WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Auran näkeminen / osa B.

Kuinka nähdä auroja - aurallisen näkökyvyn kehittäminen
Näemme silmillämme hyvin pienen osan elektromagneettisestin värähtelyskaalasta, aallonpituuksien 0.3-0.7. mikrometriä eli violetista punaiseen. Näkyvän valon luomat värit ovat kuitenkin vain pieni osa suuresta kokonaisuudesta! Mahtavasta valon värähtelyn kirjosta (ja muista värähtelyistä).

Jotta voisimme nähdä auran meidän täytyy
- Kehittää silmiemme herkkyyttä JA
- Laajentaa värähtelyn hahmottamista näkyvän valon ulkopuolelle.

Vaikuttaisi siltä, että saavutamme yllä olevat ominaisuudet kun
- Käytämme ja treenaamme oheisnäkökykyämme
- Nostatamme näille havainnoille altistumista (toisin sanoen treenaamme sopivissa olosuhteissa)
- Parannamme aivojen visuaalista hahmottamista - parannamme vasemman ja oikean aivolohkon välistä kommunikointia.

Oheisnäkökyky
Miksi meidän tulisi käyttää oheisnäköämme? Verkkokalvostamme keskiosa on jatkuvassa käytössä ja vuosien saatossa keskuskatseemme kärsii vahinkoa ja tukehtuu visuaaliseen ähkyyn (TV, tietokoneet, keinotekoinen valo jne.) Lisäksi olemme oppineet käyttämään näköämme tietyllä tapaa.

Pienet lapset näkevät auran paljon helpommin, koska heidän verkkokalvon keskiosa ei ole vielä vahingoittunut. Kun he aloittavat koulun heille kerrotaan, että heidän silmänsä voivat nähdä vain tietyllä tapaa ja näin ollen he menettävät luontaisen aurallisen näkökykynsä.

Havainnoinnin lisääminen
Jos haluamme saada valokuvasta tumman, meidän on nostettava sen valotusaikaa/altistettava se valolle pidemmäksi aikaa. Me voimme tehdä tämän keskittämällä katseamme yhteen kohtaan 30-60 sekunnin ajaksi.

Harjoitus 1
Katso alla olevaa kuvaa 1.5m päästä. Katso suoraan mustaan pisteeseen kuvan keskellä 30 sekunnin ajan ja tutki värillisiä laikkuja oheisnäölläsi. Älä katso muualle kuin mustaan pisteeseen.

(http://thiaoouba.com/images/2dots_small.gif)

Huomaat pian, miten värillisten laikkujen ympärille ilmaantuvat eriväriset ”aurat”. Kun oheisnäkökykyä stimuloidaan hetken ajan alamme nähdä värejä, jotka ovat aivan erilaisia kuin keskuskatseella nähdyt värit.

Mitä pidempään keskityt mustaan pisteeseen, sen voimakkaampia ”auroista” tulee, koska herkkyytesi kasvaa. Yhteen kohteeseen keskittyminen on avain. Todellisten aurojen sijaan tämä harjoitus demonstroi tapaa, jolla voit katsoa ja nähdä ihmisten auroja tekemällä silmäsi tietoisiksi tietyistä näkökykysi ominaisuuksista.

Keskittymisharjoitus
Jotta voisit  nähdä auroja on oikean ja vasemman aivopuoliskon välinen kommunikointi yhteys vahvistettava.

Aseta kuva 1m päähän itsestäsi. Ojenna kätesi suoraan eteesi niin että  yksi sormistasi on ympyröiden alla ja keskellä niitä. Siirrä katseesi sormen päähäsi ja katso takana näkeviä palloja - niitä pitäisi näkyä nyt 4. Nosta sitten katseesi kahteen keskimmäiseen ympyrään ja sinun pitäisi nähdä valkoinen risti sormesi päällä, kahden ympyrän välissä. Ristin näkeminen on merkki siitä, että vasen aivolohkosi (oikea silmä) toimii yhteistyössä oikean aivolohkon (vasen silmä) kanssa.

(http://thiaoouba.com/images/cross.gif)

( Jos et ole varma, mitä pitäisi näkyä, alkuperäinen kuva ja demo löytyy täältä suunnilleen sivun puolivälistä. - AthaMaarit huom- )

Risti näyttää aluksi heikolta ja leijuvalta. Kokeile välimatkaa sormesi ja silmäsi välillä löytääksesi kohdan, jossa risti näkyy selkeiten. Saat huomattavia tuloksia 3-5 minuutin keskittymisen jälkeen, jolloin risti on tukevampi, mutta kaikkein parhaimpaan tulokseen pääsee 45 minuutin keskittymisen jälkeen (eli älä siis masennu, jos et heti onnistu -AthaMaarit huom-)

Oman kokemukseni mukaan on parasta aloittaa minuutista, parista ja lisätä sitten aikaa viikoittain. Lyhyt ja intensiivinen keskittyminen näyttäisi olevan parempaa kuin pitkäkestoinen tuijotus, jota häiritsee taidon puute.

Ennen pitkää harjoitusten jälkeen sinun pitäisi pystyä saamaan risti esiin ilman sormesi apua. Kun saat ristin näkyviin yritä keskittyä samalla näkemään kaksi muuta ympyrää  kadottamatta ristiä. (Itse sain ristin paremmin näkyviin muutaman yrityksen jälkeen ilman sormen apua -AthaMaarit huom-) Sinun pitäisi nyt nähdä aurallisia värejä niiden ympärillä oheisnäölläsi. Kun pystyt näkemään ristin hukkaamatta sitä ja analysoimaa samalla keskittyneesti ympyröitä, olet valmis näkemään auroja.

Keskittymisen korkeammat tasot
Äskeisen harjoituksen ristin viivoista toinen näyttää aina olevan päällimmäisenä, joka tarkoittaa sitä, että toinen aivolohkosi on toista voimakkaampi. Miehet näkevät yleensä vaakaviivan päällimmäisenä (vasen aivolohko) ja naiset pystyviivan (oikea aivolohko).

Yritä saada risti näkymään niin tasaisena kuin voit. Tämä viimeinen keskittymisen taso auttaa sinua saavuttamaan täyden aivolohkojen välisen tasapainon.  Monet saavat todella upeita tuloksia aikaiseksi. Ensiksikin keskittyminen syvenee. Toisekseen, 2-3 minuutin jälkeen sinusta tuntuu siltä kuin menettäisit näkökykysi, kun kirkas tausta muuttuu tumman violetiksi tai pinkiksi. Herkkyytesi nousee huomattavasti.

Auraväriparit
Harjoituksissa 1 ja 2 huomasimme, että oikeita värejä ympäröi erivärinen aurallinen väri. Nämä värit eivät ole sattuman mukaisia.

Punainen synnyttää turkoosin auran, turkoosi punaisen auran
Oranssi synnyttää sinisen auran, sinen oranssin auran
Keltainen synnyttää violetin auran, violetti keltaisen auran
Vihreä synnyttää pinkin auran, pinkki vihreän auran.


Vilkaisu luontoon antaa meille hyvin esimerkin auraväripareista. Jokaisessa punaisessa linnussa on varmasti turkoosia väriä. Sama koskee väripareja sininen/oranssi, keltainen/violetti ja pinkki/vihreä, eivätkä väriparit rajoitu vain lintuihin vaan myös kukkiin, perhosiin, kaloihin jne. Vaihtoehtoisesti väriparia saattaa edustaa ”seuraavaksi paras” värivaihtoehto.
Oletko huomannut, että suurin osa Maan kukista, jotka ovat violetteja, pinkkejä tai punaisia, kasvavat puussa tai ovat muuten vihreän ympäröimiä?

On tärkeää, että opettelet auraväriparit ulkoa. Miksikö? Jotta nähdessäsi pinkin auran sellaisen henkilön päällä, joka on pukeutunut vihreään, tiedät näkeväsi asun etkä henkilön ”auran”.

Lähde
Observing Aura

Ei kommentteja: