WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 21. marraskuuta 2011

Sielun polku Valoon


Kanssamme samoin tuntevien
ja kokevien ihmisten löytäminen
on varmaan maailman suurin onni

* Carl Spitteler *
Kiitos kanssaSielut

Olemme kolmen osan kehon, sielun ja hengen kooste. Keho sitoo meidät maahan ja aikaan. Sielu kehittyy meissä elämiemme aikana. Henki on side lähtökohtaamme Jumalaan. Meihin on puhallettu Henki. Päämäärämme on palata alkujuurillemme Jumalan luo, Valoon. 

Matka on pitkä ja kivinen koska sidonnaisuutemme maahan on vahva. Suuri osa meistä on niin kehonsa vallassa, ettei lainkaan tiedosta Sielunsa kehitystehtävää ja olevansa henkiolento, jumalallinen KIPINÄ.

Kun tietoisuutemme tehtävästä syntyy ja etenee, alkaa kehitys, vähäinen VALO syttyy meissä, joka oppimisen ja vihkiytymisten kautta johtaa Kristus tietoisuuteen ja Elämän Rikkauden Tajuamiseen.

* White Eagle *

Ei kommentteja: