WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 4. syyskuuta 2010

Avautuminen kanavoinnille ja Mitä on kanavointi?



 * ohjenuoria auttamaan teitä kommunikoimaan korkeamman itsenne, henkioppaidenne ja enkeliauttajienne kanssa
* Ronna Herman, arkkienkeli Mikaelin ylivalaisemana
 
Telepatia tai kanavointi on kommunikointia ilman sanoja tai ajatussiirtoa, mielestä mieleen ilman muita keinoja kuin tunnetut aistit. Voit päästä vain niille värähtelytasoille, joiden kanssa sinä ja energiapuumerkkisi on yhteensopiva. Tästä syystä on erittäin tärkeää, että on käynyt läpi puhdistumis- ja selkeytymisprosessin saavuttaakseen tasapainoisemman ja harmonisemman olotilan mentaali- ja tunnekehossa.
 
Ajoittain ja siirryttäessä suuresta aikakaudesta toiseen kosminen laki sallii ylösnousseiden mestareiden, enkeliulottuvuuden olentojen ja henkisen hierarkian tulla "verhon" läpi ja ottaa yhteys valikoituihin ihmisrodun "heränneisiin" jäseniin. On ilmaistava valmiutensa ja halunsa olla vuorovaikutuksessa näiden ihmeellisten, kehittyneiden olentojen kanssa, sillä ne eivät loukkaa vapaata tahtoasi. Silloin kun keskität huomiosi tiettyyn mestariin, enkeliin tai valo-olentoon, hän on välittömästi tietoinen sinusta ja reagoi. Mitä voimakkaampi, vilpittömämpi ja vakaampi halusi on, sitä enemmän säteilyään hän antaa sinulle.
 
Suojelusenkelisi, henkioppaasi ja opettajasi yrittävät kaikin tavoin auttaa sinua vastaanottamaan niitä viisauden korkeampia taajuuksia, jotka ovat kriittisiä näinä aikoina. He pyrkivät saamaan huomiosi voimistamalla valoa solaarivoimakeskuksessasi ja lopulta pyhässä sydämessäsi. Olet odottanut vuosisatojen ajan kutsua kommunikoida tietoisesti ylösnousseiden mestareiden ja enkeliulottuvuuksien kanssa ja myös he ovat odottaneet kärsivällisesti tätä aikaa.
 
TÄSSÄ ON MUUTAMIA TAPOJA NOPEUTTAA TEHOKKAAKSI JA SELKEÄKSI KANAVAKSI TULEMISTA:
 
Jokaisella on ainakin yksi elämänaikainen suojelusenkeli ja joskus useampia. Sinulla on erilaisia oppaita, kun edistyt monitasoisten ulottuvuuksien läpi. Sinun täytyy pystyä nostamaan tietoisuuttasi yhteensopivaksi oppaidesi ja opettajiesi tason kanssa. Myös he alentavat taajuuttaan vähän, harmonisen tason saavuttamiseksi.
 
Sinun on opittava keskittämään huomiosi.
 
Sinun on opittava hiljentämään mielesi ja saamaan omat ajatuksesi pois tieltä, jotta voit olla vastaanottavainen oppaidesi ja opettajiesi ajatuksille ja opastukselle.
 
Sielusi/korkeamman itsesi ja kanavoitavan olennon välillä on oltava sopimus.
 
Valo-olennot eivät koskaan loukkaa vapaata tahtoasi.
 
Oppaasi auttavat sinua saamaan sopivan taajuustason antamalla sinulle "energiapuuskan", mikä saa sinut tuntemaan olosi energiseksi ja saattaa antaa sinulle tunteen laajentumisesta, erityisesti päässä, kun pääset korkeammille energiatasoille.
 
Kanavointi luo suuremman tunteen tajuamisesta.
 
Kanavointi on nopeutettu polku henkiseen kasvuun.
 
Oppaasi eivät anna sinulle ratkaisuja oppitunteihisi. Kuitenkin he antavat sinulle vaihtoehtoja ja kenties laajemman näkemyksen tilanteesta.
 
Korkeammat oppaasi eivät ennusta tulevaisuutta, sillä sinulla on vapaa tahto ja on liian monia muuttujia. Kuitenkin he voivat osoittaa voimakkaimman "todennäköisen tulevaisuuden" tietyssä tilanteessa ja auttaa sinua tekemään viisaimman päätöksen suurimmaksi hyväksi.
 
 
Vahvistamme päättäväisyyttänne, innostamme teitä ja sytytämme sydämenne pyhän luomistulen liekkeihin, kun kuljette valaistumisen polkua. Tietäkää, että rakkautta, valoa ja mittaamattomia siunauksia säteillään ikuisesti jokaiselle teistä Isä/Äiti Jumalamme sydämestä.
 
Olen arkkienkeli Mikael.

MITÄ ON KANAVOINTI?

Rakas ystäväni,

Kanavointi on käsite, mikä on ollut yhtä kauan olemassa kuin sielunne. Siinä ei ole mitään mystistä, koska jokainen olento tällä planeetalla kanavoi itseään jossain määrin. Kanavointi on yksinkertaisesti ajatustenne harmonisoimista tiettyyn informaatiotaajuuteen, kenttään joka käsittää kaiken. Tämä kenttä leviää koko avaruuteen ja siksi kaikilla olennoilla on pääsy samaan informaatioon. Aikomuksenne on avain tiettyihin taajuusmalleihin pääsemiselle.

Tietoisuutenne ja aikomuksenne on harmonisoiduttava niiden mallien kanssa, mihin haluatte päästä. Kyse on tietokentästä, ei lineaarisesta informaatiovirrasta. Mielen on tulkittava informaatio sanoiksi, jos sitä halutaan, mutta useimmiten te ihmiset saatte tämän tiedon pelkkänä tietämisenä. Usein pääsette tähän tiedostamatta. Mielenne pääsee usein tuurilla tiettyjen informaatiokenttien taajuusmalleihin. Saatte tiedon ja tietämättä miksi, annatte usein ansion aivoillenne ja mielellenne, kun todellisuudessa informaatio on teitä ympäröivissä kentissä.

Avaruus on todellisuudessa harhaa, siksi teillä on tämä kaikki informaatio sisällä, mutta kanavointikäsitteen selittämisen vuoksi on helpompaa teeskennellä, että on ulkopuoli. Informaatio on silti oikeaa, mutta tiettyjä totuuksia jätetään pois ymmärtämisen vuoksi. Aikanaan tiedätte, miten kaikki yhdistetään. Tiedätte, koska sisällätte jo vastaukset kaikkiin kysymyksiin.

Kanavointia voidaan pitää taiteena, koska taitelijana usein mennään virran mukana. Yritätte olla ajattelematta ja annatte koko olemuksenne ottaa osaa luomuksiinne. Menette vaistojen ja tunteiden mukaan ja on tunne, että haluatte luoda ilman sanoja kuvauksen siitä. Kanavointi on samanlaista. Vaikka kaikki kanavoijat kokevat sen vähän eri tavalla, sen taustafysiikka on sama. Pääsette taajuuskaistoille ja annatte mielen tulkita sitä ollessanne edelleen tuossa ei-lineaarisessa virtauksessa. Maalatessanne maalaatte sen, mikä tuntuu oikealta, ja kanavoidessanne kirjoitatte sanoja, jotka tuntuvat sopivan parhaiten. Logiikkaa ei vaadita, vain luottamusta ja irtipäästämistä.

Logiikasta irtipäästäminen ja luottavaisuus antaa korkeampien taajuuksien tulla tietoiseen mieleenne, ja mitä paremmaksi tulette irtipäästämisessä, sitä laajempaa tietämyksenne on. Kyse on sallimisesta, irtipäästämisestä ja luottamisesta siihen, että maailmankaikkeus antaa sen, mitä tarvitsette - on kyse sitten informaatiosta tai mistä tahansa muusta.

Alkakaa huomioida itseänne päivittäisessä elämässänne ja pankaa merkille, miten usein toimitte pelkästä luottamuksesta. Jotain niin maallista kuin auton ajaminen voidaan pitää kanavointina. Menette pois aivoistanne ja annatte osaamisenne käsitellä yksityiskohdat. Mitä luottavampi olette ajaessanne, sitä parempi ajaja olette. Silloin kun ajattelette liikaa, kuten useimmat uudet ajajat, virtaus on poissa ja teette todennäköisemmin virheitä - sama pätee kanavoituun informaatioon.

Sallikaa itsenne kanavoida elämää, luottakaa siihen, että tiedätte jo kaiken, ja päästäkää irti kontrollointipuolestanne. Sitä ei tarvita ja tulevina päivinä irtipäästäminen kontrollista on välttämätöntä selviytymisellenne. Maapallon taajuudet nousevat joka hetki ja jossain kohtaa ne nousevat lineaarisen ajattelun taajuuksien yli. Sitten kun se tapahtuu, taivas on täysin ankkuroitu maan päälle ja se mitä tänä päivänä pidetään kanavointina, on yhtä normaalia kuin hengittäminen.

Ole rauhassa, maan enkeli. Sinua rakastetaan.

Enkeleitä kanavoinut Espen (www.be8.com)
21.6.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ei kommentteja: