WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 20. huhtikuuta 2012

MITEN VALJASTETAAN MEDITOINNIN VOIMA?


Kirjoittanut John Cali ( www.greatwesternpublishing.org)
Uutiskirjeestä 17.4.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Yksityistulkinnoissa Henki neuvoo usein ihmisiä meditoimaan. Minusta se on upea neuvo. Olen meditoinut yli 30 vuotta ja se on rikastanut elämääni mittaamattomasti.

Miten siis voit valjastaa meditoinnin voiman? Esitin Hengelle tämän kysymyksen ja tässä on se, mitä sanottiin.

Henki
Meditoinnin voima lepää siinä tosiasiassa, että se poistaa teidät päivittäisen elämänne häiriötekijöistä ja houkutuksista meditoinnin ajaksi.

Meditoinnin ei tarvitse kestää kauan. Jo 10-15 minuuttia päivässä on hyvä. Aikamäärä on vähemmän tärkeä kuin meditoinnin säännöllisyys.

Puhutaanpa siis meditoinnin voimasta. Mitä tarkkaan ottaen tarkoitamme "meditoinnin voimalla"?

No, kuten sanoimme, meditointi poistaa teidät väliaikaisesti päivittäisestä elämästänne kaikkine häiriötekijöineen. Se hiljentää apinamielenne, kuten sitä usein kutsutaan. Se hiljentää fyysisen kehonne. Se hidastaa kaikkea ja vie teidät takaisin siihen ajattomaan maailmaan, missä henki elää ikuisesti.

Säännöllisellä meditoinnilla on monia hyötyjä. Yksi päähyöty on - mielen hiljentymisen tuloksena - että kehonne on stressittömämpi ja rauhallisempi. Onhan jokaisella ajatuksellanne - negatiivisella tai positiivisella - vaikutusta kehonne jokaiseen soluun. Niinpä hiljainen mieli saa aikaan terveemmän kehon.

Kehonne on "älykäs tietoisuuskenttä", kuten yksi suurista opettajistanne on kuvannut. (Henki viittaa Deepak Chopraan.) Jokaisella kehonne solulla on oma tietoisuutensa ja älykkyytensä. Jokainen kehonne solu tietää, miten toimia kaikkien muiden solujen kanssa parantumiseksi ja koko kehonne hyvinvoinnin lisäämiseksi - kehonne palauttamiseksi sen luontaiseen eheyden ja terveyden tilaan.

Nämä ovat joitain meditoinnin hyötyjä. Valjastakaa meditoinnin voima. Tulette olemaan iloinen, että teitte sen.


Huomautus Johnilta: Käsitän, että Henki jätti muutamia asioita sanomatta tässä. Niinpä saatamme tehdä jatkoartikkelin tai blogikirjoituksen puhuaksemme lisää meditoinnista.
 
 

MITEN VALJASTETAAN MEDITOINNIN VOIMA?
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kaikkien erilaisten joogasuuntauksien syvin ja olennaisin päämäärä on henkinen kasvu, jooga ei ole siis pelkkää fyysistä harjoittelua. Jooga perustuu itämaisten uskontojen mukaiseen henkisen kasvun opetukseen. Jooga kehitettiin keinoksi, jonka kautta pyritään vapautumaan jälleensyntymisen, eli reinkarnaation loputtomasta kierteestä. Sanottakoon tähän kohtaan se että hindulaisuuden jälleensyntymisoppi on valheellinen opetus ihmisen henkisestä kasvusta.

Joogan henkisen kasvun päämääränä on päästä moksaan (moksha - hindu nirvana), eli valaistumiseen. Hindulaisuus opettaa, että valaistumisen kautta ihminen yhdistyy maailmankaikkeuden henkeen (Brahman) ja vapautuu jälleensyntymän ketjusta. Tämän jälkeen ymmärrät sen miksi joogaajat säännöllisesti joogaavat ja toistavat yhä uudestaan joogaliikkeita ja meditaatiota, sillä he koittavat päästä jälleensyntymisen kiertokulusta. Osa joogaajista ymmärtää tämän, koska he ovat joogan henkisen kasvun myötä sitoutuneet hindulaisuuden opetuksiin. Osa joogaajista on tästä tietämättömiä, mutta pimeyden henkivaltojen tarkoitus on eksyttää myös heidät uskomaan valheelliseen jälleensyntymisoppiin ja pyrkimään vapautumaan sen kiertokulusta joogan avulla.

Tosiasia on se että jooga on enemmän henkinen harjoitus kuin fyysinen, koska jooga luotiin alunperin henkistä kasvua varten, joka johtaa valaistumiseen ja jälleensyntymisestä vapautumiseen. Vaikka et tätä uskoisi, niin se on kuitenkin historiallinen tosiasia ja joogan kautta vaikuttavat henkivallat ohjaavat ihmisiä juuri tähän joogan alkuperäiseen päämäärään, eli valaistumisen kautta vapautumaan jälleensyntymisestä sekä maailmankaikkeuden hengen (saatanalliset henget) kanssa yhtymiseen.

Tekstin lähde; http://koti.phnet.fi/petripaavola/jooga.html