WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 26. toukokuuta 2011

Henkilökohtaisen Totuutenne Eläminen


Rakkaat Mestarit, on Valopolku, mikä johtaa Teidät tiheydestä Henkistenulottuvuuksien  keveyteen.

Avain joka antaa Teidän kulkea tätä Pyhää Polkua on Sisällänne,  ja sitä kutsutaan Energiapuumerkiksenne tai Sielulauluksenne. 

Värähtelymallillanne tai Energiapuumerkillänne on resonanssi, rytmi,sointuja ja värähtely - aivan kuin laululla - ja Alkuperäinen  Sielulaulunne oli täysin Harmoniassa Maailmankaikkeuden Taivaallisen Sielulaulun Kanssa. 

Jokaisella Ulottuvuudella on ainutlaatuinen resonanssi  ja määriteltävissä oleva harmoninen äänimalli. 

Fyysinen olemassaolonne on todellisuus, joka keskittyy harmoniaan ja tasapainoon tai niiden puutteeseen ja mitä pidemmälle menette tiheyteen,  sitä riitasointuisempi värähtelymallistanne tulee. 

Aineellisen tason todellisuudessa keskitytte tavallisesti konkreettisiin asioihin, joilla on massa tai tiheys, syyn ja seuraukse aika/avaruussuunta.  Se että jokainen Teistä on oman todellisuutensa luoja,  tunkeutuu vähitellen massatietoisuuden uskomusmalleihin.

Kun Jalostatte Värähtelyänne, Teistä tulee vähitellen  Moniulotteinen, mikä merkitsee sitä, että Yhdistytte  Useiden Ulottuvuuksien Taajuusmalleihin Samanaikaisesti. 

Tehdäksenne tilaa neljännen,  viidennen ja Ylempien Ulottuvuuksien monien tasojen jalostuneille taajuuksille,
täytyy tapahtua puhdistumista. 

Niiden oppituntien ja ohjeiden avulla joita olemme antaneet Teille vuosien kuluessa, pyrimme antamaan  Teille tietoa ja työkaluja, joita tarvitaan Ylösnousemuspolun vaivattomaan  ja sujuvaan kulkemiseen. 

Kun saavutatte tietyn Harmoniatason Sisällänne, Avaatte fyysisen kehon portteja tai portaaleja Korkeampiin Ulottuvuuksiin - Ylösnousemuschakra  tai ydinjatkos kallon pohjassa, sydänchakran takaportaali  ja kruunuchakran aukon laajentuminen. Nämä ovat merkittäviä  askelia Ylösnousemusprosessissa, sillä ne muodostavat Teille Yhteyden taas Elämänvirtaan, mikä sisältää niitä Luomisen eläviä Valohiukkasia, mitä kutsutaan Timantinkoviksi Hiukkasiksi.

Tuossa kohtaa Alatte Rakentaa koko Valospektrin Voimakenttää,  kun pyritte tulemaan itsenne mestariksi ja Tietoiseksi Kanssaluojaksi,  joka Luo vain niitä asioita, jotka ovat kaiken Korkeimmaksi Hyödyksi. 

Siitä eteenpäin Hengitysharjoituksenne ja Affirmaationne saavat täysin Uuden Merkityksen.

Seitsemän eteeristä peruschakraa tai "sähkömagneettienergian pyörivää' pyörää" on sijoitettu fyysiseen kehoon vastaanottimiksi niille Jumaltietoisuuden ominaisuuksille, laaduille ja hyveille, joita Säteillään  Isä/Äiti Jumalamme Sydänkeskuksesta Universaalin Suuren Keskusauringon Kautta.

Kun pyritte palaamaan tasapainoon ja harmoniaan neljässä alemmassa  kehojärjestelmässänne - fyysinen, mentaalinen, tunne ja eteerinen  - jalostatte vähitellen värähtelymallejanne ja aloitatte Ylösnousemuksen  Valon Korkeampiin Taajuuksiin. 

Chakrajärjestelmä alkaa ottaa galaktisen Jumaltietoisuuden viiden Korkeamman Säteen Säteilyä, mikä tulee saataville, 
kun Energiapuumerkkinne jalostuu riittävästi Yhdistyäkseen viidennen ja kuudennen ja lopulta korkeampien Ulottuvuuksien Taajuusmalleihin. Viidellä Korkeammalla Säteellä on Syvällinen vaikutus neljännen/viidennen Ulottuvuuden fyysisen astian  seitsemään chakraan. Ennen kaikkea Timantinkovien Valohiukkasten  varasto kunkin chakran Valopallossa Vapautuu. 

Pyhän tulen kundaliini  tai käärme joka on varastoituna juurichakraan, alkaa nousta  ja käynnistyy prosessi, mitä kutsutaan Korkeamman Tietoisuuden  Seitsemän Sinetin Avaamiseksi. Chakrat alkavat todella pyöriä  tasapainottomuuden sijasta. Ne vaihtavat väriä, kun ne virittyvät Jumaltietoisuuden Korkeampiin Taajuuksiin ja niistä tulee Sateenkaarenvärisiä, sillä niitä Valellaan Luojavalon Värähtelyllä ja Hehkuvalla Luminenssilla. 

Erivärisinä Loistavat Säteet auttavat yhdistymisessä ja tasapainottumisessa  galaktisen Tietoisuuden Korkeampiin Taajuusmalleihin. Mitä enemmän tasapainotatte, harmonisoitte ja vahvistatte chakrajärjestelmäänne,  sitä enemmän jumalaista Valoa voitte ottaa Sisäänne.  

Selkärangasta tulee lopulta Valotanko, jonka kautta Luojavalon Virtaukset voivat kulkea vapaasti ja esteettä, minkä myötä Ylösnousemusprosessi nopeutuu suuresti.

Tässä Maailmankaikkeudessa on jumalaisen Valon monia
Korkeamman Taajuudensäteitä. Kuitenkin nykyisellä kokemuskierroksella ihmiskunnalla on ollut pääsy vain Jumaltietoisuuden 12 pääsäteeseen.  

Tämä muuttuu, kun siirrytte Valon jalostuneempiin Ulottuvuuksiin,  aivan kuin Jumalan suunnitelma on muuttunut. Tämän myötä tulevassa  todellisuudessanne kaikki kolme Jumalsädettä ylivalaisee Teitä  Jumaltietoisuuden ominaisuuksien, laatujen ja hyveiden  yhdistelmänä ja fyysinen astianne ohjelmoidaan sisältämään suurempi määrä Aktiivisia chakroja ja Taajuusmalleja.

On tärkeää ymmärtää sitä fyysistä kaavamaisuutta, jonka kanssa synnyitte.

Nyt on kuitenkin aika tulla tietoiseksi siitä, mitä jumalainen
suunnitelmanne on tulevaisuudessa sen sijaan, mitä olitte menneisyydessä. 

Ystävät, Te kehitytte ja Teidän on määrä omaksua inhimillisen  ilmaisun seuraava taso. Puhumme lisää tästä tulevaisuudessa. 

Tällä kertaa riittää, kun sanotaan, että tulette olemaan erittäin Tyytyväisiä Uuteen jalostuneeseen ja Säteilevämpään fyysiseen astiaanne. 

OHJENUORIA, JOTKA AUTTAVAT ITSE AIHEUTETUISTA 
RAJOITUKSISTA VAPAUTUMISESSA: 

* Ensiksi, teidän on pyrittävä tulemaan sydän- ja sielukeskeiseksi.

* Affirmaatiot auttavat teitä ohjelmoimaan uudestaan alitajuntanne  ja tietoisen mielenne ja muodostamaan uuden ohjeiston elämistä varten.

* Teidän on palattava polariteetin hyväksyttyyn värähtelymalliin, jotta voitte päästä korkeampaan neljänteen ja alempaan viidenteen ulottuvuusympäristöön. 

* Ennen kuin hyväksytte mitään totuudeksenne, teidän on erotettava, mikä arvo  tällä informaatiolla on ja kuulostaako se todelta sisäisen opastuksenne mukaan?

* On monia polkuja, jotka johtavat samaan määränpäähän - takaisin  valoulottuvuuksiin joista tulitte.

* Älkää tuomitko niitä käsityksiä, jotka eivät resonoi omana totuutenanne. 

Valitkaa se polku, joka on oikea Teille, ja sallikaa toisten tehdä samoin.

* Tietäkää, että korkeampi itsenne valvoo teitä tuon pienen sisäisen äänen avulla. 

Kun teette jotain, mikä ei ole sopusoinnussa elämänfilosofianne kanssa, tunnette raskautta tai epämukavuutta sydänkeskuksessa/solar plexuksen alueella.

* Kun jokin mitä luette, kuulette tai tarkkailette, on sopusoinnussa uskomustenne  tai periaatteidenne kanssa, tunnette keveyttä tai laajentumista sydänkeskuksessa tai kenties sellaisia energiaväreitä ihonne pinnalla,  joita viestintuojamme usein kutsuu "enkelinlihaksi" (vrt. kananliha). 

* Muistakaa kuitenkin, että on yksi muuttumaton totuus, jonka pitää sisältyä  elämänfilosofiaanne ja se on käsky "älkää tehkö vahinkoa kenellekään, mukaan luettuna itsenne". 

* Kun aito universaali totuus suodattuu tietoisuuteenne, se poistaa lopulta kaiken virheellisen ajattelun. 

Evoluutioprosessin kautta korkeammat, jalostuneemmat käsitykset tulevat ulottuville, niin että ihmiskunta kääntyy
asteittain takaisin muuttumattomaan universaaliin lakiin/totuuteen.

* Kolme miljoonaa vuotta ihmiskunta on elänyt varjomailla. 

Erittäin harvoilla Sieluilla on ollut pääsy siihen Ylösnousemusopetusten Viisauteen, mikä on ulottuvillanne tänä päivänä.

* Mitä hyötyä informaatiosta on, jos ette käytä tietoa viisauden
saavuttamiseksi? 

Teidän on ammennettava enemmän luomisen Jumalhiukkasia  auttamaan edistymistänne Ylösnousemusspiraalissa. Teidän on sitten jaettava vastahankittu viisautenne toisten kanssa kehittyäksenne valaistumisen seuraavalle tasolle.

* Jos ette anna tietoisesti osan timantinkovista hiukkasistanne virrata sydänkeskuksestanne maailmaan, kun Ehdoton Rakkautenne on aktivoinut ne, niin Jumalhiukkasten virtaus teille vähenee hitaasti.

* Tähtisiemenenä ylösnousemuspolulla pyritte itsemestaruuteen ja Teidän on opittava ottamaan takaisin henkinen voimanne jumalaisen tahdon/voiman ensimmäisen säteen kautta.

OHJENUORIA, JOTKA AUTTAVAT HENKISEN KURINALAISUUDEN KEHITTÄMISESSÄ:

* oppia, että toisinaan on viisasta viivyttää mielihyvää
* harjoitella vastuun hyväksymistä
* omistautua totuudelle
* olla realistinen
* pyrkiä aina ylläpitämään tasapaino kaikissa asioissa
* jos ette ole kurinalainen ja elämänne oman hallinnassa, niin elämänne hallitsee teitä
* jos elämästä tulee liian helppoa, velttous tulee mukaan ja teistä tulee tuottamaton
* elämän pitäisi olla haaste, mikä paljastuu aina, kun pyritte parantamaan itseänne
* tulla ongelman ratkaisijaksi kohtaamalla haasteenne suoraan
* kehittää "voittaja-voittaja" -filosofiaa kolmannen ulottuvuuden todellisuuden "voittaja-häviäjä" -käsityksen sijaan

Muistakaa, Rakkaat, kuten on todettu monta kertaa aiemmin, ettei voima/valta korruptoi vaan sen väärinkäyttö. Vallan ja vaurauden hankinta testaa Sisäistä Voimaanne ja Henkistä Kypsyyttänne. Se lisää positiivisia tai negatiivisia piirteitä, mitä Teillä jo on. 

Jos toimitte ahneudesta, itsekkyydestä ja "minä, minulle, minun" -näkökulmasta, se paljastaa ja laajentaa noita piirteitä. Jos olette henkisesti keskittynyt "me, meidän, ykseys" -olotilaan, hyveenne ja positiiviset ominaisuutenne lisääntyvät ja laajentuvat.

Viisaat eivät kamppaile rahasta tai keskity yksin siihen - eivätkä he näe köyhyyttä hyveenä. 

He aloittavat kääntymällä Sisäänpäin ja keskittymällä Sisäisten resurssiensa lisäämisen ja Viisauden Saavuttamiseen, jotta he voivat olla kaikenlaisen Universaalin Runsauden hyviä kaitsijoita. 

Teillä ei ole arvoa itsellenne ettekä voi todella voimaantua ja palvella toisia, jos toimitte köyhyystietoisuudesta. 

Teidän on oltava esimerkki ympärillänne oleville, kun opitte elämään ja ilmaisemaan omaa paljastunutta totuuttanne.

Lopuksi haluaisimme selkeyttää vanhaa käsitettä, mikä on askarruttanut monia oppilaita, joita on johdettu tutkimaan menneisyyden opetusten viisautta. 1900-luvun okkulttisissa viisausopetuksissa mainittiin usein Suuri valkoinen veljeskunta. 

Ei ollut tarkoitus, että sanat "valkoinen veljeskunta" määrittelisi värin tai rodun, vaan kyse oli viittauksesta Jumalan Valoon, minkä ilmaistaan olevan "Kristallin Valkoista". 

Ei myöskään ollut tarkoitus päätellä, että kyse oli ainoastaan miehisestä ryhmästä, sillä oli/on monia naispuolisia mestareita, jotka ovat aina palvelleet henkisen hierarkian tai
kosmisen hallituksen korkeissa asemissa.

Muinaisen, kosmisen Suuren Valkoisen Veljeskunnan jäsenet ovat osa Melchizedekin veljeskuntaa ja se koostuu monista maapallon Ylösnousseista Mestareista - sekä miehistä että naisista - sekä korkealle kehittyneistä, ei-fyysisistä henkiolennoista tämän maailmankaikkeuden kaikilta alueilta.

Menneisyydessä he auttoivat ihmiskuntaa monista turvapaikoista ja ashrameista, mitkä oli strategisesti sijoitettu ympäri maailmaa. Nyt nämä Korkea-arvoiset olennot asuvat Taivaallisissa Valokaupungeissa ympäri maailmaa. 

Ne teistä jotka ovat Aktiivisesti Ylösnousemuspolullaan ja ovat yhdistäneet viidennen ulottuvuuden taajuuksia fyysiseen astiaansa, voivat nyt tehdä Eetterikehossaan yöllisiä retkiä valokaupunkien luokkahuoneisiin nopeuttaakseen ylösnousemusprosessia.

Tulkoon tietoon, että tätä kallisarvoista ryhmää kutsutaan Kosmiseksi Valoneuvostoksi heijastamaan Kehittyvää Universaalia Tietoisuutta.

Hyväksytte sen Totuudeksenne tai ette, Rakkaat, niin Teistä on tulossa galaktisia kansalaisia ja yksi valaistumisen tulevista askelista on yhdistyminen monien solaarisen ja galaktisen valoperheenne jäsenten kanssa.

Olkaa vakuuttuneita siitä, että tulevaisuudessa joitakin Teistä pyydetään liittymään Valoneuvostoon Ylösnousevan ihmiskunnan ja maapallon edustajina.

Uskolliset Soturini, olette heräämässä hämärästä unitilasta, jonka myötä olette aionien ajan olleet Valon puolispektrin nälkädieetillä. 

Avatkaa
Sydämenne ja Mielenne ja Laajentakaa Näkemystänne sisältämään
Jumaltietoisuuden hyveiden, ominaisuuksien ja laatujen Koko Lahja.

Meille on suuri ilo auttaa, innoittaa ja suojella Teitä matkallanne takaisin Valoulottuvuuksiin. 

Tietäkää, että Teitä Rakastetaan Syvästi.
Olen ArkkiEnkeli Mikael. 
HENKILÖKOHTAISEN TOTUUTENNE ELÄMINEN 
Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman  


(www.ronnastar.com)
vapaasti suomentanut Pirjo Laine
lue myös
Palvelupolkumme tunteminen

Ei kommentteja: