WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Aurat - yleistä / osa A.

AURAT - YLEISTÄ

Universumissa ei ole mitään "yliluonnollista" paitsi meidän rajoittunut ymmärryksemme Luonnosta. Se mitä luulemme tietävämme Maapallosta on nyt vain pieni tippanen Tiedon Valtamerestä.

Kaukaisessa menneisyydessä’ ihmiset ihailivat asioita, joita eivät voineet ymmärtää ja kutsuivat niitä näin ollen “ihmeiksi”. Kauan sitten, ihmiset pystyivät näkemään auraja. Korkealle kehittyneet henkiset ihmiset, kuten Buddha, Jeesus ja heidän opetuslapsensa maalattiin (ja maalataan yhä) pään ympärillä olevan kultaisen halon kanssa, koska jotkut taidemaalarit pystyivät näkemään heidän auransa. Australiasta, West Kimberleys´tä voit löytää tuhansia vuosia vanhoja luolamaalauksia, jotka esittävät henkilöitä, joiden pään ympärille on piirretty kultainen halo.
Luonto on antanut meille kaiken sen taidon, jota tarvitaan aurojen näkemiseen. Tarvitaan vain tieto siitä kuinka yhdistät aistisi saadaksesi auran näkyviin. Jos päätät, ettet edes yritä nähdä auraa, et koskaan tule näkemään niitä. Toisaalta, jos taas näet itse jotain, sinun ei tarvitse enää tyytyä uskomaan toisten sanomisiin. Sinä TIEDÄT. Ja voit käyttää tätä tietoa uuden oppimiseen ja tietojesi kartuttamiseen.

Monet suuret henkilöt historian saatossa ovat valittaneet miten “meillä on silmät ja silti emme näe”. Kohta ymmärrät, mitä he tarkoittivat tällä.

Jokainen, aivan jokainen, pystyy näkemään auroja jollain tapaa. Haluankin näyttää kaikille, mihin heidän silmänsä oikein kykenevät.   Kun melkein kaikki (lapset mukaan lukien) näkevät samanlaisia asioita, haluankin ajatella tätä osana Luontoa ja sanoa, että se ansaitsee huomiomme.

Mikä on aura?
Kaikki Universumissa näyttää olevan vain värähtelyä. Jokainen atomi, atomin osa, elektroni, jokainen elementaalin partikkeli, jopa ajatuksemme ja tietoisuutemme ovat vain värähtelyjä. Siispä voimme määritellä auran olevan jonkin kohteen elektro-fotoninen värähtelyvastaus ulkoiseen ärsykkeeseen (kuten esimerkiksi kohdetta ympäröivä valo) . Tämän tiedon perusteella voimme treenata Itsemme näkemään auroja.

Auran tärkein ominaisuus on, että se pitää sisällään tietoa kohteesta, josta se säteilee. Se muuttuu koko ajan elävien kohteiden ympärillä, joskus hyvinkin nopeasti (esim. tunteiden vaikutuksesta). Vastaavasti elottomien kohteiden ympärillä aura pysyy vakaana, mutta näytämme pystyvän muuttamaan sitä tietoisesti. Yllä olevia tietoja ovat tutkineet venäläiset tutkijat, jotka ovat käyttäneet kirlian-kuvausmenetelmää osana aurojen tutkintaa viimeiset 50 vuotta.

Ihmisen aura koostuu pääasiassa elektromagneettisesta (EM) säteilystä, joka kattaa myös mikroaallot, infrapunan ja UV-valon. Alemman tason miksoaallot ja infrapunan spektrit (kuten ruumiin lämmön valo) näyttävät olevan yhteyksissä ruumiimme alemman tason toimintoihin (esim. DNA-rakenne, verenkierto jne) kun taas korkeampi taso (UV) on enemmän yhteydessä tietoisiin toimintoihimme kuten ajatteluun, luovuuteen, aikomuksiin, huumorintajuun ja tunteisiin. Tämä UV-osa on kaikkein laajin ja tärkein ja tämän me näemme paljain silmin.


Auran tarkoitus
Aura on Todellisen Luontomme heijaste, joka kulkee aina mukanamme. Todellinen Luontomme on se, joka ei välitä yhteiskunnan normeista, opetuksista, päättäjien päätöksistä, materiasta, stereotypiosta tai tavoista. Todellinen Luontomme on Minä Itse, Sielumme. Se on täysin tietoinen, täysin luonnollinen ja spontaani. Jotkut ihmiset ovat niin sidoksissa ulkoisiin tapoihin, opittuihin asioihin ja säännöksiin etteivät he välttämättä koskaan opikaan tässä elämässään tietämään, keitä he Oikeasti ovat.
Ainoa tapa saada paras kuva ihmisen persoonasta näyttääkin olevan heidän aurojensa katsominen, koska aura näyttää heidän Todellisen Luontonsa, kaikkien opittujen uskomusten, säädösten ja tapojen takaa.

Yleisesti, mitä värikkäämpi, selkeämpi ja kirkkaampi aura, sen paremmin ja enemmän henkistynyt tuo henkilö on. Myöskin, mitä enemmän energiaa/voimaa aura sisältää, sen terveempi ja tasapainoisempi tuo henkilö on.

Auramme ympäröi koko kehoamme, mutta aurojen edustamat värit heijastuvat vain pään alueelle. (Pään ympärillä eniten oleva aura = ajattelija, ylävartalon ympärillä eniten oleva aura = käsillään tekijä - AthaMaarit huom- )

Yleensä ihmisellä on aurassaan yksi tai kaksi pääväriä ja nämä värit ovat yleensä heidän lempivärejänsä. Päävärien lisäksi aura heijastaa ajatusten, tunteiden ja halujen värejä, jotka ilmaantuvat hetkeksi auraan ”pilvinä” tai ”salamoina”, yleensä kauemmas päästä. Esimerkiksi oranssi välähdys aurassa kertoo voiman ja hallinnan ajatuksista tai toiveista. Nopeasti välähtelevät värit kertovat vilkkaasta ajattelusta.

Miksi auroja tulisi edes nähdä?
Värit ja auran tiheys, varsinkin pään ympärillä, kertovat tärkeitä asioita henkilöstä. Kun katsot jonkun auraa pystyt näkemään tuon henkilön ajatukset ennen kuin hän sanoo niitä sinulle ääneen. Jos he eivät tarkoita sanomisiaan, näet valheen aurasta joka kerta. Kukaan ei pysty valehtelemaan sinulle ilman, ettet itse huomaisi sitä.  Auraa ei voi teeskennellä. Se näyttää Todellisen Luontomme ja aikeemme kaikille.

Aura on myös henkinen allekirjoitus. Kun näet henkilön, jolla on kirkas, selkeä aura, voit olla täysin varma, että hän on mukava ja henkisesti edistynyt henkilö, olipa hän itse siitä tietoinen tai ei. Jos taas näet henkilön, jolla on harmaa tai tumma aura, voit olla melkein varma, ett tuolla henkilöllä on hämäriä tai epäselviä aikomuksia riippumatta siitä kuinka vaikuttavalta, elegantilta, edustavalta, komealta tai hyvin pukeutuneelta hän ulkoisesti näyttäisikään.


On erityisen tärkeää tarkastaa aina henkisen tai uskonnollisen johtajan aura, olipa hän “henkinen opettaja”, “mestari” tai “guru”. Näillä henkilöillä tulisi olla selkeästi erottuva kullankeltainen halo päänsä ympärillä. Jos näin ei ole, pärjäät paljon paremmin ilman heidän opetuksiaan. On vaarallista liittyä henkiseen tai uskonnolliseen ryhmään, jota johtavat huonoauraiset henkilöt, koska he vaarantavat tietoisuutesi. Missä tämä vaara sitten piilee? Saattaa olla, että tulet tarvitsemaan elämässäsi jotain tietoa mutta kun kurkotat pääsi sisään, et löydäkään sieltä mitään hyödyllistä, koska olet keskittynyt liikaa rituaalien ja muiden ihmisten seuraamiseen. Yleensä nimittäin tällaisilla johtajilla, myös poliittisilla, on vain kaksi asiaa mielessään: raha ja valta yli muiden Ja sinä todellakin VOIT nähdä nuo heidän aurastaan. Ajattele, miten paljon Maapallo ja elo täällä muuttuisivat, jos ihmiset näkisivät johtajiensa aurat ja alkaisivat valita heitä aurojen perusteella!

Aurasta voidaan nähdä myös eri sairauksia ja ruumiin toiminnan häiriöitä kauan ennen kuin ne ilmenevät fyysisinä. Tietoisella aurasi hallinnalla voit myös parantaa itseäsi. Kuitenkaan parantaminen ei ole mitään verrattuna siihen, mitä aurojen näkeminen ja lukeminen tekee tietoisuudellemme, henkiselle kehityksellemme ja Luonnon tiedoillemme.

Jokaisella on oma aura, mutta suurimmalla osalla ihmisistä Maassa on HYVIN heikko ja samea aura. Tämä näyttäisi johtuvan siitä, että he ovat keskittyneet koko elämänsä ajan materialistisuuteen ja tietoisuuden kehityksen sammuttamiseen, pelkoihin, kateuteen, mustasukkaisuuteen ja muihin vastaaviin tunteisiin. Tuollaiset asiat heikentävät Todellista Luontoa ja näin ollen aurakin näyttää kuihtuvan.

Kun opit näkemään auroja valmistaudu siihen, että sinulta tullaan kysymään “voitko kertoa minulle mikä ja millainen aurani on?” Pohdi tarkkaan mitä teet, jos et näekään auraa tai näet jotain sellaista, josta et halua puhua. Itse olen aina vastannut tällaisessa tilanteessa, että “miksipä et itsekin opettelisi näkemään auroja?” ja tämä onkin yksi syy siihen, miksi opetan auran katsomista toisille.

Kun ihmiset hoksaavat, että aura on nähtävissä ja todella monet näkevät niitä, he alkavat tarkkailla ajatuksiaan ja yrittävät nähdä ja kehittää omaa auraansa. Tämän tuloksena heistä tulee parempia ja viisaampia ja he oppivat näkemään toisten ihmisten aikeet. Varmastikin koko maailmasta tulisi paljon parempi paikka, jos kaikki osaisivat nähdä ja lukea auroja.


Lapset ja aura
Pienet lapset (aina 5. ikävuoteen asti) näkevät auran luonnostaan. Sylivauvat katsovatkin yleensä edessä olevan henkilön YLI. Jos he eivät pidä näkemästään aurasta tai huomaavat, että se on paljon erilaisempi kuin vanhempien aurat, lapsi alkaa itkeä siitä huolimatta, miten kiltti, mukava ja hymyileväinen vieras yrittää olla.

Lapsilla on yleensä aikuisia voimakkaampi ja selkeämi aura, sillä aikuiset ovat yleensä keskittyneet kokonaan materialistiseen maailmaan ja hylänneet Luonnon seuraamisen. Kun opetin 12-vuotiasta poikaani näkemään auroja hän kertoi lapsena nähneensä niitä jatkuvasti, mutta koska kukaan ei kiinnittänyt asiaan huomiota poikani ajatteli, etteivät aurat ole tärkeitä ja ehkäpä hänen silmissään on vain jotain vikaa. Hyvin tyypillinen tapaus. Minun mielestäni lasten pitäisi opetella jo kerhossa ja ala-asteella näkemään auroja ja olemaan koskaan hukkaamatta tätä luonnollista kykyä.

Lähde:
Observing Aura Color

http://thiaoouba.com/aura_eye_exercise.htm 

Ei kommentteja: