WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 3. huhtikuuta 2012

ANNA MUSIIKKIASI



Kirjoittanut Selacia (www.selacia.com)
20.3.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Synnyit ilmaisemaan lahjojasi. Sinussa on musiikkia, mikä vain odottaa ilmaisemista. Mitä tämä musiikki on ja miksi se on niin tärkeää nyt?
 
Tuo musiikki on sielusi ainutlaatuista energiailmaisua. Se ilmentyy lahjoina. Vain sinä voit ilmaista niitä. Vain sinä voit antaa ne maailmalle. Kun yhdistyt lahjoihisi ja ilmaiset niitä, jotain hämmästyttävää tapahtuu. Valo sisälläsi laajenee ja kohottaa värähtelyä energiakentässäsi. Kun tämä tapahtuu, taajuutesi lisääntyy ja valosi säteilee maailmaan. Tämä valo yhdistyy vuorovaikutukseesi muiden kanssa, se antaa säteilevän kipinän toimintaasi.
 
Musiikkisi on äänetöntä perinteisestä maailmasta katsottuna. Kuitenkin tämä ääni on rajaton ja valtavan laaja. Se kuullaan kautta kosmoksen jumalaisena luovana kipinänäsi. Siinä on sointuja henkisestä perspektiivistä, mutta ihmiskorva ei voi havaita tätä ääntä.
 
Voit ilmaista musiikkiasi missä tahansa. Kyse ei ole työstäsi, urastasi tai jostain muusta maallisesta asiasta. Kyse on sielusi ilmaisemisesta - ainutlaatuista sinulle kuin sormenjälki. Maailma tarvitsee musiikkiasi, erityisesti tällä hetkellä. Maa on ratkaisevassa käännekohdassa ja ihmiskunnan täytyy valita radikaalisti erilainen elintapa selviytyäkseen.
 
Olethan jumalainen muutoksentekijä, joka elää nyt auttaakseen rakastavamman maailman luomisessa. Sinut on koodattu DNA-tasolla osallistumaan tietoisesti ja aktiivisesti ällistyttävimpään tietoisuusvallankumoukseen, mitä on koskaan nähty. Avain on muistaminen. Kun teet sen, yhdistyt lahjoihisi ja luontaisesti haluat jakaa niitä maailmassa.
 
Tämä ei ole monimutkaista, mutta sinun on tehtävä se saadaksesi täyttymystä ja täyttääksesi elämistarkoituksesi näillä otollisilla hetkillä.
ANNA MUSIIKKIASI
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Musiikki hoitaa mieltä ja kehoa.

Sieltä äänten maailmastahan se elämä alkaa – kohdun kohinasta, äidin sydämen rauhoittavasta sykkeestä.


Myöhemmin tuttu tuutulaulu luo turvallisuutta.


Se karkottaa sängyn alla lymyävät möröt ja saa vieraankin ympäristön tuntumaan kotoisalta.

Musiikki rauhoittaa ja lohduttaa. Se virittää mielen, syventää ja vapauttaa tunteita, joille ei löydy sanoja. Musiikki auttaa keskittymään ja antaa voimaa.


Musiikin hyvää oloa tuottava ja rentouttava vaikutus voi syntyä myös siitä, että musiikin avulla – kuunnellen, soittaen tai laulaen – voimme hetkeksi irtautua arjesta ja matkata mielikuvien, muistojen ja haaveiden maailmoihin. Musiikin voi kokea väreinä, muotoina, maisemana, liikkeenä tai kokonaisena tarinana.
Joku voi tuntea myös hajua ja makuja.
Muusiikin voi nähdä väreinä ja muotoina. Klassisessa musiikissa on ihania värejä ja muotoja. Musiikin kautta tulevien värien ja muotojen kuvaileminen on hankalaa koska värit eivät ole niin selkeitä.

Synestia tarkoittaa joillakin ihmisillä esiintyvää neurologista aistien sekoittumista.  Synesteetikko saattaa esimerkiksi nähdä kuulemiaan säveliä väreinä tai tuntea äänteitä makuina.  Synestesia on täysin normaalien, älykkäitteni ihmisten ominaisuus. 

Lähde Wikipedia

Ei kommentteja: