WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Auran värit / osa 2.

AUROJEN VÄRIEN MERKITYS
(Sateenkaaren värit, kirkkaat, loistavat, yksisävyiset värit)


Violetti
Edustaa spirituaalisia ajatuksia. Violetti ei koskaan ole hallitseva auran väri. Se ilmaantuu auraan ainoastaan väliaikaisina "pilvinä" tai "liekkeinä", edustaen näin todellisia spiristuaalisia ajatuksia.

Sininen
Tasapainoinen olemassaolo, rauhallinen elämä, rauhoittunut hermojärjestelmä, voimien siirto ja energia.
Ihmiset joiden aurassa sininen on voimakkaasti esillä ovat rentoutuneita, tasapainoisia ja valmiita elämään vaikka luolaoloissa ja selviytymään siitä kunnialla. He ovat synnynnäisiä selviytyjiä.
Sininen ajatus on ajatus hermojärjestelmän rauhoittamisesta mielen tasapainon saavuttamiseksi tai ajatus selviytymisestä. Sähkönsininen voi nousta auran hallitsevaksi väriksi silloin, kun henkilö joko vastaanottaa tai lähettää tietoa telepaattisesti. Esimerkiksi Michel Desmarquet, "Thiaoouba Prophecy":n kirjoittaja, hehkuu auraltaan hyvin voimakkaasti sähkönsinisenä aina pitäessään luentoja ja vastaillessaan kuulijoiden kysymyksiin.

Turkoosi
Dynaaminen olemisen laatu, voimakkaan energinen persoonallisuus, kyvykäs projektoimiseen, vaikuttaa muihin.
Ihmiset, joiden aurassa esiintyy vahvasti turkoosia, voivat tehdä vaivatta monta asiaa yhtä aikaa ja he ovat hyviä organisaattoreita. He tylsistyvät, jos heidän täytyy keskittyä vain yhteen asiaan kerrallaan.
Ihmiset rakastavat pomoja, joilla on turkoosi aura, koska kyseiset pomot selittävät päämääränsä ja vakuttavat tiimiinsä sen sijaan, että latelisivat heille vain vaatimuksia ja keskeyttäisivät tiimin työt koko ajan.
Turkoosi ajatus on ajatus orgainisoinnista ja muihin vaikuttamisesta.

Vihreä
Rentoutuneisuus, muuntuva energia, luonnollinen parantamisen taito.
Kaikilla luontaisilla parantajilla tulisi olla vihreä aura. Ihmiset, joiden aurassa esiintyy voimakkaasti vihreä väri ovat synnynnäisiä parantajia. Mitä voimakkaampi vihreä, sen parempi parantaja.
Vihreän auran omistajat rakastavat puutarhanhoitamista ja yleensä heillä onkin "vihreä peukalo" - he saavat minkä tahansa kasvamaan.
Hyvin voimakkaan vihreän auran omaavat henkilöt ovat hyvin rauhallisia ja rentoutuneita.
Vihreä ajatus on rentoutumisen tilan ja parantamisen ajatus.

Keltainen
Ilo, vapaus, kiinnittymättömyys, elinvoimien vapaus tai vapauttaminen.
Keltaisen auran ihmiset ovat täynnä sisäistä iloa, hyvin älykkäitä ja he eivät kiinnity mihinkään. Keltainen halo pään ympärillä kertoo henkisestä kehityksestä. Se on kertoo henkisestä opettajasta, eikä sinun tulisi ottaa henkisiä opetuksia vastaan keneltäkään, jonka pään ympärillä ei säteile keltaista auraa. Buddhalla ja Jeesuksella keltainen päänhalo jatkui aina käsivarsiin asti. Nykyisin on harvinaista löytää henkilö, jonka päänhalo on suurempi kuin tuuman (2.5cm).
Keltainen aura syntyy siitä, kun Kolmas Silmä on aktivoitunut ja toimii voimakkaasti (Kolmannen Silmän toiminta voi näkyä myös violettina hehkuna otsassa). Ihmiset, jotka ovat hyvin henkisiä/pitkällä henkisellä tiellä, stimuloivat Kolmatta Silmäänsä koko ajan, sillä heillä on jatkuvasti spiritualistisia ajatuksia. Kun Kolmas Silmä aktivoituu erittäin voimakkaasti, keltainen halo ympäröi sitä koko pään alueelta.
Keltaiset ajatukset ovat joka hetkisen ilon ja tyytyväisyyden ajatuksia.

Oranssi
Nostatava ja absorvoipa (Itseensä imevä). Inspiroiva. Voiman merkki. Kyky ja/tai halu hallita ihmisiä.
Kun oranssista tulee auran pääväri, jolloin se normaalisti nostattaa keltaista haloa niin, että väristä tulee kultainen, tämä aura ei edusta ainoastaan henkistä opettajaa vaan voimakasta henkistä opettajaa, jotakuta jolla on kyky demonstroida erityisiä kykyjään.
Oranssi ajatus on voiman harjoittamisen tai ihmisten kontrolloinnin halun ajatus.

Punainen
Materialistiset ajatukset, fyysisen kehon ajatukset.
Punainen väri aurassa kertoo materialistiuuteen suuntautuneesta ihmisestä. Punainen voi ilmaantua auraan myös silloin, kun henkilö on vihainen, stressaantunut tai rakastunut.

Pinkki (violetti+punainen)
Rakkaus (henkisessä mielessä eli Universaali Rakkaus).
Saadaksesi pinkin sinun on sekoitettava violettia (korkeinta tavoittelemaamme ominaisuutta, jota tämä väri edustaa) ja punaista (alinta ominaisuutta). Pinkki aura kertoo että henkilö on saavuttanut täydellisen tasapainon henkisyyden ja materiaalisuuden välille. Kaikkein kehittyneimmillä henkilöillä ei ole ainoastaan keltaista haloa päänsä ympärillä, vaan myös suuri pinkki aura, joka leviää edemmäs.
Pinkki väri aurassa on harvinainen Maassa ja se esiintyy aurassa vain hetkittäin pieniä laikkuina olematta auran pääväri.

(taustalla näkyvät, savumaiset ja sameat värit)

Ruskea
Epäselvyyttä, häirintyneisyyttä, materialistisuutta, henkisesti kieltäminen.

Harmaa
Synkät ajatukset, masentuneet ajatukset, epäselvät aikomukset, persoonallisuuden pimeä puoli.

Sulfaatti/Sinapin ruskea
Tuska tai helpotuksen puute, viha

Valkoinen
Vakava sairaus, aineellinen stimulointi (huumeet).
Miksi valkoinen väri aurassa kielii ongelmista? Valkoinen väri on kuin meteli yksiväristen/selkeiden sävyjen sijaan. On mahdotonta tuunata/muokata meteliä orkesterin harmoniseksi soitoksi, mikä tarkoittaakin, että valkoisen auran omistajalta puuttu mielen ja ruumiin tasapaino. Luonto, jonka osaa me olemme, on tasapainoinen. Tämä tasapaino syntyy tahdikkaista värähtelyistä tai harmoniasta, jota kuvataan lähinnä modernissa kvanttifysiikassa.
Muutamaa tuntia ennen kuolemaa aura muuttuu valkoiseksi ja kasvaa kooltaan voimakkaasti. Tästä johtuen monissa kulttuureissa kuoleman väri on VALKOINEN (ei musta), koska entisaikaan ihmiset pystyivät näkemään valkoisen auran ennen kuolemaa. Vaikuttaakin siis siltä, että esi-isämme tiesivät paljon enemmän, mitä me luulemme.

http://www.ilonlapset.com/variterapia.php 
http://www.volantis.fi/sivut/color-frame.html 

Ei kommentteja: