WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 30. syyskuuta 2010

Muistutan Jofiel Arkkienkeliä...

Jofiel on viisauden ja valaistumisen arkkienkeli. Keltainen on älyn väri, se syvenee kultaiseksi, kun avaudumme korkeammalle viisaudelle. Häneen liitettyjä ominaisuuksia ovat: 2. säde, Kuthumi, kruunuchakra
Jofiel ja hänen kaksoisliekkinsä Christine ammentavat viisautta Jumaluudesta. Christine nimi viittaa kristustietoisuuteen. Heidän tehtävänsä on kirkastaa ihmiskunnalle Säteilevän opetusten yhteyden täydelliseen sielunsuunnitelmaamme.

Jofiel

Väri: keltainen
Nimen merkitys: " kauneus"
Toimialue: Viisaus, ymmärrys, innoitus
Kaksoisliekki: Christine- Viisaus, ymmärrys, innoitus

Arkkienkeli Jofiel on viisauden ja valaistumisen arkkienkeli. Keltainen on älyn väri, se syvenee kultaiseksi, kun avaudumme korkeammalle viisaudelle. Jofiel tuo oivallusta ja ymmärrystä, hän valaisee korkeinta tietä jokaiselle yksilölle. Jofiel ja Christine toimivat erityisesti opettajien ja opiskelijoiden tukena eri oppilaitoksissa ja auttavat omaksumaan tietoa. He myös opastavat meitä luottamaan näkemyksiimme ja olemaan uskollisia vakaumuksillemme.
Mahtava arkkienkeli Jofiel on viisauden ja valaistumisen enkeli. Hän ja hänen kaksoisliekkinsä Christine ammentavat viisautta Jumaluudesta. Kuten jo Christinen nimikin viittaa, hän on yhtä Kristustietoisuuden kanssa. Heidän tehtävänsä on kirkastaa ihmiskunnalle Säteilevien opetusten todellista merkitystä ja valaista korkeinta tietä jokaiselle yksilölle. He auttavat meitä saamaan yhteyden täydelliseen sielunsuunnitelmaamme. He vapauttavat suuria valovirtoja, jotka tulvivat ihmisaivoihin ja sulattavat kielteisyyttä.
Jofiel ja Christine ovat toisen, keltaisen säteen arkkienkeleitä. Keltainen on älyn väri, joka syvenee kultaiseksi avautuessamme yhä syvemmälle viisaudelle. He ovat erityisesti opettajien ja opiskelijoiden tukena kouluissa, oppilaitoksissa ja yliopistoissa ja auttavat meitä omaksumaan ja muistamaan tietoa, opiskelemaan ja läpäisemään kokeet.
Arkkienkeli Jofiel hallitsee kruunuchakramme avautumista, jotta voisimme saada yhteyden korkeampaan minäämme. Kruunuchakra on kuin tuhatterälehtinen lootuksenkukka pään päällä. Kaikkien terälehtien avautuessa voimme vastaanottaa enemmän jumalallista valoa. Kultainen kruunu, jota kantavat kuninkaalliset ja korkeassa virassa olevat, edustaa tämän chakran avautumista jumalyhteyden luomiseksi.
Arkkienkeli Jofiel työskentelee läheisesti mestari Kuthumin, toisen säteen tummansinisen aspektin mestarin eli chohanin kanssa. Toinen säde tunnetaan rakkauden ja viisauden säteenä.
Päivä, jona arkkienkeli Jofielin vaikutus on suurimmillaan, on sunnuntai, ja hänen henkinen asuinsijansa sijaitsee Kiinan muurin eteläpuolella.

Arkkienkeli Jofiel
"Jumalan viisaus"
Anna keltaisen syvän kirkkaan viisauden
avata tietoisuutesi.
Anna ajatustesi, mielesi ja kehosi kirkastua ja
Jumalan liekin valaista kaikki sielusi syvimmätkin komerot.
Keskitä katseesi viisauden jyvään kuvion keskellä.
Ime itseesi tämä tiedon jyvä.
Tunne miten se itää, versoo ja alkaa kasvaa.
Näe miten viisaus sinussa puhkeaa kukkaan.
Tunne, miten tämä viisaus nousee sinuun Äiti-Maan ytimistä ja
Jumalallisen alkulähteen korkeuksista laskeutuu sydämeesi.
Anna tämän viisauden täyttää sydämesi, mielesi ja tietoisuutesi.
Ole rauhassa.
Olet omassa keskuksessasi.
Olet omalla tielläsi.
Olet Sinä.
MITEN ENKELIN APUA PYYDETÄÄN?
Universaalien lakien mukaan, korkeampien henkisten hierarkioiden edustajat yleensä auttavat meitä vasta sitten, kun pyydämme heidän apuaan. Olemme täällä opettelemassa valintojen tekemistä oman vapaan tahtomme mukaisesti. Luomme oman elämämme omilla valinnoillamme. Valintojemme taustalla ovat ajatuksemme, uskomuksemme, käyttäytymismallimme tai korkeampi tietoisuus ja rakkaus. Opettelemme omien kokemustemme kautta, millaisia asioita eri valintojen takana olevat energiat tuottavat elämäämme.
Voimme esittää pyyntömme heille hiljaa mielessämme tai lausua pyyntömme ääneen ja kuvailla tilanne johon haluamme muutosta ja lopuksi kiittäkäämme heitä heidän avustaan. Pyynnön on oltava tietoinen ja rakkaudesta lähtöisin, että se saavuttaisi korkeat henkiset auttajat. Periaatteessa voit tehdä pyynnöt omin sanoin, mutta monet kokevat helpommaksi, jos on joku kaava tai mantra, joka toimii voimallisesti ja täsmällisesti halutessamme apua elämän kiemuroihin.

ENKELIN KOSKETUS
"Olin ajamassa autolla pitkin pimeää tietä. Metsän reuna piirtyi tummana taivasta vasten, tähdet ja kuu näyttivät seuraavan autoa kilometri toisensa jälkeen. Jollain tapaa olo oli aavemainen. radio soi hiljaa paikallisen kanavan toimittajan valitsemia lauluja. Oli pitkästi yli puolen yön ja minua väsytti. Eräässä mutkassa autoni ajautui jo vastaantulevien kaistalle ja hätkähtäen heräsin ratista. Olin aivan uupunut, mutten voinut jäädä lepäämään tien viereen sillä tiesin 3- vuotiaan pikkutyttömme kaipaavan minua kotona jo kovasti. Kilometrit taittuivat ja kaikki tuntui epätodelliselta unelta. Oli jäljellä vielä 50 kilometriä, kun äkkiä tunsin kosketuksen oikeassa olkapäässäni. Hätkähdin, mutten säikähtänyt. Kosketus tuntui lämpimältä, pienen ihmisen kädeltä ja ajattelin, että se oli ehkä viesti kotona odottavalta nukkuvalta lapselta. Ajatukseni suuntautuivat kotiin, tyttömme huoneeseen ja saatoin sieluni silmin nähdä, miten hänen pieni ja suloinen kehonsa nukkui omassa sängyssään. Rakkaus tulvahti mieleeni ja hetkessä olin myös auton ratissa valppaampi. Hyvillä mieli jatkoin matkaani, mutta ehkä hieman hiljempaa vautia, kuin aiemmin. Kaikki tämä koitui pelastuksekseni, sillä miltei seuraavan tienmutkan takaa eteeni avautui kammottava näky. Rekka oli mennyt ojaan ja pimeällä tiellä oli henkilöauton romu poikittain. Tämä kaikki tuli niin nopeaa eteeni jyrkän mutkan takaa, että jos olisin ajanut puoliunessa ja aiemmalla nopeudella, olisin syöksynyt varmaan kuolemaan ja ehkä aiheuttanut pahaa jälkeä myös tiellä oleville onnettomuudesta selvinneille ihmisille! Pysähdyin ja autoin ihmisiä. Soitin ambulanssin ja pian myös poliisit ja palokunta tuli paikalle. Kaikki loukkaantuneet toimitettiin sairaalaan, minua kuulusteltiin ja lopulta pääsin jatkamaan matkaani. Vasta kotiovelle päästyäni hytkähdin hillittömään itkuun. Tajusin, että ehkä oman lapseni ENKELI oli pelastanut minut! Minun elämälläni oli väliä. Minua suojeltiin. Liikuttuneena, järkyttyneenä, lopen väsyneenä ja äärimmäisen kiitollisena avasin lapseni huoneen oven. Yölampun valossa näin pienen nukkuvan tytön, joka huokaisi onnellisena aivan, kuin hän olisi unen läpi tunnistanut, Äiti on nyt turvassa ja kotona!"
Me voimme pyytää enkeleitä antamaan meille fyysisen kosketuksen. Jotkut tuntevat selvän käden kosketuksen, että luulevat sitä todelliseksi ihmiseksi ja järkyttyvät, kun huomaavat olevansa yksin. Enkeliä voi myös pyytää pitämään kädestä kiinni silloin, kun itsestä tuntuu pelottavalta. Eipä aikaakaan, kun sinulle tulee jo paljon parempi olo! Enkelin kosketus on monesti hyvin hoitava.

ENKELIN IHMEITÄ TEKEVÄ VOIMA
Enkelit tekevät usein ihmeitä. He voivat pelastaa meidät varmalta kuolemalta ihmeellisellä tavalla, silloin, kun tarkoituksemme ei ole vielä kuolla. He voivat järjestää meille täydellisen työpaikan täysin yllättävällä tavalla, jos olemme siihen valmiita tai he voivat järjestää apua meille ihmeen tavoin. Enkelit ilmestyvät meille monenlaisessa muodossa.He näyttäytyvät meille vain sellaisessa muodossa, jonka voimme hyväksyä.


MAAILMANHISTORIAN TÄRKEIMMÄT AKTIVOINNIT!
Olemme matkaamassa tietoisesti kohti Uutta Aikaa ja tavoittelemme tilaa, jossa Universaali rakkaus täyttää sydämen. Tiedostamme, että olemme paljon muutakin, kuin yksinäisiä olentoja vaeltamassa vain yhden elämän ajan planeetalla nimeltä Maa... Moni sielu on tehnyt lupauksen työskennellä näinä upeina aikoina Universaalin energian kanssa.

Yhä useampi on valmis syvemmälle sisäiselle työskentelylle. Yhä useampi tuntee sydämensä tarpeen avautua Unversaalille elämälle, johon kuuluu yhteys rakkaudellisten valomaailmojen olentojen kanssa. Nyt Sinulla on jälleen yksi mahdollisuus Sielun polulle ja tehdä tietoinen lupaus antautua tietoisuuden kohottamiseen niin sisäisillä kuin ulkoisillakin tasoilla! 

 
* Sanotaan, että energinen valokehomme, MERKABA on muuntumassa korkeampaan tietoisuuteen vastaavaksi Kristalli-Merkanaksi 2012 energioiden myötä. Tämä muutos on alkanut 09:09:09 kristalliaktivoinnissa ja etenee tärkeiden energiapäivien myötä 12:12:12 asti, jolloin tietoisuuden pitäisi olla täydessä potentiaalissaan. Lue lisää asiasta täältä!

Lähde: Rakkaudentähti 

Ei kommentteja: