WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 25. marraskuuta 2011

Intuitiivinen taajuus


Havaintojamme ohjaavat järkiperäinen ajattelu, oppimamme asiat sekä aikaisemmat kokemukset. Nyt, kun kuljemme kohti vuotta 2012, olemme kuitenkin hiljalleen siirtymässä uudelle, intuitiiviselle taajuudelle. Luemme paljon kanavointeja tästä siirtymästä ja saatamme ihmetellä, mitä se oikein tarkoittaa! Nyt kerron tästä hieman tarkemmin. Tämä auttaa Sinua löytämään omaa enkelitaajuuttasi!

Intuitiivinen taajuus on ehdoton tunteilla elämisen taajuus. Se on elämistä sydämen ohjaamana. Kun tunteet ovat eheytyneet, voi sydäntietoisuus täyttää tunnekehon ja tällöin aktivoidut aivan uudenlaiseen ulottuvuuteen. Huomaat sen elämässäsi ja valinnoissasi. Saat elävän kosketuksen enkeleihin! Se on jatkuvaa sydämen kautta valitsemista, jatkuvaa tietoisena elämistä. Se on kuin keinuisit suurilla aalloilla elämän meressä. Tähän kaikkeen liittyy voimallisesti näennäisen turvallisuuden tunteen menettämistä jne. Olet asettunut korkeampaan valokehoosi jonka kautta voit kuulla ja kommunioida enkeleidenkin kanssa ei vain mielikuvituksesi kautta, vaan ikäänkuin elää enkeleiden valtakunnassa yhtä aikaa, kun olet fyysisessä kehossa. Tämä ulottuvuus laskeutuu intuitiiviseen tietoisuuteesi ja se on läsnä joka hetki, alat nähdä näkymättömän maailman fyysisen rinnalla, mielikuvituksesi siivin, kolmannen silmän kautta.

On vaikeaa kuvitella jotain, mitä ei ole ennen elänyt, mutta onneksi maailmasta löytyy jo sellaisia asioita, jotka ovat fyysisen kehon tasolla sama asia, kuin mitä tapahtuu sitten intuitiivisissa kehoissa. Niin ylhäällä kuten alhaalla. Tässä sen näkee parhaiten!

Miten voit aktivoida tätä tietoisuutta? Se on yksinkertaista!

Keho on hyvin tärkeä työkalu. Sen soluissa on paljon tietoisuutta, joka on sanatonta. Kun kehosi saa kiinni tietyistä kokemuksista, henkinen puoli seuraa entistä helpommin perässä! Mieli vaikuttaa kehoon, mutta kuten tiedämme, kehotyö vaikuttaa mieleen! Kehotyöskentely vaikuttaa aina korkeimpiin kehoihimme saakka!
Tasapainoaisti on yksi tärkeä asia, jota tarvitset tähän intuitiiviseen ulottuvuuteen siirtymisessä. Se tapahtuu tasapainon kautta. Tasapainon elämässäsi, tunteissasi, mielessäsi, sydämessäsi, kaikkialla! Olet asettumassa kellumaan uudessa ajassa, olet antautumassa elämän vietäväksi suurilla energia-aalloilla. Siinä tarvitsee intuitiivista sisäistä tasapainoa, jonka vastine löytyy tietysti fyysisestä kehostasi.

Tämän viikon harjoituksena ehdotankin, että harjaannutat tasapainoaistiasi! Harjoittele esimerkiksi yhdellä jalalla seisomista silmät kiinni. Pyri tuntemaan kehosi, miten se asettuu olemaan, miten se tahtoo mennä. Tunnustele, missä on sisäinen keskuksesi, joka saa myös kehon olemaan rauhallinen, paikoillaan, tyyni.

Kun saat kiinni tasapainostasi, olet löytänyt kehollisen kanavan korkeampiin ulottuvuuksiin. Tasapainon löytyminen on todella lähellä sydämen tietoisuuden avautumista. Kun TUNNET oman tasapainosi, tunnet samalla oman sisäisen virtauksesi. Siinä on ovi!

Tämä on tavallaan erittäin helppoa joogaa, Intian vanhat joogit todellakin tiesivät, mitä opettivat!

Tasapainoharjoittelun ohella voit myös käydä uimahallissa. Pyydä enkeleitä olemaan kanssasi ja kellu vedessä. Antautuminen korkeampiin ulottuvuuksiin on kellumista uusilla energioilla. Se on sitä, että elämä saa kantaa ilman mitään mielen koukeroita! Antautumalla kellumaan vedessä, kehosi saa taas kokemuksen alkumerestä, jossa se kerran oli ja löydät toisen tärkeän oven kohti korkeampia ulottuvuuksia Kellumisharjoitukseen voi olla hyvä ottaa mukaan ystävä, joka pitää huolen siitä, että voit mennä syvärentouteen saakka hukkumatta. Pyydä ystävääsi kannattelemaan sinua esimerkiksi niskan takaa sillä aikaa, kun Sinä kellut selälläsi. Voit jopa päästä tässä harjoituksessa ohi syntymäsi aikaan, jolloin et vielä ollut fyysisessä muodossa! 

Tee molempia harjoituksia niin, että sallit Enkelten auttaa Sinua. Koe, millaista energiaa harjoituksiin sisältyy! Yritä mielikuvituksesi kautta käsittää, miten juuri nämä harjoitukset on tuotu Sinulle, jotta sinun intuitiivinen kehotuntosi aktivoituisi ja miten Enkelit ovat mukanasi harjoituksissa! 
* Rakkaudentähti * 
lue myös...
Intuitiivinen mieli  

INTUITION JA PELON VÄLINEN ERO

Kirjoittanut Judith Orloff (www.drjudithorloff.com)
17.11.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

"Emotional Freedom" -kirjassani lähestytään pelon voittamista kahdessa vaiheessa. Ensin inventoi, mikä saa sinut pelkäämään, ja erota irrationaaliset pelot oikeutetusta intuitiosta. Toiseksi, ota tarkoituksenmukaisia askelia ottaaksesi vaarin suojelevista peloista ja voittaaksesi muut rohkeudella. Toisinaan ennakoit ehkä todellisen vaaran, mutta useammin tuottamattomat pelot iskevät. Siksi yleissääntönä harjoittele kyseenalaistamaan huonoon itsetuntoon liittyvät pelot - olemme kaikki poikkeuksellisen arvokkaita. Esimerkiksi, on oikein kyseenalaistaa pelko, että olet tunteellisesti liian vahingoittunut rakastamaan. Myös vakavasti haavoittuneet voivat saada sydämensä taas avautumaan. Aito intuitio ei koskaan lannista tai tue tuhoavia asenteita tai käyttäytymistä. Tässä on muutamia suuntaviivoja oikeutettujen pelkojen erottamiseen irrationaalisista.

Miten erottaa pelko intuitiosta

Luotettavan intuition merkkejä
* välittää informaatiota neutraalisti, tunteettomasti
* tuntuu sisuksissa oikealta
* sisältää myötätuntoisen ja vahvistusta antavan sävyn
* antaa raikkaita ja selkeitä vaikutelmia, jotka "nähdään" ensin ja sitten tunnetaan
* välittää kiintymättömän tunteen, kuin olisit teatterissa katsomassa elokuvaa

Irrationaalisen pelon merkkejä
* hyvin tunteellisesti latautunut
* sisältö on julma, vaativa tai harhainen
* ei välitä sisuksissa tuntuvaa vahvistusta tai osumatunnetta
* heijastaa entisiä psyykkisiä haavoja
* vähentää keskittyneisyyttä ja perspektiiviä

Vertailun vuoksi kerron radikaalisti erilaiset esimerkit siitä, miten käytän yllä olevia kriteerejä. Yhtenä aamuna sain soiton kahdelta pelästyneeltä potilaalta, jotka kumpikin väittivät kuulevansa ääniä. Todella tyypillinen päivä vastaanotollani! Ensimmäinen tuli Billiltä, skitrofreenikolta joka oli kitsastellut lääkkeidensä kanssa. Billin sisäinen "ääni" jatkoi paasaamistaan ja intti, että hän oli huono ihminen, hänen ruokansa oli myrkytetty ja että isoäitimäinen lapsenvahti oli raiskannut taas hänen poikansa. Uskoen näihin "harhakuvitelmiin" (faktojen toteennäyttämättömiä vääriä uskomuksia) hän oli ehdottomasti järkyttynyt. Niinpä Bill soitti jatkuvasti poliisille, joka lähetti partioauton kahdesti eikä havaittu mitään uhkaa. Suvaitsevaisena mutta väsyneenä tähän poliisit varoittivat, että jos hän ottaisi heihin vielä yhteyttä, he veisivät hänet psykiatriseen sairaalaan. Toinen potilaani, Jean, oli käsitellyt epätoivoaan veljensä kärsiessä AIDS:n viimevaiheita. Jeanin sisäinen "ääni" kehotti lentämään välittömästi New Yorkiin tapaamaan veljeä, vaikka hänen tilansa oli viime aikoina ollut vakaa. Todellinen aito intuitio: se tuli kirkkaana kuin kello, kummallisen itsestäänselvyytenä ja eteni tyypillisesti "nähtiin ensin, sitten tunnettiin".

Kumpikin potilas kysyi minulta: "Mitä minun pitäisi tehdä?" Yllytin Billiä ottamaan lääkkeensä ja vakuutin hänen olevan turvassa - taktiikka mikä oli vähentänyt hänen pelkoaan monta kertaa työskenneltyämme yhdessä 10 vuotta. Jeania sen sijaan tuin ostamaan lentolipun, koska hänen intuitionsa tuntui niin välittömältä, niin oikealta. Onneksi hän osti sen kustannuksista ja työhankaluuksista huolimatta. Tuolla viikolla hänen veljensä tila yhtäkkiä heikkeni, hän meni koomaan ja kuoli muutamassa tunnissa. Niin sydäntä särkevää kuin veljen kuoleman näkeminen olikin Jeanille, hän pystyi olemaan tämän rinnalla nuo arvokkaat viime hetket.

Yritä erottaa epäterveet pelot intuitiosta. Vaikka Billin tapaus on äärimmäinen, sinulla on ehkä ollut myös pelkoja, jotka vähättelevät sinua tai saavat sinut tulkitsemaan väärin vaaraa. Kenties vihapuuskassaan ex-vaimosi sanoi sinua "hyödyttömäksi" ja uskoit sen. Tämä ei ole intuitiota. Eikä syövän pelkääminen silloin, jos ruskea pilkku ilmestyy ihollesi. Ole myös skeptinen pitkäaikaisten pelkojen ja "korkeuksien" sanomisten suhteen - ne eivät tyypillisesti ole ennakkoaavistuksia.

Jos olet tunteellisesti empaattinen, voi olla erityisen konstikasta varmistua, mitkä pelot ovat aitoa, hyödyllistä intuitiota. Koska sinulla on taipumus imeä toisten ihmisten tunteita, saatat napata heidän pelkonsa ja luulla sitä omaksesi. Tämän välttämiseksi kysy aina itseltäsi: "Onko tämä pelko minun vain jonkun muun?" Yksi luotettava tapa tietää on etääntyä lähteestä. Mene ainakin kuuden metrin päähän. Jos koet helpotusta, on luultavaa, että havaitset toisen pelon. Vaikka on hienoa imeä rohkeutta ja kaikkia positiivisia tunteita toisilta, koska ne vahvistavat, ei kannata imeä negatiivisuutta. Siirry pois ja jatka asiankuulumattoman pelon vapauttamista hengittämällä sitä ulos, kunnes tunne menee ohi.

Vaikka jotkut levottomuudet jotka ehkä yhdistyvät empaattisesti toisen tunteisiin, kuten Jeanella, ovat selviä intuitiivisia varoituksia, yleisemmin ne heijastavat juurtuneita negatiivisia psyykkisiä malleja. Näiden selvittämiseksi sinun on tiedettävä, mistä ne tulevat, ja tehtävä tarvittava niiden otteen irrottamiseksi.


Ei kommentteja: