WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 13. tammikuuta 2013

OLKAA TAAS LAPSIMikaelia kanavoinut Ron Head ( oraclesandhealers.wordpress.com)
2.1.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Tervetuloa uuteen aikaanne. Eikö ympärillänne olekin uutuuden tuntua? Joidenkin on vaikeaa orientoitua näin erilaiseen sisäiseen ympäristöön. Saatte pian ankkuroiduttua tiukasti.

Maailma tuntuu pidättelevän hengitystään nähdäkseen, mitä tapahtuu. Näyttää myös siltä, että se pyörremyrsky missä elitte pitkään, on alkanut nyt laantua. On tyyneyden ja hiljaisuuden tuntua. Tämä aika annetaan teille sen arvioimiseen, kuka olette, mitä haluatte tehdä, ja sisäisten lihastenne venyttelyyn. On aika oppia, miten kuljetaan uutuudessanne, rakkaat ystävät.

Monien on aika oivaltaa, että on uutta. Jotkut rakkaat ystävät yllättyvät uusista tunteista ja siitä, mitä heidän suustaan tulee ulos. Joitain viimesäätöjä tehdään vielä. Tämä saa melko monet teistä nukkumaan paljon enemmän, mihin olette tottuneet. Se menee nopeasti ohi.

Alatte nyt ehkä muistaa enemmän ja enemmän, mitä unitilassanne tapahtuu. Aiemmin olette olleet tietämätön siitä, miten ohititte suuren osan elämästänne. Tämä ei ole tarpeellista enää. Olette kätkeneet itseltänne suuren osan, mikä alkaa tulla nyt vähitellen pintaan. Myös monien kyky laajentaa tietoisuuttaan siitä, mitä ympärillä tapahtuu, tulee selvemmäksi ja selvemmäksi. Tämä on maailmanne upeaa uutuutta ja kauneutta. Kutsumme teidät avautumaan sille.

Kuunnelkaa sisäisiä yllykkeitänne ja antakaa niiden vanhojen rajoitusten pudota pois, jotka hyväksyitte vuosia sitten. Olkaa taas lapsi. Rakastamme näkemäämme, kun alatte ymmärtää ja saada yhteyden. Kerätkää itsenne ja arvioikaa unenne uudestaan. Alkakaa katsoa niitä uusina mahdollisuuksina.

Hyvää päivän jatkoa, rakkaat ystävät.


-----------
OLKAA TAAS LAPSI
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: