WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Yhdistykää Lähteeseenne

Yhdistykää Lähteeseenne

Koemme jokainen omalla tavallamme yhteytemme Alkulähteeseemme. Jokainen kokemus on tärkeä ja hyvin arvokas - erilaiset kokemuksemme antavat meille  tärkeää "sielun ruokaa" ja samalla myös tärkeää tietoa siitä, miten ja millaisena koemme oman yhteytemme.  Ja jokainen näkemys on oikea. Yksi myös empatiaan liittyvä tärkeä asia on se, että kunnioitamme arvostaen jokaisen omaa kokemusta ja tulkintaa, vaikka se olisikin hyvin erilainen kuin omamme.  

ARKKIENKELI URIEL: Yhdistykää Lähteeseenne

Lähteen etsintä on yhdistymistä ja jumaluutenne muistamista. Ja olette jumalaisia olentoja, jotka ovat Jumalan valoa ja jotka lähtivät matkalle levittääkseen valoa maailmankaikkeuteen siinä parantumis-, kasvamis- ja transformaatiosyklissä, mikä johtaa maapallon ja ihmiskunnan ylösnousemukseen.  Koska matkanne on keskittynyt sisäisen Lähteen etsintään, olette unohtaneet, että osa tätä matkaa on yhdistyä Lähteeseenne, sitten kun olette löytäneet sen. 

Kokemus Lähde- tai Jumalyhteydestä on erilainen jokaisella teistä. Kukaan ei voi kertoa teille, miten se saavutetaan tai miltä se tuntuu. Olette viettäneet elämiä kaivaten kotiinpaluuta - tuntemaan sitä rakkautta, minkä uskotte olleen teiltä kielletyn, silloin kun olette käyneet läpi karmaa ja parantumista. 

Tämä yhteys on aina ollut ulottuvillanne, silloin kun olitte kykeneviä päästämään irti pelko energioista ja muistamaan, että ihmisyys oli kokemus eikä henkinen kohtalonne. Yhdistytte Lähteeseen sydänchakran kautta, sitten kun olette tiukasti maadoittaneet energianne siihen. 

Tämä maadoittuminen on polku, jonka olette puhdistaneet parantumistyönne avulla. Jokainen osa jonka parannatte, jokainen henkilö jolle annatte anteeksi, jokainen karmayhteys jonka selvitätte ja jokainen aikomus jonka ilmaisette energioidenne kohottamiseen, vahvistavat maadoittumistanne. 

Silloin kun energianne on maadoittunut alempiin chakroihin, koette niiden oppitunteja ja värähtelyjä. Yhteytenne Lähteeseen on vajavainen siihen saakka, kunnes pystytte maadoittamaan energianne täysin sydänchakraan. Sieltä voitte puhua totuuttanne, oivaltaa jumaluutenne ja yhdistyä henkeen ylempien chakrojen kautta. Kun tämä on saavutettu, olette ylösnousemusvärähtelyssänne, missä voitte kokea myötätuntoa ja ymmärrystä, tuntea todellista iloa ja sallia itsennemuistaa kodin energian. Yhteys on aina käytettävissänne, kun harmonisoitte tahtonne jumalaisen tahdon kanssa, luovutte peloistanne ja muistatte, että olette aina yhtä Lähteen kanssa. 

Tämä on jumalaista kumppanuutta, henkisen kohtalonne tunnistamista voidaksenne kalibroida maapallon ja ihmiskunnan energian takaisin jumalaiseen alkuperäänsä. Tämä on ollut tehtävänne ja teitä on opastettu matkanne joka askeleella. Kun maadoitatte energianne ja suoritatte tämän matkan viime vaiheet, palaatte kotiin - taivaaseen maanpäällä. 

Sielusopimusten loppuun saattaminen 

Elämme jännittäviä aikoja ja samalla kun sielutasolla olemme kiitollisia näistä loppuun saattamisen ajoista, aineellisella ihmistasolla olemme peloissamme ja hämmentyneitä, kun aineellisen olemassaolomme monet perustat murenevat. Elämme kuilussa, kun vanha poistuu nopeasti, mutta uusi ei ole aivan vielä paikoillaan. Tämä on sopimusten lopettamisen aikaa monien ryhmämme sielujen kanssa. Mutta tärkeimmät sielusopimukset, jotka loppuvat, meillä on itsemme kanssa. Meidän on aika luoda uusia alkuja sielumme matkaa varten. 

Meillä on ryhmämme sielujen kanssa sopimuksia, jotka määrittelevät parantumismatkamme ja sen parantumistyypin ja -tason, johon sitoudumme heidän kanssaan. Monissa elämissä olemme olleet sieluryhmämme valo ja elämämme on ollut omistettu heidän parantamiseensa - usein uhraten omanilomme, rauhamme ja onnellisuutemme. Joskus noihin sopimuksiin on kuulunut myös henkemme antaminen toisten parantumista auttaaksemme. 

Joka elämässä päätämme, miten hyödytämme tätä prosessia, ja tämä määritellään sielusopimuksessa itsemme kanssa. Tämä parantumisprosessi on ollut välttämätön voidaksemme saattaa ihmiskunnan tietoisuuden mestaruus värähtelyyn, mikä auttaa ylösnousemisprosessissa tarvittavien energioiden ankkuroimisessa. 

Nyt kun olemme tuossa pisteessä, meillä on tilaisuus kirjoittaa sopimuksemme uudelleen, muuntaa marttyyrienergia ja vapautua velvoitteista parantaa, prosessoida energiaa ja olla valo toisten puolesta. Meillä on uusi tilaisuus luoda sielumme matkaa vapaana velvollisuuksista sieluryhmäämme kohtaan. 

Mitä teemme tällä tilaisuudella? 

Tästä lähtien voimme sitoutua kunnioittamaan sielumme kasvua ja luomaan iloa, rauhaa, rakkautta ja yltäkylläisyyttä omaan elämäämme. 

Voimme ottaa vastaan tämän loppuunsaattamis matkan ilman pelkoa tai syyllisyyttä ja antaa oman tietoisuutemme laajentua niihin rajoittamattomiin mahdollisuuksiin, joita olemme pidätelleet varmistaaksemme, että toiset saavuttavat oman parantumisensa.  Tutkikaa oman sielusopimuksenne yksityiskohtia ja antakaa itsellenne lahja nauttia omasta valostanne. 

Voitte edelleen tehdä parantamistyötä, mutta muuttaa sen ehtoja ja olosuhteita, mitä olette luvanneet tehdä. Käyttäkää tätä loppuunsaattamis vaihetta luodaksenne elämän, jota haluatte elää, ja valitaksenne tason, millä haluatte osallistua toisten parantamiseen. Tämä on loppuun saattamista myös omalta osaltanne ja voitte tehdä uuden sielusopimuksen, joka palvelee omaa kasvuanne ja parantumistanne. Empatialahjojen kanavoiminen 

Kun kuljemme näiden myrskyisten aikojen läpi, energiamuutoksia voi olla vaikeaa käsitellä. On suurempi tietoisuus energiapolariteeteista, joten samalla kun on enemmän valoa, on myös enemmän pelkoa, on enemmän iloa mutta myös tuskaa, ja vaikka meillä on välähdyksiä rauhasta ja toivosta, tunnemme myös niiden pelon, jotka eivät tiedä, mitä tapahtuu. Meille empaattisina henkilöinä pelko, epäilys ja hämmennys voivat olla ylivoimaisia emmekä tiedä, mitä näille energioilla tekisi. On liikaa muunnettavaa emmekä voi enää tehdä sitä vanhaan tapaan. 

Aina kun tapahtuu suuri energiamuutos, syntyy tyhjiö, kun vanhoja energioita poistetaan, mikä sallii meidän kokea eri värähtelyn. Se pystymmekö täyttämään tämän kuilun uusilla energioilla, riippuu halukkuudestamme päästää irti pelosta. Empatia kykymme aktivoituvat, kun tunnemme vanhojen, pelkoon perustuvien energioiden nousevan ja yritämme muuntaa ne korkeammaksi värähtelyksi. 

Yleensä tämä tapahtuu oman energiakenttämme kautta, mikä merkitsee sitä, että otamme itsellemme pelon ja kaikki sen eri puolet ja prosessoimme ne. Ei mikään ihme, että tuntuu uupuneelta ja ylivoimaiselta. Tämä oli vanha tapa prosessoida energiaa emmekä voi enää käyttää empatiaamme muuntaaksemme energiaa tällä tavalla. 

Energiaa on liian paljon ja värähtelymme on liian korkea ottaaksemme itsellemme tämän pelkotason. Jos teet tätä, voit tuntea uupuvasi, koska sinun on alennettava omaa energiaasi yhdistyäksesi niihin energioihin, joita yrität prosessoida. Kun olet prosessoinut ne, sinun on kohotettava energiasi takaisin tasolle, jolla voit itse toimia. 

On myös toinen tapa tehdä tämä. Planeetalla on riittävästi valoa muutamaan energiaa eikä meidän ole välttämätöntä tehdä sitä, vaikka meillä saattaa olla houkutusta yhdistyä tuohon energiaan auttaaksemme sitä eteenpäin, kun tunnemme sen. Tälle houkutukselle periksi antaminen voi viedä meidät pelon ja hämmennyksen vuoristorataan, kun yhdistymme energioihin, joiden mukaisesti emme enää värähtele.  

Empatiaanne voidaan käyttää lähettämään oman värähtelytasonne energiaa planeettaan. Tämä täyttää energiamuutoksessa syntyneen kuilun uudella värähtelyllä, minkä toiset voivat tuntea. Vie aikaa, ennen kuin korkeammista energioista tulee standardi, mutta niistä tulee aikanaan. Sillä välin voitte valita, miten käytätte empatia kykyjänne, jotta ette kärsi ja uuvu sellaisen energian prosessoinnista, minkä osa ette enää ole. 

Indigot äiteinä 

Samalla tavalla kuin indigosukupolvi on tullut herättämään meidät täällä tarvittaviin energiamuutoksiin, he ovat tulleet myös muuttamaan monia toimintamalleja, jotka on hyväksytty standardiksi sukupolvien ajan. 

Tähän sisältyvät ne tavat, joilla olemme vanhempia lapsillemme - mitä vanhemmilta odotetaan ja miten vanhemmat ja lapset ovat vuorovaikutuksessa keskenään.Viime viikolla kirjoitin siitä, miten indigoisät muuttavat isien tapaa olla tekemisissä lastensa kanssa, miten he ovat enemmän mukana vanhemmuudessa kuin heitä edeltänyt sukupolvi. Tämä on totta myös indigoäitien osalta. Jotkut äidit kirjoittavat minulle sanoen, etteivät he tiedä, ovatko he hyviä äitejä, koska he ovat niin erilaisia vanhempia kuin oma äitinsä. He ovat vähemmän mukana sellaisissa vanhemmuuden askareissa, kuten ruuanlaitto, siivoaminen, pyykinpesu ja kotitalouden ylläpitäminen, ja enemmän kiinnostuneita varmistamaan, että lapsilla on vakaat elämäntaidot, he ovat itsevarmoja ja taitavia, kykenevät tutkimaan omia lahjojaan ja oppivat ajattelemaan omasta puolestaan. 

Koska tämä uusi vanhemmuustyyli on hyvin erilainen ja otettu käyttöön nopeasti, niin äidit jotka eivät tunne tarvetta tutkia äitiyden"kotipuolta", voivat tuntea olevansa vähän eksyksissä ja epävarmoja. Mutta indigoina he ovat yhteydessä lapsiinsa eri näkökulmasta ja haluavat varmistaa, että nämä pääsevät ohi epäilyksestä ja hämmennyksestä, erilaisuuden ja yksinäisyyden tunteesta ja oppivat olemaan riippumattomia toisista ja luottamaan itseensä. 

Kannustan niitä jotka kirjoittavat minulle, tekemään sitä, mikä tuntuu parhaalta heidän omille lapsilleen. Indigot tuovat maailmaan uusiakristalli- ja korkeammalla värähtelevien lasten sukupolvia ja nämä lapset tarvitsevat enemmän äidiltään kuin jonkun, joka laittaa heille lounaan ja opettaa petaamaan sänkynsä. He tarvitsevat opastusta ja kannustusta  sielutasolla ja indigot ovat parhaita tekemään tämän. Vaikka siis sillä on oma arvonsa, että lapsi opetetaan petaamaan petinsä, on suurempi arvo kasvattaa lapset sellaiseksi, joka tuntee itsensä, osaa käyttää lahjojaan ja luottaa omiin kykyihinsä.

URIEL PARANTAA 
Kirjoittanut ja ArkkiEnkeli Urielia kanavoinut 
Jennifer Hoffman (www.urielheals.com
Uutiskirjeestä 9.3.2009 
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine 

Ei kommentteja: