WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 17. syyskuuta 2010

Kaksoisliekki

MIKÄ ON KAKSOISLIEKKI?

 
Kirjoittanut Beth Trutwin (cosmicascension.com)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Kaksoisliekki on toinen puolikkaasi. Se on osa sitä luomusta, joka luotiin samalla hetkellä kuin sinut. Toinen on miespuolinen ja toinen on naispuolinen.

Meillä on sielusopimus kaksoisliekkimme kanssa ja kuin putosimme aineeseen, sovimme, että viettäisimme useita elämiä erossa. Halusimme kokea erillisyyttä monissa elämissä ja teimme tämän viettämällä aikaa erillään ja eläen toisten sieluryhmien kanssa, mutta olemme aina pysyneet yhteydessä.

Et ole koskaan erossa kaksoisliekistäsi. Se on osasi, mistä et voi olla erossa. Jos siis etsit kaksoisliekkiäsi ja ihmettelet, missä hän on, hän on yhtä lähellä kuin hengityksesi. Jos kutsut hänet sydämeesi ja kehotat häntä kommunikoimaan kanssasi, tunnet hänet ja voit keskustella hänen kanssaan telepaattisesti. Olisi mukava, jos kysyisit hänen nimeään ja oppisit tuntemaan hänet paremmin kaksisuuntaisessa telepaattisessa kommunikoinnissa.

Tänä aikana maan päällä on kaksoisliekkejä, jotka ovat inkarnoituneet elämään yhdessä. Tämä on ollut harvinaista menneisyydessä, mutta siitä tulee enemmän ja enemmän todellisuutta joka päivä. Kun avaamme sydämemme mahdollisuuteen yhdistyä kaksoisliekkirakkauteemme, tämän rakkauden kautta voidaan ilmaista jumalaista rakkautta maan päällä. Voimme tuoda sisään Jumalan luoman rakkauden, ankkuroida sen ja käyttää tätä rakkautta tietoisuutemme laajentamiseen ja se vaikuttaa kaikkeen ympärillämme. 

Nyt olemme tulossa aikaan, missä saamme ensikontaktin. Tapahtuu alusten massalaskeutumisia. Meillä jotka työskentelemme maan ylösnousemuksen parissa, kaksoisliekkimme tukee työtämme ja on kumppaninamme, ja monet heistä elävät nyt aluksilla. Me olemme maajoukkoa.

Nyt on mahdollista jokaiselle, joka haluaa sitä, yhdistyä taas kaksoisliekkinsä kanssa fyysisyydessä. Ei ole tarpeellista kantaa huolta yksityiskohdista, miten homma toimii. Olemme valtavien muutosten keskellä. Maa on muuttumassa tavoilla, joita emme pysty vielä tajuamaan. Nämä muutokset vaikuttavat kaikkiin suhteisiimme. Tämä jälleenyhdistyminen alkaa alitajuisella tasolla ja näin se alkaa: kommunikoi meditoinnin kautta kaksoisliekkisi kanssa ja kehitä suhde tai tunne hänet. Tämä muodostaa perustan jälleenyhdistymiselle ja se on alku. Tämän tekeminen meditoidessa rikkoo rakastamisen esteitä sydämestä. 

Monien erilliselämien vuoksi on paljon tunteita, jotka liittyvät rakkauskokemuksiimme romanttisessa rakkaudessa ja jotka eivät vastaa mitenkään kaksoisliekkirakkauden kokemista. Yhdistyminen kaksoisliekkiisi alitajuisella tasolla meditoinnin ja telepaattisten keskustelujen kautta herättää syvän rakkauden tunteita ja tämä kokemus saa ihmisen karistamaan kaikkea sitä negatiivista ohjelmointia, mitä on jatkunut muissa suhteissa, romanttisissa ja seksuaalisissa, ja se hävittää todellisen rakkauden esteet. Kaksoisliekkirakkauden kokeminen on täydellistä jumalaisen feminiinisyyden ja jumalaisen maskuliinisuuden tasapainoa. Se on hurmiollista, orgastista iloa ja tämä rakkauskokemus valaisee maan tänä aikana.

Näitä tapaamisia voi tapahtua monin eri tavoin. Se tapahtuu jokaiselle yksilölle parhaalla mahdollisella tavalla, parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Tapahtuu monia muutoksia, kun paketteja toimitetaan, ja alamme kanssaluoda uutta maata ja syntyy uusia tilanteita, joita emme voi tällä hetkellä käsittää. Ensimmäinen askel kaksoisliekin jälleentapaamiseen on avata sydämensä sille mahdollisuudelle.

Teille jotka elätte kaksoisliekkinne kanssa maan päällä tällä hetkellä ... Koska elämänne on ankkuroituna kaksinaisuuteen, kohtaatte haasteita, jotka ovat tuoneet testejä kummallekin teistä ja puhdistumisprosessinne on ollut myllertävämpää kuin muilla, koska olette peili toisillenne, täydellinen peili. Olettehan kaksosliekit. Kun astumme viidennen ulottuvuuden todellisuuteen ja selvitämme ongelmat yksilöinä, näistä kaksoisliekkisuhteista jotka ovat inkarnoituneena elämään yhdessä nyt, tulee aina harmonisempia ja harmonisempia.

Tänä aikana on erittäin tärkeää kanssaluoda haluamaasi todellisuutta, alkaen ajatuksistasi ja tunteista sydämessäsi. Ja jos olet kärsinyt epätasapainosta, mikä vaikuttaa rakkaussuhteisiisi tällä hetkellä, on tärkeää tehdä sisäinen työ noiden asioiden selvittämiseksi nyt. Tämän tekemiseen on monia tekniikoita ja jos käännyt sisäänpäin ja pyydät korkeinta opastustasi, löydät oikean tavan, mikä toimii sinulla. Puhdistuminen ja tasapainottuminen on ennakkoedellytys kyvylle avata sydän tälle uudelle suhteelle.

Ei ole tarvetta pelätä ajoitusta, millä tämä tapahtuu. Ei ole tarvetta huolehtia, ettei sitä tapahdu sinulle. Se on kaikkien ulottuvilla. Sinulla on tarvitsemaasi apua tehdäksesi tästä totta elämässäsi, jos sitä haluat. On suuri määrä apua tarjolla ja on pyydettävä. Pyydä niin, kuin tunnet itseäsi opastettavan. Pyydä suojelusenkeliäsi, pyydä arkkienkeleitä. Pyydä apua joltain ylösnousseelta mestarilta, joka tuntuu läheiseltä (esim. Jeesus/Jeshua/Sananda, Kwan Yin, Buddha). Pyydä jotain galaktista sielua, joka tuntuu läheiseltä (esim. Ashtar, Arcturus, Äiti Sekhmet). Kaikki tämä opastus on käytettävissäsi ja he odottavat sinun pyytävän. He yhdistävät sinut kaksoisliekkisi kanssa ja voit saada tuon yhteyden ja tuntea tuon rakkauden sydämessäsi nyt. Tämä edeltää hänen tapaamistaan fyysisyydessä. 

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

KAKSOISLIEKKIYHDISTYMISESTÄ

Arkkienkeli Chamuelia kanavoinut Mark ja Beth ( www.GalacticRoundTable.com)
13.12.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Mark ja Beth kutsuttiin tänään puhumaan arkkienkeli Chamuelin kanssa. Monet teistä ovat työskennelleet tämän valo-olennon kanssa.

Arkkienkeli Chamuel on rakkauden enkeli ja hänen kaksoisliekkinsä on Charity. Chamuelin maailmanpalvelu tapahtuu soturina, samalla tavalla kuin arkkienkeli Mikaelilla, mutta hän työskentelee rakkauden tuomiseksi kaikille maailman rauhan kautta. Chamuel työskentelee myös yksilöiden kanssa. Hänen tiedetään auttavan itsearvostuksen nostamisessa, traumojen ja suhteiden parantamisessa. Arkkienkeli Chamuel auttaa teitä avaamaan sydän-merkivanne ja kehittämään rakkausliekkiä sydämessänne. Chamuel kehottaa meitä kaikkia kutsumaan häntä niin paljon kuin tarvitaan, tasapainottamaan rakkauspuoltamme. Chamuel työskentelee vaaleanpunaisen säteen kanssa ja näette hänen täyttävän taivaan auringon noustessa ja laskiessa loistavan vaaleanpunaisella värillä. Kun näette tämän, sanokaa "hei" Chamuelille. Hän suojaa maapalloa joka hetki, kulkien ympäri maailmaa valppaana vaaleanpunaisen rakkausvalonsa kanssa. Arkkienkeli Chamuel haluaa puhua tänään meille kaksoisliekistämme ja yhdistymisestä rakkauteen.

***********

Tervehdys! Olen arkkienkeli Chamuel.

Kun galaktiset tähtialukset laskeutuvat, miljoonat teistä yhdistyvät taas kaksoisliekkinsä kanssa. Tämä totuus tuo levottomuutta moniin.

Tämä saa monet kysymään, miten kaksoisliekkini voi pitää minua viehättävänä, erityisesti niin monien asioiden vaatiessa korjaamista. Itsenne pitäminen tässä erillisyyden harhassa luo etäisyyttä teidän ja kaksoisliekkinne välille. Tätä ei enää tarvita ja se täytyy korjata.

Pyydän teitä tarkastelemaan nyt elämäänne moniulotteisesti viidennessä ulottuvuudessa ja tietämään, että olette viidennen ulottuvuuden kulkuneuvoissa.

Riemuitkaa! Teitte sen! Jos olette täällä nyt, kuuntelette tai luette tätä, teitte sen! Jos perheenne on täällä kanssanne ja ystävänne, he tekivät sen! Ketään joka on valosta, ei ole jätetty taakse. Katsotaanpa tätä uutta kulkuneuvoa, missä nyt asutte.

Viidennen ulottuvuuden kulkuneuvossa, mikä on luonteeltaan kristallinen, havaitsette - jollette ole tehneet sitä jo - ilmestyvän esiin kykyjä. Nämä kyvyt tulevat ylösnousemuksesta ja ovat lahjoja luomisen ja voiman henkisestä kasvualustasta. Voima on lähde-energia yhdistettynä jumalaiseen rakkauteen. Olen rakkauden arkkienkeli ja kun kehitätte näitä paljastuvia kykyjä, kutsukaa minua ja autan teitä niissä täydelliseksi.

Viidennen ulottuvuuden kulkuneuvossa olette virheettömiä todellisuudessa, mikä on hengen täydellisyyttä. Olette Luojajumalia. Olette Ran lapsia. Olette valo-olentoja ja tähtisiemeniä. Olette galaktisia ja enkeleitä ja teillä on maan päällä ihmiskokemus. Tässä kulkuneuvossa koette kaikki valon, sateenkaarivalon sävyt ja värit ovat äärettömiä, kuten ovat säteet ja chakratkin. Kun valokulkuneuvonne laajenee, ankkuroitte lisää ja lisää täydellisyyttänne.

Kaksoisliekkinne on jakamaton osa teitä. Jos katsotte kehoanne nyt, saatatte nähdä, että sen sisällä on kaksoisliekkinne. Tämä on jakamaton osanne eikä se voi olla erillään. Jos mietitte, miten tämä voisi rakastaa teitä tässä maakulkuneuvossa, tietäkää, että se on kanssanne ja tietää kaiken, mitä teette koko ajan. Kaksoisliekkinne on aluksesta katsonut prosessianne maapallon ylösnousemuksessa. Se tiedostaa voittamanne vaikeudet, koska se on ollut paikalla matkan jokaisella askeleella tukien teitä.

Ennen tätä inkarnoitumista, missä maapallo ylösnousee ja kaksoisliekkien paluu on mahdollinen, kumpikin suostui siihen, kumpi esittäisi roolia aluksessa ja kumpi esittäisi soturiroolia maan päällä. Jokainen joka on tällä nyt, on eräänlainen valonsoturi. Olette tulleet luomisen tiheimpiin muotoihin kohottaaksenne sen takaisin valoon. Kun lähditte tälle jännittävälle maapallon ylösnousemusmatkalle, tulitte maapallolle "verhot edessä", kun taas kaksoisliekkinne tiesi, että se liittyisi seuraanne tässä elämässä fyysisyyteen, ankkuroimaan yksilöityneen muodon rakkautta takaisin maan päälle. Miljoonien kaksoisliekkiyhdistymisten myötä maan päällä ilmennetään se rakkaus ja valo, mikä vaaditaan kaikkiin muutoksiin vaikuttamiseksi. Kaksoisliekkinne on tiennyt koko elämänne ajan, että tämä hetki tulisi. Kaksoisliekkinne tulee, tekee kodin kanssanne ja elää täällä kanssanne. Uskokaa se!

Jotkut teistä tuntevat, etteivät ole valmiita tähän. Teillä on hämmennystä syystä tai toisesta. Jotkut teistä ajattelevat: "Hallelujaa, tätä olen odottanut koko elämäni!!" Olen täällä auttamassa teitä tulemaan siihen pisteeseen, missä rentoudutte tämän ajatuksen osalta ja tiedätte, että tätä seuraa: pidätyksiä, paljastuksia, ilmoituksia, laskeutumisia ja SITTEN kaksoisliekkiyhdistymisiä.

On puhuttu paljon siitä, että kaksoisliekkien jälleentapaamiset ovat olleet vähemmän haluttuja menneisyydessä ja että näissä suhteissa on ollut ongelmia. Kaksoisliekkinne on täydellinen peili teistä ja sen vuoksi tämän ihmisen kanssa oleminen vahvistaa kaikkea, mikä ei ole tasapainossa. Tämä on totta. Nyt kaksoisliekkitapaamisten on paljon helpompaa tapahtua, koska olette kaikki viidennessä ulottuvuudessa. Pystytte toimimaan nyt paljon korkeammasta paikasta, moniulotteisen ymmärryksen myötä. Olette tehneet monia, monia vuosia työtä puhdistuaksenne, parantuaksenne ja valmistautuaksenne näitä jälleentapaamisia varten. Näitä tapahtuu niille, jotka ovat valmistautuneita. Tämä ei merkitse niitä, jotka ovat saavuttaneet täydellisyyden, vaan niitä jotka ovat valmistaneet sydämensä tälle mahdollisuudelle. Tähän ei liity tuomitsemista, joten älkää tuomitko itseänne.

Olen täällä kaksoisliekkini kanssa auttamassa teitä valmistautumisessa. Jos tarvitsette opastustani tässä, kutsukaa minua ja puhun teille sydämessänne. Kuulette minut sisäisen äänen, tuon pienenpienen äänen kautta sisällänne.

Kaksoisliekkitapaamiset ovat tärkeitä Gaian/Vywamuksen ylösnousemuksessa. Nämä mahdollisuudet avattiin Leijonaportin avautuessa 8.8.2009. Nyt ne alkavat ilmentyä maan päälle. Miljoonat kaksoisliekit tulevat nyt yhteen. Tässä suuressa fyysisen maailman rakkausyhdistymisessä parantuvat tasapainottomuudet ja näin se parantaa maapalloa. Tämän rakkauden myötä saamme maailmaan rauhan, saasteettoman maailman ja maailman, missä kaikilla maan asukkailla on perustarpeet tyydytettynä sekä suurta yltäkylläisyyttä kaikilla tasoilla.

Fyysinen ulkonäkönne muuttuu uudessa kristallikehossanne ja maan päälle palaavien teknologioiden myötä. Ette enää näytä siltä, että teillä on sodan tuhojen varjo. Olette sädehtiviä, kipinöiviä valo-olentoja. Tämä palaa kaikille hyvin pian. Elätte virtaavassa rakkaudessa.

Yhdistykää nyt kaksoisliekkiinne sisäisillä tasoilla. Puhukaa sille telepaattisesti. Aloittakaa jälleenyhdistyminen nyt sydämessänne ja mielessänne. Kutsukaa minua apuun tämän yhdeksän päivän aikana (12.12. - 21.12.2009) puhdistamaan kaikkea sitä, mitä elämässänne on jäljellä puhdistettavaa, ennen kuin kaksoisliekkinne palaa. Jos tarvitsette suhdeapua, opastan teitä myös siinä. Pyytäkää ja sallikaa tämän parantumisen tapahtua, kun iloitsemme yhteissaavutustamme. Aloitamme terra novan kylvämisen nyt vain sellaisella, mikä syntyy rakkaudesta.

Siunauksiani teille jokaiselle.
Chamuel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Ei kommentteja: