WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 6. toukokuuta 2011

Violetti Liekki ja Neljä Kehoa / Miten Violetti Liekki Toimii


Violetin Liekin opin mukaan ihmisellä on neljä kehoa (fyysinen-, astraali-, mielen- ja eteerinen keho). 

Eteerinen keho sisältää muistoja kaikista aikaisemmista elämistämme. Violetin Liekin uskotaan työskentelevän näissä neljässä kehossa muuntaen niiden värähtelyä. 

Violetin Liekin seuraajat uskovat, että kärsimykset ja sairaudet ovat tuloksia ihmisen sisäisestä tilasta, mielen- ja tunnekehojen olosuhteista, jotka aiheutuvat vääristä ajatuksista ja tunteista.

Violetin Liekin julistukset eli rukoukset ja symbolit auttavat heidän mukaansa poistamaan vastoinkäymisiä henkisellä polulla. Tällaisia vastoinkäymisiä voivat olla esimerkiksi pelko, ylpeys, itsekkyys ja huono itsetunto.


Yhtenä hetkenä istut monenlaisten negatiivisten ajatusten ympäröimänä aurassasi. Seuraavana hetkenä päätät kutsua Violetin Liekin. Seitsemännen säteen mahtava voima alkaa muodostua ympärillesi. 

Violetti Liekin Enkelit tulevat ympärillesi kädet ojennettuina. He ohjaavat neljää alempaa kehoasi ja auraasi violettisäteen kaareen. Kun kaari leimahtelee lävitsesi, se höyryttää negatiiviset olosuhteet. Ne kirjaimellisesti katoavat mielestäsi ja sydämestäsi!

Miten Violetti Liekki TOIMII

Violetti Liekki toimii ihan jo atomitasolta lähtien. Atomit ovat enimmäkseen tyhjää tilaa, yli 99 % atomin massasta on tiivistynyt ytimeen jättäen loput tyhjäksi tilaksi, jossa vain elektronit liikkuvat. Juuri tuohon ytimen ja atomin ulkopinnan väliin epäsopu ja kielteinen Energia voivat jähmettyä ja Violetti Liekki auttaa poistamaan tuota energiaa.

 
Atomin ytimen ja Violetti-Liekin välisestä vuorovaikutuksesta syntyy värähtelyä, joka poistaa tiivistyneet aineet, jotka ovat ydintä kiertävien elekronien välillä. Kun tämä atomia alaspäin painava kovettunut aine irrotetaan, se heitetään Violettiliekkiin ja viedään pois.

Violetti-Liekki ei vain ympäröi ja poista likaa vaan lisäksi muuntaa sen puhtaaksi ValoEnergiaksi. Vapauduttuaan tästä liasta elekronit alkavat liikkua entistä vapaammin ja siten nostavat värähtelyämme ja henkistä mielentilaamme.

Suurin osa ihmisistä ei näe Violettia Liekkiä, mutta kun sulkee silmänsä ja keskittyy voi joskus ”nähdä” Violetin Liekin toiminnassa sisäisellä silmällään.

Tässä lopuksi kaikessa lyhykäisyydessään tuntemuksia Violetista Liekistä:


"Kun alat käyttää ViolettiLiekkiä, saat tuntea iloa, keveyttä, toivoa ja uudenlaista elämää ikään kuin oman olemuksesi aurinko olisi hävittänyt alakuloisuuden ja masennuksen pilvet"
Violetti liekki koostuu Isä Jumalamme jumalaisten ominaisuuksien - tahto, voima ja tarkoitus - sateenkaarensinisestä liekistä ja Äiti Jumalamme jumalaisten ominaisuuksien - rakkaus, myötätunto, valaiseminen ja viisaus - sateenkaarenpinkistä liekistä. Yhdessä nämä kaksi säteilevää väriä luovat sateenkaarenvioletin liekin, mikä on yksi niistä "minä olen" -voimista, jotka annettiin lahjaksi ihmiskunnalle. Kuitenkin sitä on kutsuttava transformoivien voimien aktivoimiseksi. Pyhä violetti liekki on puhdasta jumalaista energiaa, oleellinen tekijä Luojavalon/elämän timantinkovissa hiukkasissa.

Ei kommentteja: