WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 3. tammikuuta 2013

ELÄMÄÄ VALAISTEN


Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 30.12.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Onnellista uutta vuotta kaikille. On aika juhlia uuden vuoden alkamista. Toisaalta ei näytä mahdolliselta, että 2012 on jo ohi, ja kuitenkin olen todella onnellinen, että on. Olen valmis vuoteen 2013, mikä on evoluutiovuosi. Olemme viettäneet hyvin paljon aikaa vanhoja energioita pyörittäen. Nyt on aika kehittyä, siirtyä korkeampiin energiataajuuksiin.
 
2013 tuo monia siunauksia ja paljon vastuuta sen ilon luomisesta, mitä olemme etsineet. Se on mielenkiintoinen vuosi joidenkin haasteiden kera, muttei mitään sellaista, mitä emme pysty voittamaan tietoisella aikomuksella ja yhteishalullamme elää maailmassa, mikä on täynnä rauhaa, iloa, rakkautta, myötätuntoa ja välittämistä. Se on mahdollista ja voimme tehdä sen tänä vuonna.
 
Tiedän, että 2012 oli hyvin haastava vuosi joillekin teistä ja olette jo valmiita saamaan vähän iloa elämäänne. Nyt teillä on tilaisuus luoda sitä, on paljon energiaa tukemassa teitä ja olemme kaikki valmiita aloittamaan elämisen ilossa ja ilontäyteisemmin.
 
Vuoden 2013 ennusteet ovat valmiina. Jotkut niistä ovat vähän häiritseviä enkä sano tätä kevyesti. Maailmassa tapahtuu paljon ja paljon asioita tapahtuu tämän vuoden kuluessa. Olemme valtavan transformaation partaalla ja joskus on tapahduttava vallankumous, ennen kuin evoluutio voi alkaa.
 
Toisaalta tänä vuonna on mahdollisuus suureen iloon, rauhaan, myötätuntoon ja transformaatioon ja olen hyvin innoissani siitä.
 
Nauttikaa vuoden 2013 ennusteita ja haluan käyttää tämän tilaisuuden kiittääkseni teitä jatkuvasta tuestanne tällä matkalla ja toivotan teille yltäkylläisen, iloisen ja rakkaudentäyteisen uuden vuoden siunausta.
 
Ennusteita vuodelle 2013
 
Voit saada lisätietoa vuoden 2013 ennusteista ja siitä, miten integroida tämä energia elämääsi, uudesta 50-sivuisesta oppaastani "2013 - Welcome to the Evolution", mikä on saatavilla rajoitetun ajan uuden vuoden hintaan 9.97 dollaria (6.1.2013 saakka). Tämä tuote on välittömästi ladattava pdf-tiedosto.
 
On uuden vuoden 2013 ennusteiden aika!
 
Joka vuosi vuodesta 2005 saakka olen tehnyt ennusteita tulevalle vuodelle (vaikken pidä ennusteiden tekemisestä). Kirjoitan niitä edellisen vuoden lopulla, julkaisen ne ja sitten tavallisesti unohdan, kunnes minua muistutetaan katsomaan niitä. Ne ovat usein hyvin täsmällisiä, vaikka kirjoittaessani minulle ei kerrota tarkkaan "mitä tapahtuu", vaan enemmänkin mitä on mahdollista tapahtua tai mitä on energeettisesti linjassa tiettyjen tapahtumien kehittymiseksi tietyllä tavalla.
 
Meillä on kuitenkin vapaa tahto kaikissa asioissa eikä mitään ole "kirjoitettu kiveen", mutta elämme myös hyvin transformatiivisia aikoja ja useammat ja useammat ihmiset jakavat halun rauhaan, rakkauteen, hyväksyntään ja yhteisöllisyyteen ja tällä on todellinen voima saada aikaan muutos maailmassa ja sallia henkilökohtaisen ja kollektiivisen todellisuutemme tulla "taivaaksi maan päällä". Kuten Uriel on usein sanonut, "meidän tehtävämme ei ole tuhota maapalloa, jotta taivas voi ottaa hallinnan. Meidän tehtävämme on nostaa ihmiskunnan ja maapallon taajuuksia, jotta voidaan luoda jumaluuden ja ihmisyyden kumppanuus ja voimme kehittyä henkisiksi ihmisiksi." Tässä sitä ollaan, valmiina aloittamaan uusi vuosi.
 
Kun katsomme taaksepäin vuotta 2012, voimme tuntea helpotusta sen ollessa ohi, kun olemme saavuttaneet niin paljon parantumista ja kasvua ja kokeneet aikakausien vaihtumisen, minkä saatoimme loppuun 21.12. Maailma ei loppunut, mutta asiat ovat hyvin eri tavalla nyt ja tulevaisuudessa. Mekin olemme erilaisia ja voimme kohdata vuoden 2013 uuden maan toimintamallin voimakkaina kanssaluojina tai tuntea tasapainottomuutta, maadoittumattomuutta ja pelkoa ottaa seuraavat askeleet, joita ei ole enää kirjoitettu meille. Olemme siirtyneet karmasta luomiseen ja suurin haasteemme saattaa olla, ettemme tiedä, mitä haluamme luoda.
 
Voimme nähdä jokaisen uuden vuoden haasteena menneisyydelle tai uutena tilaisuutena luoda erilaisen tulevaisuuden. Yksi asia on selvä: nyt ei voi kääntyä takaisin. Olemme sellaisen transformaation ja evoluutioprosessin kourissa, mikä vastaa dinosaurusten kuolemaa - vanha ja vanhentunut mikä ei resonoi totuuden, ilon, rakkauden, rauhan ja yhteyden kanssa, kuolee pois.
 
Näemme jo monien maailman rakenteiden, jotka palvelevat harvoja monien haitaksi, tulevan tarkasteluun ja olemme yhteydessä toisiimme ympäri maailmaa enemmän kuin koskaan. Fyysisestä maailmastamme on tulossa lisääntyvässä määrin virtuaalinen ja rajat, joita ennen loivat kulttuuri, maantiede, kansallisuus ja maa, häviävät pois. Uudet sukupolvet tuntevat itsensä maailman kansalaisina, jotka laskevat ystävikseen ihmisiä, joita eivät ole koskaan nähneet henkilökohtaisesti, ja voimme jakaa sekunneissa ajatuksemme ja ideamme maailmanlaajuisesti Twitterin kaltaisten välineiden avulla.
 
Vaikka saatamme tuntea painetta transformoitua, olemme myös tietoisia niiden vastustuksesta, jotka eivät halua luopua vallitsevasta tilasta. Ja tämä vastustaminen voimistuu 2013, kun on niitä, jotka eivät luovu pelostaan, ennen kuin heillä ei ole muita vaihtoehtoja.
 
2012 kuvattiin vuotena, jolloin saimme voimamme takaisin, ja monet meistä tekivät sen, vaikkeivät kuvittelemallamme tavalla. Joskus saimme voimamme takaisin, koska ne joille olimme antaneet sen, päättivät, etteivät he enää halunneet meitä omaan elämäänsä. Toisilla kerroilla me olimme niitä, joiden oli lähdettävä pois. Nyt kun meillä on taas voimamme, mitä aiomme tehdä sillä? Tätä tutkimme vuonna 2013.
 
Vuoden 2012 kolme teemaa olivat totuus, tinkimättömyys ja harmonia. Meillä oli hyvin monia tilaisuuksia löytää tai paljastaa henkilökohtainen totuutemme ja totuus maailmassa ja tietää, minkä kanssa olimme harmoniassa ja miten tinkimättömyys täytti energiamme ja todellisen aikomuksemme vaatimukset. Oli pitkä ja haastava vuosi ja nyt saamme alkaa uuden, mutta hyvin eri tasolla.
 
2013 on evoluutiovuosi, jolloin meidän on ottava kaikki oppimamme käyttöön elämässä. On vain vähän halua tai tilaisuuksia parantaa toisia - se meille "tuttu juttu" ja meillä on jo kaikenvärisiä t-paitoja siitä. Mutta miten olemme voimakkaita, silloin kun emme ole parantajia, kun emme kuluta ja ulota energiaamme toisten parantamiseen? Voimmeko olla esimerkki voimallisesta elämisestä toisille ja antaa heidän tehdä oma parannustyönsä?
 
Tämä on oppituntimme, kun kuljemme vuoden 2013 läpi jalka kummassakin maailmassa - ollen harmoniassa uuden maapallopotentiaalin kanssa ja pitäen tilaa niille, joiden on vielä harmonisoiduttava uusien energioiden kanssa, ja eläen voimallisella, elämää ja itseä tyydyttävällä tavalla iloisesti laajentuen.
 
Vuoden 2013 avainteemat ovat:
 
Evoluutio
 
Tämä on ennen kaikkea vuoden 2013 keskeinen teema. Miten kehitämme uskomukset, tilanteet, kokemukset ja ajattelun korkeampiin aspekteihinsa? Meillä on kaikki tarvitsemamme työkalut, meidän on otettava ne käyttöön. Joka tilanteessa meillä on mahdollisuus pyörittää sitä käyttäen menneisyyden energiaa tai kehittää sitä täyttäen sen korkeammalla energialla luodaksemme erilaisen mahdollisuuden ja lopputuloksen. Niillä asioilla joita emme kehitä, on tuskallisia seuraamuksia, jos yritämme elää nykyisyydessä menneisyyden energioilla, joilla ei ole valtaa meihin. Tämä ulottuu myös rooliimme parantajana, opettajana ja valotyöntekijänä. Olemme nyt kehittäjä, jonka tehtävänä on saattaa ihmiskunta harmoniaan uuden maapallon kanssa varmistamalla, että olemme harmoniassa sen kanssa omassa elämässämme.
 
Tietoisuus monesta itsestä
 
Kun siirrymme korkeampiin energioihin, olemme tietoisia itsestämme ihmisenä, mutta tiedostammeko, että meillä on monia itsen aspekteja, joista voimme valita tahdonalaisesti? Se itse mitä nyt ilmaisemme, on yksi mahdollisuus. Jos emme pidä sen lopputuloksesta, voimme valita toisen. Tätä kuvataan evoluutio-oppaassa yksityiskohtaisemmin.
 
Jumalainen voima
 
Voimakäsitys on materiaalisessa tai ihmismielessä ollut aina "valtaa/voimaa johonkuhun tai johonkin". Voiman ylösnoussut käsite on jumalainen, mikä on sisäistä voimaa. Tämä on sisäinen voimalähteemme, mikä säteilee Lähdeyhteydestämme ja on Jumalvalomme ilmaisua. Se ei vaadi vahvistusta tai vastaanottajaa siinä, että joku vahvistaa sen meille. Se vaatii, että olemme harmoniassa oman voimamme kanssa kaikissa asioissa ja käytämme omien aspektiemme voimaa kaikkien elämänkokemustemme kehittämiseen.
 
Totuus
 
Tämä on aikaa, jolloin opimme totuuden, ja osa siitä on hyvin häiritsevää ja sillä on mahdollisuus aiheuttaa paljon pelkoa. Opimme sekä henkilökohtaisella että maailman tasolla, että ne joiden luulimme olevan ystäviämme, olivat todellisuudessa vihollisiamme ja he toimivat meitä vastaan, ja ne joita luulimme vihollisiksemme, olivat todellisuudessa ystäviämme. On aikoja, jolloin tuntuu, että maailma on kääntynyt ylösalaisin, nurinpäin, sitä on ravistettu eikä pelkästään hämmennetty ja kaikki selviää lopulta. Yksi muistettava asia 2013 on pidättäytyä tuomitsemasta kaikissa asioissa, olla tarkkailija ja pysyä irti asioista. Etsi siunauksia joka tilanteesta, niitä on myös vaikeimmissa tilanteissa. Muista, että tämä on evoluutiovuosi ja joskus energiaa on pyöritettävä, ennen kuin se voi kehittyä.
 
Tässä on yleishavaintojani siitä, mitä 2013 pitää sisällään meille, ihmiskunnalle ja maapallolle:
 
Maailmanlaajuinen tietoisuusmuutos
 
Tämä on vuoden 2013 piirre, mikä on minusta hankala, koska vuonna 2008 alkanutta talouskriisiä ei ole vielä ratkaistu ja olemassa olevat järjestelmät, joihin monet luottavat rahoituksessaan ja fyysisessä elämässään, eivät ole enää kestäviä. Kun kuljemme vuoden 2013 läpi, löydämme lisää todisteita korruptiosta, itsensä palvelemisesta, ahneudesta ja siitä tasosta, millä kaikki yritys-, pankki- ja hallintojärjestelmät ovat toimineet rajoittaen monia muutamien hyödyksi.
 
Tietoisuusmuutos alkaa tiedostamalla olemassa oleva toimintamalli ja tätä on pidetty kauan meiltä piilossa. Vuoden kuluessa ja erityisesti touko-kesäkuussa paljon salaisuuksia paljastuu - jotkut jumalaisen väliintulon kautta ja toiset ihmisiltä, jotka eivät enää pidä niitä salaisuuksia, joita ovat ennen pitäneet. Maailman tietoisuusmuutos voi alkaa vihalla ja pelolla, mutta sen tarkoitus on opettaa ihmisiä olemaan tietoisempi itsestään, elämään tarkoituksella ja käyttämään omaa luovaa voimaansa oman ilonsa, onnellisuutensa, menestymisensä ja yltäkylläisyytensä varmistamiseen.
 
Maanmuutokset
 
Niillä dramaattisilla, kaoottisilla ja tuhoisilla maanmuutoksilla joita on pitkään ennustettu, on vielä jonkin verran mahdollisuus tapahtua. Olemme kuitenkin estäneet monia niistä. Jotkut vuodelle 2013 näkemistäni maanmuutoksista ovat luonnollisia ja toiset ihmisten tekojen seurausta. On useita aktiivisia tulivuoria Filippiinien ympärillä, osassa Etelä-Aasiaa ja Yellowstonessa, mitkä aiheuttavat maailmanlaajuista huolta, ja tulivuori Australiassa, mikä ilmestyy odottamatta elokuun lopulla tai syyskuussa.
 
Suurempi huoli ovat vajoamat, joista mainittiin 2012 ja joita ilmestyy enemmän 2013. Monia näistä aiheuttavat poraaminen, vesisärötys ja muut tunnettu ja kätketty toiminta, mikä häiritsee maan pohjakerroksia. Näen näitä tapahtuvan Lähi-idässä, erityisesti Saudi Arabiassa, Qatarissa, Irakissa ja USA:ssa Meksikonlahden ympäristössä, Ohiossa, Pennsylvaniassa, Kentuckyssä, Nevadassa ja Illinoisissa (tällä hetkellä Illinoisissa ei luultavasti tehdä vesisärötystä, mutta uskon sen alkavan 2013 ja kun se alkaa, vajoamia ilmestyy välittömästi siinä määrin, ettei sen aiheuttamaa vahinkoa voi enää piilottaa). Jotkut näistä ovat hyvin suuria ja avautuvat nopeasti. Tulee merkittäviä omaisuuden ja jonkin verran henkien menetyksiä.
 
Pyörteet ja energiaportaalit
 
Pyörteet ovat energiakeskittymiä maan pinnalla ja energiaportaalit aukkoja maan sähkömagneettiverkossa, mitkä sallivat energian virrata maahan universumista. Vietimme suuren osan vuodesta 2012 tasapainottaen olemassa olevia energiaportaaleja ja pitäen tilaa uusille portaaleille. Voimakkaat muinaisportaalit Lähi-idässä, Afrikassa ja osassa Itä-Eurooppaa Venäjälle asti, ovat edelleen auki, mutta ne ovat paljon heikompia. Kun pidämme energiaa uudelle maapallolle, nämä portaalit sulkeutuvat, mutta eivät ilman suurta vastustusta, kuten olemme nähneet Lähi-idässä kuluneena vuotena.
 
Monet meistä ovat asuneet alueella, missä olemme pitäneet energiaa uusille pyörteille ja luoneet portaaleja uuden maan energialle. Näillä alueilla olemme tulleet hyvin eristyneiksi ja onnettomiksi, kun energiamme muuttuu yli niiden kapasiteetista tyydyttää energiatarpeemme - ne eivät sisällä sitä energiaa, mitä tarvitsemme omaan sielukasvuumme. Vaikka tekemämme työ on ollut tärkeää ja välttämätöntä, meidän on aika päästää irti ja siirtyä alueille, mitkä tukevat meitä. Se mahdollisuus on ollut olemassa. Ne alueet joille muutamme, ovat myös valmistautuneet saapumisemme ja tämä prosessi on valmis vuoden 2013 alkupuolella. Jos olet halunnut muuttaa uuteen paikkaan, ala valmistautua tammikuussa ja ilmaise aikomus elämänkokemuksista, joita haluat uudella alueella. Saat vahvistuksen ajankohdasta ja paikasta maaliskuun ja syyskuun välisenä aikana.
 
Auringonpurkaukset, koronan massapurkaukset
 
Vuonna 2012 nähtiin ihmishistorian voimakkainta auringon aktiivisuutta ja tämä voimistuu 2013. Aurinko tukee sekä maan että meidän kasvua ja auringonpurkauksien lisääntynyt säteily tukee uusia portaaleja ja nopeampia värähtelytaajuuksiamme. Aurinko jatkaa korkeampien värähtelyjen lähettämistä maapallolle, mikä häiritsee säätilaa ja viestintäyhteyksiä sekä auttaa voimaannuttamaan niitä muutoksia DNA-rakenteessamme, joita luodaan joulukuun 21. päivän jälkeisessä maailmassa. Luodaan maan ja auringon kumppanuuden uusi aikakausi, maan harmonisoituessa täydemmin auringon voimaan, mitä on voitu vastaanottaa hyvin pieninä annoksina, kun maan värähtely ei ole voinut käsitellä enempää. Uutta auringonpurkausaktiivisuutta kutsutaan historialliseksi, mutta se on enemmän harmoniassa korkeampien taajuuksiemme kanssa emmekä tunne sitä niin voimakkaasti kuin ennen, eli fyysiset oireet eivät ole yhtä vaikeita niillä, jotka ovat jo siirtyneet korkeampaan värähtelytaajuuteen.
 
Mielikeskeisyydestä sielukeskeisyyteen
 
Olemme olleet mielen motivoimia koko kokemuksemme ajan kolmannessa ulottuvuudessa ja kun siirrymme korkeampiin ulottuvuuksiin, sielumme haluista tulee tärkeämpiä ja selvempiä. Nyt voimme siirtyä yli siitä, että tiedämme sielumme halun olevan rakkaus, ilo, rauha ja yltäkylläisyys, tietämättä miten toteuttaa sen. Mieli joka on täynnä omia ajatuksiaan, muistojaan, uskomuksiaan ja kokemuksiaan, ei ole usein harmoniassa korkeimman polkumme kanssa. Mielen polku on karmallinen, sielupolku on harmoniassa luomisen kanssa. Vaikka karmapolkumme on yksi luomistie, se on yksi tie, jolla on vain yksi lopputulos ja yksi mahdollisuus.
 
Ollessamme sielukas tai sielun halun ollessa elämänpolkumme, astumme luomiseen ja meillä on monia mahdollisia teitä elämässämme. Meidän ei tarvitse valita vain yhtä, voimme kokeilla monia ja löytää sen, mikä on parhaiten harmoniassa sen ilon kanssa, mitä haluamme elää ja kokea. Sielukeskeinen elämä merkitsee, että johdamme sielulla ja annamme mielen oppia luomaan sen sijaan, että se tietää aina, mitä tapahtuu seuraavaksi.
 
Voimajaksot
 
Jokaisena vuotena on voimajaksoja, jolloin maan energiatasapaino muuttuu, uusia energia-asetelmia tapahtuu, uusia pyörteitä avautuu tai vanhoja sulkeutuu. Nämä törmäävät usein yhteen oman energiavärähtelymme kanssa ja ne voivat saada olomme tuntumaan hyvin epämukavalta ja myös fyysisesti sairaalta. Kutsumme näitä ylösnousemusoireiksi ja ne ovat osa ylösnousemusmatkaamme, sillä meidän on tuotava uutta energiaa maapallolle osana tehtäväämme luoda taivas maan päälle. Näiden voimajaksojen myötä saatamme nähdä maanmuutoksia, voimakkaita myrskyjä, tulvia, maanjäristyksiä ja epätavallista säätä. Omassa elämässämme voimme kokea äkillisiä loppumisia, häiriötekijöitä, sydämen tai mielen muutoksia tai fyysistä sairautta.
 
Vuonna 2013 on kuusi voimajaksoa:
 
Tammikuun 3.-22. päivä - Kutsun tätä minivoimajaksoksi, koska se on arvioinnin, uudelleenkalibroinnin ja aikomusten asettamisen aikaa. Jos olet epävarma, missä polkusi seuraava askel on, ilmaise aikomus iloisimmasta ja yltäkylläisimmästä polusta ja anna vastauksen tulla sinulle. Tämä on valmistautumisen kuukausi, ei toiminnan. Voimakkaat aurinkomyrskyt pääsevät uutisiin, kuten myös säätila, mikä tuo epätavallisen lämmintä alueille, joissa on tavallisesti kylmää, ja kylmää säätä lämpimämmille alueille.
 
Helmikuu - Tämän kuukauden myötä alkaa vuoden 2013 transformaatiovoima. Tunnemme energian liikkuvan hyvin todellisesti ja toisinaan voi tuntua siltä, että asiat pyörivät hallitsemattomina. Ne pyörivät tavallaan - vanhan maailman toimintamallit vapautetaan, jotta uudet voivat ottaa niiden paikan. Ne jotka eivät ymmärrä, mitä tapahtuu, vaikuttavat hyvin tarvitsevilta ja epävarmoilta, ja ne ihmiset ja tilanteet, joista tämä tulee, voivat olla yllättäviä. Meillä on tässä kuussa myös ensimmäinen Merkuriuksen perääntymisjakso kolmesta.
 
Maaliskuusta kesäkuuhun - Päiväntasaus 20.3. sulkee oven vanhan maan toimintamalliin. Maailmantapahtumat jotka paljastavat totuuksia siitä, miten maailma on toiminut, tekevät päivittäin uutisia. Tarkkaile tänä aikana monia yllätyksiä, jotka vaikuttavat moniin hallituksiin ja yrityksiin. Voimakkaita myöhäisiä talvimyrskyjä (pohjoisella pallonpuoliskolla) ja suuret sademäärät aiheuttavat tulvimista toisissa maailmanosissa. Tällä jaksolla on myös kaksi pimennystä ja kolmas Uranuksen ja Pluton neliö 21.5. - tässä Uranus kulkee suoraan ja Pluto perääntyy. Merkurius menee perääntymisen varjoalueelle 26.6., mikä päättyy 20.7.
 
Heinä-elokuu - Tämä ei tunnu kovasti kesältä, kun monet suunnitelmat muuttuvat ja tilanteet vaihtuvat nopeasti. Tarkkaile häiriöitä liikenteessä, myrskyjä, outoa säätä, hyvin oudosti käyttäytyviä ihmisiä ja paljon pelkoa. Monet voivat vaihtaa asuntoa joko muuttaen uuteen kotiin samalla alueella tai päättäen ottaa riskin ja tehdä muuton, mitä he ovat miettineet vuosia - toiselle puolelle maata, uuteen maahan tai toiselle mantereelle. Merkurius perääntyy tai on varjoalueella koko heinäkuun, joten varmista matkasuunnitelmat ja kaikki viestintä.
 
Lokakuu - Tämä saattaa olla ensimmäinen kuukausi tammikuun jälkeen, jolloin tunnemme, että voimme pitää taukoa ja tasata hengityksen. On halu olla yksin, asettua ja harmonisoitua muutoksiin, jotka ovat hautuneet helmikuusta saakka. Ne jotka ovat muuttaneet tänä vuonna, tuntevat helpotusta, kun he alkavat yhdistyä uuteen sieluperheeseensä ja saada monia uusia yhteyksiä.
 
Marraskuu - Kuukausi alkaa Merkuriuksen perääntymisellä, Uranuksen ja Pluton neljännellä neliöllä ja pimennyksellä, joten siitä tulee mielenkiintoinen. Ne jotka ovat tiukasti maadoittuneet muutoksiin, joita he ovat tehneet koko vuoden (ja myös kaikkeen työhön, mitä he ovat tehneet kuluneen vuosikymmenen), eivät tunne tämän kuun painetta. Itse asiassa se tuntuu enemmän vahvistukselta sille työlle, mitä he ovat tehneet. On voimakas tunne maailman ihmisten yhdistymisestä luomaan kestävämpää, rakastavampaa ja tukevampaa maailmaa. "Ei ole mitään paikkaa minne juosta, minne piiloutua" tulee mieleen, kun ajattelen marraskuuta - niillä joilla ei ole mitään piilotettavaa, ei ole mitään pelättävää. Älä anna kaaoksen harhauttaa itseäsi. Muista, että muutos on vääjäämätöntä, mutta kaaos valinnaista.
 
Pitäkää kiinni hatuistanne, hauskuus on vasta alussa …
 
Tästä tulee rankka vuosi siinä mielessä, että on tehtävä muutoksia, opittava elämään tarkoituksellisesti, tehtävä elämässä tilaa tapahtuvalle transformaatiolle ja päästettävä irti ihmisistä, uskomuksista ja tilanteista, jotka eivät palvele korkeinta polkuamme tai vielä tärkeämpää, jotka eivät palvele aikomustamme iloiseen ja ilontäyteiseen elämään. Luomme sen, mitä sanomme halunneemme vuosia, mutta "haluamismoodissa" oleminen ja sen saaminen, mitä haluamme, ovat kaksi eri asiaa. Kun opimme elämään luomisen kautta (karman sijasta), saatamme havaita täysin uuden elämäntavan avautuvan meille, kenties ilman monia tuttuja kasvoja ja paikkoja, jotka olemme tunteneet pitkään. Koko vuoden ajan aikomuksesi palvelee tienviittana ja opasvalona elämässäsi, joten aseta voimallisia, merkityksellisiä ja sieluntäyteisiä aikomuksia tälle transformatiiviselle evoluutiovuodelle.
 
Toivon teille runsaasti siunauksia, rauhaa, iloa ja rakkautta, minkä luomista teidän anssanne hyväntahtoinen, rakastava ja tukeva universumi odottaa.
 
Monia siunauksia,
Jennifer Hoffman
ELÄMÄÄ VALAISTEN
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: