WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 2. huhtikuuta 2012

SYDÄNVALON PARANNUSSFÄÄRIT

                                             Kuva:www.orderwhitemoon.org/goddess/KY2.jpg
Kuan Yin - Myötätunto

”Vapauta itseesi tai muihin kohdistuvat tuomiosi ja keskity rakkauteen ja valoon, jotka ovat jokaisessa. ”

Viesti Kuan Yinilta: ”Lempeys on vahvuutta todellisen voiman takana ja se tulee siitä, että ruokit itseäsi ravitsevilla sanoilla, ajatuksilla, teoilla, aikomuksilla ja kaikenlaisella ruualla. Suojaa itseäsi kovuudelta asettamalla aikomus, että vedät puoleesi vain lempeitä ja ystävällisiä elämän opetuksia ja suhteita. Muunna kovuus lempeydeksi kieltäytymällä näkemästä mitään muuta kuin loistavaa valoa jokaisessa ihmisessä ja tilanteessa. Tämä aikomus alkaa suhteessasi itseesi. Ole hyvin lempeä itsesi kanssa kaikin tavoin. Ole onnellinen, ole ystävällinen, ole suloinen, mutta ennen kaikkea totuudellinen itsellesi.”

Kortin erilaisia merkityksiä:
l Säilytä ajatuksesi itsestäsi ja muista positiivisina
l Vältä juoruilua ja pahan puhumista itsestäsi tai muista
l Anna anteeksi itsellesi tai muille
l Älä ole niin ankara itseäsi tai muita kohtaan
l Vapauta perfektionistiset taipumukset

Kuan Yinista: Itämainen jumalatar Kuan Yin kuulee kaikki rukoukset ja puhtauden, hoivaavan rakkauden ja lempeän voiman ilmentymä. Kuan Yin on bodhisattva, mikä tarkoittaa sitä, että hän on sovelias buddhaksi. Kuitenkin hän on luvannut pysyä lähellä maata, kunnes kaikki olennot ovat valaistuneet. Tämä nuorekas ja kaunis jumalatar auttaa meitä tuntemaan myötätuntoa ja armoa itseämme ja muita kohtaan. Hän on myös naisten ja lasten suojelija ja hän herättää musiikillisia kiinnostuksia ja kykyjä samoin kuin psyykkistä selvänäköisyyttä.
Kwan Yinia kanavoinut Gillian MacBeth-Louthan ( www.thequantumawakening.com)
Maaliskuun 2012 uutiskirjeestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kwan Yin on jumalaisen äidin kaunis ilmaisumuoto. Hän on suuri jumalatar ja myötätunnon ja armon äiti. Häntä rakastetaan ja kunnioitetaan ympäri maailmaa. Armo merkitsee, että enemmän apua annetaan rakkauden kuin ansaittujen meriittien kautta. Kwan Yin liitetään maahan, hedelmällisyyteen, syntymään ja parantumiseen. Hän jakaa voimistuneen parantumisen energioita. Kwan Yin, myötätunnon jumalatar, on Äiti Marian itämainen vastine ja hän työskentelee feminiinienergioiden tasapainottamiseksi. Hän on yksi karmanherroista, jotka edustavat kuudetta sädettä.
 
Kwan Yin merkitsee "se joka näkee ja kuulee itkun ihmismaailmasta", "hän joka aina tarkkailee tai kiinnittää huomiota sydämen ääneen". Tämä jumalatar lohduttaa huolestuneita, sairaita, eksyneitä ja epäonnekkaita. Kwan Yin kuvataan paljasjalkaisena, hyväntahtoisena naisena, joka on pukeutunut kauniiseen, valkoiseen laskeutuvaan viittaan, valkoinen huppu sirosti kiedottuna pään päälle, ja hän kantaa pientä pyhän veden maljakkoa. Hän seisoo pitkänä ja hoikkana, äärettömän arvokkaana hahmona ja hänen lempeät piirteensä välittävät epäitsekkyyttä ja myötätuntoa, mikä on tehnyt hänestä suosikin kaikista jumalolennoista.
 
Viesti Kwan Yiniltä
 
Olen Kwan Yinin valo. Tulen tänään saattamaan teitä armoon ja siunauksiin, sillä olette todellinen siunaus minulle. Venytte ja omistaudutte kulkemaan valaistumispolkua, mikä on peitetty maallisilla vaaroilla ja fyysisellä tuskalla. Olette minulle varsinaisia siunauksia, koska yritätte kovasti lentää maallisen tuskan ja kärsimyksen yläpuolelle paikkaan, missä voitte nähdä sielunne silmin. Olette minulle siunauksia, koska jatkatte rukoilemista kaiken todennäköisyyden vastaisesti. Olette minulle siunauksia ja tulen auttamaan teitä sen pyhän sopimuksenne muistamisessa, minkä olette tehneet kehonne, mielenne ja henkenne kanssa.
 
Sillä teidän kolminaisuutenne on erittäin pyhä. Majoitatte universumin fyysiseen kehoonne. Katsokaa kehoanne suurena universumina. Voitte katsoa tuohon universumiin ja nähdä, mitä ihmeitä se majoittaa, tai voitte keskittää katseenne ulospäin taivaallisiin ulottuvuuksiin - se riippuu teistä. Nämä sielun jumallinssit antavat teille näkemisen havaintoja, kykyjä ja selkeyttä. Olette pyytäneet nähdä totuuden, nähdä todellisen rakkauden, nähdä menneisyytenne jotta voitte parantaa sen, nähdä kehoonne, nähdä mitä on tulossa tulevaisuudessanne.
 
Teistä on tulossa tulevaisuutenne virtaavuus, kun sallitte itsenne "kaatamisen" uusiin valorakenteisiin, mikä venyttää teidät yli aiemmista rajoituksista. Luopukaa siitä, mikä pitää teidät vähäisempänä. Luopukaa siitä, mikä estää teitä rakastamasta toisia. Luopukaa siitä, mikä estää toista rakastamasta teitä. Lakatkaa käyttämästä menneisyytenne tekosyitä estämään itseänne liikkumasta nykyisyydessä. Olen Kwan Yin ja olette siunaukseni.

SYDÄNVALON PARANNUSSFÄÄRIT
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Ei kommentteja: