WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 5. tammikuuta 2013

ET OLE VASTUUSSA KAIKISTA JA KAIKESTAKanavoinut Brenda Hoffman ( www.lifetapestrycreations.com)
1.1.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Rakkaat ystävät,

Mitä vuosi 2013 tuo? Mitä traumoja ja muutoksia joudutte kestämään? Milloin ilomaailma alkaa? Kuka te olette? Kaikki loogisia kysymyksiä ottaen huomioon, mitä olette kokeneet muutaman viime kuukauden aikana.

Emme ole teidän kristallipallonne. Emme voi kertoa teille, miten henkilökohtainen elämänne muuttuu. Mutta voimme antaa maailmanlaajuisen perspektiivin.

Olette osa uutta maailmaa. Jatkatte siirtymän tekemistä ja muuttumista, kunnes olette valmiita siinä - eli ette koskaan. Te ette lopettaneet muuttumista ennen tätä uutta aikaa ja uutta maata. Muutuitte fyysisesti, tunteellisesti ja henkisesti maalliseen kuolemaanne saakka. Maan päällä ei ollut päivääkään, jolloin jokin osanne - myös solurakenteenne - ei olisi muuttunut.

Erona sen ja tämän hetken välillä on, että ennen kaikki muuttuivat samalla tavalla. Tiesitte, mitä odottaa, kun saavutitte 30-, 50- tai 90-vuoden iän. Kaikki eivät ikääntyneet samalla tavalla, mutta oli riittävästi merkkejä, joten tiesitte muutostenne olevan "normaalin rajoissa". Näin ei ole enää ja tämä on traumanne. Mitä teidän pitäisi odottaa, jos tämä tai tuo tapahtuu? Kukaan ei tiedä tai joskus voi edes arvata, sillä riittävä määrä valotyöntekijöitä ei ole tehnyt siirtymää ollen maan päällä, jotta olisi luotu malleja.

Muuttuuko ihonne siniseksi? Häviävätkö kaikki tunnetut eläimet? Tuleeko rakkaistanne niin tylsiä tai sotkeutuneita vanhan ajan malleihin, että te ette halua olla heidän lähellään? Haluatte meidän antavan konkreettisia vastauksia muuttuvassa maailmassa.

Ajatelkaa nyky-ymmärryksenne puitteissa. Collegesta valmistuvat odottavat saavansa oman alansa työpaikan. Mutta kaikki eivät saa, koska noihin työtarjouksiin liittyy monia muuttujia, kuten työmarkkinat, opiskeluala, taidot haastattelussa, yhteisö missä hakija on jne. Kaikki hyväksyttäviä muuttujia vanhan ajan ajattelussanne.

Jotain samanlaista tapahtuu nyt. Kaikki te näitä materiaaleja lukevat olette kiinnostuneita uuden ajan filosofioista ja tekniikoista ja kenties opiskelette niitä. Mutta tämä ei välttämättä merkitse, että ansaitsette taloudellisia tai edes tunnepuolen palkkioita tuolla opiskelualueella.

Filosofiat joista olette hyvin kiinnostunut tänään, voivat olla tylsiä tai vanhentuneita huomenna. Te ja maailma tosiaan muututte. Kenties muistatte kirjoituskoneen. Jännittävä keksintö 1900-luvun alkupuolella, mutta vanhentunut vuoteen 2000 mennessä. Ja sama pätee uusiin kiinnostuksiinne elämässä.

Älkää pelätkö sitä, että te ette ymmärrä "oikeaa" informaatiota elämänne, maailman tai siirtymän kannalta. Nyt kun olette siirtyneet uuteen aikaan, uusi osia esittäytyy teille, kun olette valmis. Ja näin nyt tapahtuu kaikille olennoille, rakenteille ja yksiköille maan päällä.

Teillä ei ole tarvetta viettää tuntitolkulla miettien hallitusmuutoksia - ellette saa iloa sen tekemisestä. On aikanne haaskausta luoda uusia akateemisia järjestelmiä, ellei sen tekeminen anna teille suurta iloa jne.

Oliko vanhassa ajassa koskaan aikaa, jolloin tunsit olevasi vastuussa maailman kaikista osista? Etkö elänyt parhaan kykysi mukaan ja kohdistanut ajatuksesi ja huolesi alueille, jotka olivat tärkeitä itsellesi?

Olet nyt samanlaisessa paikassa - et vain tiedä vielä, mikä on "normaalia" tai odotettua. Monet teistä murehtivat sitä tai tätä - ei siksi, että se antaa teille iloa, vaan koska tunnette, että te valotyöntekijänä olette vastuussa uuden ajan siirtymän kaikista puolista.

Logiikka kertoo teille, ettei niin ole eikä voi olla. Mutta koska teillä ei ole vielä odotusmallia, pelkäätte, että te ette tee riittävästi maailman muuttamiseksi.

Roolisi - ja ainoa roolisi - on tehdä sitä, mikä antaa sinulle iloa. Samalla tavalla kuin päätit, mitkä lukion oppiaineet olivat suosikkejasi. Erona on se, ettei sinun tarvitse käydä enää niillä oppitunneilla, joista et pidä tai jotka ovat tylsiä. Toiset valotyöntekijät jotka ovat kiinnostuneet noista alueista, menevät mielellään niille.

Olette ehkä valotyöntekijöitä, mutta tuo titteli ei sisällä vastuuta maapallon kaikkien vanhojen osien muuttamisesta tai pelastamisesta.

Et ole vastuussa kaikista ja kaikesta. Ainoa roolisi on siirtyä siihen suuntaan, mikä antaa sinulle iloa, ja ottaa se omaksesi. Et ole kiitollisuudenvelassa universumeille, maapallolle, perheelle tai kenellekään muulle siirtyäksesi mihinkään suuntaan jonkin sellaisen tarpeen vuoksi, mitä kukaan ei tyydytä, tai koska joku kertoo, että sinun pitäisi tehdä se.

Taulusi pyyhittiin puhtaaksi 22.12. Salli tuon ajatuksen liikkua olemukseesi/olemiseesi. Sinulla on todellakin vapaus olla sinä. Jos löydät ilon kukkien istuttamisesta puutarhaasi, tämä on se tärkeä rooli, mikä sinulla on tässä uudessa ajassa. Jos teleportaatio kiehtoo sinua, se on opiskelu- ja iloalueesi. Kuuntele itseäsi. Minne fyysinen, henkinen ja tunneolemuksesi johtaa sinua?

Kuuntele sisäistä ääntäsi ja olet täydellinen valotyöntekijä tänä aikana ja kaikkina aikoina sen jälkeen.

Ainoa vastuusi on kuunnella sisäistä ääntäsi ja sallia sen johtaa sinut iloon. Iloon joka ehkä näyttää sinusta vähäpätöiseltä, mutta on hyvin tärkeä tälle siirtymälle.

Saatoit loppuun ensimmäisen vaiheen 21.12. Anna lempeän sisäisen äänesi johtaa sinut seuraavaan. Ja ole kiltti, äläkä hermoile, jos tunnet tarvetta levätä, liikkua tai tehdä, mikä on oikein sinulle.

Tämä uusi aika on vapautta ja iloa - joita kumpaakaan ei voi saavuttaa, jos tunnet tarvetta "kyntää" poliittista järjestelmää, silloin kun haluaisit mieluummin maata rannalla. Tai jos seuraat kumppanisi johdolla rannalle, silloin kun mieluummin rakentaisit internet-show'ta.

Kuuntele itseäsi ja luot uuden ajan mallejanne ilossa. Kuuntele toisia tai "pitäisi"-asioita - riippumatta niiden lähteestä - ja siirryt pois ilosta ja uuden ajan seuraavan roolisi tekemisestä. Niin olkoon. Aamen.

-----------

ET OLE VASTUUSSA KAIKISTA JA KAIKESTA
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: