WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Elämä saa alkunsa Elämästä


 "Tätä yksilöSielua ei voida särkeä, polttaa tai kuivattaa. Se on ikuinen, kaikkialla läsnä oleva, muuttumaton ja iäti sama."

Kaikki aine on viiden karkean elementin (maan, veden, tulen, ilman ja eetterin) yhdistelmä ja kolmen hienojakoisen elementin (mielen, älykkyyden ja väärän minätunteen) yhdistelmä.

Jokaisen keho on näyte Maailmankaikkeudesta. Sinun kehosi ja minun kehoni ovat eri Maailmankaikkeuksia, pieniä Maailmankaikkeuksia. Siksi kaikki kahdeksan aineellista elementtiä ovat mukana kehoissamme, aivan kuten ne ovat koko Maailmankaikkeudessa. Samalla tavoin hyönteisen keho on sekin toinen Maailmankaikkeus.

"Kuka on synnyttänyt luonnon?"
"Kenen luonto on?"

Luonto merkitsee Energiaa. Aineellinen Energia toimii Alkulähteen (Jumalan) ohjauksessa.

Kaikki muuttuu, mutta mikä on tämän muuttumisen takana oleva ikuisuus? 

Kuinka monimuotoisuus on saanut alkunsa?

Monimuotoisuus on ikuista, vaikka se muuttuva monimuotoisuus, jota tiedemiehet tutkivat aineellisessa maailmassa, on väliaikaista. Tämä monimuotoisuus on varjomoninaisuutta. Todellinen moninaisuus on olemasa henkisessä maailmassa.

Aineellinen Maailmankaikkeus on siis kuin kangastus?

Kaikki nämä aineosat ovat myös atomissa. Olipa jokin kohde sitten suunnattoman suuri tai suunnattoman pieni, se muodostuu silti samoista peruselementeistä. Tämä pitää paikkansa kaikkialla aineellisessa maailmassa. 
Kaikilla elävillä olennoilla on rittävä älykkyys, jolla toteuttaa neljää periaatetta: syömistä, nukkumista, parittelua ja puolustautumista. Nämä neljä periaatetta ovat olemassa jopa atomissa. 

Ainoa ero ihmisolennossa on se, että hänellä on erityistä älykkyyttä, jolla ymmärtää Alkulähde (Jumala). Tämä on erona.
Tietoa on aina tarkasteltava olosuhteiden, ajan ja kohteen mukaan. Meidän on ymmärrettävä kaikki ottamalla huomioon nämä kolme elementtiä. 

Ongelmana maailmassa on se, että käytännössä jokainen ajattelee vain  omien olosuhteidensa mukaan - ja se on mieletöntä.

Sellainen ihminen, joka ei ole milloinkaan astunut kylänsä ulkopuolelle, luulee oman kylänsä olevan koko maailma.

Alkulähde (Jumala) on suuri, mutta me ajattelemme Alkulähdettä (Jumalaa) suhteellisen suuruuden mukaisesti, suhteessa omaan suuruuteemme.

Aineellinen maailma muodostuu kolmesta laadusta - hyvyydestä, intohimousuudesta ja tietämättömyydestä - jotka toimivat kaikkialla. Nämä kolme laatua ovat eri määrin mukana kaikissa elämänlajeissa.

Jotkut puut tuottavat maukkaita hedelmiä, kun taas toiset on tarkoitettu vain polttopuuksi. Tähän on syynsä niiden yhteys luonnon tiettyihin laatuihin. nämä kolme laatua ilmenevät eläintenkin keskuudessa. Lehmää hallitsee hyvyys, leijonaa intohimoisuus ja apinaa tietämättömyys. 

Tietoisuus on ensimmäinen merkki siitä, että Elämä on läsnä. Vain tietoisuuden vuoksi elävä olento voi liikkua ja lisääntyä. 
Alkulähde (Jumala) alkuperäinen tietoinen olento, sanoi :" Tulkoon Minusta monta." Ilman tietoisuutta sivutuotteiden syntyminen on mahdotonta.

Elinvoima on yksilöllinen. Sielu on yksilöllinen. YksilöSielu ei katoa milloinkaan. Hän vain siirtyy kohosta toiseen, aivan kuten ihminen vaihtaa vaatteita. 

Aivan kuten ruumiillistunut Sielu kulkee jatkuvasti tässä kohossa lapsuudesta nuoruuteen ja nuoruudesta vanhuuteen, niin samalla tavoin Sielu  siirtyy toiseen kehoon kuoleman hetkellä. Itsensä oivaltanut Sielu ei hämmenny tuollaisesta muutoksesta.

"Kuka on synnyttänyt luonon?"

"Mistä luonto saa alkunsa ?"
" Kenen luonto?"

Luonto merkitsee Energiaa. Aineellinen Energia toimii Alkulähteen (Jumalan) ohjauksessa. Fyysinen luonto tunnetaan alati muuttuvana. Ihminen ei siksi kykene löytämään kaiken Energian alkulähdettä yksinkertaisesti tarkkailemalla Energiaa itseään. Kaikki muuttuu. 

Mutta mikä on tämän muuttumisen takana oleva ikuisuus? 
Kuinka monimuotoisuus on saanut alkunsa?

Todellinen moninaisuus on ikuisesti olemassa henkisessä maailmassa.

Aineellinen Maailmankaikkeus on siis kuin kangastus?

Kyllä. 
"Missä on todellisuus ? Missä on harhan tuolla puolen sijaitseva ikuisuus?"

Jos saamme selville tämän, voimme kokea todellista nautintoa.

"Alemman luonnon (maan, veden, tulen, ilman, eetterin, mielen, älykkyyden ja väärän minätunteen) ohella Minulla on myös ylempi Energiani, johon kuuluvat kaikki aineellisen luonnon kanssa kamppailevat ja maailmankaikkeuttaylläpitävät elävät olennot."

Aineelliset elementit eivät ole luovia! Ainoastaan Sielu on luova. Elämää ei voi luoda aineesta, eikä aine voi itse luoda. Sinä, elävä olento, vooit sekoittaa toisiinsa vetyä ja happea luodaksesi vettä. Mutta aineella itsellään ei ole luomisvoimaa. Jos asetat vetypullon lähelle happipulloa, sekoittuvatko ne itsestään, ilman sinun apuasi?

Ne täytyy sekoittaa toisiinsa. Tietenkin. Happi ja vety ovat Alkulähteen (Jumalan) alempaa Energiaa, mutta kun sinä, ylempi Energia, sekoitat ne toisiinsa, niistä voi tulla vettä.

Alemmalla Energialla ei ole voimaa ilman ylemmän Energian läsnäoloa. 

Tyyni Valtameri on tyyni ja hiljainen. Mutta kun ylempi voima, ilma, työntää sitä, siinä ilmenee korkeita aaltoja. Valtamerellä ei ole voimaa liikkuailman ylemmän voiman apua. Samaööa tavoin on olemassa toinen ilmaa ylempänä oleva voima, ja taas toinen ja toinen, kunnes päädymme lopulta Alkulähteeseen (Jumalaan).

Aineellinen Energia ei voi milloinkaan toimia itsenäisesti; sen on ensin oltava yhteydessä Henkiseen Energiaan. 

Elämä ei saa alkuaan aineesta. Aine syntyy Elämästä. Aine muuttuu kuudessa vaiheessa, syntymässä, kasvussa, ylläpidossa, sivutuotteiden tuottamisessa, kuihtumisessa ja kuolemassa. Aineessa läsnä oleva Elämä, Henkinen Sielu, on kuitenkin ikuinen. Se ei läpikäy tuollaisia muutoksia. 

Aineellinen keho on tuhoutuvainen, mutta kehossa läsnä oleva Elämä on ikuinen. 

Kaikki toimii tämän elinvoiman pohjalta. Tyynen Valtameren korkeita aaltoja manipuloi elinvoima. Lentokone lentää taivaalla, mutta lentääkö se ilman ohjausta? Joku ohjaa sitä. Kyllä. Kaikki toimii jonkun ohjauksessa. Lentokone on suuri kone, mutta se lentää pienen henkisen kipinän, koneen perämiehen ohjauksessa. Aivan kuten pieni henkinen kipinä voi ohjata suurta lentokonetta, samalla tavoin suuri henkinen kipinä ohjaa koko kosmista ilmentymää.

Sielu on hyvin pieni  - atominkokoinen. Mutta juuri tämän atominkokoisen henkisen Energian vuoksi kehoni toimii. Tämä atominkokoinen henkinen Energia on kehossani, ja siksi keho toimii ja lentokone lentää. 

"Kaikki planeetat aineellisessa maailmassa ylimmästä elempaan ovat kärsimyksen asuinsijoja, toistuvan syntymän ja kuoleman paikkoja. "

Todelliset ongelmat ovat syntymä, kuolema, vanhuus ja sairaus. Toistuvan syntymän ja kuoleman ongelmaan on ratkaisuna Alkulähde (Jumala) -tietoisuus. 

Ihmisen on hyväksyttävä että kaiken alkulähde on Jumala, joka on täynnä kaikkia mystisia mahteja ja josta kaikki virtaa. 

Herra sanoo Itse : "Minä olen kaikkien henkisten ja aineellisten maailmojen alkulähde. Kaikki virtaa minusta."

Aine saa alkunsa Elämästä. Elämässä - kaiken alkuperässä - on rajattomia aineellisia rikkauksia; tämä on luomisen suuri mysteeri.

Jos pudotan neulan, se putoaa heti maahan, mutta muutamia kiloja painava lintu voi leijailla ilmassa. Kun tutkin luontoa, huomaan, että kaikilla elävillä olennoilla on jotain mystista voimaa. 

Kaikki mystiset voimat ovat läsnä Alkulähteessä (Jumalassa), kaiken alkuperässä. Minä saan osakseni jotain Hänen mystisestä voimastaan, sinä saat osaksesi jotain, ja linnut saavat nekin osakseen jotain Herran mystisestä voimasta. Mystisen voiman lähde on kuitenkin Alkulähde (Jumala).

Mystisiä voimia on kahdeksaa eri tyyppiä. 
esim.
1. voidaan tulla hyöhentäkin kevyemmäksi
2. voidaan tulla vuortakin suuremmaksi
3. ihminen voi saada mitä tahansa haluamaansa
4. ihminen voi täysin alistaa toisen ja hallita häntä

Toisenlaista mystista voimaa voidaan havaita Auringossa, sillä auringonvalosta syntyy selittämättömällä tavalla lukemattomia asioita. 

Mystisismin ymmärtäminen tarkoittaa:
Joka päivä ruumiini kuolee. Se on mystisen voiman tuntemista.

Sieluni on ikuinen ja itsenäinen, vaikka se onkin joutunut vangiksi tähän ruumiin häkkiin, jota se ei tosiasiassa tarvitse. Kun pudistan olemassaoloni minusta tulee peloton. Voin herätä alkuperäiseen, henkiseen olemassaolooni, jossa en tunne enää pelkoa, murhetta tai minkäänlaisia aineellisia toiveita. 

Korkein Herra laajentaa Itsensä Ylisieluna jokaisen sydämeen. Vaikka tämä Ylisielu on läsnä aineellisessa kehossa, Hän ei ole aineellinen, vaikka hän onkin aineellisen kehon alkuperäinen lähde. Koska lämpö ja valo ovat Auringon Energioita, Aurinko ei milloinkaan tunne oloaan "liian kuumaksi". Samalla tavalla Ylisielu ei näe eroa hengen ja aineen välillä, koska niin aineellinen kuin henkinenkin energia virtaavat Hänestä. 

Toisinaan näen pilvien peittävän Auringon, mutta tässä on itse asiassa kyse omasta epätäydelisyydestäni. Koen tällä planeetalla niin auringonpaistetta kuin pilvisiä päiviäkin, mutta Aurinko - planeetalla, vaikka se voi luodakin pilviä, koetaaan vain auringonpaistetta.  Samalla tavoin aineen ja hengen välinen ero on minun kokemukseni, ei Alkulähteen (Jumalan). Saapuipa Herra sitten niin kutsutussa aineellisessa kehossa tai henkisessä kehossa, Hän on aina henkinen. Hänelle aine ja henki ovat yksi ja sama, koska Hän on Energian Lähde. Hän voi muuttaa aineen hengeksi ja hengen aineeksi. 

Auringon energian vaikutuksesta luodaan väliaikaisesti muita asioita, kuten usvaa, pilviä tai pimeyttä. Nämä luomukset ovat väliaikaisia, mutta Aurinko jatkaa olemassaoloa. Samalla tavoin aineellinen luonto on väliaikainen, kun taas henkinen luonto on pysyvä. 
Henkinen elämä merkitsee pelkkää kukoistamista - ei tuhoutumista. Tämä on ero aineen ja hengen välillä. Olen saavuttanut tämän kehon menneen elämäni tietoisuuden mukaan. Ja seuraavan kehoni minä saan tässä elämässäni kehittämäni tietoisuuden mukaan. 

"Minkä tahansa olotilan ihminen ruumiinsa jättäessään muistaakin, tuon tilan hän erehtymättä saavuttaa."

Näen kaiken Alkulähteen (Jumalan) Energiana. Tämä energia on läsnä Maailmankaikkeuden jokaisessa atomissa. 

"Sille, joka näkee Minut kaikkialla ja kaiken Minussa. Minä en milloinkaan katoa, eikä hän koskaan katoa Minulta."

Lopullinen päämääräni on pitää ja lähettää Rakkauden ja ilon Energioita.
Lähde: Elämän Tiede 
Tie Kristuksen luo 

Ei kommentteja: