WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 6. marraskuuta 2011

11-11-PORTIN YMMÄRTÄMINEN



Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia 
(www.selacia.com)
30.10.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Te ja ihmiskunta astutte energiaportista 11.11. Se on yksi porteista, joita koette tulevina aikoina. Mitä nämä portit todellisuudessa merkitsevät ja miten voitte valmistautua?

Ihmisiä herää ympäri planeettaa. Kun tätä heräämistä tapahtuu, valoa säteilee asioihin, jotka aiemmin olivat pimeässä. Tämä on luonnollinen prosessi. Sinä jumalaisena muutoksentekijänä olet oleellinen osa tätä prosessia.

Energiasi on kriittistä sille, mitä seuraavaksi ilmenee - ja se vaikuttaa omaan henkilökohtaiseen evoluutioosi ja maapallon muuttumiseen. Koska energiasi on niin ratkaiseva tekijä, on hyödyllistä ymmärtää evoluutiosyklejä ja sellaisia portteja kuin 11-11.

Herääminen mitä nyt tapahtuu, on ollut tekeillä jonkin aikaa ja se keräsi vauhtia, kun lisää ihmisiä kehittyi henkisesti. Tämä prosessi on nyt nopeampi, osittain johtuen ihmiskunnan evoluutiokehityksestä ja myös ajan nopeutumisesta.

Muutokset joita näette nyt, eivät tapahtuneet yhdessä yössä - ne ovat kehittyneet vähitellen. Muutos kehitysprosessissa voi ilmetä niin hienovaraisesti, että sitä ei huomaa jokapäiväisessä elämässä. Vaatii erottelukykyä, koulutusta ja harjoittelua oppia tulkitsemaan olemassaolon hienovaraisia tekijöitä.

Tietämys DNA:ssanne

Kautta aikain kuviin, numeroihin ja päivämääriin on liitetty symbolismia. Olette tallentaneet DNA:hanne tietämyksen näistä asioista. Toisessa ajassa ja paikassa teillä on ehkä ollut ymmärrystä numerologiasta, astronomiasta tai muista esoteerisista opeista, joihin liittyy energiasyklejä ja päivämääriä. Opinnoissanne olette ehkä oppineet henkimaailman symbolista kommunikointia.

Numerot 11-11 on pitkään liitetty synkronismiin, mitä ilmestyy kelloon tai myös sielun silmiin eräänlaisena herätyksenä. Sisäinen olemuksenne ikään kuin muistuttaa teille, että olette jumalainen. Kun näette 11:11 vilahtavan kellossanne päivän aikana, henki haluaa saattaa huomion jumalaiseen itseenne. Olettehan jumalainen! Kun yhdistytte tuohon ajatukseen, koko olemuksenne energisoituu, teillä on suurempi mahdollisuus kehittyä henkisesti ja siksi voitte siirtyä suurempaan harmoniaan ja iloon.

Numero 11 on yksi mestariluku ja se liittyy henkisyyteen, valaisemiseen ja vastakohtien tasapainottamiseen. Esimerkkejä vastakohdista ovat miespuolinen ja naispuolinen, aktiivinen ja passiivinen, rakkaus ja pelko. Kun lisätään kaksi 11:tä yhteen päivämäärässä 11.11., saadaan voimakas tilaisuus henkiseen kasvuun ja heräämiseen. Kun 11.11. koetaan vuonna 2011, tämä voima lisääntyy, osittain koska 2 liitetään kaksinaisuuteen. Näin ollen 11.11.2011 auttaa valaisemaan kaksinaisuutta.

Mitä kaksinaisuuden valaiseminen merkitsee ja miten tämä vaikuttaa teihin ja rakkaisiinne?

Megakriisi jonka te ja planeettanne nyt kohtaatte, liittyy heräämiseen siihen tuhoavaan voimaan, mikä vanhan toimintamallin pelkoa sisältävällä lähestymistavalla on. Vasta kun voitte nähdä toimimattomat rakenteet ja olemistavat sellaisina, mitä ne ovat, voitte muuttaa niitä. Kaikki mikä perustuu pelkoon, on täysi vastakohta sille, mitä tarvitsee luoda siinä rakkauden voitelemassa maailmassa, missä pyritte asumaan.

Kaksinaisuudesta on tultava näkyvää

Teidän on voitava nähdä toimimattomuus tietääksenne, että sitä te ette halua. Kaksinaisuuden on tultava näkyväksi voidaksenne tarttua siihen. Jotta näkisitte sen selvästi ja täysin, toimimaton täytyy valaista. Tuota valaisemisesta tapahtuu tällä hetkellä ympäri planeettaa ja se näyttää teille, mikä ei toimi suhteissa, liiketoiminnassa, politiikassa, uskonnossa jne. Tätä paljastumista tapahtuu teille henkilökohtaisesti, rakkaillenne ja ihmiskunnalle laajemmin.

11.11.2011 on kuin sen valaisemisvaikutuksen suurentamista, mikä on ollut käynnissä jonkin aikaa. Se on siksi portti - tilaisuus teille liittyä toisiin ympäri planeetan ja keskittyä rakkauteen ja valontäyteisiin elämistapoihin.

Tämän tekeminen 11.11. ja muina päivinä, kuten päivänseisauksessa, antaa teille voimallisia tilaisuuksia säteillä valoanne - tavoilla mikä voi singota teidät ja ihmiskunnan rakastavampaan asetelmaan. Joka kerta kun keskitätte energianne tällä tavalla, tuette merkittävästi tietoisuusmuutosta.

Tämän lisäksi lisäätte näitä positiivisia energioita sillä, miten elätte päivittäistä elämäänne. Joka kerta kun teette valinnan olla rakastavampi ja ystävällisempi, kohotatte taajuuttanne ja tuette uuden tyyppisen, rakkauteen perustuvan todellisuuden luomista. Mieti, mitä voit tehdä tänään lisätäksesi tätä liikevoimaa - tämä on täydellinen hetki aloittaa.

Vääriä näkemyksiä liittyen 11-11-porttiin

Väärät näkemykset liittyen marraskuun 11. päivään ja muihin tuleviin päivämääriin sisältävät monia ajatuksia, jotka perustuvat profetiaan, taikauskoon ja toiveajatteluun. Oppikaa olemaan tietoisia ja käyttämään erottelukykyä median viesteihin sellaisista päivämääristä kuin 11.11.2011. Internet on täynnä artikkeleita, jotka yhdistävät tuon päivän lopputuloksiin, joita ei voi vahvistaa.

Tässä on muutamia esimerkkejä vääristä näkemyksistä:
* Kaikki valopolulla ylösnousevat 11.11.
* Kun ylösnouset, jätät taaksesi rakkaat, jotka eivät ole vielä valmiita.
* Yhdistyt kaksoisliekkiisi 11.11.
* Kaikki työsi on tehty - 11.11. on tehtäväsi huipentuma.

Ottakaa tavaksi kyseenalaistaa syvemmin kaikki, mitä kuulette ja luette. Luuletteko todella, että kaikki planeetalla, myös ne jotka eivät ole vielä oppineet rakastamaan itseään, yhdistyvät automaattisesti kaksoisliekkiinsä 11.11.? Tämä on puppua.

Ei myöskään ole mitään automaattiylösnousemusta. Suuri muutos joka nyt on käynnissä, on asteittainen eikä se tapahdu yhtenä päivänä. Jokaisella ihmisellä on oma henkinen polkunsa. Voitte auttaa toisia ja näyttää tietä, mutta korkeammasta henkisestä perspektiivistä ette ole vastuussa siitä, miten he kehittyvät henkisesti. Ketään ei jätetä taakse - jokaisella ihmisellä on jumalainen kipinä ja hänen lopullisena kohtalonaan on muistaa se ja elää sieluna.

Teillä ei ole kilpailua

Teillä ei ole kilpailua. Kaikella ja jokaisen ihmisen polulla on jumalainen ajoitus. Kun avaudutte omalle sisäiselle viisaudellenne ja toimitte sen mukaan, yhdistytte omaan jumalaiseen ajoitukseenne. Tähän Teidän kannattaa keskittyä nyt ja tulevina aikoina.

Kun jatkatte jumalaisen luontonne löytöretkeä, ympäröimme Teidät Rakkaudellamme ja Siunauksillamme. 
 
Olemme Kahdentoista neuvosto.
11-11-PORTIN YMMÄRTÄMINEN



Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: