WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 24. tammikuuta 2013

NOPEUTA TRANSFORMAATIOTASIKirjoittanut Selacia (www.selacia.com)
22.1.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Nyt on tärkeää enemmän kuin koskaan pitää asiat perspektiivissä. Ympäröivä maailma näyttää liukuvan pois kontrollista ja tunnet ehkä tuon saman sisälläsi toisinaan.

Tässä on muutamia suuntaviivoja vuoden 2013 luovimiseen ja transformaatiosi nopeuttamiseen samanaikaisesti. Muista taustana, että elät ennenkuulumattomassa ja vallankumouksellisessa muutosjaksossa, mikä vaikuttaa ihmisiin ympäri planeettaa. Tämä ei tapahdu yhdessä päivässä, vaan useiden vuosien aikana. Sinusta ei tunnu samalta joka päivä. Joinain päivinä sinusta saattaa tuntua, että koko elämäsi muuttuu joka suunnasta. Toisina päivinä tunnet ehkä rauhaa ja huolettomuutta, muistona tyynemmistä ajoista elämässäsi.

Vihjeitä positiivisen muutoksen käynnistämiseen
1. Haastavat olosuhteet - Kun kohtaat jonkin haasteet, pysy keskittyneenä hetkeen. Vaikka kokemuksesi olisikin alkanut kauan sitten, sinun kannattaa toimia tämän päivän energialla. Elämänmittaisessa transformaatioprosessissa energiasi muuttuu päivittäin. Oivallukset edellisyön unista voivat antaa sinulle uutta perspektiiviä ja kevyemmän olemuksen. Kun katsot haastettasi, kutsu korkeampi viisautesi opastamaan korkeamman tietoisuuden saamisessa ja nykytietämyksesi täydellisessä hyödyntämisessä. Saatat yllättyä iloisesti positiivisista tuloksista.

2. Kaikella on aikansa - Elämä on usein niin kiivastahtista, että on tavallista tuntea jäävänsä aikataulusta. Rentouta kehosi ja mielesi silloin tällöin, kun tarkistat intuitiivisesti ajoituksia. Kaikella on tosiaan aikansa. Muista tämä, ennen kuin hyppäät seuraavaan toimintaasi. Usein sen mitä olet suunnitellut - vaikka kuinka tärkeää - on parasta antaa olla, kunnes olet tehnyt jotain muuta, mikä voi olla jotain toimintaa tai pelkästään hiljaa paikallaan olemista. Sydämesi ja intuitiivisesti opastettu järkesi osaa näyttää sinulle tietä. Tarkista itseltäsi, tarvitseeko päiväsuunnitelmiasi muuttaa, ja tee sitten muutokset. Tulet olemaan tyytyväinen, että teit sen.

3. Visiosi ilmentäminen - Kun valitset vähemmän kuljetun tien ainutlaatuisen matkasi seuraavassa osuudessa, varmista sisältäsi, että se on riittävän leveä ja ulottuu riittävän pitkälle mukautuakseen tavoitteisiisi ja laajentuvaan visioosi. Jumalaisena muutoksentekijänä opettelet ilmaisemaan korkeinta potentiaaliasi. Älä rajoita itseäsi siihen, mihin epäilysi kehottaa sinua tyytymään tai mitä toiset ovat kertoneet sinulle mahdolliseksi. Syleile sitä laajempaa näkökulmaa, mikä hengellä on sinulle.

4. Tientukkeet - Ajattele, että kohtaamasi tientuke on symboli siitä, että sinun ehkä tarvitsee päivittää näkemystäsi. Joskus vaaditaan kiertotietä tai vaihtoehtoista lähestymistapaa. Tämä voi olla eri ajoitus, jonkin sellaisen käyttöönottaminen mitä et ole vielä ajatellut tai ajatuksesi hylkääminen kokonaan. Jumalainen muutoksentekijä oppii näkemään tientukkeet tilaisuuksina henkiseen harjoitukseen - ne eivät ole vihollisia, ne saattavat olla siunauksia valepuvussa.

5. Positiiviset mahdollisuudet - Jokainen päivä pitää sisällään positiivisen mahdollisuuden ja energioita, jotka voit käyttää omaan valaistumiseesi. Yhdisty enemmän positiivisiin mahdollisuuksiin tunnistamalla säännöllisesti, että niitä on. Tämä on tietysti helpompaa toisina päivinä kuin toisina. Ota silti tavaksi muistaa tämä olemisen kevyempi puoli. Uusi tilaisuus odottaa joka kerta, kun avaat silmäsi uuteen päivään - ilman odotuksia ja keskittymättä siihen, mitä olet luonut aiemmin. Kun olet avoin seuraavalle upealle yllätykselle, mikä tulee ovellesi - päästäen irti siitä, miten ja milloin se ilmestyy - sinusta tulee kuin oman hyväsi magneetti.

Ajankohtaiset energiat
Älä ihmettele, jos sinulla on erilainen näkemys ajasta ja tunnetilastasi, ennen kuin tämä kuukausi loppuu. Tunteet kulkevat luultavasti ylös ja alas koko kuukauden, kun reagoit jatkuvasti lisääntyvään volyymiin. Sinusta saattaa tuntua yhtenä hetkenä, että juokset pysyäksesi perässä, ja sitten seuraavaksi et halua tehdä mitään.

Kunnioita tuntemuksiasi ja kysy sisältäsi, miksi tunnet mitä tunnet. Jos paikallaan olemiseen on korkeampi tarkoitus, luota siihen. On todella ok laittaa tehtävälista sivuun toisinaan. Täydentymistä ja tankkaamista tapahtuu, silloin kun hiljenet ja käännyt pois maailman "syötteistä", jotta voit kuulla sisäisen äänesi. Sisäinen viisautesi osaa näyttää sinulle tien eteenpäin.

-----------

NOPEUTA TRANSFORMAATIOTASI
 Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: