WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 19. tammikuuta 2013

PÄÄSTÄKÄÄ SISÄLLÄNNE IRTI KAIKESTA, MIKÄ EI OLE RAKASTAVAA - PIENIMMÄSTÄKINJeesusta kanavoinut John Smallman ( johnsmallman2.wordpress.com)
18.1.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Olette kaikki hyvin tiukasti vakiintuneet henkilökohtaisille poluillenne heräämiseen. Näistä kunkin on osa sitä supervaltatietä, mitä johtaa ihmiskunnan pois harhasta ja kotiin todellisuuteen. Olette kaikki päättäneet kulkea sillä vauhdilla, mikä sopii teille parhaiten tällä hetkellä, ja koska tahansa voitte muuttaa tuota vauhtia päättämällä lisätä tai vähentää sitä. Se uusien ja rakastavien energioiden virtaus, mitä on alkanut tulla voimallisesti ja hellittämättä koko planeetalle, kannustaa teitä kaikkia lisäämään sitä vauhtia, millä olette mukana kotimatkallanne, ja siinä on täysin tolkkua. Miksi haluaisitte viettää enemmän aikaa harhassa, missä koette hyvin paljon hämmennystä, epävarmuutta ja kaaosta, kun voisitte palata nopeasti kotiin Isänne jumalaisen ulottuvuuden ikuiseen iloon?
 
Kuten tiedätte syvällä sisällänne, olette jumalaisia henkiolentoja, joilla on fyysinen kokemus. Kuitenkin osa kokemustanne on ollut unohtaa se, kuka oikeasti olette. Teitte sen valinnan varmistamaan, että fyysinen kokemuksenne näyttäisi täysin todelliselta teille, jotta voisitte käydä läpi oppitunteja, jotka halusitte oppia alusta saakka. Jos olisitte voineet muistaa, kuka todellisuudessa olette, oppitunneista olisi ollut vain vähän käytännön hyötyä teille, koska tuntisitte aiheen korkeimmalla mahdollisella ymmärrystasolla - eikä teillä olisi käytännössä mitään opittavaa. Ja tietysti tämä kuulostaa hölynpölyltä, sillä miksi kätkisitte itseltänne tiedon, jotta voisitte ruumiillistua ihmiseksi oppimaan sen uudestaan? Se on tosiaankin paradoksi, mikä johtaa suureen hämmennykseen.
 
Rakkaus mistä Isämme loi kaikki aistivat olennot, on äärettömän yltäkylläistä, viisasta, tietävää, luovaa ja voimakasta energiaa. Siihen voidaan päästä käsiksi ja sitä voidaan käyttää myriadein tavoin - tavoin joita ette voi mitenkään kuvitella rajoittuneessa ruumiillistuneessa muodossanne. Henkiolentojen on mahdollista työskennellä vain tuon energian yhden piirteen kanssa tai äärettömän määrän. Esimerkiksi, pelkän voiman kanssa työskenteleminen voi johtaa valtavaan epätasapainoon ymmärryksessä ja havainnoissa, jos tarkoitusperät mihin sitä käytetään ja kehitetään, eivät ole linjassa tarpeeseen viisaudesta, harmoniasta, yhteistyöstä ja yhteisestä huolesta, kun toimitaan vain tuon yhden piirteen kautta.
 
Ruumiillistumalla fyysiseen kokemukseen maan päälle, aistivia olento voi käyttää jumalaisen energiakentän eri puolia yksilöllisesti oppiakseen ja ymmärtääkseen vastuut, mitkä kulkevat sen kanssa ja mitkä on hyväksyttävä käytön aikana, ja samaan aikaan varmistaakseen, ettei merkittävää vahinkoa voi aiheutua virheistä tai puutteista, jos vastuut unohdetaan tai laiminlyödään. Periaatteessa pelit keksitään ja niitä pelataan ja ne seuraamukset joita syntyy, esittävät oppitunteja. Opittuna nämä johtavat paljon suurempaan ymmärrykseen ja viisauteen, mitä olisi voinut tulla ilman niitä rajoituksia, joita ihmiseksi ruumiillistuminen sisältää.
 
Tulemalla ihmiseksi olette päättäneet kokea kovasti rajoitetun tietoisuustilan niiden haasteiden ja oppituntien vuoksi, mitkä se mahdollistaa teille. Se on osa sitä epätodellista erillisyystilaa, mikä alkoi keksiessänne ja rakentaessanne harhan, ja teidän on ns. rakennettava uudestaan jumalaiset puolenne, jotka eivät ole teille välittömästi selviä ihmisenä, mutta joihin voitte päästä rukouksen ja meditoinnin avulla, kun ilmaisette aikomuksen henkisen opastuksen saamisesta voidaksenne palata kotiin. "Uudelleenrakentaminen" ei ole todellisuudessa oikea sana, koska mitään osaanne ei ole tuhottu tai hajotettu eikä koskaan voitaisi, koska jokainen aspektinne luotiin kuolemattomaksi, ikuiseksi ja jumalaiseksi - mutta se on hyödyllinen analogiana.
 
Ihmisenä olemisen kokemus on niin kaukana todellisesta luonteestanne, että paluu tuohon tilaan ilman riittävää valmistelua olisi järkyttävän häiritsevää, koska teillä olisi edelleen muistoja asenteistanne ja käyttäytymisestänne, mitkä olisivat täysin vieraita sille rakastavalle tilalle, missä teidät luotiin. Aluksi ei olisi selvää, että muistonne olivat vain epätodellinen tila, mitä ei koskaan tapahtunut, ja näin niiden ei-rakastavien puolien näkeminen itsestänne, jotka vaikuttavat todelliselta, olisi kamalan huolestuttavaa ja häiritsevää.
 
Olette jumalaisia olentoja, rakkausolentoja, ja olisi täysin käsittämätöntä ja moitittavaa nähdä itsenne paljon vähäisempänä, olentona joka voisi auliisti ja ilmeisen tyytyväisenä aiheuttaa kärsimystä toisille aistiville olennoille. Ja todellisuudessa se on mahdotonta, mutta selvät muistot asioista, tapahtumista, käyttäytymisestä ja teoista jotka eivät ole rakastavia ja joihin näytätte osallistuneen, olisivat murskaavia teille - vaikkei niitä "koskaan tapahtunut". Sellaisten tilanteiden kuvitteleminen ylittää kaltaistenne jumalisten olentojen mahdollisuudet. Niinpä sellaisten muistojen havaitseminen olisi todella järkyttävää, vaikka ne ovatkin epätodellisia.
 
Palaatte täysin tietoiseen ja luonnolliseen tilaanne - heräätte todellisuuteen - kun kamppailette harhan hämmennyksen ja kärsimyksen kanssa. Tätä polkua seurataan päästämällä irti sisällänne kaikesta, mikä ei ole rakastavaa tai täysin harmoniassa rakkauden kanssa - pienimmästäkin. Ja kun päästätte irti noista epätodellisista piirteistänne, mitkä eivät koskaan olleet osa sitä jumalaista olentoa, jonka Isänne loi, niihin kiinnittyneet muistot häviävät, niin että voitte herätä täysin siihen loistoon, kauneuteen, rauhaan, harmoniaan ja rakkauteen, mikä on teidän luonnollinen ja ikuinen tilanne.
 
Tie kotiin - ikuisesti rakastavan Isänne takaamana ja jumalaisesta varmistamana - kulkee kaiken sen irtipäästämisen, täydellisen irtipäästämisen kautta, mikä ei ole Jumalasta. Tämä on tehtävä, missä olette tällä hetkellä täysin mukana, eikä epäonnistuminen ole vaihtoehto eikä mahdollisuus. Olette rakkausolentoja, jotka palaavat tietoisuuteen tuosta jumalaisesta ja ihmeellisestä tilasta.
 
Rakastava veljenne Jeesus
 PÄÄSTÄKÄÄ SISÄLLÄNNE IRTI KAIKESTA, MIKÄ EI OLE RAKASTAVAA - PIENIMMÄSTÄKIN
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: