WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 19. marraskuuta 2011

JumalatarAlkemiaa Platinasäteen jumalainen feminiinisyys


Arkkienkeli Metatronia kanavoinut Tyberonn 
( www.earthkeeper.com)14.12.2008 (julkaistu 23.5.2009)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tosiaankin! 

Olen Metatron, Valonherra, ja toivotan jokaisen Teistä tervetulleeksi tähän erityiseen tilaan, tähän hyvin erityiseen, yhtenäiskentän vektoriin, jonka tunnette Sedonan pyörteenä.

Otamme hetken energian "säätämiseen" tässä huoneessa ja kehotan teitä avaamaan sydämenne ja tuntemaan esiin tulevan violetti-hopeisen valoenergian, sillä se on valo, johon viittaatte ultraviolettina. 

Valo joka tulee tietoisuuteen, valo joka on Teissä jokaisessa, siinä mielenne osassa, johon viittaatte alitajuntana ja superalitajuntana. Tämä huone täyttyy nyt harmoniataajuuksista, jotka sallivat moniulotteisuuden teissä kaikissa. 

Ne avaavat erityisesti sen todellisen puolen, kuka olette, mikä sallii teidän astua egotietoisuuden, persoonallisuuden ulkopuolelle, astua nykyelämänne lineaarisuuden ulkopuolelle lyhyeksi, joskin hedelmälliseksi ajaksi kurkistamaan todellista luonnettanne. 

Olemme puhuneet tällä viikolla Rakkaudesta ja siitä tosiasiasta, että Rakkaus on paljon enemmän kuin käsitätte. 

Suurimman osan ajasta kun te ihmiset tuntevat Rakkautta, tunnette itse asiassa yksinkertaisesti sydänchakran "intonaatioita". 

Tunnette tosiaankin Rakkauden tunnepuolen, Rakkauden fyysisen puolen ja Rakkauden mentaalisen puolen. Mestarit, tuo tunne on vain jäävuoren huippu. 

Rakkaus on kaikki. Rakkaus on maailmankaikkeuden, kosmoksen korkein olemustaajuus. Se on taajuusavain, taajuusportti, josta jokaisen teidän on astuttava siirtyäksenne korkeampaan ulottuvuuteen. 

Rakkaus on niin paljon enemmän kuin käsitätte.Ja tietäkää tämä, rakkaat ystävät. Rakkaus parantaa. Kerromme Teille, että Rakkaus on pyhää tiedettä, joka sitoo kaikki asiat yhteen. Rakkaus on totuus, joka antaa periksi vain korkeammalle totuudelle, universaalille totuudelle. 

Rakkaus on taivaallista musiikkia, joka virtaa sisään ja ulos jokaisesta teistä. Ja aivan samalla tavalla kuin jumalainen musiikki täyttää huoneen tämän lahjakkaan muusikon soittaessa kauniisti, myös rakkaus virtaa kosmoksen läpi. 

Rakkaus on virtaavaa ja alati kiertävää ja se aaltoilee jatkuvasti kaikkiin paikkoihin ja kaikkiin osiin.(Tauko)Ja nyt seurue muodostuu ympärillenne. Rakkaat Ystävät, tunnette nämä ihmiset, tunnette jokaisen heistä ja he teidät. 

Ne ovat todellista perhettä, sieluperhettä ja he pitävät teitä kädestä. Ottakaa hetki tunteaksenne heidät, puristaaksenne heidän kättään tunnistuksen merkiksi. 

He ympäröivät jokaisen Teistä tässä huoneessa Hopeaisella Valolla ja tuo parantava valo on feminiinistä, se on Jumalattaresta ja sitä kutsutaan Platinasäteeksi. (Tauko)

Kutsumme esiin Feminiinisen parantajan, Tähtisiemenjumalatarparantajan, pyhän platinasäteen suojelijan. 

On eräs upea mies, jonka olemme pyytäneet tulemaan eteen, ja hän istuu nyt kanavan edessä. Enkeli koskettaa hänen olkapäätään. Tämä mies, Darwin, on tullut eteen ottaakseen johdon tässä suuressa transformaatiossa, minkä osana Te kaikki olette.

Pian alkaa nimittäin tapahtua vapautus, jonka osana te olette kaikki sopineet olevanne. Ja tästä tarkoituksesta ajan verhot vedetään sivuun, avataan. Ja näin viemme teidät aikakaudelle, minkä jokainen teistä on kokenut monia, monia kertoja. 

Sitä kutsutaan Atlantikseksi - alkuperäisen punaisen rodun, kultaisen pitkän rodun ja Alta Ran koti, Yhden/ykseydenlain koti, minkä osa useimmat teistä ovat. Mutta tulemme myös Aryanin, Eelin poikien energiaan. Jotkut teistä tuntevat sen aivan liian hyvin ja se on tosiaankin osa tasapainoa. 

Sillä Atlantiksen romahtaminen alkoi liiallisen maskuliinivoiman tasapainottomuudesta. Ja samalla kun sekä maskuliinisuutta ja feminiinisyyttä vaaditaan tasapainoon, niin feminiinisyys on nyt saatava takaisin maan päälle pyhän tasapainon saamiseksi.Toisten ihmisen häiritsevä kontrollointi alkoi nimittäin Eelin poikien geenimuuntelun väärinkäyttämisestä Aryanilla. Viisi teistä tässä huoneessa olivat Atlantiksella jumissa elämissä, missä teillä on kamalia geneettisiä rajoituksia. Ja näiden istutettujen rajoitusten vuoksi sielunne ei pystynyt ilmaisemaan itseään noilla matkoilla. 

Olitte eristettyjä satojentuhansien muiden kanssa orjaelämiin kykenemättä ilmaisemaan Rakkautta. Ja tässä vektorissa tulee nyt se tasapaino, mitä olette odottaneet. On nimittäin tiettyjä vektoreita, tiettyjä pyörreportaaleja joissa on akselitonaalinen taajuus ja joka yhdistää tiettyihin piirteisiin lineaarisessa aikakehässä, ja yksi niistä on avattu nyt tänne Sedonaan. Olette siinä ja olemme astuneet ovelle, joka on juuri avattu teille. 

On erityinen maaportti, ei tähtiportti, vaan erityinen maaportti ajassa, mikä yhdistää teidät tässä huoneessa Aryan-saareen, Eelin poikien alueelle Atlantiksella.

Neljä teistä tämän kauniin sielun lisäksi (Channel kävelee etupenkkiin) eristettiin elämiin, joissa ette voineet ilmaista itseänne. Neljällä muulla teistä on geneettinen implantti, kuten sitä voitaisiin kutsua. Nämä voidaan poistaa nyt. 

Voitteko odottaa hetken "säätämistä", antaa meille hetken energian saattamiseksi suurempaan resonanssiin aikaverkossa. Tällä hetkellä ne jotka tuntevat, jotka tietävät olleensa osa tätä - ja tiedätte keitä olette - saaneensa Atlantiksella kokemuksen, jonka haluaisitte saada muutettua, jotain jonka haluaisitte saada poistettua. Kehotamme teitä valmistautumaan tähän. Tämä koodattu energia annetaan teille, sitä käytetään teihin.

Atlantiksella oli niitä, joihin viitattiin "toisina" - niitä jotka olivat käytännössä järjestelmän orjia. "Toisia" muunnettiin geneettisesti, heitä manipuloitiin tarkoituksellisesti kapasiteetiltaan heikennettyyn, fyysiseen muotoon ja he syntyivät rajoittuneisiin työelämiin. He kokivat energian rajoittuneisuutta ja henkistä surua - valtavia traumaattisia tukoksia. Tunteita ei voitu tuntea syvästi. Rakkautta ei sallittu kokea.

Kerromme Teille, Rakkaat Ystävät, että ketään ei ole tarkoitettu olemaan tällä planeetalla, tällä maapallolla, tässä tietoisuudessa, ilman rakkauden kokemista. Voitteko kuvitella sitä kiduttavaa tuskaa ja kamalaa turhautumista, että on täällä kykenemättä ilmaisemaan sitä, kuka on? Se on sellaista, mitä jetit (isojalat) kokevat nyt, koska myös niitä muunnettiin geeni-implanteilla Atlantiksella, jotta niistä tuli "kuormapetoja".

Pääsemme nyt siihen voimahetkeen ja -keskiöön, mikä on avattu tähän huoneeseen. Meistä tulee ikkuna, joka sallii teidän kääntää aaltoa muuttaaksenne menneisyyttä. Ja voitte muuttaa menneisyyttä! 

Ikuisessa nyt-hetkessä ei nimittäin ole mitään menneisyyttä eikä tulevaisuutta - on vain tämä hetki, juuri nyt.  

Ja ikuisessa nyt-hetkessä on universaali totuus ja se laajenee vieläkin suuremmaksi totuudeksi, ja tuo suurempi totuus on tässä hetkessä. 

Tämä pyhä totuus kasvaa lineaarisesti, vertikaalisesti, ulottuvuuksiltaan ja tuo suurempi totuus on Ehdoton Rakkaus.  

Silloin kun Rakkauden ei anneta virrata, kehoon tulee oikosulku. 

Siinä on samankaltaisuutta sen oireen kanssa, johon viitataan kroonisena polariteettivaihdoksena, mutta todellisuudessa sitä kuvataan tarkemmin auran oikosulkuna. 

Siitä tulee sitten tunne-energiatukos, mikä johtaa auravuotoon. 

Teidän kaikkien on oltava tietoinen siitä - Teidän kaikkien on ylläpidettävä aurakenttänne koskemattomuus ja virtaus. 

Se on osa siirtymistä ylösnousemukseen, kristallienergiaan. Pyydämme siis Darwinin tänne nyt. 

Haluatko poistaa tämän tuskan? 

Onko meillä lupasi? 
(Darwinille on tehty minuuttien ajan kanavoitua parannustyötä phi-kristalleilla.)

Kun jatkamme tätä parannusta, kerromme, että monet teistä kokivat Atlantiksella tämän tuskan olla ansassa ja kyvytön ilmaisemaan sitä, kuka olette. Jotkut teistä ovat kantaneet tämän tähän hetkeen ja se ilmenee monin tavoin. Puhuimme aiemmin tänään Valonsotureista. 

Rakkaat Ystävät, pimeys on aivan yhtä paljon kuvassa mukana kuin valokin. Rakkaat Ystävät, ilman pimeyttä ei voisi olla valoa ja ilman valoa ei voisi olla pimeyttä. 

Tämä on polariteetin ja kaksinaisuuden luonne. Näissä puitteissa molemmat on hyväksyttävä, molemmat on vapautettava - ne ovat osa elämänoppituntia kaksinaisuudessa. 

Sana "valonsoturi" merkitsee vahvuutta saattaa loppuun se tehtävä, joka Teille annettiin kaksinaisuudessa. 

Tämän huoneen energiassa on läsnä joitain suurenmoisia parantajia, joitain shamaaneja, joilla on valtava kyky parantaa.Kaikki tässä huoneessa voivat nyt päästää irti kaikesta, mikä ei palvele teitä. Näin tehdessänne teette sen planeettanne puolesta. 

Olemme puhuneet enoklaisesta, Alton Kamadonilaisesta työstä, ja hän on todella läsnä nyt! Olemme puhuneet Ashtar-työstä, Saint Germainin työstä, joka on myös läsnä täällä! 

Olemme valmiita parannukseen, minkä on tapahduttava. Feminiiniseen tasapainoon, minkä on tapahduttava. Tuokaa se nyt sisäänne. 

Tuokaa sisään platinasäde, jumalaisen feminiinisyyden ja maskuliinisuuden tasapainottamiseen, sisäisen mies- ja naiskaksinaisuutenne tasapainottamiseen. 

Monet Teistä puhuvat jumalaisen feminiinisyyden todellisesta tarpeesta planeetalla. Tosiaankin, Rakkaat Ystävät, se on ollut patriarkaalinen aivan liian kauan. 

Ja feminiinistä energiaa todella tarvitaan planeetan tasapainottamiseen. Mutta mestarit, pankaa merkille, että tässä prosessissa ei perimmiltään haluta vain feminiinistä energiaa maapallolle. 

Ei! 

Sen sijaan kyse on miehisyyden ja naiseuden optimaalisesta tasapainosta.Feminiinistä energiaa tarvitaan nyt tasapainon saavuttamiseen. Sillä maapallo on värähtelyltään ylimaskuliininen ja se on tuotava tasapainoon, jumalaiseen tasapainoon! Ja tasapainoa halutaan nyt, sitä tarvitaan nyt teidän kaikkien sisällä. Tasapainoa!

Todellisuudessa, henkimuodossa ette ole mies ettekä nainen. Hengessä olette kummankin tasapaino. 

Raamatullisessa vertauskuvassanne Aatamista ja Eevasta, Aatamilta otettiin kylkiluu toisen puolikkaan, naisen muodostamiseksi. 

Todellinen viesti on, että ennen tuloanne maatasolle olette kokonaisia ja teillä on miehisyys- ja naiseustekijöiden harmonia. Jakaudutte vain kaksinaisuuteen, koska tämä on polariteetin, kaksinaisuuden planeetta.

Maapallo on nimittäin taso kasvua varten. Tämä on oppitunti- ja kaksinaisuuden tutkimisplaneetta, joten toinen puoli on mies ja toinen nainen, joilla kummallakin on tietyt tarkoitukset ja oppitunnit. 

Te kaikki olette olleet kumpaakin monissa, monissa elämissä.  

Mutta nyt, nyt on aika palata tasapainoon. Ei ole mikään virhe, että huoneessa läsnä olevista ihmisistä 80% on naisen muodossa. Tätä energiaa tarvitaan, feminiinienergiaa tarvitaan tasapainoon. Useimmat miehet tässä huoneessa ovat tasapainossa mies/naisominaisuuksiensa osalta. 

Monet naiset tässä huoneessa ovat olleet miehiä monissa elämissä ja ovat tuoneet tämän energian tähän elämään ollakseen naisia, ollakseen ilmaisumuodoltaan naisia sähkömagneettimallissa, mutta kuitenkin kantaen valtavaa vahvuutta, mikä ei rajoitu vain yhteen sukupuoleen. 

Itse asiassa nainen on tähän saakka ollut vahvempi. 

Kysykää keneltä tahansa naiselta ja hän kertoo sen Teille (naurua). Voi kyllä, meillä on huumoria EnkeliUlottuvuuksissa! (Naurua) 

Se on yksi ominaisuus, jonka te ihmiset siirrätte henkeen. Jumalainen feminiinisyys, se on hoivaamista, se on vahvuutta. 

Ja sitä tarvitaan nyt tällä planeetalla. 

Tämä planeetta on syklissä. Monet Teistä ajattelevat sitä evoluutiona. Se on ollut myös syklissä, joka on ollut rappeutumista/surkastumista. Monet teistä ajattelevat, että Harmoninen yhdentyminen toi sisään tämän uuden ajan. 

Rakkaat ystävät, 1200-luku esitti avainroolia tämän valaistumisen aikakauden tuomisessa - jakso jota olette kutsuneet pimeäksi keskiajaksi. Atlantiksen romahtaminen esitti merkittävää roolia siinä valaistumisen ajassa, mitä tunnette nyt. 

Pimeys synnytti valon. Minäpä toistan tämän. Pimeys synnytti valon. 

Silloin kun tunnette näitä vapautuksia, se johtuu akselitonaalisesta yhteydestä, harmonisesta oskillaatiosta.  

Pimeydestä kumpuaa valo, valosta kumpuaa pimeys. 

Kyse on syklistä. Seitsemän vuosisataa - 600-1200-luvut, pimeäksi keskiajaksi nimitetty jakso - loi valon polaarisen vastakohdan, mitä kutsuttiin Orionin romahtamiseksi. 

Syklinen syöksykierre alkoi Atlantiksen romahtamisesta ja huipentui pimeässä keskiajassa, mikä synnytti tämän uuden tarkoituksen, jota kutsutaan uudeksi ajaksi. 

Maapallolla on syklejä. Maapallo uudistaa syklinsä joka 26000. vuosi. Kyse on jonkin tietoisuuden valmistumisesta, uudelleenkalibroinnista, uuden maailman syntymästä. 

Siis vähäpätöisempi totuus tuotti suuremman totuuden. Huomenna teette aivan uskomattoman tähtiportin ja olen siellä paikalla. Ja lähetätte toisen aallon, joka muuttaa menneisyyttä. Se muuttaa tulevaisuutta. Menette vähän lineaarisen peräkkäisyyden ulkopuoliseen tilaan. Paikka jotka kutsutaan Shamaaniluolaksi, on äärettömyyspiste. 

Se ei ole vain tähtiportti. Se on äärettömyysportti. 

Ja kun menette sinne huomenna, tehkää se kunnioittaen, tehkää se vahvoina. Menkää sinne hyvin keskittyneenä. Menkää sinne pyhiinvaelluksessa, pyhässä seremoniassa. Kyse ei ole piknikistä. Kyse ei ole patikkaretkestä. Kyse on tehtävästä, johon olette sopineet osallistuvanne.  

Pyhästä valasta jonka olette kauan sitten suostuneet toteuttamaan.

Maailmanne käy läpi nyt muutoksia. Äskettäin maailman talousjärjestelmä näytti hajoavan. Ja rakkaat ystävät, kuten olemme kertoneet teille, muita järjestelmiä romahtaa, käynnistetään uudelleen. Nyt on aika, jolloin teidän on löydettävä tasapaino. 

Makrossa ja mikrossa. Niiden jotka ovat manipuloineet aivan kuin Atlantiksella, aivan kuin USA:ssa, aivan kuin maailman merkittävissä keskuksissa, on muututtava. 

Rahajärjestelmän on muututtava. Hengeltä ei puutu rahaa. Hengellä on energiaa. Huomaatte, että järjestelmät tulevat toimimaan, nopeammin kuin kuvittelette, mutta tulkintanne rahasta muuttuu, näkemys rahajärjestelmästä muuttuu.Ihmiskunta ei voi enää olla paikassa, joihin viittaatte ensimmäisenä maailmana, ja hiljaa sallia kolmannen maailman - kuten sitä kutsutte - kiemurrella nälässä ja puutteessa. 

Uusi toimintamalli ei voi olla maailmassa, missä pienellä kourallisella ihmisiä on kaikkea ja suuret ihmismassat syntyvät orjuuteen, aivan kuin tapahtui Atlantiksella. 

Se ei voi toimia enää uudessa toimintamallissa, sen on kaaduttava. Myös Etelä-Amerikassa tapahtuu nyt muutoksia, joiden on määrä tapahtua.

Muutosten on tultava Amerikkaan. Te Amerikassa valitsitte toivon ja pelon välillä viime vaaleissa. Ajattelette USA:ta maana ja itseänne kansalaisina. USA:sta tuli Toisen maailmansodan jälkeen voittoon ja valtaan perustuva yritys. Ja tässä prosessissa "kansalaismassasta" tuli työntekijöitä - velalla orjuutettuja, median manipuloimia ja määrän huumaannuttamia. 

Kyse ei ole vain Amerikasta, vaan useimmista maistanne vaihtelevassa määrin. Ei teistä, jotka olette aidolla polullanne, mutta manipuloiduista massoista todellakin. Ja sen on muututtava. Tällaiset "saarekkeet" kuin tämä sallivat tilanteen muuttua. Olette täällä tätä tarkoitusta varten - asettamassa tarjolle korkeimman hyvän ja sallimassa näiden muutosten tapahtua. Sallimassa korkeimman hyvän tapahtua. 

Sallimassa parantumisen tapahtua.

Rakkaat ystävät, haluan teidän kaikkien lähettävän nyt soinnun ja tämä sointu vahvistetaan. Sitä kantaa se enkeliulottuvuuden seurue, joka on tässä huoneessa nyt kanssanne. Monia, monia heitä on täällä nyt, kulkemassa käytävillä ja tuolien välissä. 

Tämän soinnutuksen aikana lähettäkää korkeinta parasta ympäri planeettaa.[Soinnutusta useiden minuuttien ajan] Jaamme kanssanne nämä arvokkaat hetket. Se mitä teette tämän viikonlopun aikana, on erittäin tärkeää. Pidätte oman osanne sopimuksesta, jonka teitte kauan, kauan sitten. 

Teillä oli eilen puhumassa kristallikalloista hyvin erityinen mies. Ja se oli tärkeä osa sitä, mistä olette sopineet. 12-säikeisen DNA:n täydellisen toimintamallin energia on yhtenäiskristallikentässä. Se on 144:n (12:n neliö) 12 puolen täydellinen toimintamalli. Ja sen mitä kutsutaan kultaspiraaliksi. 

Muodostatte kultaspiraalin tähän paikkaan. Ei ole mikään virhe, että tietyt ihmiset tunsivat vetoa tänne. Ei ollut mikään virhe, että tämä nimenomainen paikka avautui. Ei ollut mikään virhe, että menette äärettömyyspisteeseen huomenna. 

Ja se on tarkoituksenne - ilmaista tahtoenergia ammentaaksenne kristallikentästä täydellisen toimintamallin, korkeimman parhaan, nuhteettomuuden, rakkauden kielen.

Joulukuun 21. päivä 2012 on tapahtuma, mitä pidätte ylösnousemuksena. Yhden maailman loppuna ja toisen alkamisena. Mutta kerromme teille, monille teille rakkaat ystävät, ettei tuota päivämäärää ole kirjoitettu kiveen. 

Ylösnousemus ei ole astrologinen yhtymäkohta. Joillakin teistä ylösnousemus tapahtuu nyt. Joillakin teistä se tapahtuu ensi vuonna. Joillakin teistä se on jo tapahtunut. Sitä ei ole kirjoitettu kiveen. 

Ylösnousemuksen määrää ihmisten valomäärä, kuten sitä kutsumme. Riittävä valomäärä noin 9-10%:lla maan ihmisistä varmistaa ylösnousemuksen tapahtumisen. Ja tuo valomäärä saa sen tapahtumaan - ei mikään tietty kalenteripäivä.Ja niin tämän paikan vektorissa, tähtiportin vektorissa, äärettömyysportissa minne menette huomenna, ylösnousemus on jo tapahtunut. 

Monet Teistä itse asiassa tulevat taaksepäin tulevaisuudesta. Jotkut teistä ovat valonlähettiläitä tulevaisuudesta, jotka tulivat tähän tiettyyn ajankohtaan auttaakseen navigoimaan näiden vesien poikki, koska tiedätte, missä käänteet ja käännökset ovat. 

Jotkut teistä ovat "vaihdokkaita", kuten niitä kutsumme, jotka tulivat sisään erityisesti tuodakseen erittäin vahvaa ja voimakasta energiaa auttamaan parantamisessa, koska olette olleet täällä aiemmin. Ja on kahdenlaisia vaihdokkaita. On vaihdokkaita, jotka ovat todellisuudessa yhteensulautumista sielun kehittyneemmän osan kanssa, joka on sielun samassa juurikokonaisuudessa. 

Ja sitten on sellaisia, jotka ovat sielun täydellistä, sopimuksen mukaista vaihtumista tietyssä kehossa. Ja tuo keho rakentaa itsensä uudelleen joka seitsemäs vuosi, aivan kuin maapallonne rakentaa itsensä uudelleen joka 12000. vuosi.

Aika kulkee nopeammin planeetallanne 26000 vuoden syklin vuoksi. Valo kulkee nopeammin nyt ja se muuttaa havaintoanne ajasta. Kellonne eivät enää mittaa tarkasti ajan sykkivää välähdysyksikköä. Maapalon sisäydin pyörii nopeammin. Maapallon ulkoydin kiertää edelleen aurinkoa samalla tahdilla. 

Suhde on muuttunut. Valo liikkuu nopeammin, vaikka menee vuosikymmeniä, ennen kuin valtavirta-akateemikkonne tunnustavat sen. Ja tulevaisuudessa, kristallilasten elämissä, kierto auringon ympäri muuttuu - se nopeutuu. 

Sen sijaan että Auringon kiertäminen kestää 365.25 vuorokautta, vauhti nopeutuu lähes seitsemällä vuorokaudella. Planeetallanne tulee tosiaankin tapahtumaan myriadeja muutoksia. Ne ovat peruuttamattomassa alkuprosessissa ja ne ovat välttämättömiä. 

Päästäkää irti pelosta. 

Niiden on tapahduttava. Kyse on uudelleenkäynnistyksestä. Uusi ohjelma tulee käyttöön. Talousjärjestelmänne käynnistetään uudelleen ja planeettanne toimintamalli uudistuu. Napajäätiköt sulavat. Tuo kristallivesi on hajotettava, koska siinä on värähtelyjä, jotka eivät enää palvele teitä. Napajäätiköiden tuhansia vuosia jäätyneenä olleessa vedessä on mikrobeja ja entsyymejä, joista tulee tarpeellisia tulevina vuosina. 

Muutosten ei tarvitse olla maailmanlaajuisesti katastrofaalisia. Tapahtuu paikallisia muutoksia, mutta katastrofin ei tarvitse olla maailmanlaajuinen, jollaisen näitte Atlantiksella.  

Muutokset ovat paikallisia sillä tavalla, mitä olette nähneet tulirenkaan ympärillä. 

Se voi tapahtua asteittain 80-200 vuoden kuluessa. Omat reaktionne määrittävät jossain määrin, miten se tapahtuu. Reagoitteko pelossa ja vahvistatte sitä? Vai ymmärrättekö sen ja toimitte rakkaudessa ja annatte sen kulkea kulkuaan? "Koronamassapumppaukset", tsunamit, superhurrikaanit ja supertornadot saavat kaikki aikaan taajuusmuutoksia, jotka ovat välttämättömiä planeetalle. 

Täydellinen myrsky, harmoniasekoitus joka tasapainottaa planeetan. Vakuutamme teille, että jos näitä ei olisi, tapahtuisi merkittävä maailmanlaajuinen mullistus. Nämä antavat tilanteen asettua. 

Älkää pelätkö niitä, älkää torjuko niitä, älkääkä vahvistako niitä. Antakaa korkeimman parhaan tulla. Niissä on maapallolle täydellistä akupunktuuria, mikä "piikittää" täydellisiä, tarvittavia taajuuksia. 

Älkää yrittäkö estää niitä. Älkää pelätkö niitä. Ja te ihmiset olette niin valmiita ottamaan syyllisyyden maapallon lämpenemisestä. Rakkaat Ystävät, kyse on muutossyklistä! 

Kerromme Teille, että napajäätiköt sulaisivat, vaikka olisitte telttayhteisö. Niin paljon kuin haluaisittekin syyttää itseänne, teitä ei ole syyttäminen maapallon lämpenemisestä. Kierto vaatii tapahtumia. Pääsyy on maapallon sisäytimen kierron nopeutuminen. Muutoksia tulee, niitä tarvitaan. 

Teidän tehtävänne on päästää irti ja sallia korkein paras. Älkää pelätkö! Lakatkaa taistelemasta. Muutos tapahtuu jo.

Rakkaat ystävät, niin lopetamme tämän tilaisuuden ja kerromme teille, miten tärkeää teidän on rakastaa toisianne. Miten tärkeää teidän on hoivata itseänne. Miten tärkeää teidän on hoivata toisianne. Kohdelkaa toisianne kunnioittaen ja välittäen. Olette kaikki perhettä. 

Tulitte kaikki tänne tästä syystä. Ja aikanne on ohi hyvin nopeasti. Olette jääneet kiinni lineaariseen peräkkäisyyteen, jähmettäneet ajattelun aikaan. Teistä näyttää kaksinaisuudessa, että elämänne on pitkä. 

Rakkaat Ystävät, se on vain välähdys. 

Ohikiitävä välähdys. Olette niin paljon enemmän kuin tämä yksi puoli. Henkinen elämä on ikuista, mutta fyysinen ei ole. Jokaisella Teistä, Rakkaat Ystävät, jokaisella Teistä tässä huoneessa juuri nyt on näkymätön vastine moniulotteisuudessa, joka seisoo verhon takana ja auttaa Teidät tämä läpi. 

Tämä vastine kertoo Teille, että kaikki tulee olemaan hyvin. Tuo vastine on Korkeampi Itsenne. Todellinen Sinä!  

Kaikilla Teillä on oppaita, jotka ovat korkeamman itsenne osia. 

Te kaikki olette täällä kanssani, ylösnousseet mestarit, katsomassa verhon läpi. Olette olleet täällä aiemmin, olette täällä taas kerran. 

Kauniisti sävelletty sinfonia soi ja sitten se maatuu. Ja sitten soitatte taas. Siinä on tarkoitus. Tarkoitus joka Teidän on tietoisuus- ja kaksinaisuussuodattimien vuoksi vaikea nähdä.  

Mutta on valtava hyötykokonaisuus, syvällinen tarkoitus Teidän täällä olemiseenne. 

Ja Rakkaat Ystävät, opastuksenne tulee Teiltä. Ei tältä kanavalta, ei Metatronilta, vaan teiltä. 

Olette jumalan kipinä, olette tämän maailmankaikkeuden kanssaluoja. Olette voimakas sielu ankkuroituna jumaluuteen. 

Ottakaa opastuksenne sisältä, ei ulkopuolelta. Älkää antako voimaanne pois. Ette voi mennä kristallikenttään, jos ette rakasta itseänne. 

Ette voi mennä kristallikenttään, jos ette voimaannuta itseänne. Ottakaa hallinta, niin olette Valonsoturi - ette taistelemalla ihmisiä vastaan, vaan ylittämällä epäilyksen, ylittämällä heikkouden. 

Kamppailu itseä vastaan on käärme, joka syö omaa häntäänsä. Rakastakaa itseänne, nähkää itsenne sellaisena, kuka todellisuudessa olette.

Juhlikaa aikaa, joka Teillä on jäljellä tänään ja huomenna. 

Kunnioittakaa tätä kaunista maapalloa. Ja se on kaunis. Ja se on muuttumassa. Kunnioittakaa tämän alueen suurenmoista tietoisuutta. Jotkut teistä puhuvat Sedonan energiamuutoksesta. 

Rakkaat Ystävät, tämän energian matriisi on itse kallio maaperässä. Tämä punainen kallio on 400 miljoonaa vuotta vanha. Luuletteko, että 40-50 vuotta ihmiselämää sen päällä vaikuttaa tähän muinaiseen pyörteeseen? 

Se on kuin sekunti Teidän elämässänne. Pyörre-energiaan ei ole todellakaan vaikutettu pahasti. 

Kyllä, Sedona on katedraali. Se on pyhä ja kyllä, kaupalliset piirteet ovat haitta, mutta voitte käynnistää sen uudelleen ja teette sitä. Laittakaa energianne siihen. 

Rakastakaa tätä paikkaa, Rakastakaa toisianne. 

On aika tuoda sisään Jumalataralkemia, platinasäteen tasapainottava feminiinienergia.

Pyydämme tätä erittäin lahjakasta muusikkoa, joka on Metatron-joukkoani, soittamaan taas kaunista musiikkia huilullaan.

Kun lähdemme tästä kokoontumisesta, tästä nyt-hetkestä, tietäkää, että olette Rakkaita! 

Olen Metatron ja kerron Teille nämä totuudet.
Ja niin se on.
JUMALATARALKEMIAA Platinasäteen jumalainen feminiinisyys

 Platinasäde
Platinasäteen energia on moniulotteinen taajuus, josta on ainutlaatuista hyötyä ja joka ilmentyy planetaaristen järjestelmien ja ihmiskunnan ylösnousemuksessa. Todellisuudessa, Rakkaat Ystävät, monet Teistä ovat käyttäneet sitä muissa ulottuvuuksissa ja planeettajärjestelmissä, ja monet Teistä päättivät olla täällä osittain kokeakseen uudelleen sen, mitä jo tiedätte, ja auttaaksenne toisia heidän ylösnousemuskokemuksessaan. 
Monet Teistä tuntevat tästä syystä vetoa kalliiden platina- ja palladium-metallien hankkimiseen. Vaikka se onkin hyödyllinen työkalu, se ei ole ollenkaan välttämätön. Platina- ja palladiumtaajuus voidaan ilmentää Teidän taajuuteenne tahdonilmaisun avulla. 
Platinasäde on tosiaankin kristallivalon säde, maan ylösnousemuksen metatroninen säde. Vetäkää sitä sydämeenne, kun koette tämän upean tapahtuman nopeutumisen. 
 
Se on moitteettominta sädevärähtelyä aurinkokunnassanne tänä aikana.

Olette astumassa kosmisen hypyn ja merkittävän valmistumisen kynnykselle, ja siihen sisältyy monia piirteitä, monia työkaluja, monia osatekijöitä ja runsaasti tapahtumia, jotka resonoivat tai sitten eivät resonoi ylösnousemusaistimuksenne kanssa. Yksi näistä on maapallon lämpeneminen ja toinen maan muutokset, nämä kaksi ovat yhteydessä. 
Useimmat ihmiset pelkäävät niitä. Olkaa tietoisia siitä, että tällainen pelko on vain tietoisuutenne suodattimien reagointia kaksinaisuuden tasolla ja suurempi osanne juhlii tätä tarkoitettua tapahtumaa.

Ei kommentteja: