WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 4. marraskuuta 2011

Kuoleman toimintamalli

URIEL PARANTAA
Kirjoittanut ja arkkienkeli Urielia kanavoinut Jennifer Hoffman 
( www.urielheals.com)
Uutiskirjeestä 12.1.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
ARKKIENKELI URIEL: Kuoleman toimintamalli
Syntymän ja kuoleman sykli on osa ihmiskokemusta. Fyysisyydessä ihmiskeho syntyy, kulkee elämän läpi, kuolee ja elämänmatka päättyy. Keskittymisenne fyysiseen olemukseen ja kuoleman fyysiseen puoleen liittyvään pelkoon sivuuttaa kuoleman monet puolet ja niiden vaikutuksen henkiseen matkaanne. Henkiulottuvuudessa on myös syntymän ja kuoleman sykli, mikä tapahtuu monilla eri tasoilla. Kuoleman ymmärtäminen henkisen kasvunne ja ymmärryksenne toimintamalliksi sallii teidän mitata ja arvostaa sitä edistymistä, mitä teette jokaisella polkunne askeleella.

Fyysisessä ulottuvuudessa kuolema on viimeinen askel elämässänne, sielunne matkan loppu fyysisellä tasolla. Olette tietoisia siitä, että syntymä ja kuolema ovat osa jokaista elämää - alku jota lopulta seuraa loppu. Näette fyysisen kuoleman tilaisuudeksi sielullenne palata kotiin, yhdistyä Lähteeseen ja löytää rauhan. Kuitenkaan ei vaadita fyysistä kuolemaa tämän tapahtumiseksi, koska sielunne tarkoitus on luoda harmonia ja yhteys henkisen ja aineellisen maailman välille. Tämä saadaan aikaan myötätunnolla, anteeksiannolla ja jumaluutenne muistamisella.

Sielutasolla fyysinen kuolema on merkityksetön, koska sielu on loputon ja ikuinen. Fyysiseen kuolemaan keskittyminen sivuuttaa universaalit lait ja pitää huomionne siinä lyhyessä ajassa, minkä valitsitte kokevanne. Se on välähdys sielustanne ja yksittäinen oppitunti, minkä kutsuitte olemaan aineelliselle tasolle. Kuoleman henkinen puoli on sykli, mikä pitää sisällään syntymän, valaistumismuodonmuutoksen ja kuoleman. Tässä syklissä kuolema vaaditaan valaistumisen tapahtumiseksi, koska vanhan on lähdettävä antaakseen tilaa uudelle. Koette tämän syklin jokaisessa oppitunnissa, johon astutte ja jonka opitte. Toivottakaa se tervetulleeksi vahvistuksena siitä, että olette edistyneet henkisellä polullanne.

Kun siirrytte lähemmäs henkeä, aineellinen määritelmänne kuolemasta muuttuu, kun fyysisen kehonne kokemus elämästä peilaa sen henkistä alkuperää. Sen ei tarvitse kuolla, kun oppitunnit on saatu loppuun. Voitte ilmentää uutta toimintamallia aineelliseen kokemukseenne ja luoda uuden todellisuuden, valita uusia oppitunteja ja sallia fyysisen kehonne tulla kuluneuvoksi niiden ilmaisemiseen. Tulee päivä, jolloin fyysinen kuolema ei ole enää välttämätön, kun fyysinen keho voi tunnistaa sielutarkoituksensa jumaluuden ja valita olevansa ikuisuudessa, yhdessä sielun kanssa, kun tuotte kodin maan päälle ja elätte kumppanuudessa hengen kanssa.

Valinnat uudella maapallolla

Voimme onnitella itseämme siitä työstä, mitä olemme tehneet luodaksemme tilan uudelle maapallolle - se on ollut pitkä ja haastava matka. Mutta olemme täällä, vaikka emme olisikaan varmoja siitä, mitä "täällä" merkitsee. Tämä on meille uusi toimintamalli, uusi tilaisuus astua henkiseen mestaruuteemme ja elää ihmeiden värähtelyssä. Tässä voimallisessa tilassa tekemillämme valinnoilla on kuitenkin suurempi merkitys, koska olemme siirtyneet ohi karman ja kohtalon, uuteen valinnan aikakauteen.

Vapaa valintamahdollisuutemme on aina sallinut meidän valita polkumme, mutta teimme niin karmamme ja kohtalomme vaikutuksessa. Nämä kaksi voimaa usein sokaisivat muut mahdollisuudet, kunnes olimme keränneet riittävästi kokemuksia valitaksemme parantumisen, anteeksiantamisen ja irtipäästämisen. Kun tämä on saatettu loppuun, olemme täysin voimassamme, vapaita karman ratkaisemiseen "potkivista", tiedostamattomista häiriötekijöistä ja valmiita luomaan uusia todellisuustasoja. Elämä siirtyy näin karmasta luomiseen, missä näkökulmamme toimii korkeimmalla tasolla - kykenemme tarkastelemaan karmaa ja näkemään muita valintamahdollisuuksia. Haluammeko olla kiinni tuossa henkilössä tai tilanteessa vai siirtyä eteenpäin - siirtyä tuosta todellisuudesta erilaiseen todellisuuteen? Uudella maapallolla on monia valintamahdollisuuksia - jokainen niistä on täynnä upeita uusia mahdollisuuksia, jotka ovat vapaita tuskasta, draamasta ja kaaoksesta.

Jokaisella polkumme askeleella voimme tehdä valintoja uuden maapallon puolesta tai olla toisessa todellisuudessa. Meillä on kyky tietää, että uusi maapallo on meille vaihtoehto, joka avaa läsnäolonsa ja mahdollisuutensa meille. Karmapolun seuraaminen on aina vaihtoehtona, mutta se on muistuttamassa meitä siitä, että meillä on kaikki mahdolliset todellisuudet - meidän on vain valittava, missä asumme. Ero kolmannen ulottuvuuden ja uuden maapallon välillä on selvä, ja mitä enemmän valitsemme korkeamman värähtelyn, sitä vähemmän houkuttelevaa karma on.

Kuten kaikessa, maailmankaikkeus ei koskaan tuomitse meitä eikä kykyjämme. Voimme astua edestakaisin ulottuvuuksien välillä, kunnes meistä tuntuu mukavalta oma voimamme ja ne mahdollisuudet, joita meille tarjotaan. Kaikki on aina jumalaisessa järjestyksessä. Ei ole parempaa tai huonompaa todellisuutta, ei ole mitään hyvää tai pahaa missään tilanteessa. Teemme niitä valintoja, joihin pystymme yhdistymään, ja kuin olemme oppineet niistä, voimme tehdä toisia valintoja. Jos kuitenkin sallimme uuden maapallon olla yksi valinnoistamme, sallimme sen siunausten herättää meidät jumalaiselle potentiaalillemme, auttaa meitä kanssaluomaan tämän voimallisen todellisuuden itsellemme ja planeetalle ja tuoda taivaan maan päälle.

Tuo ovi on suljettu

Ovia tiettyihin todellisuuksiin sulkeutuu nyt enemmän kuin koskaan ennen eivätkä ne ole enää käytettävissämme. On kyse sitten suhteesta joka on kulkenut tiensä loppuun, ajattelutavasta jota emme enää siedä, urapolusta josta olemme kasvaneet yli tai paikasta jonka energioihin emme enää pysty yhdistymään, ovet sulkeutuvat ja meidän on etsittävä uusia ovia, uusia vaihtoehtoja ja tilaisuuksia lahjoillemme, taidoillemme, ajallemme ja energioillemme. Mutta joskus emme ole valmiita oven sulkeutumiseen ja silloin tunnemme olevamme jumissa, voimattomia ja olo on epämukava.

Kaikella minkä valitsemme, on perustansa tuon hetken värähtelyssämme. Saatamme sanoa, että olemme valmiita muodonmuutokseen tajuamatta kaikkea, mitä siihen liittyy. Uudet mahdollisuudet ovat haaste eivätkä vanhat tavat ole täysin kadottaneet viehätystään, vaikka ne olisivatkin epämukavia. Niinpä yritämme avata suljetun oven toivoen, että meillä on siellä mukavaa, löydämme rauhaa ja pystymme korjaamaan sen, mikä aiheutti oven sulkeutumisen. Mutta olemme siirtyneet yli menneisyyden oppitunneista ja yritys luoda menneisyys nykyisyyteen ei enää toimi, kun olemme päättäneet siirtyä eteenpäin.

Suljettu ovi on loppu, joka ilmestyy, koska uusi alku on aivan sen takana. Eri ulottuvuudet edustavat vaihtoehtoisia todellisuuksia, jokainen omassa värähtelyssään. Yhdistymme siihen, mihin kykenemme, ja tässä prosessissa on aika, jolloin olemme kahden ulottuvuuden välillä. Tässä kuilussa emme ole vielä täysin päättäneet jättää menneisyyttä, ovea joka sulkeutuu, ja ottaa vastaan uutta alkua, avautuvaa ovea. Paras ratkaisumme on olla tekemättä mitään ja pysyä paikoillamme. Teemme tämän tavallisesti siksi, koska tunnemme olevamme jumissa emmekä tiedä, mitä tehdä. Joskus paikallaan pysyminen on paras ja ainoa vaihtoehto, kunnes saamme sovinnon aikaan menneisyyden kanssa.

Kukaan meistä ei oikeastaan pidä muutoksesta ja riippumatta siitä miten paljon ehkä kärisimme, meissä on jokin osa, mikä hyväksyy tilanteemme ja löytää jopa lohtua sen tuttuudesta. Mutta silloin kun pyydämme muutosta, saamme kaiken tarvitsemamme, jotta se voi tapahtua. Sitten on meidän asiamme ottaa askel kohti uusia ovia, pois vanhoilta ovilta ja toivottaa tervetulleeksi uusi todellisuutemme.

Käytössämme on uusia ja jännittäviä energioita, mutta ne eivät ole välttämättä helppo tie - ne ovat pelkästään erilaisia. Silloin kun olemme valmiita hyväksymään, että tietyt ovet sulkeutuvat, ja annamme niiden pysyä kiinni, avaudumme uuden todellisuuden valolle, voimme löytää iloa muutoksesta ja uusista mahdollisuuksista ja astua menneisyydestä erilaiseen tulevaisuuteen.

Uusi empatia

Indigoilla on suuri määrä empatiaa, mikä sallii heidän tuntea toisten energioita - joskus hyvin intensiivisesti. Tätä tapahtuu niiden ihmisten kanssa, jotka ovat heidän lähellään, ja myös kollektiivisella tasolla. Suru tai pelko minkä he tuntevat, voi olla sitä, mitä korkeammalla tasolla tunnetaan heidän yhteisössään tai maailmassa kokonaisuutena. Se miten tämä vaikuttaa, riippuu siitä, käsittelevätkö he tämän energian itse yrittäen muuttaa tai muuntaa sitä vai harjoittavatko he uutta empatiaa, missä he eivät ole kiinnittyneitä noihin tunteisiin ja käyttävät toisia tapoja niiden käsittelemiseen.

Indigoenergia tuotiin paljastamaan ja muuttamaan niitä vanhoja toimintamalleja, jotka olivat syvään juurtuneena kollektiivitietoisuuteen. He pystyivät tunnistamaan nämä mallit ja paljastamaan ne tavalla, mitä ei voinut sivuuttaa. Mutta tämä tapahtui omalla kustannuksella, koska he yhdistivät energiat omaan energiakenttäänsä empatiansa avulla, mikä sai aikaan merkittäviä tunneongelmia. Nyt on uusi empatiamalli, mikä auttaa heitä saattamaan loppuun työnsä tavalla, mikä ei ole niin vaikea.

Tämän uuden empatiaenergian käyttäminen on siirtymistä tuona energiana "olemisesta" muutosmallin luomiseen ja sallimisesta sen tapahtua. Tämä on samanlaista kuin korkeamman energiamallin ylläpitäminen, mikä sallii uusien energiamatriisien luomisen. Ja silloin kun indigot pelkäävät, he eivät pysty suorittamaan työtään, jolloin he lisäävät pelon prosessiin. Heidän oma pelkonsa voi voimistaa mitä tahansa pelkoenergiaa, mitä he käsittelevät, ja he pakahtuvat. Jotkut indigot siirretään tietyille alueille auttamaan energioiden asettamisessa. Välttääkseen putoamisen muunnettavan energian tunnevuoristorataan vanhalla empatiatavallaan, heidän on pakko tutustua uuteen empatiaan.

Indigot ovat erittäin kykeneviä ja he tuntevat, että he voivat tehdä kaiken itse. Kuitenkin tultaessa energian muuttamiseen ja heidän empatiakykyihinsä, he oivaltavat nopeasti, että tämä on haastavaa ja se voi ylittää heidän selviytymiskykynsä. Koska energiatasot vaihtelevat voimakkaasti ja voivat keskittyä alueittain, heidän täytyy tietää, että heidän on ok työskennellä eri tasolta. Näin energiat jotka ovat valmiita muuttumaan, tekevät sen, ja toiset seuraavat omana aikanaan. Heidän ei tarvitse tehdä kaikkea kerralla ja itse, koska on tulossa toisia valolapsisukupolvia, jotka auttavat saattamaan loppuun sen työn, mitä he tulivat tekemään.


Jälleensyntyminen 

KYSYMYS: Rakas Kryon, olen lukenut useita kertomuksia ihmisistä, jotka ovat "kuolleet" ja palanneet sitten takaisin kehoihinsa. Joissain kertomuksissa he kuvaavat hyvin kolkkoa paikkaa niitä varten, jotka ovat tehneet itsemurhan. Tavallisesti he sanovat, että itsemurhan tehneet ovat siellä "jumissa". Ovatko nämä kertomukset tosia, vai värittävätkö kertojan henkilökohtaiset uskomukset niitä? Entäpä sitten ne, jotka eivät tee itsemurhaa siksi, että olisivat masentuneita ja kyvyttömiä jatkamaan elämäänsä, vaan "kuolevat itse aiheutetusti", kuten esimerkiksi ne terroristit, jotka räjäyttivät Kaksoistornit tai Israelin itsemurhapommittajat? Tai ne, jotka päättivät riistää henkensä, koska heillä oli syöpä ja kivut olivat heille liikaa? 
 
VASTAUS: Rakas ystävä, kuten olemme aiemmin maininneet, itsemurhan energia on koe niille, jotka jäävät, ei sille, joka teon suoritti. Itse asiassa Ihmisellä on hyvin voimakkaat selviytymisvaistot, jotka estävät häntä tekemästä tätä, mutta niille, jotka niin tekevät, ei ole luvassa mitään häpeän tai rangaistuksen tahraa. He eivät myöskään jää jumiin. Suurimman osan aikaa tämä oli täysin mahdollinen sopimus, ja se rohkaisee heidän ympärillään olevia tekemään päätöksiä, joita he eivät koskaan olisi muutoin tehneet. 

Muistakaa, tämä on koe teille kaikille. Kun se on ohi, älä järkyty, kun palaat verhon tälle puolelle ja huomaat, ettei ole mitään rangaistusta eikä palkintoa… vain perhe, joka on kiitollinen matkastasi, ja siitä, kuinka paljon rakastitkaan Maata ja Maailmankaikkeutta, että kävit sen kaiken läpi.

Ei kommentteja: