WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 25. marraskuuta 2011

PARANNA HAAVOITTUNUT SYDÄN



Olemme täällä -tiimiä kanavoinut Peggy Black 
(www.morningmessages.com)
Uutiskirjeestä 17.11.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Olemme täällä syleilemässä ja voimaannuttamassa teitä, kun ylläpidätte ja ankkuroitte uutta todellisuutta. Olette pioneereja, jotka kulkevat värähtelytaajuuksien maisemassa. Alatte omaksua sen, että olette todella transformoijia, valontuojia ja energia-alkemisteja.

Kun henkilökohtaisesti ja kollektiivisesti pysytte vahvana tästä tietämyksessä ja palveluksessanne, ylläpitäen visiota todellisuudesta ja tietoisesti heränneiden ihmisten planeetasta, se tulee muotoon. Useammat ja useammat yksilöt käsittävät, että he voivat henkilökohtaisesti vaikuttaa keskittyneen aikomuksensa voimallaan ja omistautuneilla teoillaan, mitkä tukevat kaikkea elämää. Energiavärähtelyaallot toistensa perään ovat kylvettäneet planeettaanne. Tämä energia, nämä energiataajuudet ovat laukaisseet uskomattoman tietoisuusmuutoksen, mitä koette - todistatte muutoksia itsessänne sekä tuloksia kollektiivissa.

Tämä sisäinen muutos ja tämä integroituminen tapahtuu korkeimman galaktisen ja taivaallisen itsenne ja sen fyysisen muodon välillä, missä asutte tällä hetkellä. On yhteensulautumista, on kumppanuutta ja on laajentumista. Tunnette tämän fyysisen kehonne muutoksissa sekä ajatuksissanne, unissanne ja meditaatioissanne. Teitä ns. kalibroidaan uudelleen. Huomaatte enemmän synkronismia tapahtuvan elämässänne. Todellisuus ei ole niin kiinteää, miltä se kerran näytti.

Olemme taas kerran täällä tukeaksemme teitä tässä laajentumisessa ja uudessa kumppanuudessanne. Teille avautuu uusia tietoisuusovia. Kun sallitte ja tunnistatte taivaallisen itsenne sulautumisen fyysisen itsen kanssa, astutte myötätuntoiseen voimaan. Alatte ymmärtää, että fyysinen keho on työkalu ja liittymä tähän tiheään todellisuuteen. Tämä jumalainen kumppanuus galaktisen itsenne ja fyysisen itsenne välillä alkaa paljastaa todellisen tehtävänne ja tarkoituksenne. Kutsumme teitä alkamaan kuunnella ja pyytämään tämän paljastumista.

Teidän on nyt erityisen tärkeää omistaa ja tunnistaa yksi voimakkaimmista transformaatiotyökaluista, joita on käytettävissä. Olemme kertoneet tästä voimakkaasta alkemiatyökalusta teille monilla nimillä, joka kerta kylväen siemeniä tämän integroitumiseksi täysin tietoisuuteenne.

Ehdotamme, että käärit henkiset hihasi ja aloitat työn ja sallit tehtävän tulla tehtyä. Huomaat, että se on paljon helpompaa, kuin voisit kuvitella. Sinua ihmisenä kutsutaan päästämään irti kauan ylläpidetystä surusta, murheesta, tuomitsemisesta ja päätösten katumisesta ja kaikista tunteista, jotka ovat tiheitä, epäharmonisia tai ristiriitaisia. On tärkeää sallia ja tietoisesti sitoutua päästämään irti, parantamaan ja transformoimaan se tiheä matalalla värähtelevä tunne-energia, mitä olet kokenut fyysisessä kehossasi ja elämässäsi.

Jatkamme muistuttamistasi siitä, että sydämesi sähkökenttä on 60 kertaa suurempi kuin aivojesi generoima sähkötoiminta. Magneettikenttä mikä säteilee sydämestä, on tuhansia kertoja vahvempi kuin fyysisten aivojen generoimat energiataajuudet. Sydämesi on portaali, sydämesi on portti, joka yhdistää sinut galaktiseen itseesi, toisiin, tämän planeetan matriisiin, kaikkiin ulottuvuuksiin ja tähtiin. Sydämesi älykkyys antaa henkilökohtaista ja globaalia parannusta.

Transformaation alkemiaprosessi tapahtuu pyhässä sydämessä. Siellä tapahtuu kaikkeuteen sulautuminen. Tämä on malja, joka sisältää totuuden ja viisauden. Galaktisena kansalaisena, taivaallisena olentona sinun tärkeää parantaa, transformoida ja vapauttaa se fyysinen inhimillinen murhe, suru ja katumus, mitä kannat sydämessäsi. Ensin fyysinen elämäsi heijastaa tätä parantumista. Tärkeämpää kuitenkin on, että sydänportaalisi on puhdas ja vastaanottava jumalaiselle yhteydelle, jumalaiselle opastuksellesi ja säteilet yhtenäisiä tunteita tämän planeetan matriisipunokseen.

Tämä on työ kaikille ihmisille, sillä sydän muodostaa yhteyden toisiin ja jumaluuteen. Jos fyysinen ihmissydän on energeettisesti täynnä vanhoja loukkaantumisen, surun tai epäluottamuksen tunteita, niin rikkaampi ja täydempi yhteys jumalaan vääristyy. Joissain tapauksissa sydän on energeettisesti suljettu toisille ja siksi se on suljettu jumalalle.

Ihmisten on aika parantaa haavoittunut sydän.

Tunnustamme, että tunteiden tunteminen on upeaa ja voimakasta ja laajentuminen merkitsee yhdistymistä aitoon ja jaloon itseenne. Otatte itsestäänselvyytenä nämä tunteet, tämän tuntemisen. Jotkut päättävät kätkeä tunteensa tai tuntemuksensa itseltään sekä muilta suurimman osan elämästään. Tunteet esittävät erittäin arvokasta ja tärkeää roolia ihmisen kehittymisessä. Tunteet ovat tämän todellisuuden kieli. Tunteet motivoivat tai pysäyttävät kaiken toiminnan, tunteet varoittavat vaarasta ja tunteet yhdistävät teidät rakkaaseenne.

Nyt on yleistä tietoa, että tuntemuksenne ja tunnevärähtelynne kulkevat kehonne ja mielenne läpi ja laukaisevat kemiallisia reaktioita, joita vaikuttavat lihaskuntoon, sydämen lyöntitiheyteen, verenpaineeseen sekä herättävät mielikuvia, ajatuksia, uskomuksia ja tallennettuja ohjelmia. Tunteet ovat taajuuksia. Ne ovat värähtelyjä, joiden perusteella opitut uskomuksenne tulkitsevat, mitä todellisuudessanne tapahtuu. Monta kertaa voi tuntua, että olette ikään kuin tunteidenne armoilla sen sijaan, että ymmärrätte voimanne herättää tunteiden korkeamman värähtelyn sisällänne. Sallitte ulkoisen todellisuuden tyrkyttää ja laukaista tunteita, jotka eivät tue sitä, kuka oikeasti olette.

Silloin kun tulit fyysiseen muotoon, kaikki mille altistuit, teki oman vaikutuksensa. Vanhempasi ja perheesi lisäsivät tunnevärähtelyjä ja vuorovaikutuksesi yhteiskunnan kanssa lisäsi omat "sivelynsä" ja taajuutensa. On aikoja, jolloin reagoit näillä tunteilla, jotka toiset ovat ohjelmoineet järjestelmääsi. Muista pysähtyä hetkeksi ja tarkastella reaktiotasi mihin tahansa tapahtumaan tai kokemukseen ja päivitä toimintatapasi.

Käsitä, että olet kaikkien tunteiden generaattori ja kontrolloit omaa reaktiotasi kaikkiin ja jokaiseen tilanteeseen. Ala nähdä tunteet, joiden sallit pyörittää sinua, tunteet jotka eivät ole miellyttäviä ja tunteet jotka eivät tue hyvinvointiasi ja laajentunutta itseilmaisua. Muuta nuo tunteet mahdollisimman nopeasti. Generoi sisältä eri tunne. Löydä paremmalta tuntuva tunne ja salli sen virrata kokemukseesi.

Ala rohkeasti ja tietoisesti muuntaa jokaista tunnetta, joka heikentää elämää. Keskitä huomiosi sydämen maljaan, todellisen transformaatioalkemian paikkaan. Anna jokainen tunteesi, jonka aiot parantaa, vapauttaa ja muuntaa, pidettäväksi pyhän sydäntilasi energiakentässä. Hengitä tähän tunteeseen ja salli äänen ilmaista, mitä tunnet, ja salli värähtelyjen muuttua sekavasta taajuudesta yhtenäiseksi ja tasaiseksi värähtelyksi, joka ylläpitää elämää. Tuemme ja kannustamme sinua energeettisesti ja tunteellisesti puhdistamaan sydäntilasi. Hankaa se puhtaaksi ja kiillota, tuuleta se ja ala elää siellä.

Jokainen moniulotteinen tähti-ihminen koskettaa jumalaista lähdettä älykkäässä ja pyhässä sydäntilassa. Tämä on voimalähteesi. Vaikka se onkin fyysinen elin, joka tukee elämääsi, se on myös energiaportaali jumalyhteyteen. Sydämesi lyöntirytmi on yhteydessä planeetan värähtelyihin ja siihen vaikuttavat auringon purkaukset ja muu planeetta-anti. Tehtäväsi, tarkoituksesi on käyttää tietoisesti tätä voimalähdettä säteilläksesi rakkautta ja kiitollisuutta kaikelle joka hetki, joka päivä. Tämä on oikeasti korkeinta palvelutyötä, mitä voidaan tehdä.

Sydämen älykkyys opastaa ja kohottaa sinua kaikissa toimissasi. Harjoittele kysymään sydämeltäsi, ennen kuin kysyt mieleltäsi. Harjoittele tekemään yhteyssilta sydämen älykkyyden ja aivojen älykkyyden välille. Harjoittele kutsumaan jumalaista itseäsi tapaamaan sinua sydäntilaasi. Kuvittele tämä herätessäsi ja päivän mittaan. Harjoittele tuomaan esiin uusia ilon, leikkisyyden ja hilpeyden tunteita. Harjoittele löytämään nuo kiitollisuuden ja arvostuksen tunteet. Harjoittele hyväksyntää ja myötätuntoa naapureitasi, kadun vierasta kulkijaa ja koditonta, likaista ihmistä kohtaan. Laajenna se sisältämään kaikki ihmiset kaikissa moninaisissa ja ainutlaatuisissa ilmentymissään.

Tehdään tutkimuksia ja nyt on tieteellisiä todisteita siitä, että kollektiivitunteiden värähtelytaajuudet voidaan aistia ja mitata. Silloin kun ihmiskunta lähettää pelkoa tai surua, se ilmestyy sensoreihin, joita on sijoitettu ympäri planeettaa. Tämä pelon tai surun tunneaalto vaikuttaa todellakin matriisiin. Teidän on erittäin tärkeää käsittää ja omaksua, että harjoittaessanne sydäntietoisuutta se vaikuttaa terveyteenne, perheeseenne, ystäviinne, ympäristöönne ja maailmanlaajuiseen matriisiin.

Astu voimapaikkaan sisälläsi, missä olet se, joka valitsee kokemuksen tunnesävyn automaattisen tunnereaktion sijasta. Leiki tällä. Varmista, että teet mieli- ja tunnetarkistuksen. Kysy itseltäsi, mitä tunnet juuri nyt. Jos tunteesi ovat huolen ja tuomitsemisen matalia ja tiheitä värähtelyjä, muuta ne välittömästi - korvaa ne tunteella, joka tuntuu paremmalta.

Kutsumme sinua omistamaan tämän voiman ja harjoittelemaan päivittäin. Kaiumme muinaisviisautta. Varmista, että olen ankkuroitunut fyysiseen kehoosi ja tämän planeetan sähkömagneettikenttään ja yhdistynyt taivaalliseen jumallähteeseesi. Kun olet tehnyt tämän, se on hyvin helppoa: kohdista tietoisuutesi sydämeen ja kosketa fyysistä kehoasi sydämen alueella, mikä sallii huomion keskittämisen siihen. Nyt vain rentoudu, vedä useita kertoja syvään henkeä ja sitten ala löytää kiitollisuuden ja arvostuksen tunne. Pidä sitä yllä useita minuutteja. Näe mielikuvituksessasi tämän värähtelyn säteilevän sydämestäsi ja kiertävän planeetan. Alat panna merkille muutoksen omassa fyysisessä hyvinvoinnissasi ja tuet ihmiskunnan energiakentän kohottamista.

Annamme toisen yksinkertaisen työkalun muuttamaan kiireistä mieltäsi, joka on kiinni huolessa. Voit lausua nämä yksinkertaiset sanat, jotka ihmiskunnalle on antanut yksi rakastettu opettaja. "Olen kiitollinen, olen kiitollinen, olen kiitollinen sydämeni jokaisella lyönnillä ja jokaisella hengenvedollani. Olen kiitollinen." Toista, kunnes mieli on hiljaa ja olet palannut sydämeesi.

Harjoittele säteilemään ehdotonta rakkautta, iloa, kiitollisuutta ja arvostusta sydämestä, ei mielestä. Salli itsesi matkata ja keskittyä pyhään sydäntilaasi. Asu siellä. Salli itsesi käsittää, miten voimakas sydänmaljasi todella on. Salli itsesi nähdä pyhä sydäntilasi avarana, äärettömänä, laajentuneena ja ehjänä. Se on koetinkivesi taivaalliseen ja galaktiseen itseesi. Se on yhteytesi globaaliin matriisiin. Se on linkkisi kosmiseen verkkoon. Se on tiesi kotiin.

Kannustamme sinua tavoittelemaan kokemuksia, jotka keventävät sydäntäsi. Tuo sisään iloa, arvostusta ja kiitollisuutta mahdollisimman usein. Säteile tuota siunattua armon tunnetaajuutta kylvettämään kaikkea ja kaikkia. On tärkeää rakastaa ja kunnioittaa itseään. On tärkeää antaa anteeksi itselleen ja toisille. On tärkeää astua ilolla ja kiitollisuudella päivääsi. On tärkeää tuoda ilo mukanasi kaikkeen, mitä teet tai annat. Olet maailmanpalvelija - palvele ilolla ja kiitollisuudella. Kaikki asiat seuraavat siitä.

Liitymme sinuun pyhän sydämesi tietoisuudessa. Meille on kunnia tukea ja palvella sinua tiedostaessasi, kuka oikeasti olet. Olet mittaamattoman voimakas - vaadi tämä ja säteile sitä.

Syvällä kiitollisuudella ja rakkaudella, Tiimi

PARANNA HAAVOITTUNUT SYDÄN
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
 
Kun sydän kolhun saa se on kuin mustelmaa sattuu kosketus jokainen. mun sydän arka on mut kiitos kohtalon tänään rakkaus parantaa sen valo varjot voittaa tähtitaivas aukeaa kun rakkautta osaksensa saa uusi päivä koittaa kipu aikaan raukeaa kun haavoittunut sydän saa sua rakastaa en joskus unta saa mua pelko valvottaa tuskin onneain uskoinkaan kun syliis kiedot mut mä jälleen rauhoitun hellyys peittonain nukahtaa saan...
kuuntele myös..

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tykkään sivustostasi kirjoituksesi ovat mielenkiintoisia.
Kuvat tuovat kivaa lisäväriä. Tulen lukemaan tätä jatkossakin!
Here is my web-site ; sähkötupakki