WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 23. toukokuuta 2011

Profeetat

 
Vuosituhansien ajan Luoja on lähettänyt viestintuojia maatasolle tuomaan sanaansa, tuomaan paljon muutosta siihen tapaan, millä ihmiskunta tekee askareitaan. 
 
Pyhät kirjanne ovat täynnä tarinoita ihmisistä - nais- ja miespuolisista - joista on tullut tämän Energian Äänitorvia. 
 
Jeesus Kristus oli yksi heistä, Muhammed toinen. Itse aisassa kaikki profeetat joista on kirjoitettu, mukaan luettuna monia naisia, kuten Jean d'Arc ja Pyhä Bernadette Soubiours, ovat kantaneet Luojan sanaa tai heidät yhdistetty pyhiin hahmoihin, jotka ovat ilmestyneet heille antaen Luojan viestin.

Kaikki viestintuojat ovat puhuneet niiden negatiivisten asioiden  jättämisestä taakse - kuten ahneus, ego, pelko, ylpeys ja monia muita tunteita - jotka estävät ihmiskuntaa saavuttamasta suurempaa osaa itsestään, Korkeammasta Itsestään. 
 
He Puhuvat Rakkaudesta ainoana Avaimena Onneen ja vihan ja kiukun Korvaamisesta Rakkaudella. Jeesus oli sellainen mies. 
 
Hän päätti syntyä kantamaan henkisten Ulottuvuuksien Sanaa Luojan Avulla. Hän ei ollut Jumalan poika, vaan Jumalan viestintuoja ja hän pystyi Pyhän Henkisen Energian, Luojan Energian, avulla Parantamaan sairaita, neuvomaan heikkoja ja levottomia ja Kirkastamaan heidät kauttaan Hengen Maailmaan. 
 
Hänen opetuslapsensa näkivät hänen Kirkastavan ja Henkisen Energiansa vuoksi hän pystyi näyttämään ihmisille Jumalan, Kristuksen tai Kristus-Sielun Voiman.
 
Hän syntyi Jeesukseksi. Vasta myöhemmin häntä kutsuttiin Jeesus Kristukseksi ja sitten vain Kristukseksi.

Monilla Sieluilla on tänä päivänä maatasolla samat Lahjat, kuin  Jeesuksella oli. Hekin pystyvät Parantamaan, Kirkastamaan ja Neuvomaan Henkisen Energian Avulla niitä, jotka ovat levottomia ja heikkoja.
 
Jeesus oli vain mies, joka kantoi Jumalan tai Luojan Sanaa, kuten olivat kaikki profeetat, jotka tulivat ennen häntä ja hänen jälkeensä. Heidän tarkoituksensa oli muuttaa ihmiskunnan ajattelua ja auttaa heitä Kohottamaan Ajatuksiaan ja Värähtelyään Yhdistyäkseen Korkeamman Itsensä Kanssa. 
 
Kaikilla viestintuojilla oli seuraajia, joista tuli heidän opetuslapsiaan. Kaikilla heillä oli opetuslapsia, jotka pettivät heidät tai käänsivät heille selkänsä. Myös nuorta Bernadette Sourbioursia pilkattiin ja hänelle naurettiin. Niin myös Jean d'Arcille, koska hän näki näkyjä ja kuuli ääniä. 
 
Jeesus ristiinnaulittiin ja kaikki muut profeetat kohtasivat loppunsa surullisissa olosuhteissa.

Miten tiedätte, miltä Jeesus näytti ja mitä hän sanoi? 
 
Kirja jota  kutsutte Raamatuksi, Uudeksi testamentiksi, on käännetty monta kertaa ja niiden aikana sanoja on muutettu. 
 
Kyllä, on kirjallisia todisteita siitä, että Pyhä Paavali kirjoitti korinttilaisille, mutta hän kirjoitti tuon ajan kielellä, ei englanniksi, joten monia hänen sanojaan tuhansia vuosia sitten on muutettu tai poistettu tulkintaongelmien vuoksi. 
 
Monet Jeesuksen opetuslapsista - Matteus, Markus, Luukas ja Johannes - välittivät kokemuksiaan suusanallisesti. Myös paljon siitä mitä he puhuivat, muutettiin ja sama koskee kaikkia muita profeettoja.

Jeesus oli jäsenenä ryhmässä, jota kutsuttiin essealaisiksi -
salainen veljeskunta, jotka olivat kokeneita valkoisessa magiassa tai rituaaleissa. Essealaiset tiesivät monista Henkisyyteen liittyvistä asioista ja siitä, miten käytetään Henkiulottuvuuksia auttamaan omassa elämässä. 
 
Jeesus perehtyi heidän kauttaan astrologiaan ja hän oli hyvin tietoinen reinkarnaatiosta ja Sielun palaamisesta oppimaan oppitunteja. 
 
Silloin kun hän kehotti Lasarusta ottamaan sänkynsä ja kävelemään, hän tiesi, ettei Lasaruksessa ollut mitään vikaa. Lasarus teeskenteli sairasta. 
 
Kun Lasarus käsitti, että Jeesus tiesi sen, ettei hän ollut sairas, hän otti sänkynsä ja käveli ja se tietysti näytti ihmeeltä kaikista Jeesuksen ympärille kerääntyneistä.

Paljon siitä, mitä Pyhässä Kirjassanne on kirjoitettu Jeesuksesta,  ei ole tapahtunut. Sitä on muutettu monta kertaa vuosien saatossa.
 
Miten tiedän tämän? Koska meillä henkiulottuvuuksissa on kaiken Tiedon Lahja. Ihmiskunnan on aika käsittää, että se mitä on kirjoitettu menneisyydessä, ei ole totta, ja että sitä on muutettu vuosien saatossa - joskus ei ainoastaan ihmisten hallitsemiseksi, vaan myös auttamaan naispuolisten ihmisten roolin pitämisessä alisteisena. On aina ollut niitä, jolla on näkyjä, jotka näkivät asioita selvänäköisesti. 
 
Monet syntyivät tämän lahjan kera.
 
Kuitenkin vuosien kuluessa heitä on vainottu näiden lahjojen käyttämisen vuoksi ja kutsuttu noidiksi ja pahoiksi ihmisiksi.

Kuitenkin Pyhä Paavali puhuu kirjeissään korinttilaisille
henkisistä lahjoista ja kehottaa ihmisiä "etsimään henkisiä
lahjoja, erityisesti että voitte profetoida".

Näitä ihmisiä voimme henkiulottuvuuksissa käyttää välittämään  Luojan viestiä. Heillä on kyky kommunikoida Korkeamman Lähteen kanssa - aivan kuin Jeesuksella - ja kanavoida viestejä, joita lähetämme auttamaan ihmiskuntaa Polullaan Korkeampaan Värähtelyyn. 
 
Jeesus ja muut profeetat toivat opetuksen siitä, miten kohotetaan värähtelyä ja miten kanavoidaan tulevista inkarnaatioista maatasolla. He toivat Avaimet Auttamaan ihmiskuntaa ymmärtämään Henkistä Osaansa ja mahdollistamaan heidän tulemisensa oman kohtalonsa herraksi. Vallassa olevat eivät kuitenkaan pitäneet tästä eivätkä he ainoastaan alkaneet tuhota profeettoja, vaan usein myös pilkata heitä. 
 
Nämä urheat Sielut kärsivät paljon tekemänsä työn vuoksi, mutta heidän sanansa ja viestinsä tunnetaan joissain tapauksissa vielä tänäkin päivänä. Monen tuhannen vuoden jälkeen heitä kunnioitetaan Rohkeutensa vuoksi ja Rakastetaan Uhrautumisensa Vuoksi.

Tänä päivänä on monia profeettoja. He puhuvat henkisistä
ulottuvuuksista ja hekin pystyvät parantamaan ja esittämään
uskomattomia henkisiä voimia. Emme lähetä yhtä ihmistä, vaan lähetämme monia ja heitä on ympäri maatasoanne tällä hetkellä.

He ovat hyvin Korkeavärähteisiä Valotyöntekijöitä.  
 
Näiden Sielujen aikomuksena on auttaa niitä, jotka haluavat tulla oman kohtalonsa herraksi - antaa heille tietoa, jotta he voivat ottaa Oma Voimansa takaisin ja olla antamatta sitä toiselle Sielulle. 
 
Niistä jotka ottavat takaisin Voimansa, tulee Valomajakoita ja lopulta maataso on täynnä näitä Sieluja. He Loistavat niin Kirkkaasti, että Elämän Pimeä puoli ei kestä olla heidän joukossaan, koska heidän Rakkautensa ja Valonsa Voittaa Pimeyden.

Tämä ei tapahdu yhdessä yössä, mutta se tapahtuu - hitaasti lopulta. Tulee Uusi Maapallo ja Uusi Rauhan, Rakkauden ja Tyytyväisyyden Aika. 
 
Monien Sielujen on käytävä läpi hyvin vaikeita aikoja tämän tapahtumiseksi, mutta se tapahtuu ja silloin on todella Uusi Taivas ja Uusi Maa ja jokaisesta ihmisestä tulee mestari, joka on oman kohtalonsa hallinnassa.

Maitreya
2.12.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
Nimi: Margaret McElroy
WWW: http://www.maitreya-edu.org
Lähetetty: 27.01.2010
21:30
Otsikko: PROFEETAT

Ei kommentteja: