WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 4. syyskuuta 2010

Sielun temppeli

Rakkaat Mestarit, älkää koskaan unohtako, että olette ikuisia ja kuolemattomia. 

Fyysinen kehonne on väliaikainen Temppeli, missä Jumala asuu. Pyhä Sydän on Sielun Temppeli. Siellä on se Elämän olemus, missä Aito Rakkaus Asuu ja missä äärettömyyden tiedostamisenne alkaa. 

Pyhän Sydämen Timanttiytimellinen Jumalsolu sisältää Jumaltietoisuuden 12 sädettä, mitkä ovat taittuneen Valon Eteerisiä Kristalliprismoja, joita kutsutaan luomisolemusta Säteileviksi Säteiksi.

Kuolema on muodonmuutos, lihaviitan vaihtamista valoviitaksi. Teillä on vain Yksi Elämä ja se on ikuinen. 

Olette omaksuneet monia rooleja matkatessanne halki ikuisuuden. Kuitenkin olette Pyhässä Sydämessänne sellaisia kuin alussa: 
Ylimmän Luojan jumalainen lapsi. 

Tullakseen Kristus-tietoiseksi on oivallettava sSsäinen jumaluus ja sitten seurattava erehtymättä Jumalitsenne opastusta. 

Korkeammissa Ulottuvuuksissa Valoastianne on puhdas, täydellinen ja häviämätön. Kuvitelkaa sellainen eheys, mitä ei ole koskaan muutettu ja missä ei ole mitään puutteita.

Pysyminen keskittyneenä Pyhään Sydämeen ylläpitää yhteytenne Jumaltietoisuuden korkeammille tasoille ja turvaa Luojavalon/Rakkauden/Elämän vakaan virtauksen.  

Ylitietoinen Mieli on Korkeamman, jumalaisen totuuden magneetti. Halukeho on henkilön aikaansaava voima. Teitä hallitsee joko egon halukeho, mitä hallitsevat fyysiset aistit, tai henkinen "oikeamielinen" halukeho, mitä hallitsee Korkeampi Itse. 

Alitajuista, subjektiivista mieltä hallitsee tietoinen mieli ja mennyt ehdollistuminen. Sitä on ohjelmoitu ja uudelleenohjelmoitu sellaisten värähtelyvaikutusten avulla, jolloin menneisyyden negatiiviset ajattelumallit ovat vakuuttaneet teille, että olette syntisiä, heikkoja, vajavaisia ja alempiarvoisia.

Monissa menneissä elämäkokemuksissanne olette luoneet voimakkaan epäilyksen, masennuksen, pelon, niukkuuden ja heikentävien sairauksien pyörteen, mikä johtaa ennenaikaiseen kuolemaan. Näitä vahingollisia ajatusmuotoja on toistettu uudestaan ja uudestaan, kunnes ne ovat olleet tiukasti iskostuneena jokaisen yksilön alitajuiseen mieleen sekä kollektiivisen tietoisuuden uskomusrakenteeseen ja niistä on tullut massojen hyväksymä todellisuus.

Pyhä Mielenne tietää aina totuuden ja lopulta kumoaa ne tietoisen mielen väärinkäsitykset, jotka voidaan ohjelmoida uudelleen, kun pyritte puhdistamaan alitajuisen mielen negatiivisista vaikutuksista. 

Pyhä Mielenne on suora yhteys Jumalmieleen. Maltillisuus kaikissa asioissa johtaa tasapainoon ja hyvinvoinnin tunteeseen. Itsemestaruus johtaa fyysisten tunteiden ja alemman mielen ajatteluprosessien hallitsemiseen. Itsensä mestari on tiukasi keskittyneenä pyhään sydämeen kaaoksen ja muutoksen keskellä ja pitää kiinni pyhän mielen viisaudesta, kun se kerää vahvuutta ja opastusta Isä/Äiti Jumalalta - se on prosessin tarkkailija, kun kaikki harha hitaasti häviää pois.

Ylösnousemus merkitsee selkeämmän tietoisuuden saavuttamista itsestä ja sen seikan hyväksymistä, että olette Äiti/Isä Jumalan laajentuma. 

Kun tutkitte syvemmältä ja syvemmältä itseä, alatte käsittää intiimin yhteytenne Luojaan. Kun olette tunteneet ihastuttavaa autuutta "sydämestä sydämeen" -yhteydessä Isä/Äiti Jumalamme kanssa ja pystytte vetämään täysin itseenne valon/rakkauden timantinkovia hiukkasia, rakkauden kaipuunne tyydyttyy vähitellen. Elantonälkänne myös tyydyttyy ja teille annetaan sitä vahvuutta, tahtoa ja päättäväisyyttä, mitä tarvitsette maallisen tehtävänne iloiseen loppuunsaattamiseen.

Energia generoituu vetovoiman taajuusmallien kautta, vastustamisen tai hankauksen mallien sijasta. Ajatuksilla, sanoilla tai tunteilla on hyödyllinen tai haitallinen vaikutus fyysiseen astiaan ja ne luovat myös tietyn "taajuussiteen" aurakenttäänne ja sen yli, ja näin luodaan todellisuutenne fyysiselle tasolle. Maailmankaikkeuden lait määräävät, että teidän on aina koettava se, mitä luotte. SILLOIN KUN SÄTEILETTE RAKKAUDEN JALOSTUNEITA TAAJUUKSIA KAIKKIALLE YMPÄRILLENNE, NEGATIIVISET VOIMAT EIVÄT VAIKUTA TEIHIN.

Rakkaat, Teistä on tultava Elämänvirran sivujoki, jumalaisen luomisvoiman kanava. 

Pysähtyneisyys alkaa välittömästi, kun pysäytätte timantinkovien hiukkasten virtauksen Pyhään Sydämeenne. 

Kun teistä tulee Valon Vartiosotilas, Auranne Hehkuu ja kasvaa, kun Hengen säteily valaisee Teidät. 

Teillä, kodillanne, naapurustollanne, kaupungillanne, läänillänne ja maallanne on kaikilla aurakenttä - kirkas tai himmeä. Jokaisen maan sydän ja sielu on elvytettävä. Silloin kun yhtenäistietoisuus kadotetaan, maan henkinen elämänvoima alkaa hiipua. Muistakaa, että kaikella olevaisella on aura. Luojan jumaluus ja hämmästyttävä voima on kaikessa!


Rakkaimmat Sydämet, Neljä Enkeliauttajaanne odottaa Teidän kutsuvan heitä. Vain kysykää ja he vastaavat teille. Kysykää heidän nimeään ja aloittakaa intiimi suhde heidän kanssaan. 

Miten haluaisitte heidän palvelevan? Antakaa heille ohjeet ja pyytäkää aina Korkeinta parastanne, sillä se on heidän apunsa ainoa ehto. He opastavat, suojelevat ja vartioivat teitä. 

He innoittavat teitä ja auttavat teitä saavuttamaan tavoitteenne. Teidän on vain oltava selkeitä aikomuksessanne, pyydettävä kaiken suurinta hyvää ja sitten seurattava Sydämenne Tönäisyjä, kun ryhdytte tarvittaviin toimiin unelmienne toteuttamiseksi. 

PUHTAAT RAKKAUSVÄRÄHTELYT VOITTAVAT KAIKEN NEGATIIVISUUDEN
Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Marraskuu 2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine 

 http://www.lakanen.fi/Finnish/Dokut/32_ihmisen.htm

Ei kommentteja: