WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 15. helmikuuta 2011

Uuden Aikakauden Ihminen

http://www.dom007.com/xenon/vedicart/index.html

Jokainen meistä on ihmeellinen, ja on muuttumassa  yhä ihmeellisemmäksi. 

Uuden aikakauden ihminen on sellainen, jonka kaksinaisuus on heikentynyt. 

Kaksinaisuus on se nimi, joka on annettu sille raja-aidalle, joka on meidän ihmisten ja meidän "Korkeamman jumalminämme " välillä, joka sekin on osa meitä.  Me olemme osa kokonaisuutta.

Kun kanssaluomme, me luomme yhdessä Hengen ja oppaiden ja oman itsemme kanssa. Niinpä heikentynyt kaksinaisuus on Uuden Aikakauden Ihmisen ominaisuus. 

Verhoa on nostettu hiukan niin, että me voimme saada voimakkaamman yhteyden omaan Korkeampaan Minäämme. 

Uuden aikakauden Ihminen on sellainen, joka on nähnyt uuden energian mahdollisuudet ja on kumonnut oman karmansa.

Uuden aikakauden ihminen ymmärtää, että hän on täysin vastuussa kaikista niistä asioista, joita hänen elämässään tapahtuu.  

Tämä tarkoittaa intuitiivisen tason tietämystä siitä, että me olemme itse suunnitelleet sen, mitä nyt on tapahtumassa.

Meitä ei ennalta määrätä tekemään yhtään mitään.

Me olemme vastuussa planeetalle.

Me olemme ehkä pitäneet tätä planeettaa vain  oman Ihmiskuntamme  aluksena; toisin sanoen sellaisena, jonka pinnalla kävellä, tai sellaisena, jota hengittää, tai sellaisena, josta voi nauttia. Mikään ei voisi olla kauempana totuudesta. 

Magneettiverkot ovat muuttamassa planeettaamme. 

Magneettiverkot ovat vain yksi osa sitä, mikä saa meidän tietoisuutemme toimimaan. 

Sillä se on kokonaisuudessaan elävä ja sillä on olemus, ja on tärkeää, että me tervehdimme tätä planeettaa suurella vastuulla ja sanomme: 

"Minä olen täällä sinun kanssasi ja sinä minun kanssani uutta energiaa varten, ja yhdessä me tulemme muuttamaan värähtelyä... yhdessä yhtenä kokonaisuutena."

Aloittakaamme meditaatiomme vastedes niin, että tervehdimme Taivasta, tervehdimme Maata, tervehdimme Tuulia ja Vesiä. Osoittakaamme kunnioitusta sille, että olemme osa kokonaisuutta, sillä yksi ei voi olla olemassa ilman toista, ja järjestelmä on täydellinen, kun me ihmiset kunnioitamme sitä ja olemme vastuussa sille.

Uuden Aikakauden Ihmisellä on uusia kykyjä. Ihminen, joka kanssaluo. 

Kanssaluominen tarkoittaa sitä, että sinä, Henki ja ympärilläsi olevat luotte yhdessä oman todellisuutenne. (Lue Kryon-kirja II tarina tervakuopasta).

Ihmissuhteet annettiin meille kokonaisuudessaan kokeiksi. Joka kerta, kun meillä on vaikeuksia tällä alueella, meitä kehoitetaan kanssaluomaan tiemme ulos niistä. 
Uuden Aikakauden Ihminen ymmärtää itsensä parantamista, sillä hän on oivaltanut jotakin tärkeää: 

Sen, että älyn, hengen ja mielen liittyminen yhteen biologian kanssa on ehdottomana tärkeää.

Me emme voi kävellä ympäriinsä oman Ihmisyytemme ja biologiamme kanssa ja ajatella niin , että meidän Henkemme asuu päässämme, kun taas muu osa meitä  on vain pelkkää lihaa.

Ala ajatella, että kehosi on "me" eikä "se", niin tämä tulee palvelemaan sinua, sillä Uuden Aikakauden Ihminen näkee ne yhtenä. 

Te, jotka olette kumonneet oman karmanne, "Karman ytimessä on tosiaankin kuolema ja uudelleensyntymä; ja kun se kumotaan,  niin kuolemalle ei ole mitään syytä." 
Elä hyvin pitkään Uuden Aikakauden Ihminen, pidempään kuin ikinä olit kuvitellut.

Hidasta ikääntymisprosessi, ja kanssaluo henkisesti tilanne, jossa kuolemanhormoni kumotaan.  Tämä vaatii harjoittelua, mutta on Uuden Aikakauden Ihmisen kykyjen rajoissa.
Uuden Aikakauden Ihminen voi pitää yllä taikaa.

Ne, jotka haluavat siirtyä ylösnousemusasemaan, tulevat pitämään yllä taikaa.
Ne, jotka eivät halua siirtyä ylösnousemusasemaan, mutta haluavat olla valonkantajia ja valotyöläisiä, tulevat hekin pitämään yllä taikaa.  Te kaikki voitte tietyssä määrin ylläpitää tätä. Valaistumisen ylläpitäjiä ja totuudenvartijoita; sitä te olette.

Uuden Aikakauden Ihminen on rauhallinen. Hän on rauhallinen, koska hän näkee yleiskuvan ja ymmärtää mitä on tapahtumassa.

Aivan lähiympäristössäsi saattaa olla kaaosta, mutta silti, kun katsot kaaoksen keskellä olevia ihmisiä, tunnet rauhaa. Sillä sinä tunnet olosi turvalliseksi siinä suunnitelmassa, jonka olet itse luonut, ja tunnet olosi rauhalliseksi riippumatta siitä, mitä on tapahtumassa.

Näette teitä kaikkia koskevan yleiskuvan, tulemiset ja menemiset? .. planeetan ykseyden?
Uuden Aikakauden Ihminen hyväksyy, että hän on oma esi-isänsä! 

Kärsivällisyys ja suvaitsevaisuus

Uuden aikakauden Ihminen suvaitsee naapuriaan, joka ei ole valaistunut, ja niin yksikertaiselta kuin se kuulostaakin, sinun voi olla vaikeaa oivaltaa sitä, ennen kuin se osuu omalle kohdallesi. Kun muut arvostelevat sinua, niin suvaitsevaisuutesi ja rauhasi ja kärsivällisyytesi rakastavat heitä silti, sillä sinä näet heidät omassa prosessissaan etkä tuomitse heitä.

Katsokaa ympärillenne ja nähkää, mitä Maassa on tapahtumassa.

Uudessa energiassa ja muutosten tapahtuessa, teillä tulee olemaan tämä tietoisuuden elementti; eikä ole mikään yllätys, että se liittyy sukuhistoriaan.
Enää eivät kansat ole vastakkain, tai valtiot valtiota vastaan, kuten vanhassa energiassa. Sillä nyt ovat heimot vastakkain, ja tämä oli odotettua. Jossain määrin jotkut näistä tulevat jatkumaan tämän planeetan loppuun asati, sillä kaikki eivät tule valaistumaan. 

Me olemme edelleen Ihmisiä oppitunnilla Maan pinnalla, ja meitä varten on vielä niin monia oppitunteja jäljellä. Ei karmallisia vaan Maahan liittyvä.. ja myöhemmin tulee vilä galaktisiakin. 

Mutta nyt, kun me kuljemme valaistuneen Ihmisen polkua, me tulemme joka ikinen olemaan rauhallisia, kun se astuu esiin... ilman pelkoa, vaikka kohtaammekin tuntemattoman. 

Tämä on tosiaankin Uuden Aikakauden Ihminen.

Ei kommentteja: