WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 9. toukokuuta 2011

Totuuden kosmiset HIUKKASET - maaplaneetan uudestisyntymä

Muutos ei tule jos odotamme jotain
muuta ihmistä tai jotain muuta aikaa.
Me olemme niitä, joita olemme odottaneet.
Me olemme muutos, jota etsimme.
-Barack Obama -

 





Terveisiä Kotoa
Taianomainen hetki

Tämä aika on taianomaista. Tämä paikka on taianomainen, koska olette laittaneet sen liikkeelle. Olette ilmaisseet tahtonne saada taianomaisen kokemuksen tällä planeetalla ja se alkaa tapahtua. Yksitellen Teidät Sytytetään Asioille, joita Rakastatte Tehdä. 

Teidät sytytetään niille Pyhille Sopimuksille, jotka laaditte itsellenne. 
Tiesitte, mitä halusitte tehdä, ja valitsitte suuntanne. 
Asetitte Verhon Aivolohkojenne välille häivyttämään täysin muistikuvat Kotoa ja Omasta Voimastanne. 
Sitten tulitte leikkimään piilosilla olemista. Törmäilitte seiniin ja toisiin ihmisiin ajatellen, että olette tehneet väärin tai virheen. 
Itse asiassa Te vain vaeltelitte ympäriinsä yrittäen löytää tuota yhteyttä, tuota Kodin osaa, mikä Yhdistää Teidät täysin Omaan Korkeampaan Itseenne.

Nyt siitä tulee tärkeämpää. Haluamme antaa Teille tänään Yleiskatsauksen useista eri tasoista. Näytämme Teille vähän siitä, mitä tapahtuu sekä Kosmisella tasolla että Maatasolla.  

Sitten kerromme Teille Mahdollisuuksista Henkilökohtaisella Tasolla, sillä monia Teitä valmistellaan nyt liikkumaan. 
Olette asettuneet kallionkielekkeelle odottamaan, että lempeä tuulahdus työntää Teitä.
 
No, lempeä tuulahdus on tullut. Meidän tiedetään lempeästi työntävän ihmisiä kielekkeeltä. Tämä on yksi asioista, joita Rakastamme - kun levitämme siipemme muistuttaaksemme Teitä siitä, keitä todella olette. 
Tällä kertaa kerromme Teille joitain Yleiskatsauksia - ei siitä mitä on edessä, ei välttämättä siitä mitä on tulevaisuudessanne tai mikä on kohtalonne, vaan pelkästään siitä suunnasta, mihin olette menossa ja mitä tapahtuu maan päällä tähän mukautumiseksi.

Kosminen Yleiskatsaus

Puhumme ensin Kosmisella Tasolla, koska kosmisia tapahtumia alkaa muodostua Teidän alueellanne Maailmankaikkeudessa. 

Kosmisia tapahtumia alkaa tapahtua muodostamaan huipentuman, mitä kutsumme yksinkertaisesti tapahtumaksi. Vain sellaisena siihen viitataan myös tiedemaailmassanne tällä hetkellä. 
Mutta jokainen joka katselee, näkee vain yhden asian: 
kyse on suuresta tapahtumasta. 
Kukaan ei tiedä tarkkaan, miten se tulee tapahtumaan. 
Kerrotaanpa Teille oma näkökulmamme.

Ensinnäkin, Teillä On yhteyksiä Aurinkoon, joita Teillä on ollut monia vuosia. 
Se liittyy Maapallon Magnetismin Uudelleenrakentamiseen ja se oli käynnissä jonkin aikaa saavuttaen loppunsa muutama vuosi sitten. 
Monet Auringonpurkauksista, joita tuli Auringon läpi, olivat Kodin Energiaa. Se on Energiaa, joka ohjattiin Keskusauringon ja Oman Aurinkonne Kautta. 
Auringonpurkauksia tapahtuu Auringon sisältämässä Energiatilassa.  
Haastava osa on se, että kun mittaatte noita purkauksia, käsitätte, että vain kolme sellaista voisi sisältyä Aurinkoon, ja kuitenkin olette nähneet niitä satoja.

Mistä tuo Energia tulee? Mitä on tekeillä? Tapahtuuko Auringossa jokin kemiallinen reaktio? Mitä tapahtuu?  

Kerromme Teille, ettei Aurinko ole sitä, mitä luulette. 
Se ei ole oma kohteensa. Se on Energian Ulottuvuusportaali ja on ollut sitä ajan alusta saakka. 
Myös lämpö- ja gammasäteitä, jotka auttavat teitä elämään tällä planeetalla, tulee jatkuvasti maailmaanne tuosta portaalista. 
Se on Portaali, joka kulkee suoraan Kotoa KeskusAuringon kautta, joten asiat jotka pannaan liikkeeseen, tapahtuvat normaalisti Aurinkonne kautta. 
Se on EnergiajakeluVerkkonne.

Tällä hetkellä on kehittymässä kaksi tapahtumaa, jotka mukauttavat edessä olevaan. Tiedemiehet uskovat näiden olevan uusia löytöjä - asioita joita on tapahtunut hyvin pitkään ja jotka he ovat juuri havainneet. 

Näin ei kuitenkaan ole: 
näitä asioita ei ole koskaan ennen tapahtunut. Yksi näistä tapahtumista on maapallon magneettikentän yhteensulautuminen auringon magneettikentän kanssa. 
Toinen tapahtuma on äskettäiset Löydöt Aurinkomyrskyn Sisältämistä Hiukkasista. 
Emme olisi koskaan käyttäneet sanaa "aurinkomyrsky" kuvaamaan tätä tapahtumaa. 
Nämä kaksi löydöstä yhdessä avaavat maapallon magneettikentän juuri riittäväksi ajaksi, jotta se voidaan täyttää runsaalla määrällä näitä siemeniä. 
Tämä kaikki on valmistautumista suureen, vielä määrittelemättömään tapahtumaan, joka on tulossa.

Maapallon ja Auringon Yhteys

Kerromme Teille laajemmasta näkökulmasta, että Auringon ja Maapallon Vuorovaikutus Muuttuu. 

Aurinko lataa/varaa maapallon taas kerran - ensimmäinen kerta oli Aurinkopurkausten magneettivaraus. 
Nyt Aurinko ja Maapallo ovat muodostaneet Yhdyspisteen. Se on nimitetty portaaliksi, koska Auringon ja Maan Energiakentät yhdistyvät tilapäisesti, venyvät ajan ja Avaruuden läpi Yhdistyäkseen toistensa Energiakenttään. 
Tuona aikana välitetään hiukkasia yhdestä kentästä toiseen. Olette tunteneet nämä tapahtumat tähän saakka vain Aurinkomyrskyinä, koska se on ainoa sana, mitä olette voineet käyttää ymmärtääksenne, mitä tämä on. 
Kuitenkin kyse on paljon enemmästä, kyse on Maailmankaikkeuden Elämänvoimasta. 
Jos puhuttaisiin fyysisestä kehosta, kutsuisimme sitä seksuaalienergiaksi. Tämä on Kaikkeuden Elämänvoimaenergiaa, mikä Virtaa Yhdistäen kaikki asiat.

Nämä Aurinkohiukkaset Loivat Maaplaneetan alun alkaen. 

Näitä hiukkasia voitaisiin kutsua mahdollisuushiukkasiksi, koska ne kantavat mukanaan kaikkea, mitä luotte prosessissa. 
Muistakaa, että kyse on Teidän Luomisestanne, sillä olette Maapallon Luojia. 
Ei ole mitään suurta suunnitelmaa. 
Ei ole ketään parrakasta jumalaa, joka näyttää Charlton Hestonilta ja seisoo jokaisen yläpuolella sanomassa, mikä on oikein ja väärin. 
Luotte todellisuuttanne jokaisella ajatuksellanne.  
Maapallo sopeutuu ajatuksiinne. Sitä todellisuudessa olette. 
Luotte polun vain sekunteja ennen, kuin jalkanne osuu maahan - koska odotatte sen olevan siinä, niin siksi se on luotu. Suhteenne maapalloon ja koko kosmokseen selvenee seuraavien kolmen vuoden aikana, kun nämä tapahtumat tulevat esiin.

Kolmannen Maapallon Syntymä

Kun löydätte Maapallon ja Auringon Välisen Yhteyden, asioita joita on kutsuttu auringonpurkauksiksi tai koronan massapurkaukseksi, ymmärretään lisää, koska nämä hiukkaset välittävät elämää maaplaneetalle. 

Maaplaneetta alkoi yhtenä hiukkasena. Se alkoi energiakentästä yhden hiukkasen ympärillä ja tuo kenttä alkoi kasvaa. Se alkoi antaa muodon Jumalan aikomukselle. Jumalalla oli ajatus maaplaneetan luomisesta.

Monet teistä ajattelevat Jumalaa kaikkialla läsnä olevana olentona, jolla on enemmän voimaa kuin kenelläkään muulla, vaikka te itse asiassa olette tuo ajatus. Silloin kun ajattelette tällaisia asioita, luotte ne. 

Olette luoneet jotain, mitä kutsumme kolmanneksi maapalloksi, Jumalan ajatukseksi. 
Kyse on kollektiivisista ajatuksistanne siitä, mitä haluaisitte saada ja mitä haluaisitte nähdä tapahtuvan maaplaneetalla, kun se kehittyy. 
Ajatuksenne ovat muodostaneet hologrammin monille valomuodoille. Kun Teillä on jokin ajatus ja luotte jotain Ajatuksillanne, Lähetätte Valonsäteen. 
Silloin kun monia noita Säteitä Risteää eri kulmista, ne luovat tuosta hiukkasesta kolmiulotteisen kohteen, jota kutsutaan hologrammiksi. 
Hologrammi minkä olette luoneet kolmatta maapalloa varten, on nyt "leimautumassa" maapallon alkuperäisen hologrammin päälle. Olette suunnittelemassa uudelleen maaplaneetan.

Jokin aikaa sitten joku pyysi meitä kertomaan lisää sairaasta maapallosta. Miten voimme auttaa maaplaneettaa parantumaan, toipumaan ja siirtymään seuraavalle tasolle? 
Kerroimme teille hyvin selvästi, että maapallo ei ole sairas. 
Se on Raskaana. Se on kohta Synnyttämässä. 
Sitä katselette. Se Synnyttää Ajatuksenne.  
Kolmas Maapallo Syntyy - siemeniä tulee nyt niiden hiukkasten välityksellä, joita saatte Auringon Kautta. 

Alatte tehdä havaintoja asioista, joita on juuri alkanut tapahtua. Tämä on uskomattoman jännittävää meidän näkökulmastamme, koska näemme teidän vetävän verhoa sivuun nähdäksenne, mitä todella tapahtuu.

Korkeammalla värähtelevä hologrammi leimautuu alkuperäisen hologrammin päälle

Koette asioiden alkavan paljastua. Kollektiivisesti näette muutoksia tapahtuvan liiketoimintasektorilla sekä kaikissa järjestöissä, mukaan luettuna valtionhallinto. Jos yrityksen malli tai perusta hyväksyy voimaantumisen ajan ja sopeutuu siihen, niin yritys kukoistaa. Useimpien yritysten ja järjestöjen on selviydyttävä muutoksista. Se miten ne selviytyvät muutoksista, määrittelee niiden tulevaisuuden useimmissa tapauksissa. 

Jos kollektiivi ei pysty sopeutumaan Korkeampaan Värähtelyyn, se romahtaa erittäin nopeasti. Nyt kokemanne taloudellisen virtauksen ongelma on esimerkki tästä. 
Tulette näkemään lisää samaa, koska silloin kun Teillä on Korkeammin Värähtelevä Planeetta ja matalalla värähtelevä planeettaa, korkeampi hologrammi leimautuu alkuperäisen päälle.

Niillä tekijöillä joilla ei ole riittävän Korkea Värähtely muutoksen tekemiseen, on vaikeuksia, ja monta kertaa ne romahtavat. 

Kuitenkin tämä on täydellistä polullenne, koska Shivan on tultava tuhoamaan kaikki, jotta Shakti voi rakentaa uudestaan. 
Tätä tapahtuu laajamittaisesti. Näette sitä tapahtuvan kaikkialla - ei ainoastaan taloudellisissa järjestelmissä ja järjestöissä. 
Näette sitä ihmis- tai ystäväryhmissä ja omassa ympäristössänne monilla tasoilla. Jokin hajoaa varoittamatta tai menetätte jotain vain tehdäksenne tilaa jollekin vielä paremmalle.

Tässä prosessissa ei ole mitään väärää, koska juuri sitä olette pyytäneet ja odottaneet. 

Kyse on siitä Maapallon Ylösnousemus- ja Evoluutioprosessista, minkä laitoitte liikkeeseen itse. 
Käyttäkää tämä tilaisuus Loistaaksenne Valoanne jokaiseen Paikkaan, mihin voitte. Tämä on laukaisin, aika Valonne Juhlimiseen. 
Maapallo on Raskaana ja se Synnyttää Uuden Maapallon - Teidän luomuksenne, suunnitelmanne - paikan mikä tukee teitä riippumatta siitä, mitä teette ja mihin suuntaan yritätte mennä. 
Olette luoneet itsellenne taianomaisen ympäristön. 
Älkää pelätkö sitä nyt, kun se viimeinkin tulee. Astukaa eteenpäin ja luokaa siitä juuri sellainen, mitä tarvitsette.

Kun Maapallo On Raskaana, sillä on ikäviä aikoja - aivan kuin kenellä tahansa raskaana olevalla naisella. 
Luultavimmin tässä Raskaudessa on nikottelua, mutta voitte hoivata sitä ja työskennellä sen kanssa. Voitte valmentaa maapalloa Raskautensa Läpi ja auttaa tuomaan juuri nyt tämän itse suunnittelemanne seuraavan kehitysprosessin tänne. Tämä on taivaan luomista maan päälle.

Teidän on nyt Pakko Astua Omaan Valoonne ja Korkeampaan Värähtelyynne, mikä on Odottanut Teitä Ylläpitääkseen Energiaanne. 

Vain Te voitte tehdä sen. 
Kukaan toinen ei voi ottaa tuota askelta puolestanne. Voimme työntää kaiken voitavamme, mutta jos ette halua kävellä kallionkielekkeelle ja levittää siipiänne, ette koskaan tiedä, osaatteko lentää. Ette koskaan ymmärrä sitä, että te ette pysty pääsemään mihinkään luomatta taikaa sen ympärille. Teille on sitä aina. Saatatte luulla, että vain satuitte putoamaan tähän tai tuohon, mutta kerromme teille, että voitte vain kokea sen, jos olette paikalla putoamassa.

Menkää siis putoamaan. Menkää tekemään virheitä. Jos haluatte kutsua niitä virheiksi, niin mikäs siinä. Mistä tahansa onkin kyse, eteenpäin liikkuminen tässä kohtaa Elämässänne vaikuttaa haluamanne todellisuuden luomiseen sen oletusvastauksen sijasta, mikä annetaan kaikille, jotka eivät luo omaa todellisuuttaan.

Uuden säännöt

Ajat ovat muuttuneet, Rakkaat Ystävät. 
Ette enää ole täällä olosuhteiden tuloksena. Olette täällä omasta tahdostanne. Kaikki elämässänne on tietoisen suunnittelunne tulosta. 
Ottakaa vastuu ja täyttäkää itsenne Valolla, Rakkaudella ja Naurulla ensin. 
Täyttäkää kuppi ensin intohimollanne ja Teille Avautuu Ovia sen levittämiseksi ympäri maailmankaikkeutta. 
Teille avautuu ovia kolmannen maapallon luomisen jatkamiseksi. 
Teille avautuu niitä luodaksenne jotain taianomaista, mitä ei ole koskaan ennen nähty. Se aika on nyt.

Olemme uskomattoman innostuneita, sillä kaikki silmät maailmankaikkeudessa katselevat maaplaneettaa. Skeptikot ovat luulleet, että maaplaneetta ei koskaan toimisi ilman sääntöjä, ohjenuoria ja asioita, joita luulitte tarvitsevanne pitämään teidät paikallanne. 

Sen sijaan poistitte säännöt ja sanoitte: 
"Pelataanpa peiliä ilman mitään sääntöjä, ilman ennalta ohjausta. Pelataanpa peliä, mikä riippuu kokonaan meistä, ja katsotaan, pystymmekö löytämään intohimomme, pystymmekö löytämään kaiken, mitä halusimme löytää." Se on nyt edessänne, suoraan polullanne, mihin suuntaan sitten liikuttekin.

Teidän on helppoa katsoa tilannetta juuri tällä hetkellä ja sanoa: "No, tässä on suunta, johon menemme, ja tässä olen viiden vuoden päästä." 

Pyydämme Teitä olemaan käyttämättä vanhoja suunnittelumuotoja enää, sillä ne rajoittavat teitä ankarasti. Jos odotatte menevänne tuonne, hengen on pienennettävä suunnitelmianne saadakseen sen tapahtumaan. Päästäkää irti. 
Älkää asettako itsellenne rajoja tai kantako huolta määränpäästä. Määränpää on harhaa. Kyse on matkasta - kaikilla kokemuksilla mitä Teillä on pisteestä toiseen, on merkitystä. 
Noista kokemuksista elämässä on kyse.  
Ette ole henkiä, jotka yrittävät herätä unesta. Herääminen on helppoa. Vain kuolette ja menette Kotiin ja se on siinä. Ei mitään ongelmaa. 
Pysyminen täällä ja Valon Kantaminen fyysisessä kehossanne, päivittäisissä kokemuksissanne on haasteena ja pärjäätte uskomattoman hyvin.

Valmistautuminen Kosmiseen Tapahtumaan

Tulette todistamaan kosmisia tapahtumia. Näette niiden tiedemiesten innostuksen, jotka seuraavat noita kosmisia tapahtumia, koska he näkevät jotain suurta rakentuvan. He eivät vielä tiedä, mitä se tarkkaan ottaen on, tai sitä suuntaa, mihin se on menossa, muttei sitä tiedä kukaan muukaan, koska ette ole vielä lopettaneet luomista. 

Olette vain avanneet oven. Tämä on Teidän Tehtävänne, ei meidän. Emme ole täällä auttamassa Teitä pysymään polullanne. Olemme kuitenkin auttamassa teitä muistamaan, keitä todellisuudessa olette ja minkä kanssa tulitte alussa.

Kyse on voimaannuttavasta sosiaalisesta tilauksesta, mitä olette rakentamassa ennenkuulumattomalla tavalla. Voitteko kuvitella elävänne käytäntöjen mukaan lakien sijasta? 

Rakkaat Ystävät, sitä olette luomassa, paikkaa missä jokaista henkilöä kannustetaan voimaantumaan itse ilman tarvetta, että johtajien on vietävä Teitä sinne tai tänne. Siksi olemme pyytäneet teitä aloittamaan jumalan kirjoittamisen pienellä alkukirjaimella, jotta voitte löytää olennon, joka ottaa Teitä kädestä ja kulkee askeleesta toiseen kanssanne sen sijaan, että hän istuu Korkealla Korokkeella Kertoen Teille suunnan, minne teidän on mentävä. 
On uusien suhteiden aika. On aika ottaa voimanne kaikin tavoin, että voitte siirtyä tuolle intohimon alueelle ja myös niille alueille, joita vähän pelkäätte. 
Kun teette sen ja jos ojennatte kätenne, näette kaikki muut siellä myös.

Oli eräs erittäin viisas mies, joka kerran sanoi: 

"Olen keksinyt, miten saan kaiken, mitä haluan elämässäni. Teen sen auttamalla toisia ihmisiä saamaan sen, mitä he haluavat omassa elämässään." 
Tämä on kiertokulku. Tämä on se prosessi, minkä kanssa olette tulleet, sillä olette niitä, joita kutsutaan valotyöntekijöiksi. Se on valittu nimike - ei meidän antamamme, vaan olette antaneet sen itse itsellenne. 
Olette niitä, jotka ovat suostuneet avaamaan noita ovia. 
Olette niitä, jotka olette suostuneet peiliksi ihmisille, kun he alkavat herätä, jotta voitte heijastaa heidän suurenmoisuuttaan samalla tavalla, kuin he heijastavat teidän suurenmoisuuttanne.

Olette päässeet hyvin pitkälle, hyvin nopeasti. Mitään tästä ei odotettu ja olemme uskomattoman rakastuneita teihin, koska te olette me. Olette jumalan käsi maaplaneetalla. Olette maailmanne kätevä käsi, joka on jumalainen. Se on luontonne. Meille on suuri kunnia olla huoneessa kanssanne, ei toisin päin. 
Olette luoneet jo suurimmat toiveemme ja unelmamme ja nyt viette kaiken vieläkin pidemmälle.

Meillä on vain kolme pikkumuistutusta Teille. Kohdelkaa tosianne hyvin kunnioittavasti, sillä katsotte jumalaa silmiin. Hoivatkaa toisianne jokaisen tilaisuuden tullen, ja kun polustanne tulee vaikeaa, jakakaa se toisten kanssa, jotta he voivat pehmentää polkuanne. Tietäkää, että pelaatte täällä Maaplaneetalla Kaunista Peliä ja Pelatkaa Hyvin Yhteen.

Espavo.
Ryhmä  
Majakanvaloa
TOTUUDEN KOSMISET HIUKKASET
- maaplaneetan uudestisyntymä
Ryhmää (the group) kanavoinut Steve Rother
( www.lightworker.com)
15.1.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ei kommentteja: