WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Aurat - näkeminen / osa 3.

Auran näkeminen - harjoituksia.
Tämä harjoitus on tarkoitettu ensimmäisen auran näkemiseen ja/tai aurojen näkemisen harjoitteluun. On tärkeää valita hyvät olosuhteet, ei vain siksi, että näkisit auran vaan myös siksi, että luottaisit siihen, mitä näet.

1. Aseta henkilö eteesi valkoista taustaa vasten. Värillinen tausta muuttaa auran värejä, joten sitä varten tarvitset tietoa värien muuntamisesta.
2. Valitse yksi kohta, johon kiinnität katseesi. Esim. keskelle otsaa eli Kolmannen Silmän kohdalle on hyvä tuijottaa.
3. Pidä katseesi kohteessa 30-60 sekuntiin tai kauemmin.
4. 30 sekunnin jälkeen ala analysoida oheisnäölläsi kohteesi ympäristöä, mutta pidä katseesi yhä kiinni valitsemassasi kohteessa. Jatkuva keskittyminen on kaikkein tärkeintä! Hillitse halusi vilkaista muualle!
Nyt sinun pitäisi huomata kuinka taustan väri muuttuu henkilön lähellä. Tämä on sinun näkemyksesi aurasta. Mitä pidempään keskityt, sen paremmin näet. Muista, että yhteen kohtaan keskittyminen lisää silmiesi/oheisnäkösi kykyä ottaa auran värähtelyt vastaan.

Räpäys aurasta
Kun olet keskittynyt tarpeeksi kauan näkemääsi auraan, sulje silmäsi. Näet sekunnin, parin ajan VAIN auran. Valmistaudu. Sinulla on vain sekunti, pari aikaa ennen kuin fotoherkät silmän solusi lakkaavat värähtelemästä ja lähettävät visuaalisen tiedon aivoihisi.  Jos hukkaat tämän, aloita keskittyminen uudestaan. Selvitä kokeilemalla kuin nopeasti tai hitaasti sinun tulee sulkea silmäsi.

Toisten aurojen näkeminen
Paras tapa nähdä toisen aura on keskittyä katsomaan Kolmanteen Silmään (se sijaitsee suunnilleen 1,5cm nenän yläpuolella, silmien välissä) ja rauhoita itsesi samanlaiseen keskittyneeseen tilaan kuin äskeisessä harjoituksessa vähintään 30-60 sekunnin ajaksi. Olet itse katsonut myös kurkku ja sydän chakroja samanlaisilla tuloksilla. Kuitenkin ihmiset saattavat kokea keskelle rintaa tuijottamisen epämukavaksi ja tunkeilevaksi. Kun katsot Kolmanteen Silmään, voit yleensä myös jatkaa keskustelua henkilön kanssa, jonka auraa olet katsomassa. Tämä vähentää kireyttä ja jännitystä.
Jälleen kerran vaalea, varjoton tausta on paras. Harjoittelulla pystyt katsomaan auroja mitä tahansa selkeää ja vaaleaa taustaa (kuten taivasta) vasten.

Kuinka nähdä oma aura
Seiso 1.5m päässä kokovartalopeilistä / suuresta peilistä, josta näet itsesi hyvin. Parasta olisi, että seisoisit vaaleaa ja varjotonta taustaa vasten, vaaleissa vaatteissa. Katso auraasi samoin kuin muiden auroja äskeisissä harjoituksissa.

Harjoittele ainakin 10-15 minuuttia joka päivä kasvattaaksesi ja kehittääksesi herkkyyttäsi ja aurallista näkökykyäsi.

Auralliset näyt ja jälkikuvat
Yksi usein kysytyimmistä kysymyksistä on ”temppuilevatko silmäni?” Vastaus on ei, olet vain oppinut kiinnittämään huomiota siihen, mihin kaikkeen näkösi pystyy. Valosensorit silmissäsi ovat värähteleviä, ei-lineaarisia ja niillä on muisti. Seurauksena tästä on se, että silmäsi näkevät aurallisen jälkikuvan vielä senkin jälkeen, kun katseen kohde on siirtynyt tai olet sulkenut silmäsi.

Jälkikuvilla on sama muoto kuin alkuperäisellä kuvalla. Jälkikuva on kuva kohteesta, jota sen kokoa suurempi aura ympäröi. Jälkikuville herkistytään samaa tahtia aurojen näkemisen kanssa ja räpäyskuvat aurasta ovat jälkikuvia. Siksi onkin erittäin tärkeää auroja katsottaessa, että keskityt vain yhteen kohtaan vilkuilematta muualle, sillä muuten auran väriin saattaa sotkeutua kohteen jälkikuva väreineen. 


Värit:
Valkoinen on puhtauden, läsnäolon ja voiman väri.
Punainen aktiviteetin ja elinvoiman väri, voi osoittaa stressiä ja vihaa 
Keltainen henkilökohtaisen voiman tai älyllisen toiminnan väri
vihreä tasapainon ja sydämen väri, voi merkitä muutoksia nyt tai tulevaisuudessa 
Vaaleanpunainen ilon innostuksen ja rakkauden väri 
Sininen on luovuuden ja sisäisen voiman väri 
Violetti Henkisen herkkyyden ja intuition väri, voi merkitä myös henkistä muutos kautta jossa mm. negatiiviset ajatukset muuttuvat positiivisiksi.
http://thiaoouba.com/aura_eye_exercise.htm 

Ei kommentteja: