WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 7. toukokuuta 2011

RAKKAUSPEITTO

Huomautus lukijalle: Ilmaise tahdoksesi, että olet kanavoinnin nyt-hetkessä ja että oma energiasi yhdistyy paikalla olleeseen ryhmään.
 
***********
 
Tervehdys, Rakkaat Ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.
 
On upeaa olla täällä Salzburgissa Teidän kaikkien kanssa tänä iltana, juuri tänä iltana. Ilmassa On Paljon Rakkautta ja Muutosta. 
Muutosta tulee, mutta kaikki muutos on parempaan. Muutos tulee Rakkauden Kera. Rakkaus on ainoa Vastaus, Rakkaus on ainoa Tie.  
Tällä planeetalla tulee enemmän ja enemmän ongelmia. Kun maapallon väestö kasvaa, se saa aikaan monia, monia ongelmia, eikä se tapa jolla maapalloa ohjataan tällä hetkellä, elämäntapa, ole enää kestävä. 
Tulee Uusi Energiamuutos. 
Ensimmäinen muutos Kristus-tietoisuuteen ja seuraava muutos tietoisuuteen, jolla ei vielä ole nimeä, mutta se on tietoisuus, missä Kaikki Luominen Tapahtuu Rakkauden Avulla.
 
Kun käytte läpi parantumisprosessianne ja Teistä tulee puhtaampia, ette enää luo negatiivisten tunteiden kautta. Parantumisessa on logiikkaa ja mitä enemmän parannatte itseänne, sitä enemmän ymmärrätte. 

Ymmärrätte logiikan parantumisen takana, sillä Rakkaudessa ja Parantumisessa on logiikkaa. Mitä taitavammaksi tulette parantumisessa, sitä helpommin parantuminen tapahtuu.  
Parantuminen merkitsee eheytymistä ja sinällään olette kaikki pirstoutuneita.  
Kyse on asteittaisesta prosessista pirstoutuneen Sisäisen Lapsen Parantamiseksi. 
Tämä parantaminen voi tapahtua vain Rakkauden Avulla, itsensä Rakastamisen Avulla, Keskittymisen ja Ymmärtämisen avulla - sallien Hengen virrata kehonne läpi. 
Henki uudistaa kehonne.  
Sallikaa itsenne ja DNA:nne virrata. Rakkaus on ainoa Tapa.
 
Sulkekaa silmänne ja sallikaa hengen tulla tähän huoneeseen. Henkioppaanne ovat jalkojenne juuressa ja Enkelikunta on enemmän ja enemmän läsnä. 

Sallikaa Sydämenne Avautua jokaiselle huoneessa - lähettäen Rakkautta kaikille ja vastaanottaen Rakkautta kaikilta huoneessa. Sallikaa Rakkauden Virrata Yhdistyen Toisiinne, Jumalaan, sillä Tarvitsette Hengen Rakkautta Nauttiaksenne Toimivasta Elämästä.
 
Sanomme aina näissä kanavoinneissa, että Rakkaus on Ainoa Tie, Rakkaus on Ainoa Vastaus. 


Antakaa siis Rakkauden Virrata kuin Salzach Salzburgin läpi, vain antakaa Rakkauden Virrata.  

Antakaa tunteiden tulla ja mennä. 
Olkaa itsenne kanssa. Ottakaa aikaa tunteaksenne itsenne - tunteaksenne, miltä tuntuu olla sinä. Elämä on tuntemista, ei älyllinen prosessi. Sen luotte, mitä tunnette. Sitä ette luo, mitä ette tunne. Silloin kun tunnette Rakkautta, Luotte Rakastavan Todellisuuden. 
Silloin kun tunnette vihaa, luotte vihaisen todellisuuden. Kun loukkaannutte, luotte loukkaavan todellisuuden. Ottakaa siis aikaa tarkkailla tunteitanne ja antakaa tunteiden tulla ja mennä. 
Sanomme taas kerran: elämä on tuntemista, ei älyllinen prosessi.
 
Olemme täällä tänä iltana, juuri tänä iltana, viemässä Teidät Uuteen Maailmaan, Maailmaan missä Rakkaus Virtaa. 

Ette koskaan näe Salzachin pysähtyvän, mutta ihmisolennot pysäyttävät Rakkautensa Virtaamisen ja syy tähän on Sisäinen Lapsi. Pirstoutunut, haavoittunut Sisäinen Lapsi on Loukkaantunut tai täynnä pelkoa ja se usein pysäyttää Rakkauden Virtaamisen. Kaikkia Haavoja Ympäröi RakkausEnergia.
 
Tarkkailkaa itseänne, tarkkailkaa hengitystänne ja tuntekaa tunteitanne. Sallikaa Rakkauden Virrata. Antakaa Rakkauden Virrata Sydämenne läpi jokaisen huoneessa olevan Sydämeen ja Vastaanottakaa Rakkautta jokaiselta huoneessa. 

Sallikaa Värähtelynne nousta Korkeammalle, Korkeammalle ja Korkeammalle. Teidät kaikki nostetaan tänä iltana, juuri tänä iltana, Uuteen Rakkausvärähtelyyn, ja Henkimaailma Tukee Teitä Täysin. Tuntekaa hengen sakeus ympärillänne. 
Tuntekaa hengen laskeutuvan päällenne kuin henkipeitto - antaen tunteiden tulla ja mennä, vain ollen itsenne kanssa ja Rakastaen itseänne.
 
Teidät johdatetaan Muutoksen Maailmaan. 
Mutta aivan ensin muutoksen on tapahduttava sisällä. Tunteet luovat ajatuksia, mitkä luovat todellisuutenne. Ajatukset luovat tunteita, mitkä luovat todellisuutenne. 

Taas kerran, antakaa tunteiden tulla ja mennä. Antakaa Rakkauden Virrata, Antakaa Rakkauden Tulla ja Mennä. Kun Annatte Rakkauden Tulla ja Mennä, niin enemmän voi tulla ja mennä ja Rakkaus Laajentuu Kehossanne.
 
Elämänmatkalla on Tarkoitus Luoda Puhtaasta Rakkaudesta ja Uudesta Energiasta. Se mitä minä Kryonina tuon, on kanssaluomista Puhtaassa Rakkaudessa. 

Luotte jatkuvasti 24 tuntia vuorokaudessa ja Luotte Rakkaudesta ja negatiivisista tunteista samaan aikaan. 
Sallikaa Rakkauden Virrata ja vajotkaa syvemmälle, syvemmälle ja syvemmälle kehoonne, ja tiedostakaa vain se, missä tunnette jotain kipua kehossanne tai kenties negatiivisen tunteen. 
Kipunne tai negatiivisen Tunteenne Ytimestä löydätte Sisäisen Lapsenne Haavoittuneen Osan.  
Antakaa Tunteiden Tulla ja Mennä.
 
Uuden Maailman on tullut aika Astua Kehoonne ja haluamme Värähtelynne Korkealle, sillä Uuden Maailman Värähtely on Korkea, täynnä Rakkautta - värähtelyä missä voitte luoda Uuden Maailman itsellenne.  

Sallikaa siis Uuden Maailman virrata Kehoonne. 
Uusi Maailma Virtaa kehoonne oikealta vasemmalle. Vain tuntekaa tämän Uuden Maailman Tulevan Kehoonne, ja kun tämä Uusi Energia tulee kehoonne, se hajottaa vanhat energiat, jotka eivät enää tue Uutta Maailmaa.
 
Rakkaat Ystävät, on tullut aika elää elämäänne eri tavalla, sillä liian paljon luodaan vihan, loukkaantumisen ja katkeruuden kautta. 
Sallikaa tämän Uuden Maailman Energian virrata kehonne läpi puhdistaen ja vapauttaen kehonne ja sallien Rakkauden Virrata Vasemmalta Oikealle. 
 
Sallikaa itsenne ajatella jotain henkilökohtaista ongelmaa ja sallikaa tämän Uuden Maailman Energian Virrata tähän ongelmaan.  
Ongelma on vain Rakkaudettomuutta.
 
Teidät viedään Uuteen Maailmaan, Uuteen Olemassaoloon. 
Luotte jo omaa todellisuuttanne, mutta aina vain enemmän todellisuudestanne luodaan Puhtaasta Rakkaudesta. 
Kun ongelmanne vapautuu, sallikaa unelmanne ilmentyä. Ajatelkaa unelmaa, minkä haluatte ilmentää, ja sallikaa tämän Uuden Energian Virrata Unelmaanne, Energioisoida Unelmanne - mikä Unelmanne sitten onkin. 
Unelmanne on vain unelmaa vain pelon vuoksi - unelmanne ilmentyisi, jollei olisi pelkoa. Sallikaa siis tämän uuden energian virrata pelkonne läpi ja sallikaa sen vapauttaa ja hävittää pelko. Vain olkaa itsenne kanssa tässä hetkessä ja tuntekaa se, mitä tunnette.
 
Kohotamme huoneen värähtelyä vielä lisää, jotta voitte tuntea, miltä Uusi Maailma Näyttää. 

Sallikaa Värähtelynne Nousta Korkeammalle, Korkeammalle ja Korkeammalle. 
Tähän Uuteen Maailmaan liittyy hyvin paljon pelkoa ja hyvin paljon toivoa. Vain antakaa pois pelkonne ja toivonne, kun värähtelynne kohoaa. 
Sallikaa värähtelyn kohota, sallien Energianne Puhdistua.
 
Tarkkailkaa Uutta Maailmaa Sisäisen Mielenne tv-ruudulta ja Antakaa Rakkauden Virrata. Antakaa Rakkauden Virrata tähän Uuteen Maailmaan. 

Tarkkailkaa tässä Uudessa Maailmassa Vanhempianne ja Lapsianne, sillä tämä Uusi Maailma Kuuluu Teille. 
Se on Uusi Maailma, missä luotte Maailmanne Yhdessä Hengen kanssa ja Teillä on paljon Enemmän Energiaa. 
Yksi yksinkertainen syy tähän on se, että hyvin suuri osa Energioistanne on negatiivisia ja ne ovat vastoin Unelmaanne Tässä Hetkessä. 
Tämän syy on Haavoittunut Sisäinen Lapsi ja tämä Sisäinen Lapsi täytyy nähdä ja parantaa.
 
Rakkaat Ystävät, astumme aikaan, missä hyvin monet ihmiset ovat tehneet paljon työtä, ja ne jotka ovat uutta aikaa ja jotka ovat tehneet tuon työn, Alkavat Murtautua Uuteen Maailmaan. 
Pian on riittävästi niitä, jotka ovat tehneet muutoksen, ja se muuttaa massatietoisuutta. Tämä tulee tapahtumaan hyvin pian ja kun tämä tapahtuu, Rakkauspeitto laskeutuu planeetan päälle puhdistaen kaikki ihmiset. 
Sallimme tämän peiton laskeutua yllenne, tämän pienen ryhmän ylle täällä Salzburgissa tänä iltana. 
Sallikaa tämän Rakkauspeiton laskeutua ja puhdistaa energianne. Vain tuntekaa, tuntekaa Rakkauspeiton laskeutuvan ja virtaavan joka paikkaan yllenne.
 
Tänä iltana, juuri tänä iltana, vapautamme Energioistanne tuhoenergiat ja saatamme tämän tuhoenergian tasapainoon. 
Joskus on rikottava jotain uuden rakentamiseksi, mutta liian usein maatasolla tuhoenergiaa käytetään vääristä syistä. 
Sallikaa siis tuhoenergian vapautua kehostanne. Sallikaa itsenne tuntea kehonne ja olla tässä tilassa.
Vain tietäkää, että voitte aina saada tämän värähtelyn. 
Lyhyen ajan kuluttua pystytte ylläpitämään tämän värähtelyn, sillä Rakkaus Alkaa Virrata kuin Vuoripuro. 
Sydämenne avataan, jotta virtaus voi jatkua - jatkuvana virtana. 
Tuntekaa siis Rakkauden Virtaavan Sydämenne Läpi ilman tätä Pysähdys-AloitusEnergiaa. 
Tämän Energian kera parantumisestanne tulee paljon helpompaa. Sallikaa Rakkauden Virrata.
 
Olette Rakkaus, Tulkaa Rakkaudeksi. Vain Olkaa Rakkaus ja tarkkailkaa elämäänne tästä Uudesta Ulottuvuudesta.

Mitä tekisitte elämässänne eri tavalla tässä värähtelyssä?
 
Sallikaa Rakkauden Virrata ja Tarkkailkaa Uutta Elämäänne, Uutta Maailmaa ja Tulkaa Tuoksi Maailmaksi. Tässä hetkessä olette tuo maailma.

 Rakkaat Ystävät, Kryon on lähdössä. Menkää turvallisesti, Jumalan Siunausta ja pitäkää huolta itsestänne. Kiitos.

RAKKAUSPEITTO
Kryonia kanavoinut David Brown (www.kryon.org.za )
24.6.2009 Salzburg, Itävalta
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ei kommentteja: