään kuin olisitte tulleet tällä planeetalle ilman karmaa. Jotkut elämänne piirteet muuttuvat. Pelkonne putoavat pois, koska ne ovat osa karmaa. Kumppani teki näin. Hän voi osoittaa kohdan, jolloin hän teki sen. Sillä tämä tuolissa istuva mies on vasemman aivopuoliskon insinööri [puhutaan Leestä]. Hänellä oli edessään merisotilaspalvelun intohimo ja hänellä oli erakkotaipumusta. Kuitenkin hänen antaessaan luvan avata oven karmansa mitätöimiseksi, nuo asiat putosivat pois. Nyt hänen oikea aivopuoliskonsa on yhtä kehittynyt kuin vasenkin. Selvästi monet asiat, joiden kanssa hän syntyi, ovat nyt poissa… Ne on korvattu asioilla, joita hän haluaa olla. Siunattu on se ihmisolento, joka tekee tämän valinnan, sillä se on ensin epämiellyttävää ja sitten palkitsevaa, kun hän oivaltaa, että hän on todellakin oman tulevaisuutensa ohjaksissa.

Lopetamme tähän: 

Silloin kun ihmisolento seisoo ilman sitä karmaenergiaa, jonka kanssa hän tuli, hän on todella paljaana Jumalan edessä. Sillä hän ei tiedä, minne hän on menossa. Hän ei tiedä, mitä synkronismia on tulossa auttamaan häntä. 

Hänellä ei ole aavistustakaan siitä, mitä odottaa tai missä hän on. Hän on ikään kuin vastatehty ja uusi, valmiina luomaan polun, jota hän ei ole koskaan nähnyt. Tämä on epämukavaa ihmisolennolle. On kuitenkin se lupaus, jonka annoimme teille muutoksessa numero kaksi. Kehotan teitä juhlimaan tätä tilaa - epävarmuuden tilaa. Kehotan teitä juhlimaan sitä. 

"No, tässä olen, Jumala. Minulla ei ole aavistustakaan siitä, mitä teen. Eikö olekin mahtavaa?" Ja sukulaisenne ja ystävänne katsovat teitä ja sanovat: "Olet todella hullu." Ja miten voitte kertoa heille, että seisotte Enkelijoukon pitäessä teitä kädestä kiinni?

Teillä on suuri tukiryhmä ja tämän neljännen muutoksen jälkeen se todella alkaa näyttäytyä. Tämä muutos sallii teidän kulkea pimeyteen vihellellen, pelkäämättä kolmannen ulottuvuuden tervakuoppia. Tämä muutos nimittäin antaa teille ymmärryksen osallisuudestanne omaan luomiseenne. Miten voitte pelätä sitä, mitä tapahtuu, koska itse luotte sen? Miten voitte pelätä jotain sairautta itsessänne, koska saatte aikaan oman parantumisenne? Ettekö usko, että tiedän, keitä täällä on?


Rakas ihmisolento, emme sano hyvästi. Palaan silmänräpäyksessä [huomenna]. Minusta se on kuin sitä, että kumppani sulkee silmänsä ja avaa ne taas ja jatkamme. Teistä se on mukava tauko. Älkää hämmästykö, jos jotkut Enkelit tulevat kotiin kanssanne. Älkää hämmästykö, jos jotkut heistä pitävät teitä hereillä. Miksi he tekisivät niin? Kenties olet työntänyt tuota ovea tänään vähän kovempaa ja he tuskin malttavat odottaa, että saavat ottaa kädestäsi kiinni. Annatko heidän? Annatko heidän tehdä sen? Olen Kryon Magneettipalvelusta. Olen rakastunut ihmiskuntaan.


Olen takaisin hetken kuluttua. Ja niin se on.


Kryon
VALAISTUMISEN KAHDEKSAN MUUTOSTA, OSA I

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (http://www.kryon.com)
20.10.2007 Mexico City
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ei kommentteja: