WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 24. tammikuuta 2013

K-KIRJAIN


 
Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
17.10.2012 Mendoza, Argentiina, Kryonin Kundalini-kiertue
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta. 
 
Kryonin Kundalini-kiertue oli yksi vaikuttavimmista matkoista, mitä olemme koskaan tehneet. Sen aikana annettiin 28 kanavointia ja yhdeksän niistä oli sanan "kundalini" kirjaimet. Tämä on ensimmäinen noista kanavoinneista, mikä valmistelee meitä maanmuutoksiin, joita tapahtuu planeetan uudelleenkalibroinnin aikana.
 
Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Argentiinassa 2012.
 
*********
 
Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Tiedän, missä olen, ja tiedän päivän juhlasta. Jos olette koskaan ihmetelleet asiaa, niin Jumala ei ole tyhjiössä. Tämä tarkoittaa sitä, että Jumala on teissä ja siksi on tietoinen kaikesta, mitä olette. On niitä, jotka sanoisivat, että kosketuksen saaminen Jumalaan on vaikeaa ja että on noudatettava jotain protokollaa. Minäpä kerron teille, mikä tuo protokolla on: sitä kutsutaan "elossa olemiseksi". Jumala tuntee teidät. Silloin kun ette ole täällä, olette Jumalan kanssa. Silloin kun ette ole täällä, olette osa Jumalaa ja tässä järjestelyssä on kauneutta.
 
On paljon kerrottavaa tällä kertaa, mutta juuri nyt olen tietoinen teistä. Olen tietoinen niistä, jotka kuuntelevat tätä ääntä, joka ei ole teidän aikajanallanne. Minun kannaltani te kaikki kuuntelette juuri nyt, mutta on myös niitä, jotka kuuntelevat ja lukevat ns. tulevaisuudessanne. Jotkut niistä ovat teitä! Mutta monet ovat niitä, jotka eivät ole tässä huoneessa, joten aion tehdä jotain hyvin ei-3D:tä. Haluaisin toivottaa tervetulleeksi tähän huoneeseen ne, jotka kuuntelevat ja lukevat, sillä rakkaat ystävät, näen teidät nyt.
 
Numeroiden synkronismi on hauskaa meistä. Kundalini-kiertueen järjestäjät aikatauluttivat sen vain niille alueille, missä halusivat käydä, kenties ymmärtämättä, että se kaikki rakentui 12:n pohjalle. Kun tarkastellaan universumin syklejä, mukaan luettuna ns. matematiikka, kaikki perustuu 12:een. Kolmoset ja neloset, erityisesti, eivät muodosta ainoastaan näiden syklien rakennetta, vaan myös atomirakenteen ja biologian. Ainoastaan silloin näette parittomia lukuja atomirakenteessa, kun atomit liikkuvat luomaan varauspotentiaalin ja sillä on nimi: magnetismi. Mutta syklit joita näette biologiassa ja normaalielämässä, ovat kolmosia ja nelosia, ja siihen sisältyy DNA:nne, jos olette sattuneet huomaamaan.
 
Nyt siis aloitatte Kundalini-kiertueen ja vaikka huoneessa on niitä, jotka eivät ehkä ole mukana koko matkaa, olette silti kanssamme. Sillä näemme teidät tietoisuustilassa, missä viikkojen päästä olette edelleen täällä. Viikkoja tästä - katsottaessa kelloanne - tulette meidän kaikkien mukana tavalla, mikä toimii kolmen ulottuvuuden ulkopuolella. Siihen mennessä kun saatte viimeisen viestin Limassa, on ollut 12 tapahtumaa. Eikö ole mielenkiintoista, että järjestäjät loivat tämän tapahtumamäärän vahingossa ja suunnittelematta? Nämä asiat ovat siis yhdistyneet tarkoituksenmukaisesti, kunnioittaen maapallon tapaa toimia.
 
12-pohjainen 360 astetta on tapa, millä navigoitte edelleen Gaiaa - ei viitoset ja kympit. Jos numeron 12 luvut 1 ja 2 lasketaan yhteen, saadaan numerologisesti energia 3. Numero kolme on katalyytti. Tämä merkitsee, että silloin kun tietyt elementit yhdistyvät, ne katalysoivat tai työntävät 3-energian luomista. Juuri tätä tapahtuu. 
 
No niin, lisätään tähän toinenkin synkronismi: sanassa "kundalini" on yhdeksän kirjainta. Tämä luku edustaa loppuunsaattamista. Voitaisiin siis sanoa, että tähän siirtymään mitä maapallo käy läpi tällä hetkellä, liittyy numero yhdeksän. On tosiaankin planeetan lopullisen siirtymän alku. Tulee aika, jolloin tehdään historiallinen raja energiassa, mikä mitattiin ennen vuotta 2012 ja sen jälkeen. Koko ihmiskunnan historiaa tähän saakka on mitattu yhtenä energiana, mutta sitä mitataan ja se nähdään tästä eteenpäin toisena energiana. Näin syvällisiä mahdollisuudet ovat vuoden 2012 jälkeen.
 
Ennen teitä on ollut toisia 
No niin, minäpä kerron teille jotain. Olen sanonut tämän aiemmin. Hengellä ei ole kelloa niin kuin teillä. Emme mittaa vuosia emmekä näe aikaa niin kuin te, ihmiselämien sukupolvina aikajanalla. Kuuntele minua, vanha sielu: olet aina täällä! Oletko ajatellut sitä? Voit mitata elämäsi syntymäajasta kuolemaan, mutta se olisi ihmisen mittausjärjestelmä, sillä se on hengissä olemisesi 3D:ssä. Me emme näe sitä niin. Olet aina täällä. Sinulla voi olla erilaiset kasvot, mutta sinulla on sama sielu, sama korkeampi itse ja sinuun virtaa sama määrä viisautta näiden tapahtumien vuoksi. Niinpä kuvatessamme tulevaisuuttanne, emme laske vuosia niin kuin te. Silloin kun sanomme tämän tai tuon mahdolliseksi tapahtumaksi, perustamme sen niihin, jotka ovat jo käyneet tämän läpi toisissa aurinkokunnissa. Olette tekemässä jotain, mikä on jo tapahtunut toisissa yhteiskunnissa toisilla planeetoilla. Olemme nähneet, miten tämä energia on toiminut aiemmin, ja se antaa meille mallin siitä, miten se voi toimia täällä.
 
Puhutaanpa muinaisihmisistä. Miksi on profetia kundalinin liikkumisesta? Mitä itse asiassa tapahtuu? Tämä kanavointi on nimeltään "K-kirjain" ja aikataulunne 12 tapahtuman kanavoinneista yhdeksän liittyy sanan "kundalini" kirjaimiin. Tämän päivä aiheena lisäämme informaatiota kundalinista [edustaen K:ta], mutta emme toista ydininformaatiota, mitä on jo annettu. Palatkaa tutkimaan muita kanavointeja, jos haluatte tietää, mistä kundalinissa on kyse.
 
Tiesittekö, että historiassa sana "kundalini" on usein käsitellyt lisääntymistä, elämän luomista? Silloin kun kaksi ihmistä yhdistyy luomaan elämää, he usein aktivoivat kundalinin omassa kehossaan. Tätä Gaia tekee tänä päivänä ja vertauskuva on voimakas. Gaia on yhteydessä ihmistietoisuuteen siinä prosessissa, mitä olette jo tutkineet tänään [seminaarissa ennen kanavointia]. Mukana on fysiikkaa ja ihmistietoisuus on kietoutunut Gaian tietoisuuteen. Kun toinen liikkuu, toinenkin liikkuu. Niitä ei voi erottaa. Toinen reagoi toiseen. 
 
Tämän päivän energiassa ihminen on enemmän kuin moottori, voima mikä ajaa Gaiaa. Voitaisiin siis sanoa, että planeetan ihmisolennot luovat uutta elämää Gaiassa. Emme ole koskaan puhuneet kietoutumisen ominaisuuksista tällä tavalla, mutta todellisessa kietoutumisessa fyysinen ominaisuus sulautuu kvanttisesti yhteen toisen kanssa. Siis ei voi tapahtua toimintaa vain toisen kietoutumiskumppanin kanssa. On työntöä ja vetoa, mikä vaikuttaa sitten kaikkeen, minkä kanssa on kietouduttu. Tässä tilanteessa ihminen on työntäjä ja vetäjä. Ihmistietoisuuteen vaikutetaan ja tämä muuttaa Gaiaa. 
 
Muinaisihmiset tiesivät sen olevan tulossa 
Puhutaanpa muinaisihmisistä. Miksi he olivat kovin kiinnostuneita tästä ajasta? Miten voi olla niin, että voidaan mennä tuhansia vuosia taaksepäin ja löytää ennuste siitä, mitä tänä päivänä tapahtuu? Maan alkuperäisasukkaat olivat enemmän huolissaan maapallon maasta kuin kenestäkään, joka on joskus ollut olemassa. Mikä todellisuutenne on tänä päivänä? Mikä on selviytymissuunnitelmanne elämässä? Teillä se liittyy tänä päivänä työpaikkaan, perheeseen ja kenties hallituksenne taloustietoisuuteen. Mikä kuitenkin oli alkuperäisasukkaiden todellisuus? Se oli kaksi asiaa: ruoka ja vesi. Kokonaisuudessaan se pyöri näiden kahden asian ympärillä ja sitä ajoi "kolmas tietoisuus", mikä oli heille Gaia. 
 
Alkuperäisasukkailla oli itse asiassa tärkeä pyhä kolmikko. He eivät nähneet ihmiskuntaa yhtenä. Noina aikoina jaettiin miehiin, naisiin ja Gaiaan. Tämä oli se energiakolmikko, missä he olivat olemassa. Jos palataan taaksepäin katsomaan noita perinteitä, oli eri perinteitä miehistä ja naisista, sillä kumpaakin sukupuolta kunnioitettiin eri tavalla, mutta ne yhdistyivät Gaian kanssa. Jos pidettiin seremonioita, se tehtiin luomaan sadetta tai ruokaa, mitä maan vilja edusti. Tämä oli heidän koko todellisuutensa ja kaikki liittyi kovasti Gaiaan. Kaikki palvonta mikä osattiin, liittyi maahan. Niinpä suhde planeettaan oli heidän tiedettään ja heillä oli paljon informaatiota siitä.
 
Hitaasti alettiin ymmärtää ajan kiertoa. Lopulta ymmärrettiin säätilan kiertoa, mutta johonkin aikaan sitä ymmärretty. Niinpä he rukoilivat etelän, idän, pohjoisen ja lännen jumalia. Kaikki tämä kertoo teille jotain heistä. Alkuperäisasukkaiden kaikki profetiat liittyivät Gaian tietoisuuteen. Mitä tämä siis kertoo teille? Se kertoo teille tästä päivästä. Pohjoisessa ja etelässä kaikki tiesivät jotain jotenkin. He eivät tunteneet lainkaan toisiaan. Pohjoisen heimoilla ei ollut aavistustakaan etelän heimoista. He eivät olleet koskaan tavanneet toisiaan. Sadat heimot eivät olleet koskaan nähneet toisiaan ja kuitenkin he ennustivat, mitä tänä päivänä tapahtuu! Niinpä haluan teidän ajattelevan tätä. Vaikuttaako siltä, että he tiesivät kenties Gaian ja tietoisuuden kietoutumisesta? 
 
He tosiaan tiesivät, joten tänä päivänä kuuntelette heidän totuuttaan ja se on tässä: on planeetan huojumisasetelma, mikä perustuu maapallon 26000 vuoden sykliin. Sillä on mahdollinen tilaisuus siihen energialiikkeeseen ja -luomiseen, minkä näette tänä päivänä. Mitä lähemmäs pääsette tätä, sitä enemmän mahdollisuus kasvaa. Niinkin myöhään kuin 600 sitten, heistä näytti siltä, että nämä ennusteet olivat fakta eivätkä vain mahdollisuus. He alkoivat sisällyttää tuon informaation kalentereihinsa ja voitte nähdä sen heidän pyramidiensa seinäpiirroksissa. Kysykää joltain alkuperäisasukkaalta. Mitä nyt tapahtuu? Sitäkö he odottivat? Ja vastaus on "kyllä", aivan aikataulun mukaisesti. 
 
Mutta eikö ole mielenkiintoista, että meidän täytyy kertoa teille tästä eikä siitä ole sanomalehdissänne? Ette näe sitä televisiossakaan - ette totuutta. Saatte siitä vain palasia. Muutoksen tulokset ovat monipuolisia. Jos haluatte katsoa suurta tulosta, niin se työntää ihmiskunnan lopulta uuteen todellisuuteen, mutta se on tulevaisuutta. Alatte kuitenkin välittömästi nähdä joitain muutoksia. Tarkastellaanpa, mitä tämä merkitsee kundalini-muutoksen taustaa vasten.
 
Planeetta on ollut polarisoitunut tunteellisesti jonkin aikaa ja se perustuu enimmäkseen siihen, missä suurin osa ihmisistä asuu maapallolla. Tämä on yhdistynyt ajan kuluessa luomaan maskuliinisen maapallon. Jos 80% planeetan väestöstä asuu pohjoisessa ja jos pohjoisessa on tietty tietoisuus, niin koko planeetta omaksuu tuon tietoisuuden. Tämä ei kuitenkaan ole se tietoisuus, mikä alkoi etelässä. Jos katsotan etelän alkuperäisasukkaita ennen valloittajien tulemista ja katsotaan, mihin he uskoivat ja mitä he opettivat, se oli paljon feminiinisempää (pehmeää). Niinpä oikeasti teillä on maskuliininen pohjoinen ja feminiininen etelä, mutta koska pohjoisessa oli niin paljon enemmän ihmisiä, planeetan tietoisuus on yleisesti maskuliinisempi ja historia on heijastanut tätä. Yhtäkkiä meillä on kuitenkin muutos. Ja tässä kohtaa siitä tulee monimutkaista. 
 
Tunnette todellisuudessanne kaiken olevan lineaarista. Kenties ette ole oikeastaan nähneet tietoisuusmuutosta pohjoisessa? Mutta sitä on. Valtaosa siitä tulee vanhojen sielujen heräämisestä, mutta kyse ei ole siitä, miten monta ihmistä on herännyt, vaan energiamäärästä noissa heränneissä. He ovat niitä, joita on tässä huoneessa, ja monet heistä kuuntelevat ja lukevat täällä. On muutos myös siinä tavassa, miten energialaskenta toimii planeetalla. Se muuttuu lineaarisesta ei-lineaariseen tapaan ja Gaia joka on kietoutunut kaikkeen tähän, alkaa liikuttaa ja muuttaa planeetan kundalinia tai sydän-chakraa. Katsotaanpa siis, kuka tekee ja mitä.
 
Liike ei ole lineaarista 
Numero yksi: Gaia on tietoinen, aistiva, oikea ja tarkoituksenmukainen energia, mikä on yhteydessä teihin. Tapahtumista ennustetun kvanttimuutoksen vuoksi, ihmiskunta on alkanut ajatella eri tavalla ja tämä erilainen ajattelu on syvällisempää vanhoilla sieluilla. Gaia on nähnyt tämän ja se muuttuu nyt. Gaia on siis mukana ja tämä on mekanismi, miten energiaa liikutetaan. Te kuitenkin katsotte tätä kaikkea lineaarisesti. Niinpä esitätte kysymyksen: "No, missä kundalini on nyt? Se liikkuu pohjoisesta etelään, joten missä se on nyt?" Aion vastata tähän hetken kuluttua ja vastaus on erilainen, kuin kuvittelitte. Mutta puhutaanpa nyt siitä, mitä tämä liikkuminen oikeasti merkitsee.
 
Mitä tapahtuu, jos maapallon maskuliini- ja feminiinienergia tasapainottuvat ensimmäistä kertaa? Mitä se merkitsee? Se merkitsee, että tapahtuu lisääntymistä "myötätuntoisessa toiminnassa", kuten sitä kutsumme. Tiedättekö, mitä ei-myötätuntoisen toiminnan tulokset ovat? Sota. Se on ei-myötätuntoista toimintaa - myös erillisyys, tuomitseminen ja ei-välittävä kansa. Tiedättekö, mitä myötätuntoisen toiminnan tulokset ovat? Yhteistyö, yhdistyminen, rauhan rakentaminen, tuomitsemattomuus, suvaitsevaisuus, ymmärrys ja universaalin ehdottoman rakkauden alkaminen. Näettekö, millaisesta muutoksesta puhumme? Se muuttaa tapaanne ajatella - sisällä ja ulkona.
 
Myötätunnon lisääntyminen 
Kun tapaatte jonkun ensi kertaa, mitä ajattelette ensimmäisenä? Tämä on hyvä harjoitus psykologeille ehdotettavaksi. Miten moni teistä katsoo toista ihmisistä ja sanoo: "Tämä on Jumalenergian luoja aivan kuin minä. Hän on perhettä aivan kuin minä. Hän on ollut täällä maan päällä aivan kuin minä. Niinpä tervehdin Jumalaa hänessä ja otan hänet syliini ja halaan sydän sydäntä vasten?" Mitä jos kaikki tekisivät näin? Mutta te ette tervehdi näin toisianne, ettehän? Voi, jotkut teistä tervehtivät, mutta tämä on ero maskuliinisen ja feminiinisen maapallon välillä. Äitienergia sallii nämä asiat ja tätä tapahtuu planeetalla - äitienergian lisääntyminen. Se kasvaa täällä, tässä Etelä-Amerikaksi kutsutussa paikassa.
 
Kristalliverkon viisaus mikä on ollut sijoitettuna tänne aioneita, sijoitetaan pohjoiseen prosessin avulla, mikä on vielä selittämättä. Se on sisäinen selitys. Ulkoisesti näette monien ihmisten muuttuvan. Näette suvaitsevaisuuden ja rehellisyyden alkavan. Jos asioissa ei ole rehellisyyttä, ne eivät kiinnosta. Voitteko kuvitella ihmisiä, joilla on tämä ominaisuus? Voitteko kuvitella, mitä se tekee politiikallenne? [Naurua] Se on Kryonin vitsi. Mutta tämä on maailmanlaajuista eikä ainoastaan tämän maan politiikkaa. Voitteko kuvitella myötätuntoista toimintaa hallituksen lisäksi kenties myös instituutioissa, suuryrityksissä ja myös sairaanhoitoteollisuudessa? Se muuttaisi valtavasti tarjottavia tuotteita. Voitteko nähdä, miten tämä muuttaisi kaiken? Se muuttaisi. Olette jo aloittaneet. On asioita, joita olette jo alkaneet muuttaa viimeisten 18 vuoden kuluessa hitaasti. Ne tapahtuvat niin hitaasti, että te ette edes huomaa!
 
Entä teidän mantereenne [puhutaan eteläamerikkalaisille]? Jos palaatte 100 vuotta taaksepäin, mitä näette? Miltä hallituksenne näyttävät verrattuna tähän päivään? Voitteko silloin äänestää vapaasti vaaleissa? Voitte, mutta sillä ei näyttänyt olevan mitään vaikutusta. Elämänne on aivan liian lyhyt ja 70-80 vuoden kuluttua käännytte ympäri ja palaatte takaisin. Ette muista mitään, kun pääsette takaisin, mutta jos voisitte puhua esi-isillenne, he muistaisivat. Menitte valloitetusta mantereesta, jolla oli muuttuvat rajat ja kaikkea kontrolloivia diktaattoreja, siihen, mitä teillä on tänä päivänä. 
 
Käsitättekö tässä hämmästyttävän ero? Käsitättekö, että tämä on vastoin ns. ihmisluonnetta? Jos kysyisitte joltain ihmisluonteen roolista, hän saattaisi kertoa, että olette aina sotineet. Kyynikot sanoisivat, että ihmiset tappavat tosiaan ja he tulevat tekemään sitä aina. He sanoisivat, että tulee aina olemaan diktaattoreja. Jos tämä on totta, niin miten selitetään Etelä-Amerikka? Hitaasi se on muuttunut yhtä paljon kuin mikä tahansa manner planeetalla - hitaasi valmistautuen tätä hetkeä varten.
 
Pellot on kynnetty ja ne ovat valmiina vastaanottamaan siemeniä. Kehonne muuttuu. Tiedättekö, mitä tapahtuu myötätuntoisen toiminnan myötä? Solurakenne muuttuu. Olemme antaneet teille kanavointeja siitä ja myös uusista muutoksista syntymässä, liittyen siihen intuitioon minkä kera ihminen syntyy.
 
Kristalliverkko kalibroituu 
Puhutaanpa Gaiasta, koska monet asiat muuttuvat. Olemme puhuneet siitä, mutta emme teidän kielellänne [espanja]. Joten tarkastellaanpa sitä. On jokin kristalliverkoksi kutsuttu. Se on esoteerinen [näkymätön] moniulotteinen verkko. Sen kutsuminen kristalliseksi on vertauskuva verkosta, joka sisältää muistin. Se muistaa värähtelyn. Se muistaa teidät! No niin, tämä on vaikea ja monimutkainen ymmärrettäväksi 3D:ssä. Kun elätte elämäänne, laitatte sen energia, mikä on "sinä", tähän kristalliverkkoon. Valo minkä luotte työskentelemällä henkienergioiden kanssa, tekee jäljen verkkoon. Myös pimeät asiat luovat energiaa verkkoon. Sodat luovat energiaa verkkoon ja niin myös myötätuntoiset teot. Siis taas kerran, se on verkko, mikä muistaa ihmisten toiminnan ja se on ollut lineaarinen jälki tähän mennessä - siis kaikki energiat jättivät jäljen tasavertaisesti.
 
Yhtäkkiä tämä verkko antaa suuremman painon sille, mitä vanhat sielut tekevät, kuin sille, mitä ihmiset yleensä tekevät. Niinpä se ei ole enää lineaarinen energiaverkko, vaan nyt se on kallellaan valotyöntekijöiden suuntaan. Niinpä eniten muistettavat alkavat olla niitä asioita, jotka generoivat myötätuntoa, eivätkä synkempiä asioita, jotka generoivat surua ja kuolemaa. Tämä on osa sitä uutta tapaa, millä asiat toimivat tulevaisuudessa.
 
Voisimme sanoa monia asioita tästä verkosta, mikä on kristallinen. Kertoisimme teille, miten se reagoi tai miten se toimii. Mutta paljon tästä on jo kanavoitu ja lisää tulee. Niinpä sen sijaan haluaisimme kertoa teille jotain, mitä ei ole annettu aiemmin, ja tämä on uteliaille. Silloin kun puhumme Gaiasta, mitä ajattelette ja mitä visualisoitte? Maapallon energian? Mitä on mielessänne, kun kuulette sanan "maapallo"? No, monet teistä visualisoivat maapallon leijumassa avaruudessa. Olette oikeassa, sillä tämä on Gaian tietoisuus - se on pallo. Gaia ei ympäröi palloa energialla, vaan se on pallo - koko juttu. Kenties teistä tuntuu, että Gaia-osa on vain pinta tai kuori? Ja jos on, niin entä loppuosa? Entä planeetan vaippa? Entä ydin? Käsitättekö, miten paljon maapallossa on ainetta, mikä ei ole pinnalla? Mikä on suhde vaipan, ytimen ja kuoren välillä? Ja onko tällä suhteella tietoisuus? Sillä on ja sitä kutsutaan Gaiaksi.
 
Rakkaat ystävät, en anna näitä asioita teille havaintotapanne monimutkaistamiseksi, vaan saadaksenne tunteen siitä, miten Gaia liikkuu energian myötä. Jos teillä olisi poltin lämmittimessä ja päättäisitte kuumentaa sen, niin siirtäisitte energiaa rautaan muodostaaksenne lämpöä. Kysyisikö kukaan teistä: "Missä kuumuus sijaitsee polttimessa?" Vastaus on "ei". Poltin kuumenee kokonaan kerralla ja viilenee kokonaan kerralla. Se on samanlaista kuin planeetan energialiike. Kundalini-liike tulee maapallon läpi, ei ainoastaan pinnalta. Onko tässä teistä järkeä? Se mitä planeetalla tapahtuu, tapahtuu kokonaan kerralla.
 
Niinpä ajatellessanne kundalinin liikettä, älkää kysykö: "Missä se on nyt? Minkä maan läpi se kulkee?" Kundalini-energiaan liittyy koko planeetta eikä pinnalla ole polkua paikasta toiseen. Tämä on kvanttimuutos eikä se tapahdu lineaarisesti. Kuitenkin kaikki nämä vuodet on puhuttu tuosta liikkeestä, ikään kuin se olisi lineaarinen muutos, mikä tulee Intiasta ja Tiibetistä ja rantautuu Etelä-Amerikkaan. Teillä voi tapahtua energiatasapainottuminen alueelta toiselle ilman, että se kulkee pintaa pitkin.
 
Siis kaikki nämä vuodet muutos on tapahtunut kokonaan kerralla, koko planeetalle. Se on muutos tietoisuudesta toiseen, ei paikasta toiseen. Enemmän feminiinisyyttä aletaan tuntea, mikä luo kahden pallonpuoliskon tasapainon ja mihin liittyy myös maan ydin. Se ei tapahdu pinnalla, se tapahtuu koko planeetalle. Mutta kerromme teille, että uuden tasapainon keskus voidaan tuntea eniten Boliviassa ja Perussa. Mutta se ei saapunut kulkemalla kuvitteellista tietä pitkin.
 
No niin, muutama vuosi sitten istuin eräässä paikassa Chilessä ja puhuin kundalinin liikkeestä (Valle Nevado, 2008). Kun tarkastellaan vertauskuvaa kundalinista, on ihmisen kundalini-liikettä, ihmiskehon kartoittamana. Osa siitä liikkuu edestakaisin. Tässä tapauksessa se on vertauskuva oskillaatiosta ja värähtelymuutoksesta korkeampaan tietoisuuteen. Mutta Gaia on mukana tällä kertaa - kuori, vaippa ja ydin. Olette kietoutuneet Gaian kanssa ja tuolloin 2008 kerroimme teille, että maa liikkuisi mahdollisesti pian. Kerroimme teille sen olevan etelään päin siitä, missä kanavoimme. Ja se oli [puhutaan Chilen maanjäristyksestä 27.2.2010]! Chileen on tulossa lisää ja taaskin se on etelässä.
 
Kaikki tämä liike tarvitaan ja joskus se on fyysistä. Gaia tuntee teidät ja se liikkuu ja sopeutuu. Mutta kun sen täytyy sopeutua, se tekee suurimman osan siitä paikoissa, missä ei asu ketään. Rakkaat ystävät, kun näette tätä tapahtuvan, älkää pelätkö. Kun näette vulkaanista toimintaa, älkää pelätkö. Sen sijaan teillä on rohkeutta nostaa kätenne ja sanoa: "Kiitos, Gaia siitä, missä teit sen!" Teidän täytyy tietää, että se alue missä olette, on nytkin epävakaa [puhutaan paikasta, missä kanavointi annetaan]. Vanhat sielut voivat muuttaa myös laattatektoniikan ominaisuuksia. Maa liikkuu paikoissa, joissa ette ajatelleet sen liikkuvan, ja kun näette sitä, "Kiitos, Gaia!" Tiedätte, että olen oikeassa ja että te olette ikuisesti tietoisuusyhteydessä maapalloonne, rakkaat ystävät.
 
Planeetta muuttuu ja alkuperäisasukkaat olivat oikeassa. He ottivat maata käsiinsä ja sanoivat: "Tämä on elämää." Se edustaa enempää, mitä he tiesivät ja mitä te tiesitte. Se edustaa Gaian tietoisuutta ja kumppanuutta ihmiskunnan kanssa. Kaikki nämä asiat tapahtuvat ihmiskuntaa kunnioittavalla tavalla. Puhumme lisää myöhemmin, kun pääsemme toisiin näistä yhdeksästä kirjaimesta.
 
Olemme puhuneet jo riittävän pitkään. Ole tietoinen siitä, rakas ihmisolento, että kaikki mitä tapahtuu tällä planeetalla, on osa uutta tulevaisuutta. Tulee päivä, kun palaat takaisin kenties kaksi tai kolme kertaa, kenties useammin, ja laskeudut tälle maapallolle lapsena, vauvana, ja sanakirjassanne sana "sota" on määritelty joksikin, "mitä tapahtui ennen vanhaan barbaareilla ja se on mennyttä". Tämän näemme. Tämä on tämän liikkeen syvällinen ominaisuus - myötätuntoisen toiminnan alkaminen tällä planeetalla.
 
Ja niin se on.
 
Kryon
 

-----------
K-KIRJAIN
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: