WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 6. marraskuuta 2011

SIRKUKSEN VIIMEINEN PÄIVÄ

Kati Tiuhti


Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)
1.11.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Lokakuun 28. päivän iltana - päivän joka liitetään 16 miljardin vuoden galaktisen syklin päättymiseen - söimme päivällistä sisareni ja hänen kumppaninsa luona, kun huomasimme ilotulituksen heidän olohuoneensa ikkunan takana. Tämä ei ollut vain muutama tähtisädetikku, mitä naapuruston lapset heittelivät. Se oli loistelias näytös yötaivaalla, samanlainen kuin joissain paikoissa on tapana aina uudenvuodenaattona. 
 
Ilotulitus tuli puistosta, missä oli ollut sirkus pari kuukautta, ja sanoin: "On varmaan sirkuksen viimeinen päivä". Heti kun nuo sanat tulivat suustani, naureskelimme kovasti käsittäen, että oli 28.10.2011 ja tosiaankin, miten upea vahvistus siitä, että koimme todella "sirkuksen" viimeistä päivää - mikä viimeisteltiin uudenvuodenaaton ilotulituksella!

Maapallo ei lakannut pyörimästä eikä tähtialuslaivue vielä laskeutunut läheiseen kaupunkiin, mutta laskeudumme silti uuteen todellisuuteen. Emme kokeneet napojen vaihtumista, mutta maailma on ehdottomasti kääntynyt ylösalaisin - ja sanoisin, että viimeinkin oikea puoli ylöspäin. Tätä on koettu kahdella tavalla. Meistä jotka olemme eläneet tietäen korkeamman värähtelyn energioista ja/tai ruumiillistaneet niitä, alkaa tuntua aina vain enemmän "normaalilta" ja kotoisalta - kenties ensimmäistä kertaa elämässämme/elämissämme täällä. Korkeamman taajuuden energia jota laskeutuu planeetalle tällä hetkellä, sopii värähtelyyn, minkä kanssa olemme eläneet suurimman osan elämästämme.

Se on kuin olisi elänyt vuosia maasta, missä et ymmärrä kieltä eikä kukaan ymmärrä sinua, ja yhtäkkiä herää ja alkaa nähdä kauppojen kylttejä omalla kielellään, ihmisjoukot (vastakohtana pienelle joukolle yksilöitä) puhuvat omaa kieltäsi ja kummallisia sanomalehtiotsikoita on omalla kielelläsi. Se tuntuu jännittävältä ja riemastuttavalta. Se mikä on aina tuntunut samealta ja raskaalta, alkaa tuntua puhtaalta ja selvältä, ikään kuin hengittämäsi ilma sisältäisi enemmän happea. Ehdottomasti olomme tuntuu vähemmän yksinäiseltä, kun ykseystietoisuus leviää ympäri maapalloa nopeaa tahtia (Heippa, Vallataan-liike).

Siirrymme aikaan, jolloin pelisäännöt muuttuvat. Kyse ei ole enää siitä, "mikä on hyvä minulle?", vaan siirrymme aikaan, missä päätökset (henkilökohtaiset ja maailmanlaajuiset) pyörähtävät ympäri siihen, "mikä on hyvä meille kaikille?" 
 
Siinä missä olemme tuntuneet kuin vähemmistöltä, meidät syöstään ylös kollektiivisen voimaantumisen ja solidaarisuuden aallolla, kun useammat ja useammat ihmiset ilmentävät yhtä suosikkikylttiäni, joka on kuvattu "Occupy Wall Street" -mielenosoituksessa: "Rakas 1%, nukahdimme joksikin aikaa. Heräsimme juuri. Vilpittömästi, 99%". Meille jotka olemme olleet tietoisia siitä totuudesta, että on suurempi todellisuus ja 3D-todellisuutemme huijaa, ja tehneet vakaasti työtä toisten auttamiseksi tulemaan tietoiseksi tuosta totuudesta, on tunteellinen hetki, kun satojatuhansia ihmisiä tulee esiin valtavirrasta, ikään kuin sanoen: "Teidän ei tarvitse tehdä tätä enää yksin. Me olemme tässä nyt."

Niilleä jotka ovat olleet unessa tähän saakka, ovat edelleen unessa tai jotka eivät ole vielä harmonisoineet sisäistä tietoaan joltain osin ulkoisen tekemisen kanssa (eli ovat pysyneet työssä tai suhteessa pelosta, vaikka ovatkin tietäneet sydämessään, ettei se ole oikea polku itselle), joku on ikään kuin tullut kippaamaan koko "normaali"-laatikon sisällön ulos ja ripotellut kaiken ympäriinsä. Riippuen siitä paikasta missä henkilö on omalla henkilökohtaisella heräämisasteikollaan, tätä koetaan kaikkena täydellisestä vapaudesta ja vapautumisesta totaaliseen kaaokseen, kontrollin puutteeseen ja vihaan, että "tämä kaikki tapahtuu minulle". Yritys laittaa tuo laatikko taas "väärinpäin" ei vain toimi, yhtään sen enempää kuin voit pitää laatikon pohjaa kattoa vasten ja toivoa, että se pysyy siellä. Tietysti voisit, jos kannattelisit sitä loppuelämäsi ajan, mutta siinä tulee vain kädet kipeäksi, puhumattakaan siitä, että jäät jumiin samaan paikkaan ikuisuudeksi.

Niinpä kun maailma kääntyy ylösalaisin - oikea puoli ylöspäin - näkykykyämme on säädettävä ja monet ihmiset ovat viime kuukauden aikana kokeneet kaikenlaisia ongelmia silmiensä osalta. Toisia huimaa ja he tuntevat olevansa poissa tasapainosta, kun totumme tähän uuteen malliin. Rakastan sitä, että sisäinen kompassimme on tulessa! Jos jokin ei ole oikein sinulle, voi pojat, tunnet sen välittömästi. Pelkkä ajatuskin sanoa "kyllä" johonkin, kun sisäisyys haluaa sanoa "ei", johtaa tunteeseen, että on sairas, pahoinvoiva, pois keskuksestaan, on raskasta, on voimaton - tuntee energian valuvan pois kuin vuotavasta paristosta. Sitä vastoin, jos jokin on oikein sinulle (ja ei-sana on yhtäkkiä oikea suuren osan ajasta!), tunnet välittömästi olevasi keskuksessasi, voimaantunut, keskittynyt, selkeä, täynnä energiavirtaa lävitsesi, onnellinen ja kevyt.

Viimeiset karmasiteet todella putosivat meistä pois "isosti", kun lähestyimme 28.10. Tuli helpommaksi kuin koskaan ennen nähdä suoraan vanhojen malliemme ja sabotoivan käyttäytymisemme läpi ja tunsimme olevamme tunteellisesti irti tarinoista, joihin olimme kerran hyvin uppoutuneita ja jotka vaikuttivat meihin ja rajoittivat meitä. Olemme ehkä myös huomanneet näkevämme huumoria siinä draamassa, missä olimme kerran mukana, ja nähneet selvästi, että oikeasti se kaikki oli osa suurta "sirkusesitystä", mitä suoraan sanoen meidän ei enää tarvitse esittää.

Suuria muutoksia tapahtuu perheessä ja ystävissä, kun karmasuhteet ovat hyvin ja todella palvelleet tarkoituksensa. Et ehkä tunne mitään tunneyhteyttä perheeseen, mikä on biologisesti läheinen sinulle, mutta mikä värähtelyltään voisi olla yhtä hyvin toiselta planeetalta. Toisaalta vedät puoleesi enemmän aitoa sieluperhettäsi ja monille tähän sisältyy yhdistyminen lopultakin jumalaiseen kumppaniinsa.

Juuri nyt olemme silta-ajassa lokakuun 28., "sirkuksen viimeisen päivän" ja marraskuun 11. päivän välillä - kovasti odotettu 11.11.11-päivä joka antaa eräänlaisen portin uuden todellisuutemme ilmentämiseen suuremmalla, tietoisemmalla ja laaja-alaisemmalla tasolla. Osa minua epäröi kirjoittaa 11-11-11-portista, koska tällä hetkellä on erittäin paljon hössötystä monien päivämäärien ympärillä ja niihin liittyy hyvin paljon odotuksia, joita voi tapahtua tai olla tapahtumatta noina päivinä. Tämä voi viedä ajatukset harhateille muutoksen koko ytimestä, kun monet tuntevat pettymystä, kun päivämääriä tulee ja menee eikä näytä mitään tapahtuvan. Itse asiassa, PALJON tapahtuu - osa siitä näkyy ja osa ei vielä näky.

Tällä hetkellä ilmentämisprosessi on tämä: se mitä näet silmiesi edessä, on tulosta ajatuksistasi ja värähtelystäsi eilen. Siksi voi olla haitallista tuomita se, missä olet tai missä olemme kollektiivisesti, perustuen todellisuuteen, mitä voit nähdä fyysisesti tänään. Tunteesi "putoavat", ajattelet, ettei "se" ole toiminut ("sen" ollessa visualisointisi tai tietyn päivän energiapotentiaali tai jotain muuta), ja sitten päädyt aikasilmukaan toistamaan tuota ilmentymää uudestaan ja uudestaan omaksi huomiseksesi. Tämä pätee pankkitiliisi, rakkauselämääsi tai maailman tilaan. Vaikka olemmekin uuden todellisuutemme partaalla tai sisäänkäyntikohdassa, missä ilmentämisestä tulee aina vain välittömämpää, käsittelemme edelleen vanhan todellisuuden väreilyvaikutuksia, mukaan luettuna kaikki mitä ilmensimme kollektiivisesti tuossa vanhassa todellisuudessa vanhoilla ajatuksillamme, vanhoilla järjestelmillämme, vanhoilla uskomuksillamme jne.

Keskity siihen, millainen haluat uuden maailman olevan, millaisen tiedät sen syvällä sisälläsi olevan ja että se on maailma, johon heräät lopulta. Näemme jo vilahduksia tuosta maailmasta, kun verhot paljastavat enemmän ja enemmän uutta joka päivä. Samanaikaisesti on vähemmän ja vähemmän energiaa tukemassa vanhaa ja näin ollen kaikki ne romahtavat järjestelmät, joita näemme ympärillämme. 11-11-11-portti työntää sisään ajan, jolloin aivan ensimmäistä kertaa on enemmän uutta ja korkeampaa energiaa vaikuttamassa planeettaan kuin vanhaa ja tiheämpää energiaa. Näin ollen siis tunne, että kaikki on käännetty ylösalaisin - niin on käännetty, ylösalaisin sattuu vain olemaan oikea puoli ylöspäin! Tämä siirtymäkausi vaatii vain kärsivällisyyttä ja jatkuvaa uskomme uudistamista siitä, että asiat ovat muuttumassa, erityisesti katsoessamme suurempaa maailmaa. Etsi todisteita siitä, mihin uskot, ja löydät niitä.

Muutoksessa ei ole koskaan ollut kyse yhdestä päivämäärästä tai edes päivämääräsarjasta eikä siinä ole koskaan ollut kyse yhdestä tapahtumasta, joka on merkki siitä, että "se on tapahtunut". Tämä muutos on prosessi. Se on aina ollut aikaikkuna, jonka aikana yksi sykli loppuu ja uusi alkaa ja joka antaa meille tilaisuuden tehdä kvanttihypyn evoluutiossamme ja tietoisuudessamme ja näin antaa meille tilaisuuden alkaa luoda uutta toimintamallia maapallolle ja ihmiskunnalle.

Ironisesti muutos merkitsee ajan loppua - ei maailman loppua, vaan ajan loppua sellaisena, kuin tunnemme sen, ja alkua elämiselle, olemiselle, luomiselle ja ilmentämiselle enemmän "nyt". Miten hassua sitten onkaan, että ajan loppu on niin fiksoitunut kokonaiseen päivämääräjoukkoon, pitäen (toivottavasti ei) meidät lukittuna jatkuvaan epävarmuuden tilaan, kun aina odotamme innolla jotain tulevaa aikaa ja ihmettelemme, mitä tapahtuu seuraavana ns. otollisena päivänä!

Jos kollektiivisesti päätämme antaa erityismerkityksen ajankohdalle 11.11.11 ja tämä johtaa siihen, että miljoonat ihmiset ympäri maailmaa keskittyvät rakkauteen, ykseyteen, uuteen todellisuuteen ja merkittävän tähtiportin avautumiseen, niin ehkä on totta, että kollektiivinen aikomuksemme luo noita asioita? Ja jos kollektiivinen aikomuksemme ja kollektiivinen keskittymisemme voi luoda nuo asiat tuolle päivälle, emmekö voi luoda niitä joka päivä? Jos vastaus on "ei", niin se indikoisi, että meitä sitoo ja rajoittaa ihmisen tekemät käsitteet (lineaariset päivämäärät ja aika), kun on kyse luomisesta. Siinä ei ole järkeä, kun olemme hyppäämässä tietoisina kanssaluojina rajattoman potentiaalin rajattomaan kenttään. Näin ollen jos todella uskomme muutokseen, meidän täytyisi sanoa "kyllä, voimme luoda mitä tahansa minä tahansa päivänä" eikä millään päivällä ole enemmän tai vähemmän voimaa kuin toisella - muuta voimaa kuin sille antamamme.

Epäilemättä luku 11 on maaginen. Kuka ei rakastaisi nähdä 11:11 kellossaan tai puhelimessaan tietäen, että se on universumilta pikkumerkki, että olemme oikeilla raiteilla! Kuitenkin omasta näkökulmastani 11.11.11 on tilaisuus muistaa ja käsittää oma voimamme - voima jota voimme käyttää joka päivä. Jos kyse on siitä, että tuo maagisten lukujen yhdistelmä sytyttää ihmiset kerääntymään yhteen, rukoilemaan, keskittymään ja visioimaan uutta todellisuutta, kun he muuten eivät tekisi sitä, silloin nuo numerot ovat palvelleet tarkoituksensa. Mutta meidän täytyy tietää, ettei voima ole numeroissa tai päivämäärissä, vaan se on meissä. Se on siinä, mikä herätetään sisällämme.

Tehtävämme ei ole istua passiivisesti odottamassa päivämääriä työntämään meitä uuteen todellisuuteemme. Nämä päivämäärät ovat suuntaviittoja, jotka opastavat meitä kuin ne kaverit, jotka ohjaavat erityisvalollaan lentokentän kiitoradalla tulevia koneita. Portti jonka läpi olemme liikkumassa, sisältää harvinaista, jumalaista ja kosmista potentiaalia, joka tukee ja yllyttää meitä siirtymään henkilökohtaisen sielupolkumme seuraavaan vaiheeseen ja esittämään osaamme uuden todellisuuden luomisessa kokonaisuudelle. Tehtävämme on avautua tuolle potentiaalille ja sallia sen virrata olemuksemme joka soluun, joka ajatukseemme, sanaamme ja tekoomme. Nyt on aika toimia puheidensa mukaisesti, ruumiillistaa se, minkä tietää, elää ja puhua omaa totuuttaan, seurata sydäntään ja tehdä sitä, mistä tuntee, että "pitäisi" tehdä. Koskaan aiemmin meillä ei ole ollut niin paljon universaalia tukea sen tekemiseen eikä koskaan aiemmin ole ollut yhtä tärkeää tehdä sitä.

Huom.: Odotamme nyt pikkuisemme saapumista koska tahansa, laskettu aika 11.11.11. Olen varma, että hän liukuu omaa lempitähtiporttiportaaliaan alas päästäkseen tänne, ja kerromme uutiset, kun pikkuinen laskeutuu! Kiitos kaikille, jotka ovat lähettäneet sähköpostia toivoen hyvää kauniille syntymälle - odotan sitä innolla!

SIRKUKSEN VIIMEINEN PÄIVÄ
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
_________________
Eternal Return - Constance Demby
Enya - Water shows the hidden heart
Valon Soturit Foorumi

Ei kommentteja: