WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 15. marraskuuta 2011

Aistien tärkeys


Parantumisesta - Aistien tärkeys
 
Ihmisellä on lukuisia aisteja, näkö, kuulo, haju, tunto - aistit, mutta lisäksi on vielä hienovaraisemmat aistit jotka kuuluvat sielutasollemme, henkisen itsemme aistit. 

Näihin lukeutuu intuitio, joka oikeastaan jo itsessään sisältää kaikenlaiset aistit. 

Kun energiat tukkiutuvat ja oma intuitio nukkuu, on hyvin todennäköistä että syntyy vaivoja.  Intuitio ohjaa ihmistä tiettyihin tapahtumiin elämässä oman sisimmän äänen mukaan.

Lapsilla intuitio on vielä vahva sillä heillä puuttuu se maailman kuva miten pitäisi muka olla ja mikä on ns."normaalia" ja niin ed.

Meillä kaikilla on elämässä tietynlaisia polkuja mitä tallaamme,ja välillä teemme virheitäkin vain oppiaksemme niistä. Oppiminen ei tapahdu hetkessä vaan se voi viedä vuosiakin. Tämän sisäistäminen on tärkeää, koska maailma on luonut meille tällä hetkellä illusion että kaikella on hirvittävä kiire.

Työ elämä on mennyt suurimmassa määrin tämänkaltaiseksi.Ihmiset sairastuvat tai voivat huonosti,eli työpaikat stressaavat ihmisen voimavarat äärimmäisyyksiin niin että lopulta aihminen ei voikkaan enää toimia työssään. 

Tämänkin oppiminen jos näin käy Sinulle ymmärrät pikkuhiljaa että et elä työtäsi varten vaan työ elää Sinua varten. 

Tämän tähden ihmisille on tärkeää että he voivat ja saavat tehdä jotain minkä he tuntevat että he voivat kehittää itseään ja muita että heillä on jotain anneettavaa työssään ja lähipiirille ja itselleen. 

Työt voi vaihdella,se on normaalia myös. 

Voi olla että syvällinen intohimosi oli olla vaikka esim professori.

Ja näin olitkin sitten professori joitain vuosia,ja siten se muuttui. Aloit tuntemaan että ammatti ei enää tyydytä sinua,ja sinun piti vaihtaa alaa. Tämä on loistavaa jos sen tunnistaa heti itsessään mutta useimmin sitä ei tunnista ja sitten iminen sairastuu,koska luonto puuttuu peliin näin. 

jJs sairastelet töissä jatkuvasti niin olet mahdollisesti väärällä alalla.

Itsessäni olen huomannut sen, koska minulla on hyvin herkkä reaktio kaikkeen ja olen "normi"ihmistä herkempi reagoimaan tilanteisiin. Vasta kun annoin itselleni luvan ottaa rauhallisemmin ja hiljensin elämäntyyliäni huomattavasti,aloin voimaan paremmin ja parantumaan siitä "pitää tehdä" kuvasta jota on syötetty kouluajoistamme lähtien meihin jokaiseen.

Jos kuitenkin joutuu siihen ääri tilaan että sairastuu jollain tavalla, kannattaa muistaa että se oli vain merkki että olet väärällä tiellä elämässä. 

Teet liikaa tai teet jotain joka ei enää sovi Sinun elämäsi harmoniaan. Voit aina kuunnella itseäsi enemmän ja enemmän.

Tämän tähden aistit ovat tärkeitä toipumisessa.Se ongelma onkin mielenterveyslääkkeissä,että ne turruttavat monia aisteja. Voi olla tilanne että tarvitset lääkettä koska käyt aivan ylikierroksilla tai ihan alikierroksilla. Lääke voi hetkelliseti korjata tai oikeastaan turruttaa tämän tilan. Silloin se voi olla tarpeellinen. 

Jatkuva lääkkeiden syöminen sen sijaan estää paranemisen. Kun pääset tasapainoisempaan tilaan tulisi ehdottomasti alkaa vähentää lääkitystä ja aloittaa vaikka jonkinlainen muu hoitomuoto. Muista, että lääke hoitaa sairauden oiretta eikä syytä. On paljon tehokkaampaa mennä terapiaan, jonkinlaiseen terapiaan sitten hakemaan mahdollisesti tiedostamatonta syytä asialle.

Tässä toimivia konsteja miten voit hoitaa itseäsi ilman lääkkeitä.

HAJU

Aromaterapia on ikivanhaa viisasta hoitoa ihmiselle,missä juuri herätetään aistejen kautta ihmisen omia parantavia voimavaroja. 

Tietyt hajut stimuloivat Sinussa tietynlaista värähtelyä ja sen voi tuntea mielihyvänä, piristävänä, rentouttavana yms.

Aromaterapeuttisia öljyjä on lukuisia niitä saa ihan tavarataloistakin jopa ja tämä tieteen ala onkin monia vuosia vanhaa. Jokainen ihminen pystyy itsehoitamaan itseään aromaterapian avulla ihan kotona ja tästä on lukuisia kirjoja ja muutakin informaatiota. 

Koko kodin ilmapiiriin voi vaikuttaa sutsukkeilla tai terapeuttisilla öljyillä,voi ottaa kylpyjä,tai pesuveteen millä moppaat lattian voi lisätä öljyjä. Tähän auttaa vielä siunaava ajatus,ja mielikuvat kuinka rakkaus puhdistaa ympäristösi.

KUULO
Musiikki on toinen mahtava terapeutti, joka vaikuttaa kuuloomme. Voit kytkeä milloin vain stereoistasi parantavaa musiikkia. Rentouttava ja traditionaalinen ja klassinen musiikki nostaa värähtelytaajuutta. 

Se auttaa kotona saamaan harmoniaa ympärille. Me elämme jatkuvassa melusaasteessa,mainokset,liian hyökkäävä musiikki,autojen äänet yms valtaa 3-d maailmasta meitä kokoajan.Voimme nostaa värähtelyä säännöllisesti kun kuuntelemme tämänkaltaista musiikkia. 

Minä olen huomannut, että liian tunteellista musiikkia on syytä välttää jos haluaa oikeasti toipua jostain.

Luonnon äänet ovat neutraaleja ja kohottavia, takertumatta tietynlaiseen ideologiaan tai tunteeseen. Ne edistävät harmoniaa jokaisessa solussasi.

Jos päivässä tai edes viikossa saa hetken aikaa kuunnella luonnon ääniä tai parantavaa musiikkia,sekin auttaa jo. Yritä varata itsellesi aikaa tähän ja vaikka laula itse OM-äännettä jos siihen ei ole mahdollisuutta.

Tästäkin löytyy kirjallisuutta, Erkki Lehtiranta on kirjoittanut esim kirjan musiikin korkeammat oktaavit, jossa tutkitaan asiaa, samoin Jonathan Golman on tehnyt henoa parantavaa musiikkia ja new age kaupoissa esim löytyy rutkasti tätä musiikkia ja muita meditaatio levyjä. 

Älä väheksy äänien vaikutusta elämässäsi, ne ovat voimakkaita rakentajia sinun energioissasi.

NÄKÖ 

Kuvat voivat parantaa. Kauneus parantaa.
kun näet kauniita kuvia inspiroidut välittömästi ja se saa sydämellisen huudahduksen energioissasi. Parantavia symboleita on monia. Kaikkein tehokkainta on itse piirtää niitä ja itse piirtää värejä jotka tuntuvat hyvältä. 

Kannattaa ehdottomasti myös tutustua väriterapiaan, sillä kaikki värit parantavat meitä ja tasapainottavat chakrojamme. Elämä koostuu niin monista sävyistä että..

Se on äärimmäisen hienoa kun siihen alkaa paneutumaan. 

Tästä asiasta löytyy myös paljon kirjallisuutta.Värit voi myös merkitä eri asioita eri ihmisille joten kannataa kuunnella itseä, mikä on tärkeää itselleen. 

Meidän energiat ovat erikaltaisia ja muuttuvia, joten yhtä ainoaa parantavaa väriä ei siis ole. Kaikki värähtelee tavallaan. Avautumisessa persikka, esim suolalamppujen väri on mahtava sillä aukaisevat sisäistä rakkautta ja oikeanlaista nöyryyttä ihmisessä. 

Jos on vaikeaa löytää sopivia värejä,niin matki luontoa,katso miten viisaasti luonto on valinnut tietyt värit heijastamaan ja tukemaan tiettyjä kohtia.Viisaus löytyy luonnosta.

TUNTO

Parantavaa kosketusta ei ole turhaan mainostettu, me ihmiset tarvitsemme kosketusta ja halauksia. Eläimille ja lapsille se on luonnollista ja he hakeutuvat kyhnyttämään toisiaan usein. Kosketus on tärkeää. 

On myös parantavia kosketusmuotoja kuten hieronta, joka pistää liikkeelle kuona-aineita kehostasi. Ja akupunktio, joka hienovaraisemmin vaikuttaa energiakehostasi kulkevaan informaatioon sitä kautta parantaen fyysistä olemuspuoltasi. 

Molemmat ovat hyvin vanhaa viisautta jota käytetään edelleen, ja lisäksi on energia parannus, myös kautta aikojen käytetty, jossa "kosketus" välittyy energiakehoosi myös. Siihen puoleen mikä on näkymätöntä silmille.

Jos Sinulla on auennut muut näkökyvyt ja korkeammat aistit, voit nähdä auroja. Näidenkin näkemiseen tarvitaan oikeastaan ensin tahto nähdä niitä. 

Kirjallisuuttakin löytyy lukuisesti joten kannattaa siis hankkia tietoa. Jokainen tarvitsee jonkinlaista kosketusta, ja aina sekään ei ole sama kaikille. 

Energiaparannus on loistava apu silloin kun energiasi ovat tukossa niin että kosketus tuntuu epämiellyttävältä.

Kun näille parantaville asioille on avoin,ja menee niitä kohti, elämäsi täydentyy ja ymmärrät että jokainen aistisi on hyvin arvokas ja sillä on sinulle paljon annettavaa kun vain otat vastaan ne hyvät asiat joita aistisi voi tukea.

NAMASTE
Enkeli kanavointi Uusi Maa

2 kommenttia:

Heli kirjoitti...

On se kummaa - just tänään mietin, että miten tärkeitä mulle on nyt kaikki aistit. :)

SeijaTuulikki kirjoitti...

:-) Sattumaa ei ole <3