WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 10. syyskuuta 2010

Jättäkää tilaa ihmeille

 URIEL PARANTAA

Kirjoittanut ja arkkienkeli Urielia kanavoinut Jennifer Hoffman (www.urielheals.com)
Uutiskirjeestä 6.9.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
ARKKIENKELI URIEL: Jättäkää tilaa ihmeille

Nyt kun olette tietoisia roolistanne kanssaluojana ja siitä, miten luotte elämänne, olette vakaasti päättäneet syleillä voimaanne ja luoda itsellenne haluamanne todellisuuden - sellaisen mikä peilaa jumaluuttanne ja yhteyttänne. Valmiudellanne olla Lähteen ja valon kumppani olette avanneet oven välittömään ilmentämiseen, missä voitte kokea aikomustenne tuloksia, kun kuljette universaalin energiavirran mukana. Mutta jättäkää luomisessanne tilaa ihmeille, asioille joita ette voi nähdä silmillänne, mutta jotka tiedätte sydämessänne mahdolliseksi teille.

Luominen ei ole vaikeaa työtä. Se on vaivatonta virtausta, mikä tapahtuu, kun toimitte aikomuksen kera läsnä olevassa hetkessä. Mennyttä ei voi muuttaa ja tämä on matkanne merkittävä piirre. Kun luotte siitä ajatuksesta, että te ette halua luoda uudestaan menneisyyttänne, ette tunnusta omaa voimaanne ja teiltä menee ohi jokaisen kokemuksen kauneus ja lahja. Luomisen jokainen taso on energiavärähtelyssänne. Silloin kun vaihdatte värähtelyänne, siirrytte uudelle karmatasolle, mikä sallii enemmän valoa olla todellisuudessanne.

Kun virtaatte ilmentämiseen, sallitte Hengen palkita teidät siunauksilla, joita ette voi tietää mahdollisiksi. Nämä ovat ihmeitä, jotka vahvistavat transformaationne ja ovat mahdollisuuskenttänne korkeimmilla tasoilla. Ne tunnistavat voimanne ja reagoivat uskomuksiinne siitä, mitä ansaitsette, mitä olette valmis vastaanottamaan ja mitä päästätte todellisuuteenne. Oletteko valmis elämään iloista, täyttymyksellistä ja yltäkylläistä elämää? Sitten teidän täytyy sallia Hengen olla kumppaninne niiden asioiden tuomisessa, mitä sydämenne haluaa ja mitä kolmannen ulottuvuuden ajattelunne ei voi kuvitella.

Roolinne kanssaluomisessa on ilmaista tahtonne, uskoa sen mahdollisuuteen, tietää, että ansaitsette kaiken, mitä pyydätte, ja olla valmis vastaanottamaan se ja enemmän. "Enemmän" on se osa, missä Henki ryhtyy toimeen ja täyttää egopohjaiset halunne ja vastaa sydämenne haluihin. Silloin kun jätätte tilaa ihmeille, sallitte Hengen siunata teitä yli mielikuvituksenne ja luotatte sen olevan tietoinen sielunne syvimmistä haluista unelmienne täyttämiseksi. Sitten antakaa Hengen toimia kanssanne ja puolestanne, jotta voitte tuntea iloa taianomaisen elämän elämisestä.

Pahin mitä voi tapahtua

Syyllisyys ja häpeä vievät meidät sisäiselle pelkomatkalle, missä ne vakuuttavat, että se mitä ne esittävät, on pahinta, mitä voi tapahtua. Kuten kaikki pelottavat asiat, ne ovat menneisyyden jätettä, joten niillä ei ole todellista voimaa - paitsi se mitä annamme niille. Mutta kuten kaikki asiat jotka asustavat mielikuvituksessamme ja valjastavat mielemme ja ajattelumme voiman, syyllisyys ja häpeä ovat tehokkaita todellisuutemme luojia. Ne voivat myös estää meitä joka käänteessä, kunnes siirrymme yli siitä uskomuksesta, että niiden kuvitelmat ovat pahinta, mitä voi tapahtua, koska on jotain pahempaa kuin syyllisyytemme ja häpeämme.

Miten mikään voi olla pahempaa kuin syyllisyys ja häpeä? Niiden sisällämme aikaansaama halvaantuminen estää meitä ryhtymästä mihinkään toimeen, minkä lopputulokseen ne eivät pysty yhdistymään. Syyllisyyden kannalta nämä ovat tuloksia, joissa otamme riskin syyllisyydestä omien tekojemme vuoksi tai että joku toinen saa meidät tuntemaan syyllisyyttä. Muistakaa, että syyllisyys liittyy manipulointiin. Jos siis haluamme tehdä jotain itseämme hyödyttävää, pelkäämme jonkun sanovan meille, että olemme paha tai väärässä, koska hänestä olisi parempi käyttää aikaamme tai energiaamme hänen hyväkseen.

Häpeä yhdistyy hylkäämisen, torjumisen ja perimmiltään kuoleman pelkoon. Häpeänpelollamme on pitkät juuret siinä peruspelossa, että jäämme yksin ja ilman tukea kuolemaan. Tämä voi olla fyysinen kuolema, mutta myös tunnekuolema, missä meillä ei ole ketään rakastamassa tai välittämässä meistä. Tämän päivän maailmassa tämä pelko voi näyttää typerältä, mutta toimimme mielen, menneiden elämien ja solumuistin tasolla. Niinpä tästä näkökulmasta nämä pelot ovat hyvin todellisia ja saavat meidät tekemään mitä tahansa välttääksemme häpeää ja sen mahdollisesti katastrofaalisia seurauksia.

Mikä on pahinta, mitä voi tapahtua teille? Luultavasti ei mitään niin vakavaa tai kamalaa, kuin ajattelette. Aiotteko antaa tämän pelon halvaannuttaa teidät? Hyvin usein meidät pitää jumissa pahimman pelko, mitä nousee syyllisyydestämme ja häpeästämme. Syyllisyys ja häpeä ovat jumaluutenne kieltämistä. Antakaa näiden pelkojen nousta pintaan, tehkää rauha niiden kanssa ja sitten siirtykää luottavaisesti eteenpäin polullanne tietäen, että totuuden näkökulmasta kaikki on mahdollista ja kun olette omassa totuudessanne, pahinta ei tapahdu koskaan.

Syyskuun päiväntasaus

Tämä kuukausi merkitsee syyspäiväntasausta, mikä tapahtuu 22.9. Se on aikaa, jolloin meillä on taas kerran tilaisuus tasapainottaa energiat sisällämme ja ympärillämme. Heti päiväntasauksen jälkeen on täysikuu Oinas-pisteessä, mikä on nolla astetta Oinasta. Tämä on tehokas transformaatiovoima, mikä antaa voimaa ilmaisemallenne aikomukselle. Käyttäkää aika tästä päiväntasaukseen kiinnittäen huomiota siihen, mitä tulee esiin elämässänne tasapainotettavaksi, ja sitten tehkää teille paljastuva sisäinen työ. Tämä on upea tilaisuus loppuunsaattamiselle, jos olette valmis.

Olen huomannut viime tulkinnoissa, että energiatasapaino on erittäin merkittävä aihe. Mitä meidän täytyy tehdä ollaksemme tasapainossa, miten pysymme tasapainossa ja mikä heittää meidät pois tasapainosta ovat kysymyksiä, joita tulee asiakkaillani esiin. Vaikka pyrimme olemaan tasapainossa, on mielenkiintoista, miten helposti annamme toisten suistaa itsemme pois tasapainosta. Epäystävällinen sana, tahallinen teko tai mitätön loukkaus riittää usein heittämään ikkunasta ulos hyvän tarkoituksemme olla voimakas ja olemme epätasapainossa ihmetellen, mitä tapahtui ja miksi nämä ihmiset vihaavat meitä.

Tasapainon kera tulee muistutus, että toiset tekevät asioita meistä riippumatta ja omista syistään. Kateus on tunne, mitä emme riittävän usein tunnista toisista, silloin kun arvioimme heidän käyttäytymistään. Miksi meidän pitäisikään, koska emme aina ajattele olevamme erityisiä - miksi joku olisi kateellinen meille? Mutta usein heidän tekojaan ja sanojaan innostaa kateus tai mustasukkaisuus. Annatteko sen heittää teidät pois tasapainosta? Se riippuu teistä.

Sitoutukaa tässä kuussa saamaan tasapaino elämäänne, jolloin energia mikä virtaa ulos teistä, sopii yhteen sen kanssa, mitä saatte ja ihmiset antavat teille sydämestään ja kohtelevat teitä rakkaudella, kunnioituksella ja huomaavaisuudella. Ilmaiskaa aikomukseksenne olla samanmielisten ihmisten kanssa, jotka arvostavat sellaisena, kuka olette, ja päästää irti niistä, jotka eivät arvosta. Sitten antakaa itsenne kokea, mitä merkitsee tuntea sitä rauhaa, iloa ja selkeyttä, mikä tulee oman energianne tasapainosta, ja vaatikaa ihmeitä, jotka ovat teidän pyynnöstä.

Kristallienergian tutkiminen

Saatavilla olevan kirjallisuuden perusteella monet kristallit ajattelevat, että he ovat kaikki ujoja, hämmentyneitä ja lempeitä tyyppejä, jotka kutistuvat haastamisesta ja joilla ei ole suuntaa elämässä. Vaikka tämä on totta joillain kristalleilla, se ei päde heihin kaikkiin. Itse asiassa monilla kristalleilla on paljon rohkeutta - he eivät vain tiedä, miten käyttää sitä. Ja he pelkäävät käyttää sitä, jos äänekkäämmät ja pakottavammat indigot tai vastaavat haastavat heidän yrityksensä näyttää ulospäin suuntautuva puolensa. Voitte nähdä luettelon indigo- ja kristalliominaisuuksista nettisivuiltani (on myös käännetty).

Monet teistä ovat käyneet katsomassa luettelon kristalli- ja indigopiirteistä ja ovat ilahtuneet tietäessään, "mitä he ovat". Mutta nämä ovat vain ohjenuoria monien indigo- ja kristallipiirteiden ymmärtämiselle. Indigot näkevät ne nimilappuina ja torjuvat ne. Kristallit näkevät ne määritelminä ja käyttävät niitä tukemaan vähemmän äänekkäitä ja määrätietoisia ominaisuuksiaan. Mutta tämä ei kerro heille, miten käyttää omaa energiaansa, ja tähän he tarvitsevat rohkeutta.

Neuvoni kristalleille on käyttää tuota listaa niiden lahjojen tai taitojen määrittämiseen, joiden osalta olette luottavaisin. Oletteko taiteellinen, musikaalinen, intuitiivinen, puhutteko enkeleille ja hengille, oletteko hyvin empaattinen? Nämä ovat kaikki alueita, joilla voitte tuntea itseluottamusta ja rohkeutta. Miten voitte laajentaa niitä luodaksenne elämän, elämäntyylin, liiketoiminnan tai muun tilaisuuden, mitä haluatte? Teidän on aloitettava vahvuuksistanne ja jos ette tiedä, ymmärrä tai arvosta niitä, on vaikeaa löytää rohkeutta aloittaa mitään.

Rohkeus ei riipu valmiudesta tehdä äänekkäintä, typerintä tai haastavinta asiaa, mitä voitte ajatella. Rohkeuden kera olemme valmis tunnustamaan itsellemme, kuka olemme, juhlimaan itseänne ja lahjojamme, olemaan niin ystävällinen ja huomaavainen itsellemme, kuin olemme toisille, ja tunnistamaan lahjamme arvokkaiksi voimavaroiksi, joita voimme käyttää luodaksemme menestyvän, tarkoituksellisen ja täyttymyksellisen todellisuuden. Mitä siis ovat lahjanne ja miten voitte käyttää niitä elämässänne? Mitä voitte luoda ja miten voitte löytää sisältänne rohkeutta näyttääksenne luottavaisena maailmalle, kuka olette, ja ilmaistaksenne lahjojanne?

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.


Mahtava arkkienkeli Uriel johtaa Rauhan enkeleitä. Hän työskentelee kaksoisliekkinsä Auroran kanssa purppuran- ja kullanvärisessä säteessä, joka tunnetaan myös nimellä rubiinisäde. Purppuranpunainen edustaa muutoksen ja anteeksiannon voimaa. Se sisältää puhtaan hengen violettia sekä toiminnan punaista, sen vuoksi se lisää halukkuutta palvella henkisesti. Kulta kuvastaa viisautta.
Kuudes säde on omistautumisen ja idealismin säde. Sen käänteisilmentymiä ovat uskonnolliset järjestöt ja dogmit, kun sen ihannepiirre puolestaan on puhdas henkisyys, joka hyväksyy kaikki uskonnot ja ulottuu vielä niiden ylitsekin.
Uriel on arkkienkeli, joka huolehtii ja vastaa ihmisten solar pleksuksen kehityksestä. Kolmiulotteisella tasolla solar pleksus on keltainen ja se on tiedon mutta myös pelkojen keskus. Solar pleksus on myös valtava henkinen vastaanotin ja lähetin. Sen kautta olet varuillasi, yhteydessä rakkaimpiisi ja virittäydyt yhteisöllisten pelkojen ja katastrofien tasolle. Sen takia herkät ihmiset tuntevat usein ahdistusta solar pleksuksensa alueella.
Jeesus Kristus tai Sananda, jona hänet tunnetaan sisätasoilla, edustaa myös kuudetta sädettä, jonka väri on indigonsininen. Arkkienkeli Uriel ja Sananda tekevät luonnollisesti yhteistyötä edistääkseen kauneuden, armon ja myötätunnon ilmenemistä ihmisten keskuudessa. He suojelevat meitä rakastavasti ja opettavat meille epäitsekästä palvelemista. He ohjaavat niitä, jotka etsivät keinoja saavuttaakseen Jumalan omistautumalla palvelemiselle. He innoittavat veljeyteen ja edistävät aina yhteenkuuluvuutta ja yhteistyötä.
Arkkienkeli Urielin henkinen asuinsija on Tatra-vuorilla Puolassa ja hänen viikonpäivänsä on torstai.

Ei kommentteja: