WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 14. huhtikuuta 2012

Huhtikuun energiaennuste PIMEYDEN KUOLEMA, ANTEEKSIANTO VAPAUTEEN …



Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
4.4.2012 Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Huhtikuu merkitsee jakson loppua ja vuoden 2012 ensimmäisen luvun loppua energeettisesti sanottuna. Toukokuu aloittaa meille uuden jakson, joten tämä kuukausi tuo lopun niille kuolemakierroksille, joita hyvin monet ovat käyneet läpi viime kuukaudet. Menneisyyden sirpaleet selviävät lopultakin, fyysinen energia alkaa kohota ja horroskausi lähestyy loppua useimmilla teistä.

Minun ei tarvitse toistaa, että elämme intensiivisiä aikoja, sillä olemme hyvin tietoisia tästä. Mutta se minun on toistettava, että matkasi vaikeat oireet epäilemättä paranevat suuremmalla keskittymisellä fyysiseen ja tunnehyvinvointiisi. Huhtikuussa tunnehyvinvointi pyörii anteeksiantoteemojen ja sen muistamisen ympärillä, että olet henkisesti turvassa maailmassamme, vaikka turvallisuuden tunne haastetaankin. Fyysinen hyvinvointi pyörii sen ympärillä, miten hyvin päätämme kohdella ja rakastaa kehoamme, ja monet teistä päästävät edelleen irti fyysisistä vaivoista tai viruksista, jotka osoittavat teille tarpeen hidastaa ja antaa itsellenne enemmän tilaa harmonisoitua tämän uuden 2012-energian kanssa.

Oletko ollut fyysisessä tai tunneurassa hyvin pitkään ilman muutosta? Voitko rehellisesti sanoa, että olet tehnyt kaiken voitavasi päästäksesi ulos tuosta urasta? Muutos on aina mahdollinen - vaikka kuinka pieni - ja kuitenkin löydämme usein monia syitä olla muuttumatta pelon vuoksi. Tässä jujuna on olla tuomitsematta itseäsi vastustuksen tai muutospelon kokemisesta. Tule sen sijaan tietoiseksi ja myös uteliaaksi tuosta vastustuksesta. Tämä havainto sallii tukoksen sijasta virtauksen alkamisen. Jos tunnet olevasi jumissa, keskity aikomukseen luoda muutos tässä kuussa.

Jos kamppailet hyvin vaikeissa fyysisissä tai käytännön olosuhteissa, tunnista, että lääkkeesi tarvitsee aloittaa pienesti, kun olet jo stressin alla. Ole siis kärsivällinen ja rakastava itsellesi käydessäsi läpi painostavia olosuhteita. Olet "kuilun pohjalla" - vaihe minkä monet meistä ovat käyneet läpi. Jos olet tuossa paikassa, jatka vain muuttumisen aikomista ja tue itseäsi rakastavasti, sillä tuo kuilu - niin helvetilliseltä kuin se joskus voi näyttääkin - on suunniteltu palauttamaan sinut korkeammalle vahvempana. Hyväksy, että energiasi on matala nyt, mutta aio, että saat sen takaisin. Ruoki sitten itseäsi päivittäin niin positiivisella energialla, kuin pystyt, sillä energia on tarttuvaa. Tätä positiivista energiaa tulee monissa muodoissa. Se voi olla henkinen kirja tai video, komedia tai pelkästään (mutta ei vähemmän tehokkaasti) päivittäinen yhteys rakastavaan ja tukea antavaan ystävään. Ole lempeä itsellesi, mutta tunnista, että myös kuilun pohjalla on tahto elää (muuten et olisi lukemassa tätä). Valjasta siis se, mitä on tuossa tahdossa - vaikka miten pientä - ja anna tuon kipinän alkaa kasvaa.

Teille muille - jos pystyt näkemään tilaisuuden hyvinvointisi kohottamiseen huhtikuussa, nyt on se aika enemmän kuin koskaan. Uusi sitoutuminen itseesi parantaa kokemustasi tulevista kuukausista mittaamattomasti ja nostaa sinut korkeammalle sen kautta. Jos ei päätä "valjastaa kohotusta" tästä lähtien, tulevista kuukausista tulee paljon rankempia, koska huhtikuun jälkeen asiat nopeutuvat lisää. Jos haluat saada aikaan muutoksen, muttet tiedä miten, aloita aikomuksella. Sano vain ääneen: "Suostun rakastamaan ja kunnioittamaan itseäni ja kehoani tulevina päivinä ja kuukausina enemmän kuin koskaan ennen. Suostun aloittamaan nyt. Rakastan itseäni enemmän kuin koskaan ennen. Olen valmis."

Tämä ilmaisee aikomuksen ja sitten energia mitä luot näillä sanoilla, tukee omaa jumalaista älykkyyttäsi vetämään puoleen ja näkemään sen käytännön tuen, mitä ulottuvillasi on. Jos olet lähestymistavassasi loogisempi ja vähemmän "aikomiseen taipuvainen", tee saavutettavissa olevia käytännön tavoitteita. Kirjoita ne muistiin, jotta niistä tulee konkreettisempia sinulle ja aloita niiden toteuttaminen vakaasti.

Fyysisellä puolella hyödyt tuntuvat jo muutamassa päivässä - on kyse sitten vain 10 tai 20 minuutin päivittäisen harjoituksen aloittamisesta (muista, että vain kävely riittää), sellaisen harjoituksen aloittamisesta (tai palauttamisesta), kuin jooga tai meditointi, mikä harjoittaa kehoa ja tasapainoa, tai ruokavaliosi parantamisesta ja muuttamisesta.

Syynä tähän sitoutumiseen nyt on, että energiat ovat tällä hetkellä epävakaita ja liikkuvat hyvin nopeasti pimeyden ja valon välillä. Niinpä jonkinlainen tavoite tai vakaa harjoitus elämässäsi sallii sinun paremmin muuntaa tiheämpiä ja pimeämpiä tunteita, kun niitä tulee, ja ylläpitää korkeampia tunteita.

Olemme energiahississä tällä hetkellä. Menemme muutaman kerroksen ylöspäin ja sitten muutaman alaspäin. Ihmistasolla tuntuu siltä, että joku toinen ikään kuin kutsuu hissiä ja olemme vain kyydissä - ainakin siltä se näyttää toisinaan. Mutta sielutasolla päätimme mennä tähän hissikyytiin ja kanssaohjaamme sitä. Planeetta ja ihmiset muuttuvat parempaan tulevina vuosina, muttei ilman tiettyä määrää järkytystä ja tuhoa. Olemme jaksossa, missä päivittäin heitetään noppaa siitä, miten järkyttävää tai tuhoisaa täytyy olla. Enkelit ja olennot toisista maailmoista tekevät henkisesti päivittäin työtä maan ja sen ihmisten nostamiseksi. Se on nopeaa ja raivokasta työtä ihmisen "vauhtiperspektiivistä", minkä vuoksi se voi olla myös hyvin turbulenttia. Mutta tietäkää, että meiltä on käännetty pois jo hyvin monia tuhoisia tapahtumia ja energioita.

Huomaat jonkin muutoksen juuri tapahtuneen maan päällä, koska alat kokea suurempia rauhan ja yhteyden hetkiä kuin koskaan (erityisesti luonnossa) ja suurempaa vaivattomuutta ja virtausta suhteissa. Tiedät kamppailua tapahtuvan, koska tunnet itsessäsi matalaa energiaa, koska resonoit tuon kamppailun kanssa.

Te jotka tunnette voimakkaasti nämä matalan energian syöksyt, kun niitä tulee, sallikaa niiden katalysoida teidät tunteellisesti, jos täytyy, mutta älkää "ostako" noita tunteita puhtaasti omaksenne. Käymme kaikki yhdessä läpi tätä ja tämän yhteenkuuluvuuden muistaminen auttaa, jos tunnet itsesi eristyneeksi.

Tämän muistaminen auttaa myös heikentämään kaiken negatiivisen "sisäisen äänen", mitä ehkä kuulet ja mikä syyttää tai tuomitsee sinut siitä, mitä tunnet. Hyväksy vain, että olet tässä kohtaa nyt. Tämän tekeminen siirtää sinut nopeasti korkeampiin tunne- ja ajatusulottuvuuksiin - korkeampaan tietoisuuteen. Monet teistä tuntevat ikään kuin taantuvansa toisinaan. Muistakaa, että elämä vain on ja meidän on tarkoitus rullata sen kanssa - mitä tahansa tuleekin eteen. Tämä taantuma hämmentää meidän yhteiskunnallisesti koulutettua "saavuttajamieltämme" ja vanhaa lineaarista aikatunnettamme, koska ne ovat edelleen läsnä meissä, vaikkakin aina vähenevässä määrin.

Tunnet myös enemmän yhteyttä psyykkisiin valtateihin. Ajattelet jotakuta, sitten hän soittaa sinulle tai saat häneltä sähköpostin. Ajatuksesi avautuvat enemmän ja enemmän kolmannelle silmälle, joten salli itsesi nauttia ja pane merkille tapahtuva synkronismi. Keskinäiset suhteemme ja kommunikointimme telepaattisella tasolla kasvaa nyt päivittäin. Lähetä ystävälle rakkautta ajatuksissasi ja voit olla varma, että hän tuntee sen.

Turvallisuuteen liittyvät pelot jatkavat aktivoitumista tässä kuussa ja varo negatiivispainotteisia kuvia, joita maalaavat media ja ne ihmiset ympärilläsi, jotka ovat yhdistyneet pelkoon, mikä on tiheämpää kuin omasi. Kutsuja pelkoon on kaikkialla ja näin aktivoitumisesi lisääntyy. Ole siis tietoinen sisäisistä tunteista/kuvista, mitä sinulla ehkä liittyy turvallisuuteen tulevassa kuussa, mutta älä kiinnity niihin. Vain tarkkaile ajatuksia ja hengitä noiden tunteiden läpi, kunnes kehon hermojärjestelmä rauhoittuu taas kerran. Pimeys kokee kirjaimellisesti kulissien takaista taistelua ja se on kuolemantaistelua. On se sitten taistelua yksilössä, hallituksessa tai koko planeetalla. Sillä ei ole merkitystä, missä se tapahtuu, sillä olemme kaikki yhteydessä.

Kuvittele krokotiili, joka pieksee saalistaan vedessä. Tämä pitäisi antaa sinulle kuva siitä väkivallan tasosta, mitä tapahtuu tällä hetkellä energeettisesti. Se on voimakasta energiaa ja se heijastuu maailmaan. Anna itsesi muistaa tämä kuva päivinä, jolloin ihmettelet, mitä ihmettä lävitsesi kulkee. Vastaus on, että Maa kulkee lävitsesi. Ja te herkät ihmiset jotka ette pidä tämäntyyppisten kuvien katselusta tai tuntemisesta, ymmärrän teitä. Mutta käytän tätä esimerkkiä tarkoituksella, sillä meidän on aika olla vahvoja eikä ahdasmielisiä siinä, mitä tapahtuu.

Yritä kuolemaa pelätessä nähdä ero kahden osasi välillä - sen joka on sielu eikä välitä fyysisestä kuolemasta, sillä se on vain siirtymistä toiselle tasolle, ja sen joka on ihminen kehossa ja joka on geneettisesti viritetty taistelemaan elämänsä puolesta ja on täynnä esi-isien genetiikkaa, mikä kantaa selviytymishaavoja ja -pelkoja. Tämä on silta - paikka mistä löydät turvallisuuteen liittyvän ristiriitasi. Olet turvassa, sillä olet sielu. Hengitä ulos pelko ihmiskehosta, kun sitä tulee. Istu alas ja hiero lempeästi vatsaasi pyörivin liikkein ja hengitä ulos ahdistusta. Tee tämä tietoisesti ja alat helpottaa ihmistraumaa tässä ristiriidassa.

Lopuksi, tässä kuussa anteeksianto on avain onnellisuuteen ihmissuhteissa. Kyse on uuden tulevaisuuden luomisen seuraavasta vaiheesta, joten kutsu itsesi antamaan anteeksi niille, jotka ovat aiemmin laukaisseet tuskaa, syyttelyä tai vihaa sinussa. Kukaan ihminen joka on täysin yhteydessä rakkauteen itsessään, ei tee rakkaudetonta tekoa toista kohtaan. Jos koet näitä tunteita toisten käsissä, jokin sinussa tarvitsi ja halusi sitä, jotta tasapainottuisit ja oppisit. Luota tähän ja taaskin hiero vatsaasi ja hengitä, silloin kun muistat menneitä tapahtumia. Ja anna anteeksi itsellesi ne kerrat menneisyydessä, jolloin loukkasit toisia, tuotit pettymystä tai et kohdellut ihmisiä sellaisella rakkaudella tai ystävällisyydellä, kuin tekisit nyt. 

Menneisyys on ohi ja tämä anteeksiantaminen vapauttaa hyvin paljon energiaa sinulle ja niille, joille annat anteeksi, vaikket saisikaan ilmaista tätä heille muuten kuin sielu- tai telepaattisella tasolla.

Syvempi anteeksianto sallii sydämesi avautua paikoissa, jotka ovat olleet suljettuja tai "kaapattuja". Salli annettavan anteeksi itsellesi. Salli itsesi antaa anteeksi.

Avaudumme ja on aika avautua lisää. Maailmamme tarvitsee sitä ja sielumme haluaa sitä.

Rakkaudessa ja rauhassa kaikille,
Lee

Alla on mantra, mikä sallii tämän prosessin tapahtua syvemmällä tasolla. Sano jokainen lause hitaasti ja kun sanot sen, todella mieti sanojasi ja silloin se toimii lempeänä katalyyttinä sinulle.

Anteeksiantomantra:

Annan itselleni anteeksi kaiken.
Annan kaikille anteeksi kaiken.
Annan elämälleni anteeksi kaiken.
Annan pelolleni anteeksi kaiken.
Annan tuomitsemiselleni anteeksi kaiken.
Annan anteeksi minut tuominneille.
Annan anteeksi minua pelänneille.
Annan itselleni anteeksi rakkauden, mitä en ole vielä antanut itselleni.
Rakastan itseäni.
Olen vapaa.
Olen vapaa olemaan täysin minä.


Huhtikuun energiaennuste
PIMEYDEN KUOLEMA, ANTEEKSIANTO VAPAUTEEN …
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: