WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 19. tammikuuta 2013

LUOMINEN TARVITSEE TEIDÄN JOKAISEN PANOSTA

LUOMINEN TARVITSEE TEIDÄN JOKAISEN PANOSTA

Mikaelia kanavoinut Ron Head ( oraclesandhealers.wordpress.com)
18.1.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 

Viestimme koskee tänään sen sallimista, että mielenne laajenee alueille, mitkä ovat kenties uusia tai pitkään jätetty tutkimatta. Melko pitkään olette sallineet meidän keskittää tietoisuutenne tiettyihin tavoitteisiin ja olette tehneet sen erittäin hyvin. Nyt olette saavuttaneet eräänlaisen tasanteen, paikan missä voitte koota itsenne ja orientoitua tarkoitukseenne.

Tehkää inventaari syvistä haluistanne, sekä nykyisistä että niistä, joita tunsitte kaukana muistoissanne - ne joista olitte luopuneet. Valitkaa ne, mitkä tekevät sydämestänne kevyen ja onnellisen. Älkää antako mitään painoa toisten mielipiteille. Silloin kun olette sydäntilassanne, he eivät ole siellä kanssanne. Siellä ei ole mahdottomuuttakaan. Niin suuri kuin sydäntilanne onkin, se voi sisältää vain teidät ja ne, jotka voivat auttaa rakentamaan elämästänne puhdasta iloa ja yltäkylläisyyttä. Tässä paikassa pitää olla uskollinen sille, kuka oikeasti olette.

Tähän paikkaan haluaisimme teidän laittavan höyläpenkkinne. Katsokaa nyt ympärillenne. Huomatkaa, että on monia uusia ja kiitäviä työkaluja, joita teillä ei ole koskaan ennen ollut. Katsokaa aivan uusia laatikoita ja säilytysastioita. Avatkaa ne ja nähkää kirkkaan valon heijastuvan sisällöstä. Nyt olette valmiita rakentamaan sen, mitä sydämenne haluaa. Tästä eteenpäin voitte tulla tänne niin usein, kuin haluatte - ja toivomme teidän tekevän sen.

Tulkaa tänne ja antakaa mielikuvituksenne lentää. Muistakaa käyttää aina runsaasti rakkautta luomuksissanne ja kenties vielä vähän enemmän, kuin luulette niiden tarvitsevan - onhan teillä niin paljon, kuin voitte koskaan käyttää. Sitä on kaikkein suurimmassa kirstussa tuolla nurkassa, aikomuslaatikon vieressä. Ja aina, aina muistakaa, että riippumatta siitä, mitä ulkoisessa maailmassanne tapahtuu, todellinen luominen tapahtuu täällä.

Se mitä näette ulkopuolella, on menneisyyden luomista/luomusta. Emme usko teidän haluavan elää menneisyydessä. Tulkaa takaisin tänne luomaan tulevaisuuttanne. Jotkut teistä sanovat itselleen: "Tämä on somaa. Saatan kokeilla sitä." Jotkut teistä tunnistavat, että se on totuus. Tehkää siitä oma totuutenne.

Nyt on aika alkaa luoda tätä uutta maailmaa, mistä olette uneksineet pitkään. Mutta tuo luominen tarvitsee teidän jokaisen panosta. Ylevät unelmat ovat tietysti hyviä, mutta henkilökohtainen elämänne on erittäin oleellinen osa sitä, mitä ilmentyy tästä eteenpäin, ja se on palapelin pala, mihin teillä on eniten kontrollia. Mutta ei anneta tämän olla "tavallista" tästä eteenpäin. Te olette luojia. Luokaa ilolla sitä, mitä rakastatte.

Jätämme teidät miettimään tätä siihen saakka, kunnes puhumme seuraavan kerran. Hyvää päivän jatkoa.
LUOMINEN TARVITSEE TEIDÄN JOKAISEN PANOSTA
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: