WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 24. tammikuuta 2013

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 255


 
Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
19.1.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

 
Kuten olette jo huomanneet, fyysisen keho ei ole aina ollut kovin tyytyväinen näihin viimeaikaisiin energiaupotuksiin ja se on aivan odotettavaa. Vaikka olette altistuneet lukuisille päivityksille viime kuukausina ja vuosina, mikään niistä ei ole ollut intensiivisempi, minkä nyt vastaanotatte. Olemme jo puhunet tästä herkeämättömästä energiaputouksesta, mikä laskeutuu planeetallenne, mutta ne mihin nyt viittaamme, ovat itse asiassa ns. "ruiskeita", jotka ovat kuin lisäyksiä tähän putoukseen. Toisin sanoen, pikkuplaneetallenne säteiltyjen energialähetysten taustataso on moninkertaistunut siinä määrin, ettei tämä viime rankkasade jätä koskettamatta kovimpiakaan joukossanne. 
 
Nimittäin värähtelytaso on planeetallanne tietysti saavuttanut ennen näkymättömän ja tuntemattoman tason tämän energiaputouksen vuoksi, mutta nämä ylimääräiset upotukset joiden kohteena olette, ovat vieläkin kehittyneempiä kuin tämä, sanoisimmeko energiamelun perustaso, missä te kaikki uitte. Siis kyllä, saatte tällä hetkellä ekstrasuurta apua ja tämän syy on todella tärkeä.
 
Olemme puhuneet aiemmissa epistoloissa, että teidän roolinne on olla tiennäyttäjä, ja näin teille annetaan ylimääräistä polttoainetta kyetäksenne paremmin suorittamaan tämän työn. Sillä olette niitä, jotka ovat kaiken tämän etulinjassa, ja vaikka maailma on laajemminkin näiden aina vain suurempien transformaatioenergia-annosten kohteen, nämä hyvin kohdennetut ekstraruiskeet auttavat teitä täyttymään omaan maksimiinne saakka. Selitetäänpä.
 
Tiedämme, ettei tämä ole mikään uutinen kenellekään teistä, mutta kuten olemme todenneet aiemmin, teitä kaikkia kohdellaan hyvin yksilöllisesti sen mukaan, mikä on järjestelynne/rakenteenne ja se tehtävä, minkä olette tulleet tänne täyttämään. Olette kaikki tiennäyttäjiä, mutta olette sitä hyvin eri tavoin. Joillekin nämä tehtävät on jo tehty selväksi tai paremminkin he ovat jo syventyneet osaan tehtävästään, kuten tämä kanava joka välittää viestejä. 
 
Mutta älkää unohtako, että tehtävät vaihtelevat teillä kaikilla sekä ajoituksen että erityiskykyjenne mukaan. Ja monille omat erityiskyvyt eivät ehkä ole kovin selkeitä tällä hetkellä. Ja oikeutetusti niin, koska teidän kaikkien täytyi saada loppuun henkilökohtainen prosessinne, missä puhdistitte ja muunsitte kaiken, mikä saattaisi estää teitä tulevassa työssänne. No, tämä prosessi on lähes valmis teillä kaikilla nyt ja vaikka olettekin edelleen tämän kaiken eri vaiheissa, teille ei ole vielä annettu mitään pääsyä siihen, mitä tulevaisuudella on varastossa teille.
 
Kuten aina, tämän taustasyynä on tähän prosessiin liittyvä ajoitus. Olette kaikki pelaajayksilöitä, mutta olette kaikki tärkeä pala jättimäisessä palapelissä, joten toimintojenne on monin tavoin sovittava monien muiden kehityskaareen. Siis kyllä, joillakin teistä lisääntyy tällä hetkellä turhautuminen siitä tunteesta, että osaltanne tätä kaikkea lykätään, kun voitte tuntea kohoavan odotuspaineen alkavan tökkiä teitä monin tavoin. Ja vaikkei teillä olekaan mitään selkeää ajatusta siitä, mikä panoksenne tähän kaikkeen on, kärsimättömyyden tunne alkaa lisääntyä - ja oikeutetusti niin. Sillä te kaikki seisotte todella mahtavan tehtävän edessä ja tämä tehtävä alkaa töniä teitä olkapäähän enemmän ja enemmän. Se voi olla turhauttavaa, kun teillä on tarve tehdä jotain näennäisesti tietämättä, mitä, miten ja missä. 
 
No, sinnitelkää vain mukana vielä vähän pidempään ja se alkaa kristallisoitua teille kaikille. Kuten sanoimme, teitä pidätellään monesta syystä, mutta ei siksi, että olette tehneet jotain väärin tai teiltä on mennyt ohi joitain oleellisia vihjeitä - kaukana siitä. Taas kerran, te olette pelaajia tällä kentällä, mutta me olemme strategeja ja näin meillä on täysi vastuu tämän prosessin kehittymisestä.
 
Niinpä taaskin kerromme teille, että kaikki on hyvin ja olette juuri siinä, missä teidän pitäisikin olla. Ja vaikka teistä tuntuukin melko lamaantuneelta tällä hetkellä ja tunnette olevanne vähän hukassa ilman selvää suuntaa tai syytä elämässänne, tietäkää, että tämä on vain ohimenevä vaihe ja homma alkaa pian taas saada vauhtia ja suuntaa. 
 
Katselkaa siis vähän aikaa maisemia ympärillänne. Ja sanoessamme "maisema", emme viittaa vain luonnon kauneuteen ympärillänne, vaan koko monimutkaiseen tilanteeseen, mikä ympäröi teitä joka puolella, koostuen ihmiskunnan pyrkimyksestä täydellisyyteen, ja nähkää, voitteko havaita mitään uutta. Luulemme, että havaitsette useampia hymyjä ja kuulette naurua paikoissa, missä ei ollut niitä ennen, ja ne ovat kaikki pieniä merkkejä, että jotain alkaa todella tihkua esiin ja tehdä itsensä huomatuksi tämän pikkuplaneettanne pinnalla. Ja jos näette hymyn, varmistakaa, että palautatte sen, ja huomatkaa, miten voimakas vaikutus sillä on teihin. Se voi kuulostaa surkealta pikkuteolta, millä ei ole mitään merkitystä, mutta voimme taata, että se puhuu teille kovempaa, kuin kenties kuvittelette.
 
-----------
SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 255
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: