WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 4. syyskuuta 2010

Sielutähti

KAHDEKSAS CHAKRA - SIELUTÄHTI

Kun saatatte chakrakeskuksenne tasapainoon (fyysisen kehonne seitsemän
pääenergiakeskusta), kehitätte solaarivoimakeskuksen - kuten sitä kutsutaan - mikä koostuu sydän/sielu/kateenkorvasta ja kurkusta.
Teillä on eteerinen pyhä sydän, mikä on kehonne keskellä - suurin piirtein fyysisen sydämenne tasolla, mutta taaempana kehossa,
lähellä selkärankaa. Sielunne asuu pyhässä sydämessä yhdessä timanttiytimellisen Jumalsolunne kanssa.

Tietoisuuspudotuksen jälkeen suuri osa sieluolemustanne vetäytyi  kehosta sielutähteen - noin 15-20 senttiä pään yläpuolella.
Silloin kun aloitte herätä ja pyrkiä tietoisuutenne kohottamiseen taas kerran, teille tapahtui "sieluyhdistyminen", missä sieluolemuksenne laskeutuu vähitellen pyhään sydänkeskukseen ja alkaa taas asua fyysisessä astiassa. Tämä on heräämis/ylösnousemusprosessin alku.

Kahdeksas chakra on portti korkeampiin ulottuvuuksiin. Kun seitsemän  päächakraa alkaa pyöriä harmoniassa, pyhä tuli (timantinkovat hiukkaset) virtaa ylöspäin eetteripilaria (usein kutsuttu voimatangoksi) pitkin, mikä yhdistää chakrajärjestelmän pyhään tähteen. Tämä sallii ylisielun monien puolien asteittaisen yhdistymisen ihmisen fyysiseen astiaan. Sielutähti on itse asiassa tähtitetraedri, joka sääntelee Luojavalon sisäänvirtausta ihmiskehoon.

Rakkaat sydämet, teidän on aika - ylösnousevina henkisinä
ihmisolentoina - aina pyrkiä tekemään korkeimpia valintoja. Olkaa tarkkailija, älkää osallistuko niihin moniin draamoihin, joita tapahtuu päivittäin maailmassanne. Yksi vahingoittavimmista tavoista, mikä teidän on uutterasti pyrittävä korjaamaan, on toisten tuomitseminen. Teidän on tarkoitus tehdä valintanne syvällisen harkinnan jälkeen ja sitten vaadittava totuus, kun se paljastuu teille. Teidän on sitten elettävä tuota totuutta parhaan kykynne mukaan.

Melkein kaikilla on joitain mieltymyksiä tai melkein kaikki tekevät  joitain valintoja, jotka eivät ole yhteneviä omien uskomustenne kanssa, ja näin pitäisikin olla. Olemme kertoneet teille, että on monia totuustasoja ja monia polkuja, jotka johtavat samaan määränpäähän. Mestari ei tuomitse, vaan elää hiljaa omaa totuuttaan sallien kaikkien toisten tehdä saman. Tämä ei merkitse sitä, ettei teidän pidä asettaa rajoja tai ilmaista mieltymyksiänne, kun tarvetta syntyy. Kuitenkin tämä merkitsee sitä, että kuljette keskitietä Henki oppaananne ja rakkaus "peittonanne". Näin säteilette rauhaa ja harmoniaa ja säteilette valoanne siellä, minne menette.

Me valoulottuvuuksissa olemme oikein tyytyväisiä edistymiseenne. Liittykää seuraamme maailman valopyramidissa ja välitämme teille erityissiunauksen Isä/Äiti Jumalaltamme. Olen kanssanne aina.

Olen ArkkiEnkeli Mikael

Atlantis-kirjassa mainitaan 12 chakraa, jotka ovat

1. Tähtiportti. (nyk. n. 30 cm pään yläpuolella)
2. Sielutähti (nyk. n. 15 cm pään yläpuolella)
3. Kausaalichakra (nyk. n. 8-10 cm takaraivosta taaksepäin)
4. Kruunuchakra (päälaella)
5. Kolmas silmä (silmien välissä, otsan keskellä)
6. Kurkkuchakra
7. Sydänchakra
8. Solar pleksus
9. Napachakra
10. Sakraalichakra
11. Juurichakra
12. Maatähti (n. 15 cm jalkapohjien alapuolella)


Chakrat ovat energiaportteja "tuonpuoleiseen" eli siihen osaan Itseämme, joka ainoastaan Valona ilmenee eikä näy fyysisenä, kuten se viimeisen eli juurichakramme teot näkyvät fyysisenä kehonamme. Mutta tätä energiaa olemme jo kohta kokonaankin poistamalla luomassa sen aidonkin valokehon, jolloin selvenee montakin sellaista asiaa meille, jotka eivät ole ilmentyneet tänne maan päälle juuri sen maaenergiamme hitauden tähden. 

kanavointi 

Juuri kun olet oppinut 7-chakranjärjestelmän onkin aika siirtyä tutustumaan 12-chakranjärjestelmään. Meidän kehomme energiajärjestelmä on muuttunut ja chakroissa on tapahtunut muutoksia ja avautumisia. Se mitä aikaisemmin ei ole voinut nähdä, tulee näkyväksi.
MAATÄHTI
JUURICHAKRA
ILONCHAKRA
SAKRAALICHAKRA
NAPACHAKRA
SOLAR PLEKSUS
SIELUCHAKRA l. ALEMPI SYDÄNCHAKRA
SYDÄNCHAKRA
JUMALAINEN CHAKRA l. YLEMPI SYDÄNCHAKRA l. kateenkorva
KURKKUCHAKRA
SUUCHAKRA
KAUSAALICHAKRA

ArkkiEnkeli Sandalfonin viesti:

Musiikki avaa uusia ulottuvuuksia itsessäsi.

Kuuntele kaunista musiikkia. Kauniin musiikin kuunteleminen saa henkesi kohoamaan uusiin ulottuvuuksiin. Löydät itsestäsi syvyyksiä, joita et tiennyt itsestäsi löytyvänkää. Kuuntele musiikkia hiljaisuudesta käsin. Kuulostele niitä tuntemuksia, joita saat musiikin kuuntelemisesta. Huomioi miten kehosi reagoi. Musiikin avulla voit ilmentää myös korkeinta mahdollisia potentiaaliasi palvellaksesi muita ja ilmentääksesi jumalallista alkuperääsi.

Musiikin kautta voimme saada ideoida, ajatuksia ja mielen kuvia asioista, joita sisäinen minämme haluaa välittää tietoisuuteemme.

Pyydä Arkkienkeli Sandalfonin opastusta ja ohjausta, kun kuuntelet musiikkia, laulat tai soitat jotain instrumenttia. Pyynnöstäsi hän auttaa sinua myös tiedostamaan sen, mitä sisäinen minäsi viestittää sinulle musiikin kautta. Hän auttaa sinua kaikessa , mikä liittyy musiikkiin. Pyydät vain johdatusta.

Arkkienkeli Zadkiel-Amethyst

Seitsemännen säteen ArkkiEnkeli on Zadkiel-Amethyst, joka vastaa enkelihierarkioissa sieluchakramme (sielun tyyssija, sielutähti) kehittymiseen liittyvistä tehtävistä. 
"Arkkienkeli Zadkielin nimi tarkoittaa "Jumalan oikeudenmukaisuus”. Arkkienkeli Zadkiel on armon, myötätunnon ja hyväntekeväisyyden arkkienkeli. Zadkieliä pidetään myös Vapauden arkkienkelinä. Violetin liekin, armon, muutoksen ja ilon enkelit työskentelevät hänen alaisuudessaan. 
Arkkienkeli Zadkielin kaksoisliekki on Amethyst, feminiininen energia, joka antaa meille mahdollisuuden muutoksen tekemiseen elämässämme anteeksiannon, myötätunnon ja armon kautta sekä säilyttämään suvaitsevaisuuden ja hienovaraisuuden vaikeissakin tilanteissa.

Arkkienkeli Zadkiel on hyvin tunnettu kyvystään auttaa myös muistiin ja muistin toimintaan liittyvissä asioissa. Jos haluat kokea enemmän iloa elämässäsi, pyydä Arkkienkeli Zadkielia ja hänen enkeleitään tuomaan ilon muuttava voima elämääsi. Arkkienkeli Zadkielin auran väri on hyvin syvä tähtitaivaan tumman sininen (indigo). Hänen ollessaan läsnä voit tuntea, että olet hyväksytty ja rakastettu juuri sellaisenaan kuin olet. Voit kuulla myös ilon enkeleiden, hopeakellojen helähdyksiltä kuulostavaa, naurua ja riemua elämän suuresta ihmeestä, joka toteutuu myös sinussa."
Enkelipallot 

Ei kommentteja: