WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 8. syyskuuta 2010

09:09 aktivointi



Elämme jännittäviä aikoja. Huomenna on ensimmäinen tämän vuoden 09:09 aktivointi. Teemme sen kello 18.00 jolloin numerologisesti olemme jälleen 09:09:09 linjalla! Päivän ensimmäinen energiakohokohta on tietysti 09:09 aamulla. Kannattaakin pitää silmällä, minkälaisia tuntemuksia päivän aikana saat ja miten nämä järeät energiat vaikuttavat Sinuun.

Intuitiivisesti saan tietoa, että tämä aktivointi voi viedä meitä pitkälle. Koen, että huomisen energiat tuntuvat jo tänään voimallisena. Tämä aktivointi nostaa jälleen kerran paljon vanhaa puhdistumaan ja meillä on mahdollisuus päästää irti mielen harhoista, jotka estävät meitä näkemästä kauas tämän 3 ulotteisen maailmamme taa.

Mitä vapaammaksi tulemme mielen harhoista, sitä todellisempana voimme alkaa nähdä elämän, ihmissuhteemmekin ja tietysti kaiken sen, mikä on näkyvän maailman takana. Voimme havaita, että todellisuudessa elämme jo "uudessa maailmassa" on vain sydämen tietoisuudesta kiinni, miten asiaa katsomme.

Minulle näytetään tässä kultaista merkaba kuviota, aivankuin kulkisimme eräänlaisen kultaisen portin läpi huomisen energioissa. Itse ajattelen, että näihin energiohin on syytä varustautua huolella. Turhat menemiset kannattaa karsia kalenterista pois ja ottaa aikaa itselleen vain.

Huomenna ja noin viikko tapahtuman jälkeen on hyvä syödä terveellisesti ja juoda paljon vettä. Lepoa myös olisi hyvä ottaa kunnolla. Voit ehkä kokea tarvitsevasi enemmän lepoa päivälläkin, salli se itsellesi silloin, kun Sinusta tuntuu siltä.

Varsinaiset aktivoinnit otetaan vastaan hiljentymällä. Periaatteessa Sinun ei tarvitse edes tehdä yhtään mitään, koska nämä on tarkoitettu aivan kaikille ihmiskunnassa. Kuitenkin voit pyrkiä antautumaan mahdollisimman syvästi energioille, että aktivoinnit saisivat esteettömästi vaikuttaa juuri Sinun kohdallasi, niinkuin on tarkoitettu.

Nöyryys, vaatimattomuus ja sydämen pyyteettömyys tuntuvat olevan läsnä tässä energiakohotuksessa voimallisesti. Niinpä voimme myös odottaa kohtaamisia näiden asioiden kanssa. Joskus kohtaamiset voivat olla ohi meneviä konflikteja, joiden aikana meillä on mahdollisuus oppia jotain uutta itsestämme, tavastamme katsoa maailmaa tai toisista ihmisistä.

Toisaalta, jos olet mennyt jo hyvin pitkälle läpi näiden ulottuvuuksien rakentamisessa sydämessäsi, voit ehkä kohdata tilanteita, joissa voit nyt huomata, että pyyteettömyys, nöyryys ja vaatimattomuus toimivat sinussa hyvin kauniilla ja kypsällä tavalla. 

kanavointi

Ei kommentteja: