WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 13. tammikuuta 2013

UUSIEN HENKISTEN ILMENTÄMISTAITOJENNE ESITTELYKanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
8.1.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Rakkaat ystävät,

Tämän viikon energiat avaavat teidät paremmille ilmentämismuodoille.

Se ilmentäminen mistä puhumme, on kenties erilaista, mitä kuvittelette. Ilmentäminen todella luo, mutta useimmat teistä ajattelevat objekteja tai asioita, tunteiden tai näkymättömien olentojen ja harmonioiden sijasta.

Vaikka on totta, että myös fyysiset ilmentämiskykynne voivat parantua tällä viikolla, henkiolemuksenne ottaa ensin vastaan paremmat ilmentämiskyvyt, sitten tunneolemuksenne ja lopulta fyysinen olemuksenne. Eli ne asiat jotka eivät ole fyysisiä, ilmentyvät nopeammin tällä viikolla kuin ne, jotka ovat sisäisen olemuksenne ulkopuolella.

Fyysinen keho on välttämätön yhtä elämää, yhtä inkarnaatiota varten. Sitä ei ole suunniteltu pitkäikäiseksi. Taatusti elätte nyt pidempään monista syistä ja fyysinen olemuksenne vahvistuu vastaavasti. Mutta koska tunne- ja henkiolemuksenne kestävät ikuisesti, ne ovat olemuksenne kestävimmät elementit. Teidän ei tarvitse romuttaa tai hajottaa fyysistä olemustanne. Pelkästään ymmärtäkää, ettei fyysistä olemustanne luotu pitkäikäiseksi.

Jokaista uutta taitoa minkä kehitätte tai tunnistatte uudella maapallolla, seuraa samanlainen henkisen kehittymisen, tunnekehittymisen ja lopulta fyysisen kehittymisen malli.

Te jotka uskotte, että te ette voi mitenkään olla valotyöntekijä, kun ette huomanneet mitään muutosta 21.12. tai sitä seuraavina päivinä, niin tapahtui kyllä sisäisiä muutoksia, joista ette ole tietoinen. Näistä yksi on uusi henkinen ilmentämistaitonne.

Tietenkin teillä on aina ollut kyky ilmentää olemuksenne kaikilla kolmella alueella. Kyse on vain siitä, että ilmentämistaitonne on parannettu tasolle, mitä ette ole vielä kokeneet maan päällä suurina joukkoina.

Monet teistä vastaanhangoittelijoista toteavat itselleen ja toisille, ettei näin ole - että taitonne eivät ole erilaiset kuin marraskuussa. Saanemme olla eri mieltä. Teillä on nyt laajempi skaala ilmentämistaitoja. Uskokaa ja hyväksykää se.

Tämä ilmentämismuutos on jokseenkin samanlainen ero kuin ajaminen 1930-luvun ja tämän päivän autolla. Kumpikin ajoneuvo kuljettaa teidät pisteestä A pisteeseen B, mutta tämän päivän ajoneuvo tekee sen paljon helpommin ja mukavammin. Näin on teillä. Ilmentämistaitoanne on parannettu tavalla, mitä ette olisi voineet kuvitella vielä muutama vuosi sitten.

Eikö ole totta, että monilla teistä on GPS-laite autossa auttamassa pisteen B löytämisessä, että te ette ylläty penkistä, mikä lämpenee nappulaa painamalla, tai kamerasta mikä auttaa peruuttamaan?

Uudet henkiset ilmentämistaitonne ovat miellyttävä yllätys monille. Ja kun hyväksytte uudet ilmentämistapahtumat repertuaarinne tavalliseksi osaksi, muita taitoja seuraa.

Jotkut teistä ihmettelevät, miksi ilmentämistaitojanne parannettiin tällä viikolla. Vaikka kalenterillanne on vähän merkitystä universumeissa, prosessit jotka saatoitte loppuun 21.12. mennessä, kutsuvat uusia ilmentämistaitojanne. Ja niin se on, että lepäsitte ja prosessoitte muutaman päivän. On aika taas kerran muuttua.

Kenties muutama mennyt viikko eivät ole olleet rauhallisia teille. Kenties olitte mukana monissa 3D-maailman toimissa tai lepäsitte pienen sairauden vuoksi tai hermoilitte jostain niin typerästä, kuin että te ette ole valotyöntekijä. Kaikki ovat tapoja, jotka sallivat maaolemuksenne sopeutua siihen uuteen olemukseen, mikä teistä on tulossa.

Lopulta parannatte ilmentämistaitojanne kaikilla tasoilla, mutta nyt - tällä viikolla monilla - on aika lisätä henkisiä ilmentämistaitojanne.

Teiltä ei vaadita mitään - se vain tapahtuu. Informoimme teitä pelkästään, jotta voitte panna merkille uudet taitonne iloiten ja nauraen, pelon tai ahdistuksen sijasta. Uusi olemuksenne etenee ihmeellisesti, teille itsellenne oikeissa vaiheissa. Sallikaa niin olla.

Älkää verratko itseänne toisiin, sillä edistytte oikeaa tahtia.

Jotkut teistä ovat jo päässeet käsiksi henkisiin ilmentämistaitoihinsa. Toiset eivät ehkä pääse muutamaan viikkoon. Sillä ei ole merkitystä. Yhtään sen enempää kuin oli merkitystä sillä, oliko nuorella pojalla äänenmurros ennen muita vai muiden jälkeen omassa ikäryhmässään, sillä oli vääjäämätöntä, että hänen äänensä muuttuisi.

Ainoastaan ne pojat turhautuivat, jotka halusivat äänensä muuttuvan ennemmin tai myöhemmin kuin muilla. Jotkut jotka olivat kuorossa ja/tai muissa toimissa, jotka vaativat korkeaa ääntä, järkyttyivät äänensä muuttuessa. Toiset järkyttyivät siitä, että he "kypsyivät myöhään". Kaikki tämä on unohtunut muutamassa vuodessa. Harvat aikuiset miehet märehtivät äänenmurrokseen liittyvää traumaa. Näin on teillä nyt.

Sillä ei ole merkitystä, puhkeaako henkinen ilmentämistaitonne kukkaan tällä viikolla vai kolmen kuukauden kuluttua - se tulee tapahtumaan. Sillä on merkitystä, että olette valmistautunut iloon kokiessanne uusia henkisiä ilmentämistaitoja ja muita ilmentämistasoja, joita tulee nyt tai pian. Niin olkoon. Aamen.

-----------


Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: