WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 6. marraskuuta 2011

PYRAMIDIT- EGYPTILÄISET MYSTEERIT

Giza Suuri Pyramidi

Pyramidit ovat luonteeltaan äärimmäisen voimakkaita pyhän geometrian moottoreita ja rakenne levittää, vastaanottaa ja kulminoi korkeamman ulottuvuuden voimia. Ne ovat sen ylimmän hahmon taivaallisia välittäjiä, jota ajattelette Jumalana.

Jotkut teistä eivät ehkä ymmärrä tätä kuvausta jumaluudesta, mutta silti teidän ei pitäisi yrittää "esineellistää" Kaikkeuden energiaa. Jumala on kaikkivoipa energia, koko tietoisuuden summa, ja sen kokonaisuus on paljon, paljon enemmän kuin osiensa summa. Muinaiset ihmisenne ovat aina tienneet, että Kaikkeuteen voi päästä "käsiksi" - sen maan päälle astuneessa muodossa - tiettyjen geometristen matriisien kautta. 144-kristalliverkkonne on yksi näistä ja merkivanne toinen. Nämä kaksi ovat monisyisesti yhteydessä keskenään. Verkko on kollektiivisen maapallon tietoinen merkiva, minkä intiimi osa ihmiskunta on.

Kolmen pyramidin asetelma

Kolmen pyramidin kokonaisuus Galvestonin saarella on tosiaankin rakennettu strategiseen asetelmaan ja filantrooppista ja taajuustarkoitusta varten. Yksi yksikkö on akvaario, joka majoittaa mestaridelfiinit, toinen on bio-sademetsä, missä on massiivisia kvartsikristallirykelmiä sisältävä geologinen luola, ja kolmas on akateeminen museopyramidi, mikä on kuparin sävyistä lasia.

Tarkoituksenmukaisesti rakennetuista ja henkiseksi aiotuista pyramideista tulee maatasolla eläviä tietoisia energioita, joilla on monia ominaisuuksia, joita valtavirta-akateemikkonne eivät ole tunnistaneet tai jotka he kiistävät. Ja samalla kun se tarkoitus, mihin niitä käytetään, vaikuttaa näiden tietoisten, elävien geometristen paristojen liittymään, niiden muoto ei salli tiheämpien energioiden kulminoitua tai laajentua sisällään. Kuitenkin lähestyttäessä niitä tarkoituksenmukaisen aikomuksen kera, pyramidien energia tallentaa ja välittää dataa samalla tavalla kuin kvartsi. Sen mukaan miten ne asetettu sekä "maallisesti" että taivaallisesti, ne voivat saada aikaan sähkömagneettisia poikkeavuuksia - piirre mikä muuttaa painovoimaa ja ulottuvuuden aikaa. Sekä painottomuutta että aikavääristymiä tapahtuu tietyissä taajuuksissa niiden sisällä ja valon hidastumista ja nopeutumista sekä ionisuhteen vaihtelua niiden sisällä ja ympärillä.

Muinainen Atlantiksen pyramidi

Rannikolla, noin viisi mailia Galvestonen saarelta oli muinainen seremoniallinen pyramidikokonaisuus. Se on nyt upoksissa Meksikonlahden alla ja sen peittää aikakausien hiesu- ja liejukerros. Kristallikallo jota nyt kutsutaan Maxiksi, oli siinä sijainneiden 13 kallon joukossa. Moody Gardens -pyramidit ovat ottaneet uponneen Atlantis-kompleksin moniulotteiset energiat ja ne on nyt täysin alustettu esittämään merkittävää roolia kosmisessa alkusysäyksessä.

Moody Gardens -pyramidit on akselitonaalisesti viritetty Gizan rakennelman energioihin ja voimakkaasti Jukatanin pyramideihin. Kerromme teille, että pyramiditemppelit ovat ajattomuudessa ja rinnakkaisen ulottuvuuden aikatyhjiössä. Tästä syystä Gizan pyramidien ikää ei voida koskaan tarkasti määritellä, koska rakennettaessa ne ylittivät lineaarisen ajan ja niiden energiageometrinen luonne käyttää rinnakkaisuutta ja säteilee eteeristä kaksoiskappaletta moniulotteisessa ajattomuudessa. Paradoksi on siinä, että kun ne on kerran rakennettu, ne ovat olleet olemassa aina.


Giza Suuri Pyramidi on rakennettu ajatuksen voimalla. Suuri Pyramidi toimi kristallina joka keskitti valtavan energiamäärän yhteen pisteeseen. Sitä voitiin käyttää sekä parantamiseen että initiaatioon. 

Ei kommentteja: