WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Suojaava ValoKilpi


KUINKA PÄÄSTÄ ITSEN ULKOPUOLELTA TULEVISTA EI TOIVOTUISTA HENGISTÄ EROON...

Mikään tai kukaan ei pääse sisäänne, eikä häiritsevästi vaikuttamaan teihin ja elämäänne ellette itse jollain tavalla ja tasolla anna siihen lupaa. Teillä kaikilla on päätösvalta ja vapaa tahto tässäkin asiassa. Ilman teidän valintaanne ja lupaanne ei mikään tai kukaan henkimaailmoista pääse teihin ns. "käsiksi".

Vaikka jokin henki niinsanotusti tulisikin teidän ulkopuoleltanne, se ei ikinä pääse vaikuttamaan teihin ilman jonkinlaista "väylää" ja "kosketuspintaa" oman sisimpänne, oman itsenne kautta. Te itse luotte aina sen mahdollisuuden, "aukon" tai "portin". Joskus se vain tapahtuu tiedostamattanne. Jokaisella jota jokin "alhaisen värähtelyn" omaava henki on päässyt häiriköimään, on todellakin hetki tai vaihe, jossa hän on antanut luvan tulla ja ns. "astua sisään". Usein ette vain muista tätä, koska se on monesti niin hienovarainen, pieni ja huomaamattoman tavallinenkin hetki. Joskus taas olette tulleet tavallaan harhautetuksi erilaisten energioiden tunnistamiskyvyn heikkoudesta tai puutteesta johtuen.

Nämä ovat hyvin monimutkaisia ja monitahoisia asioita selitettäviksi. Eikä ole mahdollista suoraan siirtä teille tätä ymmärrystä tästä ja kaikesta muustakin. Teidän on myös itse opittava ja löydettävä asioita. Teillä on siis aina vapaus ja kyky tulkita asioita oman ymmärryksenne ja kokemuksenne tason kautta. Omalle itsellenne ja kehityksellenne parhaimmalla tavalla. Teille kaikille totuus näyttäytyy hieman "erisävyisenä" ja "vivahteisena", vaikka se onkin se yksi ja sama totuus kaikille.

Jos voisimme todistaa, näyttäisimme teille, jotka sanotte että aina ei suinkaan ole niin että joku on millään tavoin pyytänyt tai antanut lupaa tällaiselle "matalavärähteisemmälle" olennolle tulla sisimpään häiritsemään. Näyttäisimme sen hetken, jolloin todellakin jokainen ITSE tuon luvan on antanut. Joskus vain olette tehneet sen ikäänkuin vahingossa, mutta olette kuitenkin tehneet.

Siispä teillä itsellänne on myös valta päästä eroonkin näistä häiritsevistä henkiolennoista. Se valta on hyvin suuri, vahva ja ehdoton. Syvä luottamus ja usko tuohon omaan voimaanne, riittää aktivoimaan sen ja auttaa siten poistamaan itsestänne kaikki ei toivotut henget.

Mitä sitten konkreettisesti ja käytännnössä pitäisi tehdä, että saa poistettua itsestään nämä ei toivotut henget? Ensinnäkin, mitään ei pidä tehdä ellei itse todella niin halua. Päätösvalta tässäkin asiassa on teidän ja tämän neuvon toimivuuskin on vain teistä itsestänne kiinni. Te itse olette täysin vastuussa omasta elämästänne. Suuri vastuu, mutta myös suuri vapaus ja etuoikeus on saada elää elämäänsä niinkuin itse haluaa ja "ohjailla" sitä itse. Karmiset seikat ja vaikutukset ovat sitten toinen asia... Kuitenkin vastuu omasta elämästänne on teidän nyt aina ja ikuisesti oi te Luojan kanssa kanssaluojat.  :) Sillä kaikkihan on yhtä. Luoja on teissä ja te olette Luojassa.  :angel:

Tässä joitain neuvoja kuinka päästä eroon itsen ulkopuolelta itsen sisään tuleeviin/tarrautuviin ja  sitäkautta itsen kautta ilmentyvistä "alhaisista" hengistä:

1.ÄLÄ PELKÄÄ. Sillä se on niiden keino pysyä sinussa yhä tiukemmin kiinni. "He" yrittävät kaikin tavoin lietsoa pelkoasi. Yrittävät saada mielenrauhasi järkkymään, jotta luulisit ettei sinulla ole oman elämäsi hallintaa, eikä vaikutusmahdollisuuksia siihen. Vaikka todellisuudessa sinulla on AINA.

2. MUISTA, ETTÄ "HE" TARVITSEVAT USKOASI. Uskoasi siihen, että se mitä "he" kertovat on totta. Muista kuitenkin, että "he" valehtelevat. Kaikki se miten "he" väittävät voivansa vaikuttaa sinuun ja läheistesi elämään. Kaikki se mitä "he" väittävät voivansa tehdä sinulle, satuttaa yms. on valhetta. Sillä Todellisuudessa "he" eivät voi vahingoittaa sinua mitenkään. Kaikki se mitä muka "heidän" toimestaan koet, näet ja tunnet on kuitenkin sinulle totta, mutta ei suinkaan "heidän", vaan sinun itsesi heihin lujasti
uskomalla itsellesi aiheuttamaa. Tämä voi vaikuttaa uskomattomalta, mutta se on totta.

Teillä on niin suuri voima uskoessanne vahvasti johonkin. Sillä voitte
saada aikaan monenlaisia ilmiöitä: kipua, näkyjä yms. Eli siis ilman sinun uskoasi ja suostumustasi "he" eivät pysty vaikuttamaan sinuun mitenkään. "Usko siirtää vuoria" sanotaan. Kiellä heitä, katkaise lupa vaikuttaa sinun kauttasi.

3. NÄMÄ "HÄIRKIKÖIVÄT" HENGET OVAT KYLLÄ USEINMITEN TÄYSIN TODELLISIA JA OLEMASSA OLEVI, MUTTA "HEIDÄN" SINUSSA AKTIVOIMAT KOKEMUKSET OVAT KUITENKIN LOPULTA HARHAA JA ESTETTÄVISSÄ. Niin todellisilta kuin ne vaikuttavatkin ja ovathan ne tavallaan tosiakin, mutta sinun itsesi luomia. "He" eivät osaa rakentaa mitään, ainoastaan rikkoa. Aivan samoin kuten "he" eivät osaa luoda maailmaasi mitään, käyttämättä hyväksi sinun omaa luomisvoimaasi.

4. MUISTA, ETTÄ SINUN VOIMASI ON HEITÄ VAHVEMPI. Sinun voimasi ja turvasi on todellinen rakkaus. Usko siihen. Kukaan ei voi henkimaailmassa hetkeä pidempään teeskennellä rakkaudellista ja "korkeavärähteistä" olentoa ellei todella ole sitä.  He eivät voi vaikuttaa sinun muuttumattomaan ja todelliseen itseesi/henkeesi mitenkään. Se on aina turvassa.  Sinä olet myös omimmillasi siinä maailmassasi, siinä fyysisyydessäsi. "He" eivät, eivätkä voi oikeasti satuttaa sinua. Vain sinä itse voit satuttaa itseäsi. Ota siis oman elämäsi ohjat käteesi ja käske heitä lujasti ja varmasti poistumaan. Lakkaa uskomasta "heidän" valheitaan, sulje korvasi "heiltä" ja pian "he" menettävät täysin otteensa sinuun ja luovuttavat.

5.OPI KUUNTELEMAAN OMAA SISÄISTÄ ÄÄNTÄSI, INTUITIOTASI, JONKA AVULLA PIDÄT HÄIRIKÖT LOITOLLA Sen avulla pystyt energioista heti helposti tunnistamaan kuka henkimaailmasta on ns. "hyvällä" ja
kuka "pahalla" asialla. Kun opit tuntemaan, tai oikeastaan muistat miltä pyyteetön, puhdas ja vilpitön rakkaus tuntuu, et voi enää mennä "ansaan". Sillä sitä ei kukaan pysty henkimaailmoissa teeskentelemään.  Eihän siihen pysty kukaan teistä siellä maailmassakaan, jäämättä jossain vaiheessa kiinni.

6. USKO JA LUOTA ITSEESI, SEKÄ SIIHEN, ETTÄ VOIT AINA PYYTÄÄ JA SAADA APUA "PUHTAILTA" SEKÄ "KORKEAVÄRÄHTEISILTÄ" HENKITASOILTA. He voivat auttaa sinua tässäkin asiassa. He eivät ikinä mitenkään harhauta tai kerro mitään valheellista ja rakkaudetonta. Sinä olet aina oikeutettu ja voit saada yhteyden ja apua näiltä "korkeimmilta" tahoilta. Kukaan ei ole pakotettu näihin "alhaisiin" energioihin. Kannattaa kuitenkin muistaa elää hetki ja päivä kerrallaan, tässä ja nyt. Usko ja luota siihen, että kaikki mitä tarvitset henkisellä polullasi kulloisellakin hetkellä annetaan sinulle kyllä. Kaikki tapahtuu omana aikanaan ja luonnostaan. Henkisellä polulla ei kannata kiirehtiä. Näin kaikki tapahtuu sinulle oikeaan aikaan, turvallisesti, luonnollisesti, sekä ilman suurempia "häiriköintejä".

EI OLE KOSKAAN SYYTÄ PELKOON! OLET TURVASSA, OLET VAPAA, OLET RAKASTETTU.
LÄHDE:
Kirjoitti:
Rakkauden valo - 15.11.2006 (Jeesuksen ja minun yhteistyö)
Astro Foorumi

SUOJAAVA VALOKILPI

"Tämä tuleva vuosi on luultavasti yksi stressaavimmista monille ihmisille - massiivisia tulvia, maanjäristyksiä, tornadoja jne. Vain te, jokainen teistä, pystytte palvelemaan omia tarpeitanne käsittämällä, että on tapoja estää henkilökohtaisen selkeyden ja mielenterveyden äärimmäiset romahtamiset.

Puhumme useista eri paineista ja tunteista, jotka saavat ihmiset nostamaan kätensä ja antamaan periksi, sekä negatiivisista henkisistä energioista, joita on aina annettu ihmiskunnalle tilaisuudeksi erottaa oikea väärästä.

"Paholainen sai minut tekemään sen" on suosittu uskomus, silloin kun joku on liian laiska tai kietoutunut ahneuteen tai himoon keskeyttääkseen ajatukset tai teot, joita tarvitsee miettiä tarkemmin. Pääkirkot ovat aina opettaneet, että Saatana/Lucifer/paholainen on kammottava energia, joka on päästetty irti maailmassa houkuttamaan ja kauhistuttamaan ihmisiä. Tehdäänpä selväksi, että myös ne energiat joka laitettiin ulottuvuuteenne toimimaan negatiivisena voimana, loi Jumala - tarkoituksena luoda positiivinen ja negatiivinen voima, mikä antaisi ihmisille tilaisuuden käyttää sisäistä viisauttaan joko hyväksymään tai torjumaan negatiivisuuden. Miten koskaan oppisitte mitään, jos teillä ei olisi vastakkaista katalyyttiä, minkä avulla nähdä ihmisen käyttäytymisen ja ajattelun vaihtelevia vivahteita? Tämä energia tunnettiin Luciferina, korkea-arvoisena enkelinä joka vapaaehtoisesti antoi palveluksiaan tällä tavalla.

Energia mikä edustaa universumin langenneita enkeleitä ja mikä komentaa niitä demoneja ja negatiivisia olentoja, jotka ovat piinanneet ihmisiä kautta aikain, tunnettaan nimellä Saatana. Saatana sallitaan planeetallanne vain siihen saakka, kunnes planeetta on uudessa asemassaan. Sitten ihmiset tunnistavat elämänsä erilaiset värähtelyt, uuden vapauden pelosta. Tämä energia työskentelee Luciferin kanssa vain siinä määrin, että tuodaan houkutuksia heikoille ja yritetään löytää seuraajia omille joukoille. Jos on halua torjua tuollaiset houkutukset, Lucifer vahvistaa tuota tahtoa.

Miten suojautua pahuuden joukkoja vastaan? Ensinnäkin kiinnostus negatiivisiin okkultistisiin harjoituksiin luo energiaa, mikä vetää noita olentoja luoksenne. Toiminta seuraa ajatusta.

Jos välttämättä haluaa tutkia näitä asioita, demoneja ja pahoja ajatuksia tulee mieleen ja myös aineellisuuteen. "Pahuus" ei ole vain uskonnollinen sana, se on todellisuutta, jonka luovat olennot, jotka muuttivat Jumalan antamat kykynsä vallan saamisjärjestelmäksi - vallan mitä he yrittävät parhaansa mukaan ulottaa teidän universumiinne ja muihin lähellä oleviin. Ihmisen kutsuminen pahaksi on harhaanjohtava, sillä mikään inkarnoitunut henkiolento ei voi koskaan lähestyä tuon sanan varsinaista merkitystä, ellei joku langenneista enkeleistä ole pystynyt "putoamaan" lihaan, mikä on harvinaista.

Omat ajatusmallinne muodostavat suojakentän tuollaisia pahoja olentoja vastaan. Ei voi puuhastella mustan magian kanssa ja sitten huutaa Jumalalta suojelua demoneja vastaan! Päätös on tehtävä tavalla tai toisella. Sen luotte, mitä ajattelette. Voitteko luoda omat demoninne? Ehdottomasti. Ne ovat luultavasti kuitenkin aidon "tavaran" heikko korvike.

Muistatteko vanhan sanonnan "ole jatkuvasti rukouksessa"? Tämä on toinen tapa kehottaa pitämään ajatuksenne korkealla rakkauden, välittämisen ja antamisen tasolla. Monet ihmiset puhuvat Jumalalle tai enkeleilleen koko ajan tietäen, että heitä kuullaan ja että se mitä he tarvitsevat, luodaan heidän parhaan etunsa mukaisesti. Nämä ajatuspuitteet itsessään luovat mahtavan "suojamuurin", mitä pahat olennot ei voi alkuunkaan rikkoa. Olemme sanoneet monta kertaa, että pelko, viha, syyllisyys ja katkeruus muodostavat muurin teidän ja Jumalan välille - niin on. Täydellinen suoja kaikkia pahuuden muotoja vastaan voidaan saada vain, silloin kun on täydellinen anteeksianto todellisia tai kuviteltuja hyökkäyksiä kohtaan, täydellinen luottamus Jumalan suojelukseen ja täydellinen ja rajaton rakkaus kaikkia olentoja kohtaan.

Pelko, vallan himo ja ahneus ovat tämän päivän maailmassa luoneet tilanteita, jotka jättävät monet ihmiset pelkoon elämässään. Ne jotka tietävät totuuksia, joista toiset korkeilla paikoilla eivät halua tiedettävän, löytävät itsensä vaarallisista tilanteista. Teemme tämän hyvin selväksi: valkoisen valokilven tekeminen mielessä on äärimmäisen voimakas suojamuuri, silloin kun se ymmärretään täysin! Se on kuitenkin luotava täysin ymmärtäen, että kutsutte voimakkaimpia voimia universumissa ympärille suojaksenne, ei vain valoa. Voimistakaa tuota valoa, kunnes voitte todella tuntea tuon voiman, sitten rentoutukaa ja antakaa sen olla. Jos tunnette jonkinlaista uhkaa, laittakaa tuo voima ympärillenne.

Tämä voima koostuu luovasta rakkaudesta, Jumalan varsinaisesta voimasta. Mikään ei voi rikkoa tuota muuria, ellette salli sitä. Tietäkää, että ymmärryksenne ja tuon valon luomisenne on tultava täydellisestä luottamuksesta - yksi negatiivinen epäuskoinen ajatus tuhoaa suojamuurinne. "Luota Herraan" ovat voimakkaita sanoja - tässä skeptisyyden ja epäilyn maailmassa sitä on vaikea tehdä. Harjoittakaa tätä luottamusta, erityisesti nyt. Teillä kaikilla on tarve tuohon henkiseen suojaan, kun jatkatte eteenpäin auttamaan, opettamaan ja parantamaan. Ne jotka kanavoivat, tarvitsevat paljon päästääkseen vain Universaalin mielen korkeimpia ajatuksia tulemaan tuon valon läpi ja niitä tulee. Voiko tämä todella estää jotain vahingoittamasta teitä? Kyllä, kyllä, kyllä. Tällainen aikomus luo täysin erilaisen tunnevärähtelyn, mikä saa hänet perääntymään. Valkoinen valokilpi vaikuttaa myös eläimiin - ne tuntevat sen vielä enemmän ja tunnistavat sen voimakkaaksi pelotteeksi nälälleen tai vihalleen.

Miten tätä suojaa käytetään kaatuvien rakennusten, tulipalon tai tulvan vaaraa vastaan? Miten kauan tämä kenttä kestää?

Tavallisesti valkoinen valokilpi kestää niin kauan, kuin ihminen tarvitsee sitä. Tämän määrää sisäinen korkeampi itsenne. Jos on jonkinlainen jatkuva vaaratilanne, mitä vastaan haluatte suojaa, se pysyy paikoillaan jatkuvasti. Toisaalta, tämä liittyy paljolti omaan uskoonne ja luottamukseenne tähän suojaan. Monet ihmiset hyppelevät uskomusjärjestelmistä ja harjoituksista toisiin, kuin vaihtaisivat vaatteita. Valkoinen valo joka luodaan tiettyä tarkoitusta varten, häviää pois, jos ja kun tuolla ihmisellä ei ole enää tietoista tarvetta siihen tai jostain syystä hänen uskonsa tällaiseen suojaan häviää jonkun sanoessa hänelle sen olevan hölynpölyä. Teidän luottamuksenne, uskonne ja tietämyksenne on polttoaine, joka luo ja pitää paikoillaan tuon kauniin valosuojan.

Täytyykö teidän oikeasti kulkea koko ajan keskittyen tällaisen voimakentän luomiseen? Ei tietenkään. Teillä on sisäinen varoitusjärjestelmä, muistatteko? Jos olette oppineet kuuntelemaan sisäistä opastusta, se kertoo teille, milloin tarvitsette henkikilpenne. Niille jotka elävät maanjäristysalueilla tai lähellä purkautumassa olevaa tulivuorta, saattaisi olla hyvä oman mielenrauhansa vuoksi laittaa suoja paikoilleen joka aamu. Voiko henkikilpi estää taloa romahtamasta päällenne? Ei tietenkään. Henkikilpi toimii kuitenkin sisäisen varoitusjärjestelmänne kanssa, kun se nappaa värähtelyjä kaikkialta ympäriltänne ja aktivoi sisäisen opastuksenne varoittamaan teitä vaarasta. Sitten on teidän tehtävänne lähteä pois vaaranlähteestä. Perimmiltään on teidän tehtävänne huolehtia itsestänne. Jumala on antanut tämän henkikilven suojelemaan teitä negatiivisilta värähtelyiltä ja herättämään varoitusjärjestelmänne.

Voitteko suojella jotakuta muuta kivellänne? Ei, valo on hyvin henkilökohtainen asia. Voitte asettaa valkoisen valokilven toisen ihmisen ympärille, erityisesti hänen ollessaan sairas tai vaarassa, mistä hän ei ole tietoinen, mutta vain jos hänen tietoinen mielensä hyväksyy tällaisen suojakäsitteen. Useimmat ihmiset voivat tuntea eron ympäröivissä värähtelyissä, kun se tehdään. Jos se jostain syystä tuntuu heistä epämiellyttävältä, kilpi häviää. On parempi kertoa henkilölle, mitä aiotte tehdä ja miksi, jotta hän voi rentoutua ja ottaa sen vastaan. Monet ihmiset tuntevat olevansa epäpäteviä sellaisen asian tekemiseen ja pyytävät jotakuta muuta tekemään sen. Kunhan he hyväksyvät sen, mitä luodaan, se toimii.

Voidaanko toisia vetää oman valokilpensä sisään? Tilanteet vaihtelevat kovasti. Äkillisessä hätätilassa jonkun vetäminen kehokosketukseen kanssanne kietoo hänet tähän suojaan. Erityisesti lapsi äidin sylissä antaa ekstrasuojaa lapselle tai kenelle tahansa, joka ei pysty itse ajattelemaan selvästi.

Kyse ei ole pelkästään valkoisen valokilven luomisesta, kyse on tuon valon kanssa työskentelemisestä. Tällä tarkoitamme, että ihmisillä on tapana ottaa itseensä kaikkea, mitä hän näkee, kuulee tai tuntee. Hermojen tehtävänä on kehossanne olla aktiivisesti valppaana kaikkien aistihavaintojen syöttämiseksi mieleen ja kehoon. Ette tietenkään voi sulkea tätä kaikkea, sillä silloin olisitte kuollut. Voitte kuitenkin suodattaa, mitä hyväksytte mieleenne. Ei-halutut tunnehavainnot ihmisistä tai olosuhteista jotka luovat voimakasta pelkoa, voidaan estää valokilven avulla. Jos tai kun sellaisia pelkotunteita alkaa rakentua tunnekentässä, vetäkää valovärähtelyjä kilvestänne kehoon juuri sydänchakran alta. Tuo rakkausvalo muuttaa negatiiviset tunteet vahvuudeksi ja itseluottamukseksi - tunteet joita voitte käsitellä missä tahansa epämiellyttävässä tilanteessa.

Tulevat kuukaudet ja vuodet sisältävät monia haasteita ihmisille, eläimille ja Äiti Maalle. Tässä kaikessa on kyse uudesta tasapainosta, mikä on löydettävä. Jatkuvat ja vaihtelevat taajuudet jotka osuvat kehoonne ja mieleenne, ovat osa maapallon uusien taajuuksien tasapainon etsintää. Kun planeettanne sisäydintä työnnetään sinne ja tänne, kivet lämpenevät ja viilenevät ja murtumat sallivat sisä- ja ulkokuoren uuden asettumisen, kaikki pyrkii jatkuvasti tähän tavoitteeseen - aivan kuin kehonne käy läpi muutoksia ja stressiä, kun se etsii uusia taajuuksia.

Käyttäkää valokilpeä työkaluna pitämään teidät tasapainossa ja merkkinä Jumalan rakkaudesta ympärillänne. Useimmat teistä ovat tietoisia, että suuntanne päätettiin jo ennen tuloanne tähän elämään ja riippumatta siitä, mitä tapahtuu, olette hyvin valmistautuneita. Tuokaa edessä olevina kuukausina ja vuosina sisäinen voimanne, sisäinen viisautenne ja sisäinen vahvuutenne kaikkiin olosuhteisiin ja menestytte elämisen tarkoituksessanne."

Kanavoinut Ruth Ryden
Kesäkuun 2011 uutiskirjeestä
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: